Jump to content

AEW Rampage - 22 април 2022


neshev

Recommended Posts

Тоя път има добри мачове в шоуто, не е джобърско. Ако Джейд загуби и стане 29-1 ще е як момент, ама не мисля, че баш тука ще й скапат серията. По-скоро това ще е първит крайгълен камък за нея. Спокойно могат да я докарат до 50-0 и някъде там, като голямо събитие, да я победят. 

 

МЕ е #охКотьо

 

Link to comment

На тоя Иши, като му чух името на Dynamite, си викам ще е някой хърбалет хайфлайър, но въобще не съм очаквал да е тaкова набито борче. Май май се задава поредната STRONG STYLE класика! Дали пък няма да има и някоя изненадваща поява?

Link to comment

Първият Rampage който си струваше гледането от доста време.Мача на Гарсия и Кингстън беше много добър,Ланс Арчър направи шоу и историята около Hook се заплита но най-доброто беше мача за tbs титлата.

Spoiler

 

1683447209_6970533.gif

Link to comment

Добър Рампейдж, ама ми прави впечатление напоследък, че публиката е супер умряла. Особено тия, дето са пред камера, са все едно на опера - мълчат, гледат и чат-пат ръкопляскат, ако стане нещо много, много изненадващо. 

 

Иначе много як МЕ стана и е екстра, че Джейд запази стрийка. Дано да я вдигнат до 50, много приятен ъпърмидкардър се явява. Жалко, че не е много добра в промотата, иначе всичко друго и е ОК.

 

Мачът на вечерта определено беше на Еди, според мен. Еди и Джерико правят един от фюдовете на годината. 

 

Link to comment

Добра защита на Жейд Каргил, добър мейн ивент като за женките. Ланс Арчър е животно,жалко,че ще джоби на Уордлоу следващата седмица.

Даниел Гарсия и Шкемби също се раздадоха, но като цяло не ми пука за тая вражда между фракциите.

Адам Кол отново с победа- мееееххх(ур), пък тия Таз-оръфляци къде се напъват да се пишат яките звезди не знам.

3kuoda.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...