Jump to content

AEW Dynamite - 27 април 2022


neshev

Recommended Posts

Поредна седмица с 2 PPV мача, няма кво.

 

боК Тангра и боК Тони не прощават.

Link to comment

Мадамата която интервюираше MJF е IRL приятелката на W. Morissey(Big Cass) :D Добър touch. @ЧОТУДЕда каже как се представя в Impact, но от това което съм видял им е един от топ хората там и ще е странно да джоби още на дебюта си. Повечето вражди на MJF са еднотипни, с five labours of Jericho и преминаването на Punk през целият Pinnacle, но точно рядкото кечене по tv си е част от чара му. Wardlow е over и си личи, че доста ще разчитат на него, на DoN виждам чиста победа и официално сертифициране като топ батката на AEW. 

 

Hangman e с коби дивитнайси, а до PPV-то остават 4 шоута. Досега не е имало main event с потенциален шанс за title change с толкова малко време за build, но продължавам да твърдя, че Punk е човекът в момента и смяна на титлата е неизбежна.

 

Sammy и Tay явно ще го играят rip-off на Edge и Lita което в крайна сметка не е толкова лошо. Съвсем сериозно си мислих, че Miro ще е човекът който ще се завърне ударно и ще го пуснат директно за TNT титлата, но и това не е лош сценарий. Заигравката на Scorpio с Kaz не е случайна, очаквам turn на Ethan Page и Dan Lambert. Манякът е мега промо и има всички предпоставки да е високо в card-a.

 

Добро шоу, но липсата на главна история се усеща. Следващите седмици всичко от-до трябва да е около Punk и Adam Page.

Link to comment

Малко странно е положението с TNT титлата. Според мен Тонкича разбра, че е сгафил с втория reign на Сами и затова върна титлата обратно в Sky. Мачът беше PPV quality, но се надявам да е последен между давамата. Не ми пречат кратки царувания с титлите, но когато няма смисъл в тях е кофти. Такава беше ситуацията с този сторилайн, доста по-добре щеше да е Scorpio да си запази непобедения streak. От друга старана - Сами и Тай излезнаха доста мазни хийлове от ситуацията.

Конти от няква танцуваща бразилка се превърна в коврата на федерацията.

Link to comment
29 minutes ago, BiZkiT said:

Малко странно е положението с TNT титлата. Според мен Тонкича разбра, че е сгафил с втория reign на Сами и затова върна титлата обратно в Sky. Мачът беше PPV quality, но се надявам да е последен между давамата. Не ми пречат кратки царувания с титлите, но когато няма смисъл в тях е кофти. Такава беше ситуацията с този сторилайн, доста по-добре щеше да е Scorpio да си запази непобедения streak. От друга старана - Сами и Тай излезнаха доста мазни хийлове от ситуацията

 

Четох, че идеята е била да заличат рекордите на Коди. Най-много рейнове и най-кратък рейн.

Link to comment

Защо никой не коментира най-доброто нещо в тая комания, Уордлоу? Този човек ще е лицето на компанията в следващите 5-10 години, ако просъществуват дотогава.

 

JAS също набират скорост и вече са най-забавното нещо по шоутата. Идеята да правят пародия на спортната забава е гениална и със сигурност е сред топ гимиците в момента. Това с AEW Galaxy ме разби.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...