Jump to content

AEW Dynamite - 27 април 2022


neshev

Recommended Posts

Поредна седмица с 2 PPV мача, няма кво.

 

боК Тангра и боК Тони не прощават.

  • Upvote 2
Link to comment

Мадамата която интервюираше MJF е IRL приятелката на W. Morissey(Big Cass) :D Добър touch. @ЧОТУДЕда каже как се представя в Impact, но от това което съм видял им е един от топ хората там и ще е странно да джоби още на дебюта си. Повечето вражди на MJF са еднотипни, с five labours of Jericho и преминаването на Punk през целият Pinnacle, но точно рядкото кечене по tv си е част от чара му. Wardlow е over и си личи, че доста ще разчитат на него, на DoN виждам чиста победа и официално сертифициране като топ батката на AEW. 

 

Hangman e с коби дивитнайси, а до PPV-то остават 4 шоута. Досега не е имало main event с потенциален шанс за title change с толкова малко време за build, но продължавам да твърдя, че Punk е човекът в момента и смяна на титлата е неизбежна.

 

Sammy и Tay явно ще го играят rip-off на Edge и Lita което в крайна сметка не е толкова лошо. Съвсем сериозно си мислих, че Miro ще е човекът който ще се завърне ударно и ще го пуснат директно за TNT титлата, но и това не е лош сценарий. Заигравката на Scorpio с Kaz не е случайна, очаквам turn на Ethan Page и Dan Lambert. Манякът е мега промо и има всички предпоставки да е високо в card-a.

 

Добро шоу, но липсата на главна история се усеща. Следващите седмици всичко от-до трябва да е около Punk и Adam Page.

Link to comment

Малко странно е положението с TNT титлата. Според мен Тонкича разбра, че е сгафил с втория reign на Сами и затова върна титлата обратно в Sky. Мачът беше PPV quality, но се надявам да е последен между давамата. Не ми пречат кратки царувания с титлите, но когато няма смисъл в тях е кофти. Такава беше ситуацията с този сторилайн, доста по-добре щеше да е Scorpio да си запази непобедения streak. От друга старана - Сами и Тай излезнаха доста мазни хийлове от ситуацията.

Конти от няква танцуваща бразилка се превърна в коврата на федерацията.

  • Upvote 2
Link to comment
29 minutes ago, BiZkiT said:

Малко странно е положението с TNT титлата. Според мен Тонкича разбра, че е сгафил с втория reign на Сами и затова върна титлата обратно в Sky. Мачът беше PPV quality, но се надявам да е последен между давамата. Не ми пречат кратки царувания с титлите, но когато няма смисъл в тях е кофти. Такава беше ситуацията с този сторилайн, доста по-добре щеше да е Scorpio да си запази непобедения streak. От друга старана - Сами и Тай излезнаха доста мазни хийлове от ситуацията

 

Четох, че идеята е била да заличат рекордите на Коди. Най-много рейнове и най-кратък рейн.

Link to comment

Защо никой не коментира най-доброто нещо в тая комания, Уордлоу? Този човек ще е лицето на компанията в следващите 5-10 години, ако просъществуват дотогава.

 

JAS също набират скорост и вече са най-забавното нещо по шоутата. Идеята да правят пародия на спортната забава е гениална и със сигурност е сред топ гимиците в момента. Това с AEW Galaxy ме разби.

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...