Jump to content

Д-Д-Д-Д-Д-Д-Д-Д-Д-Д-Д-ДЪ ШОУУУТОООООООО(Тема)


raquishi

Recommended Posts

Какво мислите за новото "развлекателно предаване" по БТВ на име "Дъ Шоуто".

2112740753.thumb.jpg.f44b0f6f783f5e62775d581549209a1d.jpg

https://www.btv.bg/shows/the-shouto/

Още с името си ми лъха на тежка форма на кретенизъм. Снощи отделих 10 минути от ценното си време, за да гледам и оценя това "предаване". Като цяло са успяли да "подобрят" нивото на Комиците, даже бих казал че са в собствена лига спрямо това величие на родната телевизия. Мисля че от качената снимка ви става ясно за високото качество на комедийното изкуство в "предаването".

 

Абе кой ги финансира и одобрява тия простотии???

Link to comment

От много време разправям на моите приятели, че тези хора (бившите вече "комици") са най-големите късметлии на тоя свят. Хора с почти нулев талант и никаква харизма са толкова години на екран, чак е жалко. Не знам не се ли усещат и те самите какво дъно са. На Слави Клашъра и Айде БГ например да бяха дали да си водят някакво предаване щеше да е в пъти по-добре от тия помии. 

Link to comment
HEIDENREICH
2 hours ago, ShwN said:

От много време разправям на моите приятели, че тези хора (бившите вече "комици") са най-големите късметлии на тоя свят. Хора с почти нулев талант и никаква харизма са толкова години на екран, чак е жалко. Не знам не се ли усещат и те самите какво дъно са. На Слави Клашъра и Айде БГ например да бяха дали да си водят някакво предаване щеше да е в пъти по-добре от тия помии. 

Бе чуек, верно че минаха сума ти години, но едно време се НАСИРАХ от смях на идиотщините с Лафазанов, Новоселска и Гърбов в Улицата.

Quote

 

- Шефе...

-Мерси

- Не, аз искам да ти кажа че си един голям...

_ МЕРСИ

_ Ама не, исках да ти кажа че си голям гъ...

-Мерси ! ( иска да ми каже че съм ГЪЗ ама не му давам ! усещам ги нещата бе мама му стара , ей ! )

-ГЪЗ ГОЛЯМ СИ ШЕФЕ ТИ ! 

 

 

.. е такива простотии като горната цвилил съм от смях. Дали заради Теди Москов, но почти всяка Улица ми е много смешна даже и сега . 

 

Почнаха Комиците - е нема такъв криндж не знам колко години върви по БТВ - поне 10, ако не се лъжа 2008-2009 почна - е нереален пачи хуй е. Толкова е тъпо че чак боли да се гледа.Даже го излъчваха от Културния дом в Дружба, как се вика на 1 кур место ми е- айде нема нужда. 

 

А това новото шоу било даже е по-лошо... Еби му мамата..

Не смея и да го пусна..

 • Upvote 4

 

Link to comment

Тая свиня Любчо Нейков не му ли омръзна да се опозорява 20 години с едни и същи смешки по всички възможни телевизии? Никой не може да го трае, време е за смяна на петте лица, които ми въртят на всякъде от десетилетия.

 • Like 2
 • Wank 1

35izpu1.jpg

Link to comment
Lemmon-714

Гледах около десетина минути от първи епизод и някак са успели да го направят по-дебилно и от комиците в най-лошите си години, което само по себе си е похвално постижение. Поне можем да сме сигурни, че няма да види повече от един сезон.

 • Upvote 3
Link to comment

Гледах му първия епизод и беше Дъ Дъното. Не мога да повярвам, че някой човек с всичкия си е седнал, гледал го е и е казал "давай да го пускаме в ефир". Има читалищни самодейности, които са в пъти по-добри от това нещо. 

 

----

 

През деветдесетте вървяха по кабеларките разни предавания като Тутурутка и още няколко подобни. Общо взето представляваха група ентусиасти със съмнителен актьорски потенциал, които снимаха напълно аматьорски някакви скечове (предимно стари вицове). Сега, дали бяха 90-те или началото на новия век - не помня, ама със сигурност има едно 20 години от тогава. И за времето си бяха някак си ОК. Тъжно е, че за две десетилетки не само не сме мръднали напред, ами даже и деградираме. 

 • Upvote 2

 

Link to comment

Комиците имаха доста силни години ама послееее. Що се отнася до новото предаване.... чувствам се длъжен да изразя липсата си на мнение.

 • Upvote 2
Link to comment

Дъ шоуто е по-джобърското и от шолото на канала едно време по бнт.

 • Upvote 2
 • Sad 1
Link to comment
Rise of Thunder

Десет минути. Толкова успях да изтрая от това "шоу". Както някой по - нагоре беше казал, Комиците, дори и в най - лошите им години, не бяха такъв криндж. 

Link to comment

Любо Нейков е един голям и велик актьор, ама просто не го бива да пише и одобрява скечове. Просто от години е дъното и скечовете му са прости та прости и скучни, нищо смешно няма в тях . Не съм гледал и един епизод на тая помия, ама като гледам коментарите кви са тук и във Фейс просто няма и да гледам. 

 • Upvote 1
Link to comment
9 hours ago, prenti said:

Дъ шоуто е по-джобърското и от шолото на канала едно време по бнт.

 

Не знам как са следващите епизоди на Дъ Шоуто, защото гледах само пилотния и не мисля да си го причинявам отново. Но от това, което видях, Шоуто на канала е десет класи отгоре. Там се мъчеха да правят някакви неща, къде успешни, къде не, но такова дъно никога не са удряли. 

 

Link to comment

Прочетох, че идеята на тая помия била да е пародия на токшоу. Успели са само да го направят пародия на идеята на шоуто обаче.

Иначе комиците имаха някои забавни скечове по едно време, но много бързо се изтъркваха. Шоуто на Канала също - някое друго попадение, но най-често комедийна мъка. 
А за Любо Нейков, нелош актьор е, но не му се отдават скечовете, аз лично го харесвам в Столичани в повече например. Като дори и там шегите се изтъркаха, но сериалът имаше случки, осмиващи реалността в България. 
а Дъ Шолото…май е погребение на комедията в България.

Link to comment

Като бях в детската градина и  първи клас му се кефих при Слави,ама като главно лице не го бива и това е.

Link to comment
Jack Bauer

Тука в България така и не се научиха какво е хубав хумор. Комиците е сред най-тъпите неща, които някога съм гледал, това изглежда просто версия 2.0.

 

Комеди клуб София, се опитват да наложат хубава и истинска комедийна култура в България, просто масовия Българин си харесва дебелашките чорбаджийски шегички на Любо Нейков.

 

На всеки препоръчвам да отиде нопе на едно шау на комеди клуба.

 • Upvote 1
 • Like 1
 • Confused 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
HEIDENREICH

Стендъп комедията в България не знам на какво ниво е, не съм слушал известните комици. Преди години обаче бях станал голям фен на едни сръбски стендъп комици и ги гледах по Comedy Central . Те бяха страшен сбироток от бившите юго републики -имаше сърби, хървати, словенци, босненци  и горе долу всеки имаше различно амплоа - един наблягаше на черен хумор и гей шеги, друг скечове на тема семеен живот и как се е преебал като се е оженил, трети подигравки с особеностите на жителите на другите републики, спомени от детството и срещи с местните отрепки, една от жените самоирония колко е дебела и грозна и как никога няма да си намери мъж, другата пиянскихумор. Освен монолозите имаха и игри с импровизация , разиграване на сюжети, казване на остроумна реплика по зададена дума и какво ли не ... Абе 50 класи над Комиците , супер добро беше.

 

Трима от тези комици слушах в НДК преди време-  добри бяха, но си изнесоха представлението на английски и се загуби голяма част от комедийния ефект - псувните и цинизмите на сръбски звучат много по-смешно...

 

п.с. Стана ми интересно Китодар намирате ли го за забавен ? На мен ми е остро  не смешен , захилвал съм се на негов виц , но не бих го слушал. Кои според вас са добрите стендъп комици тук? Имаше някакъв Киров или нещо подобно, но от това което му слушах, точно преди сърбите - говореше някакви тъпотии за Берое и не успя да ми събуди интереса.

 

Link to comment

Рядко съм виждал хора който да кажат по-зле виц от Китодар. Нямам думи за тоя. 

 • Upvote 2
Link to comment

Китодар е най-прехваленият "комик" в България. Тия от Комиците всеки знае, че са зле, но Китодар има голяма фен маса която се прехласва по него. Леко напомня на сектата на Камен Донев.

 • Upvote 1
Link to comment
20 hours ago, HEIDENREICH said:

п.с. Стана ми интересно Китодар намирате ли го за забавен ? На мен ми е остро  не смешен , захилвал съм се на негов виц , но не бих го слушал.

 

Когато доста малко хора го знаеха и не бе толкова популярен ми бе забавен и го харесвах. В момента ми е безразличен, не бих казал лошо за него. 

 

 

 

 

 

Тези два клипа за мен са култови и сега да ги гледам, пак ще се попикая от смях с тях. Но просто както почти всяко нещо комерсиалното го изтърка. Но не мога да го виня, и той семейство храни. :D 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Утре ще напиша пълен анализ по темата за Китодар! Човекът си е много талантлив, но не точно за stand-up комедия. Аз лично съм му стабилен фен на точно този вид клипове, които MJ23 е пуснал. Има още поне 9-10 много култови, примерно онзи за извънземните си е класика. Въпросът е обаче всеки на какъв точно хумор се кефи.

 

@MJ23, от този с таксито виж един много дребен, но култов детайл. Загледай се как е името на таксито до тарифите: "Малшанс такси", хахахахахахахахахахахахахахахахаха. Мен подобни детайли ме разцепват.

               

Link to comment

Е отдавна съм го забелязал. Примерно покрай този клип в онези години "лапваш всяка дума" и почваш на всеки да викаш "момче" или "чаакаай, чааакай".  Или още по култовото за селяндур-а :D 

 

 

Това също е епично особено като гледа как горят "педерастките им личица". :D 

Link to comment

Добре е Китодар4о, аз му се кефя. Има определен стил в скечовете, който някак си повече ми харесва от простотията в ДА ШОЛОТО. Но да, не става за разправяне на вицове. Препоръчвам "Петък точно в Пет" също.

Link to comment
Jack Bauer

Китодарката не обяснява ли наскоро, че е заебал всичко и станал стриймър в туич, щото нема ляб на българската сцена?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
Metzgermeister

Не съм чест зрител на "Комиците", но не смятам, че е толкова зле, колкото се опитвате да го изкарате. Не е чак шедьовър, но "новините" им определено са забавни и винаги сцепват. При всички случаи бих предпочел когото и да е от тях пред Краси Радков, който ми е най-неприятният и незабавен български комик, даже Рачков с годините започнах да го толерирам. Който гледа "Капките", сигурно е забелязал, че Радков е най-слабият участник в сезона, а също и един от най-слабите изобщо за цялото десетилетие, но явно си има някаква фен база, която го подкрепя безрезервно и тази вечер има шанс да спечели.

 • Upvote 1
 • Thanks 1

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...