Jump to content

Tyson Fury срещу Dillian Whyte - 23 април 2022

Recommended Posts

Тъжно е, че Фюри ще се пенсионира след това. Определено е феномен и се радвам, че можах да го гледам срещу хора като Кличко и Уайлдър. Жалко, че така и не го видяхме срещу AJ или Усик, това щеше да е също епично.

С Уайт мачът е нещо голямо и се надявам Циганина да не се появи само да вземе чека за последно, а да си се бие. 

Той се пенсионирва преди всеки мач. Никой, освен теб, не му се връзва на тия тролщини.

Иначе изглежда във форма и отзивите са за много добър тренировъчен лагер. Шансовете на Уайт ми се струват минимални.

35 minutes ago, VSB said:

Той се пенсионирва преди всеки мач. Никой, освен теб, не му се връзва на тия тролщини.

Може и така да е  :unsure:

Сигурен ли си ? Федерациите не го ли разжалваха и взеха коланите от Усик ? Нали замина с се бие в Киев. Пак ли се води шампион като е на война ? Няма логика.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Няма логика в написаното от теб. Защо да го разжалват?

Шампион си е и лятото някъде ще се състои реваншът с Джошуа.

Реферът ще има решаващата роля тази битка. Fury е един от най-мръсните боксьори и, ако му бъде позволено да натиска Whyte, както го правеше срещу Wilder, Whyte няма почти никакви шансове в тази битка. Но, ако реферът си седи на мястото и не позволява на Fury да ползва тези забранени прийоми, Whyte мисля, че има сериозни шансове да го нокаутира в близка дистанция. Естествено, нямам никакви илюзии, че точно сега ще започнат да са стриктни в това отношение, тъй че единственият шанс на Whyte е да играе същата игра, но не виждам как би се противопоставил на човек като Fury във физическо отношение. Тъй че най-резонното ми се струва, че Fury ще вземе решение. 

Макс спорт ли ще ги дават? Очаквам зрелище и тежки нокдауни... Значи сигурно ще е скучен мач и Фюри ще го точкува 12 рунда.

Много ме е яд, че наркоманизирания англичанин ще хвърли ръкавиците след тоя мач. Искаше ми се да се бие с циганчето Джошуа, убеден съм че щеше да го смаже от бой. Имаше разговори, какво стана с тях, че сега ще се бие с Уайт вместо AJ?

13 hours ago, OyeaH said:

Макс спорт ли ще ги дават?

Max sport 2, от 21.00 българско време

HEIDENREICH
8 hours ago, jobber91 said:

Max sport 2, от 21.00 българско време

Пуу деба, надах се да го гледам по Ринг. 

Аре да започват, че изгних ве! Докато ги чакам се напих, изтрезнях, и сега съм на минерална вода с кока кола. Ебаси дългата вечер :wacko:

Тоя коментаторите му лапат повече от на Люис Хамилтън във Формула1. Изключително противни Англичани, скучен мач и не спряха да хвалят нокаута колко бил перфектен, а той просто си го избута след удара за да падне. Дано се пенсионира. Иска да се пуска за парите срещу Нгану, дано Франсис му махне главата.

Яко е да си от BWC!

Очаквах малко по-оспорван мач. Абсурд да се откаже, залагам, че ще го видим срещу Усик/Джошуа до една година.

От една страна е тъпо да се откаже, докато е на върха, от друга - евала, ако го направи. Повечето бойци се бият докато не почнат да се попикават на ринга, а милионите, които печелят, ги хвърлят в кенефа и вечно са затънали в дългове. Ако Фюри се откаже на върха, здрав и богат, и наистина отиде да води скромен живот (като за мултимилонер де :D ) на майната си в Англия, то това ще му е най-голямата победа. 

Whyte три пъти го нокаутират, три пъти с ъпъркът. Което може би говори достатъчно за боксовите му умения. :lol: Според мен Whyte се справи ОК. Опита да скъси дистанцията, но или беше посрещан с контри или се озоваваше в клинча, където Fury няма как да бъде надигран. Опита се да направи битката мръсна, но не беше достатъчно. Изглеждаше ми леко безидеен, разликата в боксовия интелект е от земята до небето. Fury не беше затруднен и грам. Трябва да му се отчете, че последно време е работил върху силата на ударите, което го прави още по-опасен.

За коментаторите, факт, доста аматьорско представяне. Искаха неща от Whyte, които няма как да приложи. :D И четкаха яко Fury. Няма кой да достигне хората от HBO. Там отразяваха нещата коректно, без хипербола и без явен фаворитизъм.

Аз вярвам на Fury. Ще се завърне в WWE, ще направи фрийк шОлото с Ngannou и ще си върти бизнесите. Пък, ако го засърби отново, може и да се върне срещу правилните пари. Битка с Usyk ще е доста интересна, но типично за бокса, ще ги видим, когато и двамата са вече в залеза на кариерите им. 

brayan_lotusrenault

И аз съм на мнение, че няма да се откаже окончателно.

Все пак му билдват евентуалния мач с Джошуа от 5 години вече, обаче Усик им развали плановете.

Със сигурност, ако Джошуа бие в реванша с украинеца след известно време ще го видим срещу Фюри в битка за undisputed champion.

А и като заиграят милионите много бързо може да се върне от ''пенсия"

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

О, да, ако Джошуа случайно вземе реванша, Фюри със сигурност ще забрави за отказването. Лесен за него мач, за много пари и величие. При вариант Усик, може и да се пооткаже за известно време, че с украинеца неизвестните са доста.

Добре се справя Петър Белберов като гост коментатор, между другото. На фона на традиционните неадекватници, е съвсем поносим. Дано го канят и занапред.

Очаквах повече от Уайт, доста постно представяне от него. Вярно, че точно Фюри му е супер неудобен, особено както обича той да се бие - долепен до опонента си, но все пак трябваше да покаже поне някакви наченки на нещо. Освен един обратен гард в първия рунд, друго не се видя да е подготвил. Някакви тупалки, свистящи във въздуха и това е.

А нокаута си беше хубав, макар че не той ми беше най-впечатляващото във Фюри. Далеч по-интересно беше какви комбинации пуска и с каква скорост. Нелепо е толкова грамаден човек да се движи така, баси 

:huh:

Уайт винаги ме е кефел и се радвам, че си получи големият мач. Това му е максимума според мен. 

8 hours ago, VSB said:

Очаквах малко по-оспорван мач. Абсурд да се откаже, залагам, че ще го видим срещу Усик/Джошуа до една година.

Ами а дано, от кога чакам Джошуа срещу Фюри. 
Иначе както очаквах, дебелака си го би резонно.

Не е много на дневен ред Джошуа, предвид шансовете му срещу Усик, може и да не го дочакаш. Пък и какво може да предложи Джошуа срещу бай мангал, ще е същата работа като Уайт.

Фюри-Усик е двубоят. Джошуа и Уайт ми се гледат срещу Уайлдър.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...