Jump to content

Ще напусне ли MJF компанията?


neshev

Recommended Posts

Напоследък доста се спекулира около бъдещето на MJF в AEW. Самият той раздруса кошера със серия интервюта, в които заяви намерението си да излезе на "свободния пазар" и няма да преподпише с AEW, преди да му изтече договора.

 

 

Има противоречива информация. Със сигурност става въпрос основно за пари, но има слухове, че MJF не е щастлив.

 

Точно колко взима в момента не е публично известно, но по всичко изглежда, че MJF е в третия ешелон от към заплата и взима около милион на година, и иска увеличение. Tony Khan е готов да му го даде, но същевременно да удължи договора на MJF, което е спорна точка за двете страни.

 

Годината 2024 е важна, защото AEW и WWE ще договорят нови ТВ сделки и се очаква да получат увеличение в приходите от телевизионни права. Отделно, MJF има интерес да създаде наддаване между двете компании, за да вземе максимално много пари.

 

MJF е считан за един от "стълбовете" на AEW. Кечист, на когото ще се разчита занапред и е считан за един от най-ефективните heel-ове в кеча.  Естествено, винаги има опцията всичко това да е work, след като дори на екран, MJF свободно говори за изтичащия му договор. Но същото се говореше за Cody и в крайна сметка отиде в WWE. За WWE, подписване на MJF не би трябвало да е кой знае каква дилема. Взимат основен проспект от конкуренцията и си набавят млад кечист, на фона на вече застаряващият им roster. Определено следващите години ще са доста интересни и може би ще видим ключови кечисти, които отиват в посока WWE, а не както сме свикнали да гледаме, от WWE към AEW. 

Link to comment

Категорично 2024 година MJF вече ще бъде в WWE, просто този човек не може да остане незабелязан от Винс, няма начин а и след 

Коуди със сигурност. Максуел Джейкъб Фрийдман е един от най-чаканите хора в феда, това е най-големия хийл в кеча отвсякъде, сори Роман Рейнс! Също така е повече от очевадно, че MJF използва aew като място на което да демонстрира уменията си на микрофона и на истории и така нататък, той трябва да бъде нещо-много голямо, за мен ще надмине См Пънк, той е още в най-младата му възраст така че, за какво си говорим! 

Edited by johncena2
Link to comment

MJF е единственият кечист, който не излиза никога от образ - включително в интервюта, подписване на автографи, псува майка си в интернет и какво ли още не.

Ако Тонкича е с акъла си може да направи велик storyline с MJF и договорът му като по този начин издигне още повече хем компанията, хем персонажа. Мисля, че като една от най-големите му настоящи и бъдещи звезди Тонкича може да си позволи да го "позлати" с каквито пари пожелае. Върти ми се в главата, че ще пробват да направят CM Punk история като MJF ще е шампион с изтичащ договор.

Разбира се, има вариант в който MJF пожелае по-голямата разпознаваемост в WWE и отиде там.

  • Upvote 5
Link to comment
The-Resident-Ev!L

Според мен, по добре ще е да остане, в AEW по дълго в WWE, не мисля че ще изкара много много.

Edited by The-Resident-Ev!L
Link to comment

Винс не е решил, не го е подписал. AEW май ще е в ролята на development територия на WWE, всичко по-читаво ще ходи към спортната забава, а от своя страна г-н Макмеън ще захвърля останките към Тони Кан, който ще пръска парите на баща си (ще видим за още колко). 

Link to comment
8 minutes ago, ShwN said:

Винс не е решил, не го е подписал. AEW май ще е в ролята на development територия на WWE, всичко по-читаво ще ходи към спортната забава, а от своя страна г-н Макмеън ще захвърля останките към Тони Кан, който ще пръска парите на баща си (ще видим за още колко). 

 

Мда, защо да се кечи един път на месец, да е един от топ хората в компанията, да има пълна свобода над образ и промо, да има реална възможност да получава парите на CM Punk като вместо това може да отиде в спортната забава където името му ще бъде нещо от сорта на Jacob и още от ден едно ще бъде обучен как се поема копие? :( 

  • Upvote 4
Link to comment

Защото основната цел на всички е да са звезди в WWE, другото са празни приказки. Без значение дали си Пънк, Джерико, отборчето с бакенбардите, Кени Омега или Коуди Роудс. ;) 

Link to comment

Всички, които си изброил, имаха възможност да са в WWE, но отидоха в AEW. Според мен повечето ги интересува просто чека и им е все тая. Има едни десетина процента, дето се чупят заради публиката и прочее (по-млади обикновено), но като цяло това си им е професия и ги интересува какво ще приберат в банката.

 

  • Upvote 2

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Ако и MJF отиде в WWE, Тонката Кан ще разбере по трудния начин, че в тоя бизнес лоялност няма. Толкова време да издигаш един кечист и накрая да отиде при конкуренцията точно, като си го направил популярно име, това е е сериозен удар в топките. 

  • Upvote 4

 

Link to comment

Започна да излиза информация, която подкрепя основният проблем.

 

MJF беше подписан още в началото на заплата, когато за тогава е била приемлива. С времето, AEW подписаха една камара WWE кечисти на тлъсти договори, в пъти по-добри от този на MJF. MJF се чувства предаден от този факт, защото смята, че е много по-ценен за AEW и заслужава да бъде компенсиран като топ звезда. Tony Khan се ослушва, защото не иска да отвори прецедент, в който всеки иска повече пари. 

  • Upvote 6
Link to comment

Крис Джерико не беше ли на тлъст договор още с обявяването на AEW? Работата е там, че MJF-ката май твърде много се вживи в гимика си. Каквото и да е, тия цигански номера не са начина да си заслужи желания договор и така сам си набива автогол. Трябваше да прояви търпение и да си мълчи. Щом му остават около 18 месеца от сегашния договор, то до края на годината със сигурност щеше да получи предложение за нов и оттам насетне, ако не е доволен от новите условия, да преговаря за по-добри. Сега с тия номера дето ги прави, какво ли впечатление ще остави у Винс Макмеън например, на който току що две от топ имената в женската му дивизия открито му теглиха една майна? Щото освен Винс,  няма кой друг да му даде повече пари от КАН! Kъде ще отиде, в TNA ли? :laugh: Oтделно че се поставя в позиция при която КАН може тотално да го закопае в следващата година и половина, в която да реди само загуби, без да има достъп до микрофон и да бъде освободен като тотален джобър. Другия вариант е да го държи off screen, но така само ще билдне хайп около негово завръщане, което ако се случи в WWE, няма да е никак добре за AEW. Така че ако не са разберат сега, очаквам доста унижения за MJF, КАН ще направи пример от него.

Edited by Suffer-H
Link to comment

MJF е един от най-перспективните кечисти в света и напълно си заслужава по-висока заплата. Да не говорим, че е AEW звезда - там се издигна, там направи име. Ще е тъпо, ако Кан го изтърве и отиде в конкуренцията. 

 

Друг е въпросът, че не очаквам нищо читаво от MJF в WWE - там никой някма да го остави да си разиграва коня и да ги прави тия свободни изпълнения, каквита прави в шоутата на AEW. Ще стане PG версия на себе си и това ще е. Жалко за нас, като фенове. Но ако това си му е интересът - има си право да си го преследва.

За хиляден път ще кажа - най-добрият хийл в момента в света. 

 

Link to comment
The-Resident-Ev!L

Ще си провали кариерата това момче, ако отиде в WWE.

Според мен, мястото му е в AEW.

Ако отиде в WWE, ще има подобен гимик на Miz.

  • Upvote 2
Link to comment

Бе що мислите, че на The Miz му е зле? Дълга кариера, редовно получава време в шоутата, не си чупи главата през седмица ... човекът си оправи живота и няма изгледи скоро да продава автографи за 5 долара, че да върже наема на караваната. Нищо лошо няма да си като него.

 

Link to comment

И аз не схващам защо за много хора изглежда е по-добре да си с "велика" кариера на дребно, отколкото доста солидна и много по-добре платена такава пред публиките и въобще популярността на WWE? То приказката "по-добре цар на село" за мен като имаш 10-15 години максимум време да натрупаш слава и пари за семейство и шанс във всеки един момент нещо да се почупиш, не важи.

Link to comment
43 minutes ago, gboy said:

Бе що мислите, че на The Miz му е зле? Дълга кариера, редовно получава време в шоутата, не си чупи главата през седмица ... човекът си оправи живота и няма изгледи скоро да продава автографи за 5 долара, че да върже наема на караваната. Нищо лошо няма да си като него.

 

Понеже обичам да се повтарям, я да питам пак, какво ги ебе кеч феновете по света, или в BWC, кой с каква банкова сметка и личен живот разполага? Забравихте ли, че продуктът който гледате е най-важен, а не това което се случва извън него? Как ви влияе финасовия аспект, чисто като зрители? Окей, нека му е добре при Винс, но като не е интересен за гледане, какво ме ебе мен за Миз и другите клоуни като него? Това че печелят добре не е извинение, че губят времето на зрителите с помия и съсипване на потенциални таланти. Затова е естествено да искам MJF да остане в компанията, която предпочитам да гледам и където има повече свобода и потенциал за развитие като кечист. Същото е и на другия полюс, тези които предпочитат WWE и мислят, че MJF би бил добро попълнение, ще се надяват да напусне АЕW. Вече за амбициите му в личен план въобще не ме ебе и не виждам защо трябва да ме ебе, просто се надявам алчността да не надделее, за да продължавам да го гледам в предпочитаната от мен компания. И нека не забравяме, че AEW не плащат с трохи, ако преподпише със сигурност ще припечелва добре. Вие го изкарахте, че в WWE плащат холивудски пари, а в AEW са на фотосинтеза едва ли не и за MJF няма друг избор освен да се махне.

Edited by Suffer-H
  • Upvote 7
Link to comment
35 minutes ago, Loop said:

И аз не схващам защо за много хора изглежда е по-добре да си с "велика" кариера на дребно, отколкото доста солидна и много по-добре платена такава пред публиките и въобще популярността на WWE? 

 

Защото са маркове. Иначе не бих казал, че са много хора. По-скоро са само драскачите из форуми, които се кланят на хора като Мелцер и си вярват, че разбират нещо от сферата, която коментират. Всеки разумен и нормален човек би избрал кариерата на Миз. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

2 пъти световен шампион, 8 пъти интерконтинентален, 8 пъти отборен, победа в главен мач на Wrestlemania за WWE титлата срещу Сина, куп големи мачове на WM, вероятно единствения кечист в WWE, който е държал 3 титли едновременно. Хората определено подценяват величието на Миз. Постижения, които Кени Омега и този другия, дето Пънк му еба майката Хаман Пейдж могат само да мечтаят и за 4 живота напред. 

Link to comment

MJF никога няма да има кариерата на Миз, нито на Дейвид Аркет. Няма значение колко си интересен, кадърен и харизматичен, единственото нещо което е важно е, колко пъти си джобил на Мания и дали си танцувал на RAW!

Link to comment
natopor4en
14 minutes ago, ShwN said:

2 пъти световен шампион, 8 пъти интерконтинентален, 8 пъти отборен, победа в главен мач на Wrestlemania за WWE титлата срещу Сина, куп големи мачове на WM, вероятно единствения кечист в WWE, който е държал 3 титли едновременно. Хората определено подценяват величието на Миз. Постижения, които Кени Омега и този другия, дето Пънк му еба майката Хаман Пейдж могат само да мечтаят и за 4 живота напред. 

 

И мандръса Мариската. Не забравяй за Мариската. :)  

  • Wank 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...