UNDERTAKER* Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Немските списания са друго ниво, да. На мен са ми попадали футболни такива (чичо ми работеше в Германия през онези години и е докарвал). Много дебели екземпляри, мазни листа, цветни, красиво изглеждащи, нищо общо с нашите .
HEIDENREICH Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 3 hours ago, nWoHulkster said: Между другото, в колекцията имам и едно немско кеч списание от юни 2004, което си бях взел по време на пътуване в чужбина. Днес го отворих да си го припомня. Точно както "100% Хит", например, списанието излиза всеки месец, но е тройно по-голямо като страници и съдържението му е много по-разнообразно (е, да, обаче и цената е 5-6 пъти по-голяма ). Конкретно в този брой на немското списание: статия за напускането на Steve Austin, статия за предстоящи шоута на WWE в Германия, WWE новини, обзор на последните WWE шоута (RAW, SmackDown & Backlash), оценка на две WWE DVD-та, статия за Stacy Keibler, ексклузивно интервю с Big Show, четири плаката (3 WWE и 1 TNA), статия-анализ за определени кечисти (3 WWE и 1 TNA), преведен откъс от автобиографията на Jerry Lawler, анализ на най-доброто и най-лошото от месеца (WWE), снимки от кеч фен конвенция, статия за предстоящо UFC PPV, цели три страници за предстоящо голямо инди шоу в Холандия (с Bret Hart, AJ Styles, Jeff Jarrett, Sabu, Shane Douglas, Christopher Daniels, Jerry Lynn и др.), TNA новини, обзор на последните няколко седмични TNA PPV-та, новини от европейската кеч сцена (Германия, Англия и Швейцария в случая), статия от Dave Meltzer за историята на кеча (част от поредица), обзор на последните ROH шоута, други кеч новини (Lesnar, DDP, Bret Hart) и още. Също има една страница, където са изброени всички DVD-та, които човек може да си закупи от някакъв сайт за кеч DVD-та - стари WWE & WCW PPV-та, ECW, UFC, компилации. И отделно има страница с ROH шоута за продажба. Но това, което ми хареса може би най-много е, че човек може да си поръча стари броеве на списанието (вкл. такива от години назад) директно. Тази идея да можеш да поръчваш стари броеве от каталога ме кефи бая и ако родните списания през 2001 г. имаха подобна оферта вероятно тогава щях да се възползвам от нея често. И аз си купих брой от това списание когато бях командировка в Германия , само че от 2013 година. Не помня от кой месец бе ( купих го през март ) но ги имаше Сина и Райбак. Ако го намеря ще кача снимка и аз.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.