BiZkiT Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Поредна седмица с 2 PPV мача, няма кво. боК Тангра и боК Тони не прощават. Link to comment
Smegma Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Мадамата която интервюираше MJF е IRL приятелката на W. Morissey(Big Cass) Добър touch. @ЧОТУДЕда каже как се представя в Impact, но от това което съм видял им е един от топ хората там и ще е странно да джоби още на дебюта си. Повечето вражди на MJF са еднотипни, с five labours of Jericho и преминаването на Punk през целият Pinnacle, но точно рядкото кечене по tv си е част от чара му. Wardlow е over и си личи, че доста ще разчитат на него, на DoN виждам чиста победа и официално сертифициране като топ батката на AEW. Hangman e с коби дивитнайси, а до PPV-то остават 4 шоута. Досега не е имало main event с потенциален шанс за title change с толкова малко време за build, но продължавам да твърдя, че Punk е човекът в момента и смяна на титлата е неизбежна. Sammy и Tay явно ще го играят rip-off на Edge и Lita което в крайна сметка не е толкова лошо. Съвсем сериозно си мислих, че Miro ще е човекът който ще се завърне ударно и ще го пуснат директно за TNT титлата, но и това не е лош сценарий. Заигравката на Scorpio с Kaz не е случайна, очаквам turn на Ethan Page и Dan Lambert. Манякът е мега промо и има всички предпоставки да е високо в card-a. Добро шоу, но липсата на главна история се усеща. Следващите седмици всичко от-до трябва да е около Punk и Adam Page. Link to comment
BiZkiT Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Малко странно е положението с TNT титлата. Според мен Тонкича разбра, че е сгафил с втория reign на Сами и затова върна титлата обратно в Sky. Мачът беше PPV quality, но се надявам да е последен между давамата. Не ми пречат кратки царувания с титлите, но когато няма смисъл в тях е кофти. Такава беше ситуацията с този сторилайн, доста по-добре щеше да е Scorpio да си запази непобедения streak. От друга старана - Сами и Тай излезнаха доста мазни хийлове от ситуацията. Конти от няква танцуваща бразилка се превърна в коврата на федерацията. Link to comment
neshev Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 29 minutes ago, BiZkiT said: Малко странно е положението с TNT титлата. Според мен Тонкича разбра, че е сгафил с втория reign на Сами и затова върна титлата обратно в Sky. Мачът беше PPV quality, но се надявам да е последен между давамата. Не ми пречат кратки царувания с титлите, но когато няма смисъл в тях е кофти. Такава беше ситуацията с този сторилайн, доста по-добре щеше да е Scorpio да си запази непобедения streak. От друга старана - Сами и Тай излезнаха доста мазни хийлове от ситуацията Четох, че идеята е била да заличат рекордите на Коди. Най-много рейнове и най-кратък рейн. Link to comment
Suffer-H Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Защо никой не коментира най-доброто нещо в тая комания, Уордлоу? Този човек ще е лицето на компанията в следващите 5-10 години, ако просъществуват дотогава. JAS също набират скорост и вече са най-забавното нещо по шоутата. Идеята да правят пародия на спортната забава е гениална и със сигурност е сред топ гимиците в момента. Това с AEW Galaxy ме разби. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.