Jump to content

UFC 274 "Oliveira vs. Gaethje" + Багата се завръща - 7 май 2022

neshev

Recommended Posts

Много добри мачове има. Всичките бих ги гледал с интерес. 

Оливейра, Роузи и Чандлър би трябвало да си вземат мачовете

Just a fan

Маслинката се наигра ми се струва. Очаквам Гейчи да го спре най-късно до началото на третия рунд, просто ми се струва че Оливейра допуска твърде много удари и в даден момент това ще натежи. Лег киковете, както винаги си остават едно от най-силните оръжия на на Гейчи и до този момент все още не сме видели някой да се справи с тях, дори и хора успели да го победят. Сигурен съм, че Даната предпочита Маслинката да бие и да буукне мач за титлата срещу Конър веднага на ППВ-то, но не ми се вярва :D

От главния мач очаквам победа на Оливейра. Не казвам, че ще е лесен мач, но няма да се изненадам от пореден събмишън. Джъстин е топ боец в тази ревизия, определено в моя топ5, но Оливейра според мен е класА над всички (в момента).

Тони си мисля, че е изпята песен от 2години насам. След загубата от Гейджи(или по-точно от проблемите му преди тоя мач) вече не е същия. Тук сигурно и годините си казват думата. Няма спор, че в прайма си беше уникален, но всяко нещо си има начало и край. Очаквам лицето на Тони да бъде като рисунка на моята племенница - МАЦАНИЦА. Чандлър бързо може да се "изчисти" от двете загуби като влезе в една добра серия срещу бойци от топ10. В даден момент ще направи реванш срещу Оливейра/Гейджи за тайтълшот, и трябва да се доказва! 

AXAXAXAXA 

Нека му на циганина 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Изглежда е имало разминаване между кантара зад кулисите и официалния кантар. И, когато спрат да се потят, е много трудно да стартират процеса отново. Така, Чарли Оливейра е първият шампион в историята на UFC, който губи титлата на кантара.

18 minutes ago, Beks said:

Много се бях надъхал.. мамичката му!

Е, то битка ще си има. Но, ако Oliveira победи, няма да спечели титлата, а той ще се бие за овакантената титла срещу опонент по тяхно усмотрение. Само Gaethje има шанс да спечели титлата в тази битка. 

Jack Bauer

Очаквах да направят Чандлър-Тони МЕ и да е за вакантната титла. Щеше да е пълна гавра с Джъстин, ама нямаше да се учудя ако Динята го беше направил :D 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Just a fan

Аз само се чудя за чий още я има тази простотия наречена "championship weight". Пълна идиотщина за мен. Ако някой може да ми обясни, какво предимство извлича Оливейра с тези 200 грама отгоре на кантара, като и двамата вече са с по 10-15 кила отгоре в момента?

Just a fan

Маслинката е най-добрият в момента. Единствено аутягата Махачев може да му бъде проблем, всички други очевидно може да ги ибандури. Разбира се очаквано предизвика Конър след победата, ако видим нещо близо до "стария" Конър има шансове, но бъде ли свален повече от веднъж ще бъде събмитнат.

Mariyan01
8 minutes ago, Just a fan said:

Маслинката е най-добрият в момента. Единствено аутягата Махачев може да му бъде проблем, всички други очевидно може да ги ибандури. Разбира се очаквано предизвика Конър след победата, ако видим нещо близо до "стария" Конър има шансове, но бъде ли свален повече от веднъж ще бъде събмитнат.

Конър ще бъде удушен за под минута, даже и да е в най-добрата си форма.

Just a fan

Абе ддз, твърде често отнася тежки удари и срещу Конър това може да му изиграе лоша шега. Има го и момента, че нанася много тежки удари, а Конър не е от тези, които обичат "война" в октагона. Не знам, би била интересна битка при всички положения и се надявам да я направят, въпреки че е ясно, че МакГрегър не трябва да бъде близо до битка за титлата в този момент, ако има някой, който да си е заслужил аванта е той.

Конър се облизва за битка с Michael Chandler. Според мен го смята за лесен опонент, когото ще доминира заради разликата във височината и размаха, както и фактът, че Chandler е уязвим в размените. Очаквам да приеме битката, но като нищо ще бъде изсипан отново.

Jack Bauer

Конър не знае какво иска. Един ден говори че отива в WW, на следващия ден се дърви на Чандлър. В момента две дивизии ще бъдат задържани, за да може Конър да измисли какво му се прави. Айде стига вече, за мен той е тотално нерелевантен през 2022. Или трилогия с Диаз или мега Money fight с Масвидал, няма място при мачовете за титлите.

Според мен просто да си направят реванш между Чандлър и Чарли Оливс за вакантната титла. Нищо друго няма логика в момента. Говори се за махачев, ама пичагата не е победил дори един класен опонент. Нека направят мач с Бени Дариуш за да се определи кой ще еследващия опонент. Чандлър има 2, загуби от Оливерай, когото почти нокаутира, и мача на годината с Гейджи и току що направи феноменален КО на Фергюсън. Просто това е мача.

БТВ, дотук бяхме според мен с Тъг Роуз. Скоро пак мач няма да помирише за титла, а очаквам и да си вземе една дълга почивка.

24 minutes ago, neshev said:

Конър се облизва за битка с Michael Chandler. Според мен го смята за лесен опонент, когото ще доминира заради разликата във височината и размаха, както и фактът, че Chandler е уязвим в размените. Очаквам да приеме битката, но като нищо ще бъде изсипан отново.

Не че нещо, но Чандлър е висок колкото Конър, ако не е малко по-висок. За каква разлика във височината става дума? :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Just a fan
23 minutes ago, baikiro said:

Не че нещо, но Чандлър е висок колкото Конър, ако не е малко по-висок. За каква разлика във височината става дума? :)

Разликата в размаха им трябва да е 10-тина сантиметра обаче. Това е по-важното в случая.

Конър няма никви шансове срещу бойци като: Оливейра, Чандлър, Гейджи.. Да ходи за мънифайтс без да се меси в борбата за титлата! Пълно неуважение към всеки боец от топ10 ще бъде ако след две поредни загуби Конър получи мач за пояса.

4 hours ago, baikiro said:

Ще ги видим на кантара, кой-кого. :D Че малко като в кеча се получава с измислените височини.

1 hour ago, Beks said:

Конър няма никви шансове срещу бойци като: Оливейра, Чандлър, Гейджи.. Да ходи за мънифайтс без да се меси в борбата за титлата! Пълно неуважение към всеки боец от топ10 ще бъде ако след две поредни загуби Конър получи мач за пояса.

Чак пък да няма шансове. И тримата, които си изброил, имат съмнителни бради. Като гледам Конър как се е надул, съмнително че вече може да направи 155, тъй че се съмнявам да има каквито и да е мераци за титлата вече. По-скоро да тръгне да гони титлата в 170. 

Оливейра не знам какво трябва да направи, за да получи най-накрая признание :D :D :D И десет пъти да защити титлата, все ще го броят за транзитен шампион. 

А Конър би било тотален ташак да получи мач с човек от топ 5. Последната му победа е от преди две години и половина срещу "Каубоя" Сероне. :laugh: Да спре да се гаври Динята със собствените си правила и да го праща на разни money fights там с другите клоуни и толкова. 

Jack Bauer

Чарли Оловс е истински шампион. При цялото ми уважение към Хабиб, ама аз не мога да възприема на сериозно боец който се бие венъж в годината, каквито и да са обстоятелствата. Хабиб като шампион, се би по 1 път на година и въпреки това, хората мислят Хабиб за истинския шампион. Оливейра победи топ тримата бойци в дивизията, със супер атрактивните финишъри В РАМКИТЕ НА 12 МЕСЕЦА!

Чарли Оливс > Хабиб.

Just a fan
3 hours ago, Beks said:

Пълно неуважение към всеки боец от топ10 ще бъде ако след две поредни загуби Конър получи мач за пояса.

Пълно неуважение, но ако някой от топ 10 стане шампион ще предизвика Конър моментално. Няма такива глупости в тоя спорт, защото ги няма парите, които ги има в бокса. Гониш парити, за да ибеш жинити.

On 5/8/2022 at 5:16 PM, Just a fan said:

Пълно неуважение, но ако някой от топ 10 стане шампион ще предизвика Конър моментално. Няма такива глупости в тоя спорт, защото ги няма парите, които ги има в бокса. Гониш парити, за да ибеш жинити.

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...