Jump to content

AEW Dynamite - 18 май 2022


neshev

Recommended Posts

Jericho vs Regal :beer: Тука очаквам нещо добро.

 

Мачовете също изглеждат добре. Кефи ме, че има някакви смислени сблъсъци, а не просто рандъм мачове, колкото да минава времето. Не, че и такива липсват, но почти всеки епизод се опитват да направят срещи със значение.

 

Link to comment
natopor4en

Я кажете за хората гледащи само Кеча, каквой туй с Джерико и Ригал. Ще се бият ли?

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Много силен динамит, определено съм надъхан за Double or Nothing

Мача на вечерта за мен беше Адам Пейдж срещу японеца

Рей Феникс срещу О Райли също беше як мач

Тъндър Роза все още не е готова за шампион, изобщо не я чувствам като шампион, вярно е, има умения на ринга, прави стабилни мачове, но само до там. Серена Дийб е просто злато.. промота, мачове, умения на ринга, визия и определено е родена за да бъде хийл xD, надявам се да спечели на Double Or Nothing

Като цяло стабилен Динамит, нямаше слабо

7 hours ago, neshev said:

Johnny Gargano is ALL ELITE! 🤭 
Защо винаги AEW като сгафят с нещо - веднага се появяваш ти и започваш с подигравките и срането по AEW? Ходи си гледай шитнята във “ВъВъЕ” 

Link to comment
30 minutes ago, Morty said:
7 hours ago, neshev said:

Защо винаги AEW като сгафят с нещо - веднага се появяваш ти и започваш с подигравките и срането по AEW? Ходи си гледай шитнята във “ВъВъЕ” 

 

Чуствай са, лек. :)

Link to comment
11 hours ago, neshev said:

 

Чуствай са, лек. :)

Ти си имаш проблеми с aew, наричаше Пънк още при дебюта  му слаб и не знам си какво, ало Пънк си има кардио има си и добра подготовка, за сметка на хора като Голдбърг да речем, ти все хейтиш по aew, разбирам че си върл фен нa wwe, повечето сме такива, но ти хейтваш по aew при всяка тяхна грешка при всяко нещо,само дето Тони Кан със сигурност е по-добър букър от Винс Макмеън в днешно време и си го знаеш. 

Наистина не мога да те разбера никога, все по Aew,  човек, то писна на всички, сигурен съм че не съм единственият в форума, който мисли така! 

Ти дори не следиш aew федерацията, просто идваш в темата само за да хейтиш! 

Link to comment
ShiningWizard
5 hours ago, johncena2 said:

само дето Тони Кан със сигурност е по-добър букър от Винс Макмеън в днешно време и си го знаеш. 

 

Същият Тони Кан, който буукна силен faction като The Dark Order и изджоби лидера им в първите му няколко големи мачове??

Link to comment

Прекалено насериозно ги взимате работите на Неш, той си се майтапи, а вие палите, вместо да се забавлявате. Аз отдавна надзърнах в душата му и разкрих там един от най-големите фенове на КАН и AEW в тоя форум! Аз ви гарантирам, че той шоу на КАН не пропуска, включително и Dark, Elevation, Inclination, Declination и т.н. Тия "не бях гледал шоу от 4 седмици, ама реших днес да си пусна" ги знаем, не са от вчера. Добра тактика да подлъжеш младото поколение, но на ПРИНЦОВЕТЕ ОТ СТАРАТА ШКОЛА не можеш да замажеш очите така лесно!

Link to comment

Така е. Ние със @Suffer-H естествено следим НАЙ-ВЕЛИКАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ В ТАЗИ ВСЕЛЕНА, но дори сумарно не гледаме колкото Нешката. :beer: Маниакът е луд фен на КАН ЗАВОЕВАТЕЛЯ и то си му личи във всеки пост. Социални мрежи, ютуб, а-у ...

 

А като дайде и пишкосмучещото наци, тогава вече и хаус шоутата ще гледа, дето ще му ги стриймват с телефон. 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...