nWoHulkster Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Нов момент за носталгия. "100% Хит" беше месечно списание от 1998 натам. Всеки брой беше посветен на различни знаменитости. През 2001, когато кечът нашумя у нас, списанието пусна поредица от броеве за кечисти. Добро беше - имаше готини снимки и статии (взети директно от американски кеч издания). Някои неща от списанието: Броеве за кеч История на професионалната борба Ледения лее кръв Шофьорските подвизи на Ледения 40 факта за Ледения Историята на Гробаря в WWF Кога Гробаря и злото ще се съюзят отново? Шесторният Ад в Клетка (поздрав за @Radox) Тримата мъдри мъже Триумфът в Питсбърг Кърт Велики Адът в клетката Пичът с бялата тениска в camel clutch-a: бъдещия Damien Sandow Бонус. Кориците на други броеве на списанието Link to comment
UNDERTAKER* Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Даа, спомних си ги. Имах това с Taker, естествено, както и тези със The Rock, Austin и едно с Kane, цъкнах го в нета. Общо взето, това и Кеч гладиатори бяха по-скъпарските и по-качествени списания, с гладки корици, страници и т.н. Btw, тези със знаменитостите твои ли са? Ако да, ще съм много благодарен да качиш това на Спасителите Link to comment
Radox Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 А това всички излезли броеве за кеч ли са на това списание, или е имало и други? Link to comment
nWoHulkster Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 21 hours ago, Radox said: А това всички излезли броеве за кеч ли са на това списание, или е имало и други? Мисля, че това са всички. 7-те, които съм пуснал в първия пост + броя за Кейн (от поста на UNDERTAKER*). 21 hours ago, UNDERTAKER* said: Ако да, ще съм много благодарен да качиш това на Спасителите Най-важното от броя (минус няколко голи снимки, които ги скипвам): Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 На мен това ми беше любимото списание от всички. По-луксозно, по-качествено, стилът беше сравнително приятен в сравнение с доста големите глупости, които се пишеха по другите списания. Link to comment
Radox Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 1 hour ago, The Olimpic Hero said: в сравнение с доста големите глупости, които се пишеха по другите списания. "Кейн става олигофрен след 2 години" ? Link to comment
HEIDENREICH Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 2 hours ago, Radox said: "Кейн става олигофрен след 2 години" ? Тук познаха . Link to comment
Radox Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Just now, HEIDENREICH said: Тук познаха . Да, точно 2 години след тая статия свали маската, обръсна си главата и ОСВИРЕПЯ ТОТАЛНО! Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 59 minutes ago, Radox said: Да, точно 2 години след тая статия свали маската, обръсна си главата и ОСВИРЕПЯ ТОТАЛНО! Само така и не разбрах (кейфейб) защо няма белези по лицето от пожара, който брат му Гробаря е запалил. Link to comment
Radox Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 7 minutes ago, The Olimpic Hero said: Само така и не разбрах (кейфейб) защо няма белези по лицето от пожара, който брат му Гробаря е запалил. Е нали разправяше, че носел маската за да скрие ДУШЕВНИТЕ рани, които му е причинил Гробаря, а не физически такива Link to comment
nWoHulkster Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 Припомням, че Kane като свали маската първо изглеждаше така: Но после му "изчистиха" визията. Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Ами да де, и аз помня по сторилайн, че реално маската беше и за това, че лицето му е обгоряло. Отказали са се в един момент, иначе щеше да трябва всеки път да го гримират по подобен начин. Link to comment
jobber91 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 5 hours ago, nWoHulkster said: Мисля, че това са всички. 7-те, които съм пуснал в първия пост + броя за Кейн (от поста на UNDERTAKER*). Имаше и един брой, който беше само с постери, на Енгъл, Беноа, Джерико и тн. Снимките бяха от тези картички: А с Кейн имало ли е отделен брой? Защото знам само за броя с Гробаря, и гърба на списанието, както последните няколко страници бяха с Кейн ( качил съм го в една тема тук ) Link to comment
nWoHulkster Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 36 minutes ago, jobber91 said: А с Кейн имало ли е отделен брой? Защото знам само за броя с Гробаря, и гърба на списанието, както последните няколко страници бяха с Кейн. Оп, да. Прав си. Моя грешка. Нещата с Кейн бяха в броя за Гробаря. Link to comment
UNDERTAKER* Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Офф, вярно, че Kane и Taker бяха на едно списание. Обърках се и аз, заради кориците. През гугъл иначе намерих тази тема, именно от @jobber91 Странно как сме забравили за нея. Доста материал и от други списания има. Link to comment
Himler Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Нямаше ли някакви слухове,че оригиналният Кейн е бил заменен от Глен през 2002-ра? Ако действителност този слух е реален е напълно възможно д този,който е бил през 2001-ва да е имал някави проблеми след това.Още повече,че този Кейн,който се завърна тогава бе рязко свалил твърде много килограми. Link to comment
Radox Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Абе според мене в "Кеч гладиатори" пишеха най-добри статии, защото просто ги превеждаха дословно от разни смаркски сайтове. Даже тогава не можех да разбера всичко, които пишеше в това списание. Имаше някакви неща за пушовете на Ледения, за издигането на младока Брок Леснар и т.н. Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 1 hour ago, Radox said: Абе според мене в "Кеч гладиатори" пишеха най-добри статии, защото просто ги превеждаха дословно от разни смаркски сайтове. Даже тогава не можех да разбера всичко, които пишеше в това списание. Имаше някакви неща за пушовете на Ледения, за издигането на младока Брок Леснар и т.н. Да, така беше с "Кеч гладиатори". Обаче аз още оттогава започвах да усещам нещата, защото примерно бях фен на heel-а Kurt Angle и си мечтаех да обърне babyface, даже точно след 11 септември 2001 в главата ми се зароди идеята, че това е най-подходящият момент за babyface turn и Kurt Angle да стане големия герой на федерацията и на САЩ, което донякъде и се случи. Проблемът обаче е, че след като спечели титлата от Ледения, само след 3 седмици му я върна, което доста ме ядоса. Но то тогава знаем, че цялостно heel turn-ът на Austin бе объркан, чудеха се какво да го правят и сравнително бързо отново стана babyface, а Kurt отново heel (след Survivor Series 2001). Link to comment
Radox Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 "baikiro става олигофрен след 2 години" Link to comment
Metzgermeister Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 11 hours ago, Himler said: Нямаше ли някакви слухове,че оригиналният Кейн е бил заменен от Глен през 2002-ра? Ако действителност този слух е реален е напълно възможно д този,който е бил през 2001-ва да е имал някави проблеми след това.Още повече,че този Кейн,който се завърна тогава бе рязко свалил твърде много килограми. От самото начало Кейн винаги е бил Глен Джейкъбс, дори имаше статия за него от 2001 година в "Хай Клуб", където имаше негова снимка без маска и черно на бяло беше изписано неговото име. Този слух го бях чел по коментари под клипове в ЮТюб преди години, но си е точно това - само слух. Иначе Глен беше свалил килограми заради контузия, ако не се лъжа и оттам изглежда по-слаб слес завръщането си. На мен ми е любопитен друг слух. Ако си спомняте, през 2006 година Кейн имаше вражда с фалшив Кейн, който беше младият и зелен Люк Галоус, излизаше със старата му музика и носеше оригиналния костюм, маска и перука. Чел съм, че от компанията се чудели дали да не заменят оригиналния Кейн с новия след тази вражда, но се отказали. Сигурно обаче това е също толкова истина, колкото и че преди 2002 година Кейн не е бил Глен Джейкъбс, а някакъв загадъчен кечист, който е починал Link to comment
Radox Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Да се цитирам от темата за списания отпреди 10 години: Quote Сетих се иначе за една статия със заглавие "Стинг стана свиня", в която се описваше как "биячът от втора лига е качил над 5 кг само за месец, поради което Шейн няма да го взима при нашествието над WWF". Освен това пишеше и че "известно американско списание си направи зловеща гавра със Стинг, като публикува карикатура, на която той се гледа в огледалото и вижда Ракиши". Link to comment
nWoHulkster Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 25 minutes ago, Metzgermeister said: От самото начало Кейн винаги е бил Глен Джейкъбс, дори имаше статия за него от 2001 година в "Хай Клуб", където имаше негова снимка без маска и черно на бяло беше изписано неговото име. Между другото, "Боен клуб кеч" и "Кеч мания" също бяха пускали снимки на Кейн без маска. Link to comment
Radox Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 54 minutes ago, Metzgermeister said: На мен ми е любопитен друг слух. Ако си спомняте, през 2006 година Кейн имаше вражда с фалшив Кейн, който беше младият и зелен Люк Галоус, излизаше със старата му музика и носеше оригиналния костюм, маска и перука. Чел съм, че от компанията се чудели дали да не заменят оригиналния Кейн с новия след тази вражда, но се отказали. И аз съм чел, че наистина са мислели да изкарат така, че Кейн без маска всъщност е бил фалшив и истинският от 1997-2002 се завръща за да го разкара. Дали е вярно обаче, никога няма да разберем. Продължавам да се чудя обаче, защо така внезапно го разкараха тоя с маската и заебаха напълно целия сторилайн с двамата. Link to comment
batistaheel Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 2 hours ago, Metzgermeister said: От самото начало Кейн винаги е бил Глен Джейкъбс, дори имаше статия за него от 2001 година в "Хай Клуб", където имаше негова снимка без маска и черно на бяло беше изписано неговото име. Този слух го бях чел по коментари под клипове в ЮТюб преди години, но си е точно това - само слух. Иначе Глен беше свалил килограми заради контузия, ако не се лъжа и оттам изглежда по-слаб слес завръщането си. Глен Джейкъбс е страхотен актьор. Въпреки, че знам, че той е човекът с маската или без, дълбоко в мен винаги ще има съмнение. Кейн беше идол на много чавета през БТВ ерата и после като върнаха кеча по ДжиТв шокът беше голям. Трудно можех да повярвам, че тоя плешивец е човекът зад маската. Кейн беше супер нацепен, непобедим, а тоя плешивеца беше пълния джобър. Въпреки, че по-късно научих как е станал преходът, как си е загубил маската, все още смятам, че Кейн преди да свали маската за първи път, беше по-различен. Това е като Гробаря с мотора, за повечето от нас това е истинският Гробар, а не оня с шлифера. Спомням си как когато Кейн се завърна с маската през 2011-а, neshev ни тролеше, че това всъщност е Марк Калуей, Гробаря и дори беше подкрепен от Undertaker*. Тогава всички яко се филмирахме. Link to comment
nWoHulkster Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 Между другото, в колекцията имам и едно немско кеч списание от юни 2004, което си бях взел по време на пътуване в чужбина. Днес го отворих да си го припомня. Точно както "100% Хит", например, списанието излиза всеки месец, но е тройно по-голямо като страници и съдържението му е много по-разнообразно (е, да, обаче и цената е 5-6 пъти по-голяма ). Конкретно в този брой на немското списание: статия за напускането на Steve Austin, статия за предстоящи шоута на WWE в Германия, WWE новини, обзор на последните WWE шоута (RAW, SmackDown & Backlash), оценка на две WWE DVD-та, статия за Stacy Keibler, ексклузивно интервю с Big Show, четири плаката (3 WWE и 1 TNA), статия-анализ за определени кечисти (3 WWE и 1 TNA), преведен откъс от автобиографията на Jerry Lawler, анализ на най-доброто и най-лошото от месеца (WWE), снимки от кеч фен конвенция, статия за предстоящо UFC PPV, цели три страници за предстоящо голямо инди шоу в Холандия (с Bret Hart, AJ Styles, Jeff Jarrett, Sabu, Shane Douglas, Christopher Daniels, Jerry Lynn и др.), TNA новини, обзор на последните няколко седмични TNA PPV-та, новини от европейската кеч сцена (Германия, Англия и Швейцария в случая), статия от Dave Meltzer за историята на кеча (част от поредица), обзор на последните ROH шоута, други кеч новини (Lesnar, DDP, Bret Hart) и още. Също има една страница, където са изброени всички DVD-та, които човек може да си закупи от някакъв сайт за кеч DVD-та - стари WWE & WCW PPV-та, ECW, UFC, компилации. И отделно има страница с ROH шоута за продажба. Но това, което ми хареса може би най-много е, че човек може да си поръча стари броеве на списанието (вкл. такива от години назад) директно. Тази идея да можеш да поръчваш стари броеве от каталога ме кефи бая и ако родните списания през 2001 г. имаха подобна оферта вероятно тогава щях да се възползвам от нея често. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.