Jump to content

Ще напусне ли MJF компанията?


neshev

Recommended Posts

Напоследък доста се спекулира около бъдещето на MJF в AEW. Самият той раздруса кошера със серия интервюта, в които заяви намерението си да излезе на "свободния пазар" и няма да преподпише с AEW, преди да му изтече договора.

 

 

Има противоречива информация. Със сигурност става въпрос основно за пари, но има слухове, че MJF не е щастлив.

 

Точно колко взима в момента не е публично известно, но по всичко изглежда, че MJF е в третия ешелон от към заплата и взима около милион на година, и иска увеличение. Tony Khan е готов да му го даде, но същевременно да удължи договора на MJF, което е спорна точка за двете страни.

 

Годината 2024 е важна, защото AEW и WWE ще договорят нови ТВ сделки и се очаква да получат увеличение в приходите от телевизионни права. Отделно, MJF има интерес да създаде наддаване между двете компании, за да вземе максимално много пари.

 

MJF е считан за един от "стълбовете" на AEW. Кечист, на когото ще се разчита занапред и е считан за един от най-ефективните heel-ове в кеча.  Естествено, винаги има опцията всичко това да е work, след като дори на екран, MJF свободно говори за изтичащия му договор. Но същото се говореше за Cody и в крайна сметка отиде в WWE. За WWE, подписване на MJF не би трябвало да е кой знае каква дилема. Взимат основен проспект от конкуренцията и си набавят млад кечист, на фона на вече застаряващият им roster. Определено следващите години ще са доста интересни и може би ще видим ключови кечисти, които отиват в посока WWE, а не както сме свикнали да гледаме, от WWE към AEW. 

Link to comment

Категорично 2024 година MJF вече ще бъде в WWE, просто този човек не може да остане незабелязан от Винс, няма начин а и след 

Коуди със сигурност. Максуел Джейкъб Фрийдман е един от най-чаканите хора в феда, това е най-големия хийл в кеча отвсякъде, сори Роман Рейнс! Също така е повече от очевадно, че MJF използва aew като място на което да демонстрира уменията си на микрофона и на истории и така нататък, той трябва да бъде нещо-много голямо, за мен ще надмине См Пънк, той е още в най-младата му възраст така че, за какво си говорим! 

Link to comment

MJF е единственият кечист, който не излиза никога от образ - включително в интервюта, подписване на автографи, псува майка си в интернет и какво ли още не.

Ако Тонкича е с акъла си може да направи велик storyline с MJF и договорът му като по този начин издигне още повече хем компанията, хем персонажа. Мисля, че като една от най-големите му настоящи и бъдещи звезди Тонкича може да си позволи да го "позлати" с каквито пари пожелае. Върти ми се в главата, че ще пробват да направят CM Punk история като MJF ще е шампион с изтичащ договор.

Разбира се, има вариант в който MJF пожелае по-голямата разпознаваемост в WWE и отиде там.

Link to comment
The-Resident-Ev!L

Според мен, по добре ще е да остане, в AEW по дълго в WWE, не мисля че ще изкара много много.

Link to comment

Винс не е решил, не го е подписал. AEW май ще е в ролята на development територия на WWE, всичко по-читаво ще ходи към спортната забава, а от своя страна г-н Макмеън ще захвърля останките към Тони Кан, който ще пръска парите на баща си (ще видим за още колко). 

Link to comment
8 minutes ago, ShwN said:

Винс не е решил, не го е подписал. AEW май ще е в ролята на development територия на WWE, всичко по-читаво ще ходи към спортната забава, а от своя страна г-н Макмеън ще захвърля останките към Тони Кан, който ще пръска парите на баща си (ще видим за още колко). 

 

Мда, защо да се кечи един път на месец, да е един от топ хората в компанията, да има пълна свобода над образ и промо, да има реална възможност да получава парите на CM Punk като вместо това може да отиде в спортната забава където името му ще бъде нещо от сорта на Jacob и още от ден едно ще бъде обучен как се поема копие? :( 

Link to comment

Защото основната цел на всички е да са звезди в WWE, другото са празни приказки. Без значение дали си Пънк, Джерико, отборчето с бакенбардите, Кени Омега или Коуди Роудс. ;) 

Link to comment

Всички, които си изброил, имаха възможност да са в WWE, но отидоха в AEW. Според мен повечето ги интересува просто чека и им е все тая. Има едни десетина процента, дето се чупят заради публиката и прочее (по-млади обикновено), но като цяло това си им е професия и ги интересува какво ще приберат в банката.

 

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Ако и MJF отиде в WWE, Тонката Кан ще разбере по трудния начин, че в тоя бизнес лоялност няма. Толкова време да издигаш един кечист и накрая да отиде при конкуренцията точно, като си го направил популярно име, това е е сериозен удар в топките. 

 

Link to comment

Започна да излиза информация, която подкрепя основният проблем.

 

MJF беше подписан още в началото на заплата, когато за тогава е била приемлива. С времето, AEW подписаха една камара WWE кечисти на тлъсти договори, в пъти по-добри от този на MJF. MJF се чувства предаден от този факт, защото смята, че е много по-ценен за AEW и заслужава да бъде компенсиран като топ звезда. Tony Khan се ослушва, защото не иска да отвори прецедент, в който всеки иска повече пари. 

Link to comment

Крис Джерико не беше ли на тлъст договор още с обявяването на AEW? Работата е там, че MJF-ката май твърде много се вживи в гимика си. Каквото и да е, тия цигански номера не са начина да си заслужи желания договор и така сам си набива автогол. Трябваше да прояви търпение и да си мълчи. Щом му остават около 18 месеца от сегашния договор, то до края на годината със сигурност щеше да получи предложение за нов и оттам насетне, ако не е доволен от новите условия, да преговаря за по-добри. Сега с тия номера дето ги прави, какво ли впечатление ще остави у Винс Макмеън например, на който току що две от топ имената в женската му дивизия открито му теглиха една майна? Щото освен Винс,  няма кой друг да му даде повече пари от КАН! Kъде ще отиде, в TNA ли? :laugh: Oтделно че се поставя в позиция при която КАН може тотално да го закопае в следващата година и половина, в която да реди само загуби, без да има достъп до микрофон и да бъде освободен като тотален джобър. Другия вариант е да го държи off screen, но така само ще билдне хайп около негово завръщане, което ако се случи в WWE, няма да е никак добре за AEW. Така че ако не са разберат сега, очаквам доста унижения за MJF, КАН ще направи пример от него.

Link to comment

MJF е един от най-перспективните кечисти в света и напълно си заслужава по-висока заплата. Да не говорим, че е AEW звезда - там се издигна, там направи име. Ще е тъпо, ако Кан го изтърве и отиде в конкуренцията. 

 

Друг е въпросът, че не очаквам нищо читаво от MJF в WWE - там никой някма да го остави да си разиграва коня и да ги прави тия свободни изпълнения, каквита прави в шоутата на AEW. Ще стане PG версия на себе си и това ще е. Жалко за нас, като фенове. Но ако това си му е интересът - има си право да си го преследва.

За хиляден път ще кажа - най-добрият хийл в момента в света. 

 

Link to comment
The-Resident-Ev!L

Ще си провали кариерата това момче, ако отиде в WWE.

Според мен, мястото му е в AEW.

Ако отиде в WWE, ще има подобен гимик на Miz.

Link to comment

Бе що мислите, че на The Miz му е зле? Дълга кариера, редовно получава време в шоутата, не си чупи главата през седмица ... човекът си оправи живота и няма изгледи скоро да продава автографи за 5 долара, че да върже наема на караваната. Нищо лошо няма да си като него.

 

Link to comment

И аз не схващам защо за много хора изглежда е по-добре да си с "велика" кариера на дребно, отколкото доста солидна и много по-добре платена такава пред публиките и въобще популярността на WWE? То приказката "по-добре цар на село" за мен като имаш 10-15 години максимум време да натрупаш слава и пари за семейство и шанс във всеки един момент нещо да се почупиш, не важи.

Link to comment
43 minutes ago, gboy said:

Бе що мислите, че на The Miz му е зле? Дълга кариера, редовно получава време в шоутата, не си чупи главата през седмица ... човекът си оправи живота и няма изгледи скоро да продава автографи за 5 долара, че да върже наема на караваната. Нищо лошо няма да си като него.

 

Понеже обичам да се повтарям, я да питам пак, какво ги ебе кеч феновете по света, или в BWC, кой с каква банкова сметка и личен живот разполага? Забравихте ли, че продуктът който гледате е най-важен, а не това което се случва извън него? Как ви влияе финасовия аспект, чисто като зрители? Окей, нека му е добре при Винс, но като не е интересен за гледане, какво ме ебе мен за Миз и другите клоуни като него? Това че печелят добре не е извинение, че губят времето на зрителите с помия и съсипване на потенциални таланти. Затова е естествено да искам MJF да остане в компанията, която предпочитам да гледам и където има повече свобода и потенциал за развитие като кечист. Същото е и на другия полюс, тези които предпочитат WWE и мислят, че MJF би бил добро попълнение, ще се надяват да напусне АЕW. Вече за амбициите му в личен план въобще не ме ебе и не виждам защо трябва да ме ебе, просто се надявам алчността да не надделее, за да продължавам да го гледам в предпочитаната от мен компания. И нека не забравяме, че AEW не плащат с трохи, ако преподпише със сигурност ще припечелва добре. Вие го изкарахте, че в WWE плащат холивудски пари, а в AEW са на фотосинтеза едва ли не и за MJF няма друг избор освен да се махне.

Link to comment
35 minutes ago, Loop said:

И аз не схващам защо за много хора изглежда е по-добре да си с "велика" кариера на дребно, отколкото доста солидна и много по-добре платена такава пред публиките и въобще популярността на WWE? 

 

Защото са маркове. Иначе не бих казал, че са много хора. По-скоро са само драскачите из форуми, които се кланят на хора като Мелцер и си вярват, че разбират нещо от сферата, която коментират. Всеки разумен и нормален човек би избрал кариерата на Миз. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

2 пъти световен шампион, 8 пъти интерконтинентален, 8 пъти отборен, победа в главен мач на Wrestlemania за WWE титлата срещу Сина, куп големи мачове на WM, вероятно единствения кечист в WWE, който е държал 3 титли едновременно. Хората определено подценяват величието на Миз. Постижения, които Кени Омега и този другия, дето Пънк му еба майката Хаман Пейдж могат само да мечтаят и за 4 живота напред. 

Link to comment

MJF никога няма да има кариерата на Миз, нито на Дейвид Аркет. Няма значение колко си интересен, кадърен и харизматичен, единственото нещо което е важно е, колко пъти си джобил на Мания и дали си танцувал на RAW!

Link to comment
natopor4en
14 minutes ago, ShwN said:

2 пъти световен шампион, 8 пъти интерконтинентален, 8 пъти отборен, победа в главен мач на Wrestlemania за WWE титлата срещу Сина, куп големи мачове на WM, вероятно единствения кечист в WWE, който е държал 3 титли едновременно. Хората определено подценяват величието на Миз. Постижения, които Кени Омега и този другия, дето Пънк му еба майката Хаман Пейдж могат само да мечтаят и за 4 живота напред. 

 

И мандръса Мариската. Не забравяй за Мариската. :)  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...