Jump to content

Тервел Пулев срещу Сергей Ковальов и Кубрат Пулев срещу Джери Форест - 14 май 2022

Recommended Posts

Как оценявате шансовете на Тервел ВЕНКОВ Пулев за победа? Струва ли си и вайлю бет ли е на 2 коефициент да бие руския колхозник?

The Olimpic Hero
54 minutes ago, MJ23 said:

Как оценявате шансовете на Тервел ВЕНКОВ Пулев за победа? Струва ли си и вайлю бет ли е на 2 коефициент да бие руския колхозник?

Според мен да. Този мач мисля, че е направен с единствената цел да се издигне малката Кобра. Целият хайп е такъв. Руснакът най-вероятно е приключил с големия бокс и ще прибира чекове, за да пада в подобни мачове. Този залог си го мисля от поне 3 дни, играх го вече де. В pinnacle 2.10 има...

natopor4en

А приятеле, какво ще кажете за едно палаво комбо за победа на братя Пулеви? В бета за комбо става 2,35.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

5 hours ago, natopor4en said:

А приятеле, какво ще кажете за едно палаво комбо за победа на братя Пулеви? В бета за комбо става 2,35.

Слагам апартамента в Люлин и петролния кладенец в Бахрейн на това аз. Късметът да е с мен и с натопор4ените легиони. 😎 

natopor4en

Тервел Пулев загуби мача, но спечели сърцата на хилядите души в залата и милионите пред малкият екран. Така че той е моралният победител. :)

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Обаче аз се ебавах, че ще му покрият загубата, но примерно в Днес-а само за Кубрат пише, а загубата на Тервел не е отразена. Припомням и това му интервю, да не кажете, че си измислям за 2015 😵 - https://fightnews.bg/tervel-pulev-graf-ne-me-nadigra-s-absolyutno-nishto

Като цяло и двата мача днес бяха супер слаби за мен. Жал ми е за американците, дето седяха до посред нощ да ги гледат. Скандала с ръкавиците по-добре да не го коментирам. :D Краховете на сина на Холифийлд и на Тони Йока бяха по-вълнуващи.

HEIDENREICH
30 minutes ago, Loop said:

Обаче аз се ебавах, че ще му покрият загубата, но примерно в Днес-а само за Кубрат пише, а загубата на Тервел не е отразена. Припомням и това му интервю, да не кажете, че си измислям за 2015 😵 - https://fightnews.bg/tervel-pulev-graf-ne-me-nadigra-s-absolyutno-nishto

Като цяло и двата мача днес бяха супер слаби за мен. Жал ми е за американците, дето седяха до посред нощ да ги гледат. Скандала с ръкавиците по-добре да не го коментирам. :D Краховете на сина на Холифийлд и на Тони Йока бяха по-вълнуващи.

То малко след дъжд качулка, но мислех да разубеждавам Олимпик да не залага на Тервел. За мен много рисков залог.За негово съжаление вечерта се отдадох на мастър шеф кулинарни подвизи , пържих скариди ( какво да прави човек в събота вечер :( ) и го забравих.Дано чичо Митко не се е набутал много и да се налага да ибе гусита. :( 

Кръшъра не е и на 1/10 от страшилището в полутежка дето размаза Паскал и победи даже дядо Бърнард Хопкинс , последните мачове даже е зле, но си е нокаутьор и има силен удар-нещо което не мога да кажа и за двамата братя Пулеви, дори в Танзания срешу африкански джобър Тервел не впечатли. Единствените му плюсове пред брат му са че е по-млад и че не се бие с аматьорски гард с разтворени ръце тип Сагат от Стрийт Файтъра.  

Според мен трябваше да е показал пълна доминация за да вземе десижъна, а е спечелил 1/нито 1 рунд. Карай #продължаваме напред. 

Кобрата пък бил анонимник по точки.. Очаквам да започне да вика че Фюри, Усик и Джошуа бягат от него и заслужава трети мач за титлата. Най-добре да ги обединят и да го наградят с трите колана , да не преследва шампионите. 

The Olimpic Hero

Тъп Митко, тъп. Тъп залог. :( Тервел беше трагичен. 

HEIDENREICH
Just now, The Olimpic Hero said:

Тъп Митко, тъп. Тъп залог. :( Тервел беше трагичен. 

Сега ще ибеш

Spoiler

ей туй гуси? ЕЙ ТОЗ ГЛИГАН ?

Léa Fontaine, fierté réunionnaise - Futur Sport

2 hours ago, Loop said:

Сега въпросът ми е, ще му нулираме ли пак статистиката като след предишната му загуба, или?

Тази загуба е от едни серии на аматьорската федерация, които се провеждат по професионални правила. Тези срещи не се санкционират от професионалните органи и няма как да влизат в профи статистиката. Тервел далеч не е единственият случай.

Логичен резултат иначе. Просто досега малкото Пулев се биеше с ужасно слаба конкуренция и дори и с нея изпитваше колебания в някои случаи. Ковалев, колкото и деградирал да е, все пак е нива над досегашните му противници. Всички се бият с джобъри, но има и разлика от джобър до джобър. Джобърите на Кубрат примерно, обикновено са на далеч по-високо ниво от тия на Тервел. Който е и на 39 години, не е като да може да се подобрява. Това ще е от него, максът му е топ 50 в категорията му, не е малко, но е много далеч от брат му.

А Кубрат, какъвто и отпадък да е като човек, все пак се доказва като солиден спортист. Чудесна форма като за 41-годишен показа и взе убедителна победа срещу съвсем не толкова лек противник. И към момента си е легитимен топ 10 човек Кобрата, в тази форма би имал добри шансове срещу немалко именити боксьори в момента. Дано зареже тия емемейци и си гледа бокса, има какво да покаже още. Дори трети мач за световна титла не е чак толкова невъзможен.

1 hour ago, VSB said:

Тази загуба е от едни серии на аматьорската федерация, които се провеждат по професионални правила. Тези срещи не се санкционират от професионалните органи и няма как да влизат в профи статистиката. Тервел далеч не е единственият случай

Така е наистина, прав си. Благодаря за поправката. Въпреки това ми е смешно и е все едно музикант да дебютира няколко пъти заради издадени песни под различни разпространители. 

Тервел винаги ми е бил по-симпатичният от двамата, но като качества на ринга е доста по-назад. Въпреки това не го виждам и Кубрат с тия 41 години и слаб (като за стандарта там) удар. С решения срещу анонимници не се стига до титла. 

Тервел ми се стори абсолютно безидеен. Двамата си проведоха един спаринг, в който по-класният и техничен боксьор победи. Но да си видимо 6-7 рунда назад и да не опиташ нещо различно, нямам обяснение. И то срещу противник, който никога не се е бил в категорията. Ковальов е много далеч от пика си. Реално победи само с ляв прав, дясната ръка почти не беше използвана. Още имам опасения, че брадата му е приключила и ще бъде зверски нокаутиран срещу по-читав съперник. Но добра победа за него, взе му нулата. Докато нашият Тервел беше разкрит като менте. 

Кобрата го хванах чак към края и нямам някакви впечатления. Не останах впечатлен от противника му, мяташе си балтии и се ръгаше като теле. Несериозни са ми разговорите за топ 10 опонент, не смятам, че могат да предложат достатъчно пари, че да се навие някой. Може би има предвид топ 10 опонент в ранкинга на IBF. Kabayel може би? Нов шанс за световна титла не ми се струва реалистична опция. С неговата неактивност, ще минат поне още 3-4 години и тогава ще е на възраст, в която ще бъде още по-компрометиран. 

Съперникът на Кубрат е във възход. На практика победи Майкъл Хънтър, дето е с претенции за топ 10 и Жилей Жанг, който е на крачка от претендентскотo място на IBF. Всякак е в топ 30 Форест в момента, а при по-благосклонни съдии щеше да чука на вратата на топ 10. Кубрат го би много убедително, нямаше удар да го довърши, но това не е нещо ново. Добра победа е това. Този Пулев има всички шансове да тресне някой като Руиз, Ортиз, Хънтър, Хелениус. А една такава победа ще го постави на чакалнята за тайтъл шот. Въпросът е вече до активност и възможност да се осигури въпросният топ опонент.

Кобрата трудно ще се добере до читав опонент вече, защото просто не е популярен. Иначе винаги си е бил класа, пък какъвто ще да е като човек. За трети тайтълшот ми се струва нереално. Ако успее да си намери опонент като Ортиз, Хелениус или някой от сорта, ще го броя за успех, но не ми се вярва. Мисля, че нататък ще продължи с цирковете. 

Според мен може да се уреди с някой проспект. Беше обявено наскоро, че е имало разговори с Джойс. Обзалагам се, че и от лагера на Йока са го разглеждали като вариант. Сега Кубрат можеше да е на мястото на Баколе. Престижен скалп ще е Пулев за някой такъв по-недоказан, пък сигурно е разглеждан вече и като не чак толкова опасен както преди.

Франк Санчес, Арсланбек Махмудов, Мурат Гасиев. Ето ви хора, които в момента ще се навият да се бият с нашия, добре поставени са в ранглистите и една победа срещу някой такъв ще направи третия тайтъл шот възможен. Победителят от Хънтър-Хюи Фюри също е вероятен следващ съперник на Кубрат. Хюи отдавна иска реванш, а Хънтър работи с Трилър, както и Пулев. Излиза новина и че Джарел Милър ще се завърне през юни в събитие на Трилър, още един възможен бъдещ противник за нашия.

The Olimpic Hero
2 hours ago, neshev said:

:lol:

Треньорът на Тервел след загубата от Ковальов: Парите играят!

https://www.sportlive.bg/sport/boxing/trenioryt-na-tervel-sled-zagubata-ot-kovaliov-parite-igrajat-1753581.html

Малка Кобра, ти си най-некадърният човек в историята на спорта, на който някога съм залагал пари, а това говори много...

И Кобрата добавя: Ако беше на улицата, Тервел щеше да убие Ковальов!

• 2 weeks later...
The Olimpic Hero
3 hours ago, neshev said:

Thriller още не са платили на Кобрети и Тервел. :lol:

https://bigfightweekend.com/news/sources-triller-fails-to-pay-kovalev-pulev-brothers-for-may-14-fights/

И на мен да ми върнат парите, които загубих от тъпата, малка, некадърна, малоумна, саката Кобра...

Според Огнян Георгиев, Кобрата ще се бие с Дерек Чисора на 9 юли. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...