gboy Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Днес получих следното писмо - Quote We’re updating our pricing and your new monthly subscription price will be 19.99 Лв per month, coming into effect from your first bill after 21 May 2022. Тия пичове ебават ли се ? Засега, като изключим бокса, са давали следните неща - Женски футбол - Състезания с платноходки - Някакви гейминг надпревари - Американски футбол в зала между отбори, за които никой не е чувал - Някакви въшливи ралита, за които също никога не съм чувал Боксовите мачове, които си струват вниманието, са 3-4 годишно. За тая година са давали мача на Головкин, сега ще дават и тоя между Бивол и Канело. Даваха и един на Уорингтън, ако някой го ебе. Документалките са им хубави, но нищо особено. И за това нещо тия искат да им давам 20 кинта. ---- Аз съм се абонирал за няколко платформи, ето сравнението: За нетфликс давам 20 кинта и това са най-добре похарчените ми пари за месеца. Сериали зяпам на поразия, супер добри са, и те зариват със съдържание. За филми е същата работа, макар да гледам по-рядко. (Така се случва). Имат и жестоки стендъп комеди шоута, документалки и квото се сетиш. HBO макс ми е с телевизията, но знам, че е доста по-малко да си го вземеш и така. Около десетина лева беше. Там има супер нов филми като Матрицата и Батман, за всичко останало е ясно. UFC Fight Pass ми излиза по 14 лв на месец, защото го плашам веднъж годишно. Преди се скъсвах да го гледам, сега значително по-малко, но пак си зяпам с кеф, защото освен всички мачове на UFC (които бълват жестока продукция всяка седмица), има още един куп събития по малките федерацийки и най-добрите граплинг турнири. От скоро съм се абонирал и за AEW във Fite, където за 7-8 лв гледам шоутата им всяка седмица. Все пак това е НАЙ-ДОБРАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ В СВЕТА! Така че месечно за платформи давам около 40-50 лв и не се оплаквам, щото си ги ползвам. За ДаЗН обаче да искат да ни преебат с @HEIDENREICH (единсвените си потребители) и да им даваме двайсетачка за нема нищо? Кур за тях и след мача на Канело (който ми влиза в трите лева) ги кенсълвам и майната им. Link to comment
HEIDENREICH Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Кенсъл. Да се ебат ! НВО max ми е 6.60, който се е абонирал след това е 10.00 лв. 20 лв за ДаЗН . Еба ги и каканарите ! През януари нямаха НИЩО, нито 1 шибан мач. Link to comment
raquishi Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Ебаати цената. Нямат ли PPV за отделни мачове? По-добре така, то има реално 2-3 интересни боя на година. Тва е шибаното с тия платформи, независимо дали има нещо за гледане през месеца или не, си плащаш като поп. Аз абонамент ползвам само Spotify, щото постоянно слушам музичка, къде вкъщи, къде на работа, къде в колата и си ми е удобно. Всичко друго още ми е пиратско. Да се чукат абонаментитИ! Link to comment
gboy Posted April 21, 2022 Author Share Posted April 21, 2022 40 minutes ago, HEIDENREICH said: През януари нямаха НИЩО, нито 1 шибан мач. Е, да, ама сега можеш да гледаш ШЛ за жени , както и напрегнатото състезание с платноходки от не-знам-си-къде. Не е ли вълнуващо? Ето, за горе-долу 20-на лв на месец от диемите и макс спорт ти предоставят само ШЛ, английското, френското, холандското, испанското, немското, португалското, италианското, българското, ШЛ на Азия, MLS, турнирите от Юна Америка, НБА, Евро Лигата, испанското по баскетбол, нашето си по баскетбол, НХЛ, КХЛ, НФЛ, бокс, UFC со се ППВ-тата, Кейдж уориърс, бокс без ръкавици, Формула едно, Световният рали шампионат, Мото GP, Ръгби от Европа, волейболното ни първенство и няколко въшливи толк шоута. Къде, къде по-оферта е да ги опукаш за ДаЗН. Link to comment
HEIDENREICH Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Aйде, това им беше ! Кур за тях, мама им алчна. По-добре Нетфликс или класния спортс ентъртейнмент на дядо Винс ! Link to comment
natopor4en Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Кейфей 20лв не са нещо много. Три кутии цигари. Но е безсмислен разход. Link to comment
gboy Posted April 21, 2022 Author Share Posted April 21, 2022 Не са много, аз съм ок да ги давам, ама да знам за какво. ДаЗН нямат нищо - едни боксови мачове, от които наистина WoW са 3-4 годино. Архивът им не е лош, но с нищо не е повече от безплатния в Тубата, да не говорим за дейлимоушън (че там по-малко ги гонят за права ) . За едните въшливи документалки не си струва, не са чак толкова добри. Аз горе съм изброил какво дават за същата сума Диемите и Макс Спорт - от пиле мляко. За там не ме е яд. Ама женски футбол ... ташак си правят. За тая година освен мача на ГГГ друго май не съм гледал. То няма и какво, честно казано. @HEIDENREICH - на деди Винс му взех спортс ентартеймънта един път преди година, за РР, и си скъсах гъзО от яд. Тия даже собствените си шоута не излъчват Нямат им правата, RAW беше отпреди месец или нещо такова. Архивът им е много як, както и документалната секция, ама това, шоутата да ти ги няма, е баси ташака. Link to comment
HEIDENREICH Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Абе аз съм изкушен донякъде. През кура ми е за съвременните шоута,за седмичните още по-малко, нито Роу гледам нито Смака, но като се сетя как едно време записвах на шибани видеокасети и то с гнусен немски дублаж, пак бих гледал някои любими шоута от 90-те, от времето преди вие -шибаните смаркчета да ебете мамата на кечо. Това което ме спира е липсата на време. То на НВО макс само нямам кога да изгледам всичко дето ме интересува, еле па да намеря по 3 часа на вечер за кеч. Заеби. Link to comment
BiZkiT Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 @gboy FITE-а дава само Rampage & Dynamite, нале? Без ППВ-та. Link to comment
gboy Posted April 22, 2022 Author Share Posted April 22, 2022 @BiZkiT Без ППВ-тата, да Дава Рампейдж, Дайнамайт и другите две шоута, дето са нещо като хаус шоутата - Dark и Elevation. За там трябва да си хептен маниак, че да ги гледаш Но имайки предвид, че и без тях става въпрос за около 12 часа месечно, струва си петте долара. Link to comment
kabakov Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Още нещо за, което не плащам. Link to comment
gboy Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 YOUR SUBSCRIPTION HAS BEEN CANCELLED Айде, кур и от мене за тия нещастници И три лева им бяха много за това, което даваха. Интересните им състезания с платноходки, както и дербитата в женската шл ще си ги спестя. Евентуално мога да ги пусна, ако има някой много интересен боксов мач, ама се съмнявам и за това. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.