Jump to content

WWE: Sasha Banks и Naomi напускат записите на RAW

Recommended Posts

Нова доза драма с участието на Sasha Banks. Този път тя, и нейната отборна партньорка Naomi, са напуснали записите на RAW и се е наложило да преправят шоуто в движение.

По план, шоуто е трябвало да включва Six Pack Challenge, с участието на Banks, Naomi, Nikki ASH, Doudrop, Asuka и Becky Lynch, който да определи следващият претендент на Bianca, като слуховете са, че Naomi е трябвало да го спечели. След промените, мачът е станал Asuka срещу Becky Lynch.

Според наличната информация, ябълката на раздора е фактът, че по план е трябвало Naomi да тушира Sasha, а след това е трябвало Naomi да враждува с Bianca, а Sasha с Ronda, като на практика двете ще са отборни шампиони в същото време. След като не са успяли да променят развоя на този мач, Naomi и Sasha са взели решение да напуснат. Стегнали са си багажа и са хвърлили титлите на бюрото на Johnny Ace. 

WWE пуснаха съобщение, в което разказват своята страна на инцидента и наричат проявата им непрофесионална.

image.png

Ми да ги уволняват. На такива мрънкачи, особено Сашка (Бомбашка), не можеш да разчиташ и тя го е доказала с времето, не ѝ е първият случай това.

Топки трябва за да отстояваш своето. Повечето жалкари в WWE само чакат удобен момент, за да паднат на колене и да въртят свирчоци да дъртия пергиш, с надеждата да видят нещо различно от лоу/мидкард и нормален образ.

Тва е че са черни и ако ги изгонят веднаха ще ги обвинят медиите и не само в расизъм.

• Upvote 2

При господин Антъни Рафик Кан такива неща са рядкост, така че ако искат да напуснат бутафорното аутлоу мъдшол винаги са добре дошли!

И двете са видели само положително от WWE, винаги са ги третирали като големи звезди и са получавали добри истории/вражди, но звездоманията не прощава. :( В случая играе роля и това, че Наоми се има за голяма връзкарка и явно смята, че всичко може да и се размине. 

Причината WWE да не заприлича на копторна яма до сега винаги е била добрата организация и вътрешна дисциплина и никой който не се казва Роман Рейнс, Брок Леснар, Дрю Макинтайър, Беки Линч или Шарлът няма право да си позволява такова поведение. Ако всеки почне да хленчи и да се цупи, че не му е по свирката, направо закривай.

В крайна сметка статусът е нещо което се печели, а точно тези двете примадони нямат никакъв статус, поне в моите очи.

• Upvote 3
The-Resident-Ev!L

По кофтито на това е че, го рекламират мача а накрая не се появяват.

Lemmon-714

След като прочетох обяснението, пак не разбирам къде им е драмата, че да се стига до такива инфантилни изпълнения и да поставят колегите си в неудобно положение. Доколкото съм наясно тези таг титли никога не са били фактор и щом аз като човек, който гледа веднъж в годината го знам, би следвало и те да са наясно и да си знаят мястото, особено пък Наоми, която трябва да е благодарна, че изобщо е на екран толкова години при цялата си безличност. Саша пък си заслужава директно уволнение, след като това не ѝ е първа изцепка.

Тук е перфектната възможност компанията да използва случката в своя полза като ги уволянят за назидание, за да си знаят всички, че такива номера не минават, или да ги забият като джобъри докато им изтекат договорите. Рисковано е да се правят компромиси в такива ситуации, когато не става въпрос за ключови фигури, защото това може да навреди на дисциплината и да се случи и с други хора. При такива обстоятелства няма как да им се има доверие занапред, особено за големите събития. Дори и привидно да им изпълнят всички прищевки, нищо не пречи утре да си тръгнат преди някое PPV, защото не са ги сложили като мейн ивент.

Картата с расизма трудно ще я изиграят след като Бианка е шампион в момента.

• Upvote 2

Саша Банкс е време да стане Елитна, стига се е занимавала с ентътеймънта на изкуфелия дъртак. :cool:

The-Resident-Ev!L
24 minutes ago, Lemmon-714 said:

След като прочетох обяснението, пак не разбирам къде им е драмата, че да се стига до такива инфантилни изпълнения и да поставят колегите си в неудобно положение. Доколкото съм наясно тези таг титли никога не са били фактор и щом аз като човек, който гледа веднъж в годината го знам, би следвало и те да са наясно и да си знаят мястото, особено пък Наоми, която трябва да е благодарна, че изобщо е на екран толкова години при цялата си безличност. Саша пък си заслужава директно уволнение, след като това не ѝ е първа изцепка.

Тук е перфектната възможност компанията да използва случката в своя полза като ги уволянят за назидание, за да си знаят всички, че такива номера не минават, или да ги забият като джобъри докато им изтекат договорите. Рисковано е да се правят компромиси в такива ситуации, когато не става въпрос за ключови фигури, защото това може да навреди на дисциплината и да се случи и с други хора. При такива обстоятелства няма как да им се има доверие занапред, особено за големите събития. Дори и привидно да им изпълнят всички прищевки, нищо не пречи утре да си тръгнат преди някое PPV, защото не са ги сложили като мейн ивент.

Картата с расизма трудно ще я изиграят след като Бианка е шампион в момента.

Може би, ги е страх че могат да отидат в AEW затова.

• Upvote 1
  • LMFAO 1
5 minutes ago, The-Resident-Ev!L said:

Може би, ги е страх че могат да отидат в AEW затова.

Те уволниха една камара кечисти, включително и ME-ъри, съмнявам се, че точно за тези двете са насрали. По-скоро не искат неизбежния черен ПР, че уволняват две от големите им женски, чернокожи кечистки. Но на този етап, няма да се изненадам, ако ги уволнят. В крайна сметка, не можеш да оставиш всеки да ти ходи по главата. Ако бяха бели, като Toni Storm, надали щяха да се замислят.

Без да знаем детайлите, трудно е да се прецени кой е прав в случая. Саша и преди е имала избухвания и прояви. Видимо има проблем с това как градят женската дивизия и въобще как се осъществява комуникацията. Но в същото време е достатъчно дълго в компанията, че да е наясно как седят нещата. 

За мен е доста непрофесионално от страна и на двете. Каквото и да е станало, трябваше да си изпълнят задълженията, пък оттам нататък да се разберат като зрели хора. 

• Upvote 2
The-Resident-Ev!L
9 minutes ago, neshev said:

Те уволниха една камара кечисти, включително и ME-ъри, съмнявам се, че точно за тези двете са насрали. По-скоро не искат неизбежния черен ПР, че уволняват две от големите им женски, чернокожи кечистки. Но на този етап, няма да се изненадам, ако ги уволнят. В крайна сметка, не можеш да оставиш всеки да ти ходи по главата. Ако бяха бели, като Toni Storm, надали щяха да се замислят.

Без да знаем детайлите, трудно е да се прецени кой е прав в случая. Саша и преди е имала избухвания и прояви. Видимо има проблем с това как градят женската дивизия и въобще как се осъществява комуникацията. Но в същото време е достатъчно дълго в компанията, че да е наясно как седят нещата. 

За мен е доста непрофесионално от страна и на двете. Каквото и да е станало, трябваше да си изпълнят задълженията, пък оттам нататък да се разберат като зрели хора. 

То може да се каже че WWE, ще изгубят доста ако ги уволнят. Понеже "The Boss Sasha Banks" си е голямо име.

Edited by The-Resident-Ev!L

"The Boss Sasha Banks" в последните 2-3 години е толкова и така ползвана, че и да я няма никой няма и да разбере. Тотално няма да и се усети липсата, още повече, че това и е пореден път с поредна изцепка. Айде, другата кифла, може и да мине само с предупреждение, защото и е първи такъв случай или поне аз не се сещам за друг.

• Upvote 2

Това като го прочетох сутринта, ми прозвуча като някакъв work. Сега обаче не знам какво да мисля. Хайде, от Sasha Banks подобно поведение е очаквано, ама Naomi до момента не си спомням да е била конфликтна. Ако на Banks нещо не ѝ изнася, да си заминава. WWE в момента е с може би най-добрата женска дивизия. Интересно ми е къде очаква да ѝ дадат повече възможности.

• Upvote 3

Забравяте нещо, че славата/да си известен и да правиш толкова много пари не е шега. 

• Upvote 3

Напълно съгласен с Нешев, че единственото, което може да ги спаси в момента е цветът на кожата и пола. Просто в момента в САЩ това е свръх важно, макар ние да нямаме такива работи. Въпреки това ако не е work мисля, че трябва да бъдат отстреляни за такава изцепка.

Извън ебавката, то подобни "избухвания" често се срещат при кечисти последните години, които не харесват накъде вървят нещата с буукинга и образа им. Така беше и при Моксли, и при Пънк, и при Даниел Браян, и при кой ли още не. Ако ти пука за това, което правиш - нормално. Ако ти е за парите - боли те фара, важно е чекът да върви.

Доколокото помня, Саша Банкс бая се раздаваше по едно време на ринга и се виждаше в нея потенциал да бъде голяма звезда. Нормално е да и е криво, че последните години я превариха няколко от момичетата и те обраха лаврите покрай промяната в женския кеч. Беки Линч,  Шарлът Флеър, Ронда ... даже и МЕ им даваха, а Саша някак си все беше малко зад тях. 

Та като се има предвид, че е и по-чепат характер, като нищо ще има такива изцепки с нея. Не е професионално, обаче от друга страна - да седиш и да те мачкат ден след ден също не е опция. 

А ако я видиме вярно в AEW, там съм убеден, че ще се раздава до последно, за да се докаже, че Винс не е бил прав. Не е лоша опция. 

• Upvote 5

Съгласен съм с @gboy за повечето неща. Не виждам какво лошо има в реакцията на Саша и Наоми. До колкото разбрах са искали по-смислен буукинг за женските отборни титли, за което евала им правя. Напускането на записите носи негативи само на тях (и партньорите им, хъ...), но при правилно стечение на обстоятелствата може да докара пък много позитиви - добра вражда, повече ефирно време за женската дивизия, адекватен буукинг като цяло и т.н. Разбира се, Винс няма да клекне ей така, ще е много лош прецедент и всякакви тюфлеци ще тръгнат да правят същите номера. Макар че не знаем досега може всякакви звезди да са заплашвали да си тръгват и историите с тях да са били променяни. :)

Иначе Саша в AEW или която и да е друга федерация ще се справи. Наоми да му мисли, дето за нещо повече от мидкардърка не става.

• Upvote 2
batistaheel

Нищо няма да ги спаси, дори това че Саша и Винс са приятели (по нейни думи). Бизнесът си е бизнес. Човек, който уволни собствения си син, тези ли ще ги жали. Найоми, която най-вероятно е била подведена от Саша, като първо провинение и това, че е жена на единия от Усоатата, най-вероятно ще бъде пощадена, но на Саша, мисля че няма да и се размине. Харесвам Саша, но тя надценява уменията и важноста си за компанията. Много пъти във важни мачове не е оправдавала очакванията към нея, за разлика от Беки или Шарлот, колкото и да не ги долюбвам. Прост пример, в тройния женски мач при арабите представлението на Саша не беше на ниво докато Беки не ги подкара. От женският мейнивент от миналата КечМания имаше какво още да се желае. Мисълта ми е, че Саша си е добре там където се намира в карда. Не е достатъчно добра за да е лицето на женската дивизия, но е достатъчно добра за да бъде едно от главните лица. Доста непрофесионално поведение, можеше да си изпълни ангажиментите и след това да им вдигне скандал. Разбирам това, че искат да има повече развитие на женската отборна дивизия, но не се прави така, като си тръгваш. Саша ще ми липсваш, ще липсваш защото аз други федерации не гледам. 

• Upvote 5

Според мен този маняк вече не загравя фурната, камоли да готви в нея и води до тия глупости.

7ceb0c2bcd761e4cb79cff986a5ba0f4.jpg

@batistaheel Саша не се надценява, по-скоро сама си проси уволнението, отдавна не крие, че иска в AEW. Вече Наоми, не знам какво е намислила, но може и тя да иска бърз изход, макар да е по-малко вероятно заради мъжа й. Да не мислите, че не знаят WWE що за компания е и какъв човек я управлява? Сега обаче, когато има добра алтернатива, очаквайте все повече кечисти да изявяват претенции. Особено имената, на които им е почти гарантирано да получат предложение от АЕW, за какво им е да стоят мирно и ядат лайната на Винс? Освен ако не са страхливи путки, много ясно, че ще търсят по-добро развитие. 

• Upvote 2
  • Haha 1