Jump to content

WWE RAW - 23 май 2022


Recommended Posts

THE ENEMY

 

20220520_Raw_RhodesMiz_FC_Monday--d54c22

Cody Rhodes set to square off with The Miz

Before Cody Rhodes steps inside Hell in a Cell, he will look to build momentum for the Premium Live Event when he takes on The Miz.

The A-Lister will no doubt try to steal the spotlight from the returning Superstar and earn the respect he believes he’s due, but will Miz be able to pull one over on The American Nightmare?

 

20220520_Raw_BeckyLynchAuska_FC_Monday--

Becky Lynch addresses her No. 1 Contender loss to Asuka

Becky Lynch’s inspirational rise back to the Raw Women’s Championship took a major detour last week when Asuka surprised Big Time Becks by spraying green mist in her face and rolling her up for the pin to earn a title opportunity against Bianca Belair at Hell in a Cell.

How will Lynch respond after having her title hopes go up in mist at the hands of The Empress of Tomorrow?

 

20220520_Raw_BobbyLashley_FC_Monday--082

Bobby Lashley has an All Mighty Challenge for Omos

Despite being launched through the side of the steel cage, Bobby Lashley walked away victorious in his cage match against The Nigerian Giant Omos.

Now The All Mighty steps back into the ring with a special challenge for Omos and the double-crossing MVP.

What does Lashley have in store for the destructive duo? 

 

Link to comment
THE ENEMY

Стегнаха се пичовете. Миналата седмица дори не ми се коментираше шоуто, такава порнография беше. Но покрай ХИАЦ показват някаква мобилизация.

 

Ето примерно какво правят с Ридъл. Ми този пич има пълния потенциал да бъде голяма звезда. Годинките си вървят обаче, а Ридъл вече не е първа младост и може би сега е момента да хванат последния влак. Моето становище беше, че след като РК-Бро дропнат титлите на Усотата, ще е моментът в който ще разберем какви са намеренията към Ридъл. И поне в момента изглежда, че те са повече от комедиен ъпер мидкардър. На това шоу го презентираха перфектно, той се справи със своята част от задачата, да накара публиката да реагира на едно по-сериозно и емоционално промо от негова страна, след като до момента основно дрънкаше някакви шегички. Аз съм му фен и ще се радвам, ако се затвърди с една по-сериозна роля в шоуто при МЕ момчетата.:beer:

 

Кратки бележки към останалите неща в шоуто:

 

- Виир беше една приятна изненада на това шоу. Оказа се, че пичът поне има някакви промо скилс и няма да го карат да симулира развален английски. Поне с малко ми се вдигна мнението за него.

 

- Алекса в момента изглежда като огромна звезда. При нея проблем е, че към момента е перфектен бейбифейс и евентуално в картинка за титлата би могла да влезе, само ако има транзитен шампион между нея и Бианка, а и Белеър смятам, че няма да прави кратък рейн.

 

- Лашли изглежда готов да бъде топ лице, а именно в такива моменти се усеща нуждата да върнат твърдия бранд сплит и двете световни титли, за да може да се види как това може да проработи. Но пичът е огромна харизма и с този внушителен ентранс е идеален.

 

- Коуди на това шоу всъщност му покриха слабостите и стоеше добре. Освен, че го набиха с колана, не му дадоха и толкова време да плямпа. Общо взето малко разнообразие от това да ме приспива с промота и да пердаши някакви джобери.

 

- Джъджмент дей след по-слабото начало на стейбъла, постепенно почнаха да ги затоплят и в момента са по-скоро интересни, като очаквам нещата да ескалират още там. Враждата с Клубът е приятна, макар че ми се иска вторите също да получат време на микрофона за да изградят враждата още повече. Има слухове, че Балър ще ги предаде в даден етап и ще стане четвъртия член на Джъджментите, което ако го презентират правилно би било силен момент. Може би имат нужда да вкарат и някой по-млад член от мъжката част, който да изградят около Острието, но и за това има време да се случи. Все пак тези пичове ще бъдат фактор поне до Сървайвър сериите.

  • Upvote 8
Link to comment
neshev

Riddle е пълният пакет. Умения на ринга, харизма, визия и явно на микрофона е добър. Друг образ надали ще играе. Той е себе си реално, една напушена шматка. :D Но се вижда, че в сериозни неща също може да породи симпатия. Много добро промо и добро представяне в самия мач. С оглед на това, че пикът на повечето кечисти идва след 35 в наши дни, чакат го само добри неща. Неименуемата вражда срещу Orton ще е нещо епично.

 

Cody таймерът отново е в играта. :lol: Обаче мачът му с The Miz беше много зле и пълен с botch-ове от страна на The Miz. Първият им мач не ми направи негативни впечатления, явно просто са нямали ден. Seth Rollins натрупа heet, като преби Cody, което е ОК. За трети мач, с предизвестен изход, мисля си че поддържат добро ниво от към интерес.

 

Stable-ът на Edge е как трябва да се процедира. Взимаш една легенда и му лепиш двама човека, които имат нужда от обиграване на микрофона и засега им се получава. Макар че образът на The Edge е доста странен на моменти. Има някакви свръхестествени компоненти, но дърпа промота на публиката колко са жалки. 

 

Veer е ОК, макар че "лошият" глас по-скоро буди смях у мен. То е ясно, че се прави единствено за индийския пазар, но може и да се утвърди като стабилен midcard-ът. За мен Jinder беше перфектен в образа си, не знам защо избягаха от него. 

 

Направи ми впечатление, че нямаше никакви чантове за Sasha и Naomi. Явно публиките на WWE се изчистиха тотално от smark-ове и друга сволоч. Едно време, щяха да се побъркат да чантват за тях, но сега никой не ги бръсне. Това е мнението ми и за цялата ситуация, до няколко седмици, всички ще са забравили. 

Link to comment
ЧОТУДЕ
Posted (edited)
6 hours ago, THE ENEMY said:

- Виир беше една приятна изненада на това шоу. Оказа се, че пичът поне има някакви промо скилс и няма да го карат да симулира развален английски. Поне с малко ми се вдигна мнението за него.

Не съм гледал, но щом има промо умения защо да не му дадат да host-ва свое собствено шоу на Raw? Може би кулинарно такова, в което да говори как би сготвил опонентите си и каква манджа би направил от тях? Fast, Easy, Delicious with Veer. Защо не, май не сме гледали нещо подобно досега. Но нека не се бъркаме в работата на сценаристите и сами да видим какво ще ни приготвят с този необикновен талант с несравнимо присъствие.

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
Chicky Ricky

Несравнимо присъствия на манджа, както ти казваше. Сигурно на тоя мангал брадата и косата му са се омирисали на къри. 

  • Upvote 1
  • Wank 1
Link to comment
baikiro

 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...