Jump to content

WWE RAW - 09 май 2022


THE ENEMY

Recommended Posts

THE ENEMY

rawresdefault.jpg

WrestleMania Backlash Fallout

 

Spoiler

The post-WrestleMania Backlash edition of WWE RAW will air live tonight from the XL Center in Hartford, CT with fallout from last night’s Premium Live Event.

 

WWE has not announced any matches or segments for tonight but the build to Hell In a Cell on June 5 should begin.

WrestleMania Backlash saw the reveal of Rhea Ripley as the newest disciple to WWE Hall of Famer Edge, helping him defeat AJ Styles, so it’s likely that the Judgment Day storyline will continue tonight.

 

A new challenger for Cody Rhodes is also being teased now that he defeated Seth Rollins in their rematch last night. The arena has Rhodes vs. Rollins advertised for tonight’s show but that will likely be just a dark main event, if it happens at all.

WWE and the arena do not have Undisputed WWE Universal Champion Roman Reigns or SmackDown Tag Team Champions The Usos advertised for tonight’s show, but an appearance by The Bloodline is possible as a follow-up to their win over RAW Tag Team Champions RK-Bro and Drew McIntyre at WrestleMania Backlash.

wrestlinginc.com

 

Link to comment

Майната му, важното е, че

Spoiler

Goddess

се връща, надям се за постоянно.

Другото е мех...

Link to comment

Ако направят нещо ново, добро и различно с Алекса ще е чудо. 

Link to comment

Откриващят мач беше добър. Street Profits изглеждат като най-силният отбор след Usos и RK-Bro, което не говори добре за отборната дивизия. Имат нужда от някакво раздвижване, вероятно след обединението на титилите ще се слеят и двете отборни дивизии.

 

Рия Рипли не съм я гледал много на микрофона и не ми направи много добро впечатление. Не съм сигурен, но май не е била хийл досега и може би се притесняваше леко. Визията и пасва с гимика на стейбъла и за мен е добро попълнение към него. Освен това има физиката да се бие и с мъжете ако се наложи, и изглежда легитимно. Балър и Стайлс са добра комбина и бих искал да ги гледам като отбор за известно време. Надявам се на HIAC да видим Judgement Day срещу AJ, Balor и Liv.

 

Историята с млкият брат на Елаяс ми стана забавна. Някак си Езикиел успя да стане over пред публиката, макар и по нелеп начин. Надявам се да го направят един стабилен face mid carder, а не да доят историята 2 месеца и накрая да му пожелаят успех в бъдещите начинания.

 

Чампа изглежда е пред напускане. Вместо да му дадат сегменти с които да си развие образа, те го правят "третия човек" в глупавата вражда на Миз и Али. Изглежда просто като човек за запълване на бройката. Много по-добре щеше да бъде именно той да е опонента на Миз, не ревящия пакистанец Али.

 

Ролинс леко се реабилитира след побоя над Коуди. Не бих отказал и още един техен мач, но нужно ли е Сет да пада за трети пореден път? Загуби много от инерцията си, която беше посъбрал в началото на годината. Дано го засилят покрай МitB. Важно е да се отбележи и че "Американският Кошмар" за първи път изяде Curb Stomp. :D

 

Прилично шоу, след приличният филър Backlash. Жалко, че мачове в клетка ще се използват просто като транзиция до MitB, но в последните години и без това не се обръща много внимание на Hell in a Cell-a.

 

 

 

Прави ми и впечатление колко често започна да се използва RKO/Cutter-a. До преди 1, 2 години само Ортън го изплзваше и дори новоподписвани инди кечисти порменяха хватките си, за да не го правят. Сега двама или трима от NXT го правят, Ридъл всяко шоу ги тръшва от въздуха, дори Коуди ползва някаква летяща вариация за финишър. Според мен трябва леко да забавят темпото и да не го преизползват. Не ми се ще след няколко години хода да стане като Spear-a или Superkick-a.

Link to comment

Добра изненада беше завръщането на Алекса. Имаше слухове, че са в обтегнати отношения с началството, но все пак са и намерили роля, след фиаското с Финта. Оставиха и куклата поне, вероятно защото все още продават доста артикули. Но с нейното участие ще подсилят женския MitB. Becky, Asuka, Alexa, плюс жените от SD, добре изглежда на хартия. Lacey изглежда ще е heel и я преместиха в RAW, изглежда ми доста вероятно да враждува с Bianca. Докато Ronda може би ще започне програма със завръщата се Bayley.

 

Леко пребозиха нещата с DQ мачовете. Няма лошо да има дисквалификации, от време на време, но тук бяха толкова предвидими, че още като обявиха мачовете ти става ясно, че няма как да видим завършек.

Link to comment
Metzgermeister

Ей, Лекси най-накрая се завърна. Изглежда ми малко заслабнала, нищо чудно с Раян Кабрера да са се скъсали от секс и от това да се е стопила :D Малко странно ми беше да скуошне легитимна жена като Соня Девил, но явно просто са искали да ѝ дадат инерция от самото начало и да внушат, че кейфейб ММА-ката е забравила да се бие от толкова дълго време на ръководна позиция.

 

Лейси не мога да си представя пък да бъде хийл, иначе нямаше да разказват толкова пикантни и трагични подробности от историята на живота ѝ. Просто публиката ще бъдат като социопати, ако я освиркват след това, което разказа, а и май идеята е да повярваме, че страданията са я превърнали в по-добър човек. Иначе може да се каже, че мацката е жив пример за реална версия на историята за грозното патенце - била е доста грозно и бледо чаве с черти на лицето, напомнящи тези на извънземното Киф от "Футурама" (оставям ви сами да го гугълнете, ако не го знаете :D ), а сега е сред най-яките мацки в ростъра.

 

Не знам какво се опитват да правят със скучния резак Мустафа Али, ама няма да им се получи, според мен. След разпадането на крузъруейт дивизията Дрю Гулак би заслужавал много повече пуш при големите момчета от него, а те го карат да тапва като кучка на Шарлът и Ронда.

 

Историята с Илайъс/ Изикийл и тя не знам накъде върви. Напомня ми на тази с Абис и Джоузеф Парк в TNA, само дето там можеше поне малко да се заблудиш, че двамата са различни хора, докато тук е съвсем очевидно, че не са.

 

Иначе новата прическа на Острието му ходи.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...