nWoHulkster Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Blackpool Combat Club промото на Regal в началото на долното хайп видео е фантастично. Ако не го пуснат и в епизода, за мен това ще е грешка. Прекалено добро е да стои само онлайн. Link to comment
neshev Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 AEW не съм гледал от месеци, но хвърлих един поглед. Голямото Cass изглежда внушително. За мен той беше звездата този мач, показа доста харизма и присъствие. Особено като сра на публиката, които започнаха да викат за Enzo в даден момент. Тази история с MJF, имам чувството, че съм я гледал поне 3-4 пъти с Cody, Jericho и сега Wardlow. След втория път, спира да те ебе. Не бих отказал Cass обратно в WWE. Becky им сипа с големия черпак и се започнаха ответните реакции. Слаба е женската дивизия на AEW. Thunder Rosa има някакъв гаден акцент, звучи доста насилено. Serena Deeb мяза на бабичка, а тук ще ни убеждават, че AEW е най-добрата дивизия. На фона на това, имаме още един шампион, в лицето на крайно зелената Jade Cargill, и сега имаме трети женски шампион, защото Тонкича купи ROH. ME с нулев build и публиката съответно не я ебеше и грам. Adam Page силно сипа на прошарената брада. И двамата са лица, леко закъсняла вражда, с оглед на това, че Пънкаря се изтърка на втория месец. Все пак се надявам да вземе титлата, Каубоя е най-жалкиат световен шампион в кеча. Това с Alistair Black не искам да го коментирам. Ясен пример, че кечистите често си нямат и на идея какво да правят, и често се набиват в най-ужасните образи. Няма да питам и къде е Keith Lee, който ни го пробутваха за огромен талант, преебан от лошото WWE. Пичът май май беше разкрит като една бездарна торба и ще гние в Тъмница и Тъмница Елевация, докато му изтече договора, защото Тонкича няма топките да уволни никой. Малко анти се получи, което ми напомня защо не следя AEW редовно. Link to comment
johncena2 Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 2 hours ago, neshev said: AEW не съм гледал от месеци, но хвърлих един поглед. Голямото Cass изглежда внушително. За мен той беше звездата този мач, показа доста харизма и присъствие. Особено като сра на публиката, които започнаха да викат за Enzo в даден момент. Тази история с MJF, имам чувството, че съм я гледал поне 3-4 пъти с Cody, Jericho и сега Wardlow. След втория път, спира да те ебе. Не бих отказал Cass обратно в WWE. Becky им сипа с големия черпак и се започнаха ответните реакции. Слаба е женската дивизия на AEW. Thunder Rosa има някакъв гаден акцент, звучи доста насилено. Serena Deeb мяза на бабичка, а тук ще ни убеждават, че AEW е най-добрата дивизия. На фона на това, имаме още един шампион, в лицето на крайно зелената Jade Cargill, и сега имаме трети женски шампион, защото Тонкича купи ROH. ME с нулев build и публиката съответно не я ебеше и грам. Adam Page силно сипа на прошарената брада. И двамата са лица, леко закъсняла вражда, с оглед на това, че Пънкаря се изтърка на втория месец. Все пак се надявам да вземе титлата, Каубоя е най-жалкиат световен шампион в кеча. Това с Alistair Black не искам да го коментирам. Ясен пример, че кечистите често си нямат и на идея какво да правят, и често се набиват в най-ужасните образи. Няма да питам и къде е Keith Lee, който ни го пробутваха за огромен талант, преебан от лошото WWE. Пичът май май беше разкрит като една бездарна торба и ще гние в Тъмница и Тъмница Елевация, докато му изтече договора, защото Тонкича няма топките да уволни никой. Малко анти се получи, което ми напомня защо не следя AEW редовно. Това са глупости никой не ти виновен, че не си гледал досега aew, нищо против тебе, но Пънк не се е изтъркал на втория месец, при положение че имаше враждата на годината с MJF. Женската девизия на aew изобщо не е слаба според мен, Брит Бейкър си е топ, в момента имаме и Тони Сторм, изключителен потенциал, Пейдж просто не е готов да бъде шампион,най-лошия шампион чак не е, просто не е подготвен, стига си хейтил по aew по някакви безмислени причини, човек. См Пънк трябва да спечели aew титлата да, относно другото и преди съм го казвал и сега ще го кажа, предпочитам да гледам промо, сегмент или мач на См Пънк, отколкото да търпя смотания рейн на Роман Рейнс, който най-вероятно ще е още 2 години! Link to comment
BiZkiT Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Интересно как реши да гледаш точно най-слабия Dynamite от месеци насам, сигурно е случайност. 🤷♂️ Иначе доста вярно има в думите ти. - Женската дивизия е слаба, на микрофона освен докторката и Руби другите са тотална трагедия. За съжаление Thunder Rosa също, трябва да им бухат някви менажери, че стават доста awkward promo-та. Тоя бавняр Тони Шиавоне също допринася да не се получава грам. Джейд Каргил е убиец и можеха да направят супер сблъсък и такъв какъвто ще е интересен за публиката, а именно титла vs титла, но още нямат топки за подобни буукинги. - Кийт Лий май е единствения си фен, аз също не виждам нищо особено в него, а явно че ще го бутат със Swerve в отбор, да си участват всеки Рампейдж. Без да има бранд сплит има няколко човека, които са на почти всеки Рампейдж - Лий, Суърв, Хуук, Рики Старкс и Пауръхаус Хобс. Лошото е, че от тези Хуук единствено може да привлече някакъв интерес, после Тонкича се чуди що никой не го гледа. - Рей Финикс малко е поналял след контузията, бързо да топи и както още в началото, когато започнах да гледам AEW му желая световната титла в някакъв момент. - Надявам се, че това ще е последната подобна вражда на MJF, доста яко градят КУЧЕТО, но историята е същата като с Punk, Jericho и т.н., стига вече. - Стига вече Punk vs random пичага. Ок, трябваше да натрупа победи за да стане N1, но сега кому е нужно да го гледаме срещу Silver. Пак повтарят историята с Браян, който мина през всички от Dark Order. Нека не се бие някакво време, да се натрупа съспенс и следващия мач да е на PPV-то. - House Of Black историята е мега бедна. Правят супер промота, след което гледаме ТОВА. + Own Hart турнира пръска, много яки мачове, а уж се водеха квалификации. Очаква се ЖОКЕРЪТ евентуално да е Миро или Сезаро. + Regal и компания са зверове, бързо трябва да ги засилят към отборните титли. Юта пък ще е по-яко ако трупа single победи. + Adam Page, който не е усмихващ се каубой. + Историята с Джерико е забавна, отделно че и той е спрял да прилича на бъчва. + Кефи ме постоянно да има хора от други федерации, вярно обаче, че и те трябва да записват по някоя друга победа някога. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.