Jump to content

AEW Dynamite - 20 април 2022


neshev

Recommended Posts

 Очертава се още едно велико шоу от НАЙ-ДОБРАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ, РАЗПОЛОЖЕНА В ГРАНИЦИТЕ НА НАШАТА ВСЕЛЕНА. 

 

МЕ съм сигурен, че ще е добър мач, видя се вече, че Андраде и Дарби се сработват лесно и се получават интересни неща. Не очаквам класика, но приятен тв мач. Горе долу същото и за Пънк - Роудс. Там пък мисля, че ще вкарат доста креативност, защото физически не могат да изнесат добър мач.

 

Уардлоу ще убие Бучъра, то е ясно. Харесва ми как го градят. Добър фейс е, публиката му се кефи. Мисля, че ще избухне в някакъв момент за месец-два и после ще е добро попълнение за мидкарда. Не си го представям като МЕ материал, поне аз. 

 

Зъбарката, чуек .... :wank: Брит Бейкър трябва да се реабилитира малко след загубата на титлата, дано да стигне далеч в турнира.

 

И естествено, чакам КАН да каже, че е купил WWE и от идният понеделик RAW става третото по значимост шоу на AEW - НАЙ-ВЕЛИКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТОЗИ СВЯТ, ЗАНИМАВАЩА СЕ ПРОФЕСИОНАЛНА БОРБА!

 

 

 

Link to comment

Дрийм мач след дрийм мач, седмица след седмица, КАН отново доставя! CM Punk срещу по-добрия, по-умния и по-лоялния наследник на Дъсти Роудс. Двамата със сигурност ще се раздадат докрай. Coffin Match - тука ще има ненормални изпълнения. Ще видим и шоу на нацепените батки, където безупречният градеж на Уордлоу ще продължи с пълна сила. Сигурно ще има и намеси от лакеите на MJF, които ще бъдат разхвърляни като чували с картофи. 

 

Преди имах съмнения към него, но в последно време Кук нещо взе да ме радва. Вече няма да се съмнявам в идеите на КАН, вижда се, че с времето Кук може да измести жалкаря Сами, като една от "четирите опорни колони" на AEW. Разбира се, много лесно може да се сгромоляса в момента, в който си отвори устата. Дано татко му и другите му задкулисни ментори са го научили да сече промота, щото иначе тоя непукистичен, мълчалив гимик няма да издържи дълго, особено когато решат (ако решат) да го замесят в по-сериозен сторилайн.

 

Вече за големите новини... щом КАН е казал, че са грандиозни, значи няма причини да се съмняваме, защото КАН знае какво искат феновете.

 

 

Link to comment

CM Punk will STOP this COWBOY SHIT!

Прекрасно шоу с уникални мачове.AEW и NJPW  обединяват сили и правят ново ppv в календара на AEW който и без това е беден на ppv-та.ще е интересно тъй като и АEW и NJPW имат големи ростери.

Spoiler

 

1683447209_6970533.gif

Link to comment
nWoHulkster

AEW x NJPW Forbidden Door на 26-ти юни в United Center в Чикаго, мончета! Тонката достави. 😎

 

r37CulE.jpg

Link to comment

Е това е мача който трябва да се гледа другата седмица,просто уникален букинг :D

fq1ppb7xoam2fdp.png

Spoiler

 

1683447209_6970533.gif

Link to comment
1 hour ago, nWoHulkster said:

AEW x NJPW Forbidden Door на 26-ти юни в United Center в Чикаго, мончета! Тонката достави. 😎

 

r37CulE.jpg

 

А кога ще достави нещо за което на един нормален човек да му пука?

 

Вчера им гледах ростера и освен Рачков джуниър всичко друго е тотал щета... 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и дабълю е и дабълю еи дъб....

 

Учудващо не скипвах никъде, всичко ми беше интересно,добра подборка на мачове, хубав сблъсък на Голдъст и СМ Пънк. 

Загуба на Жънгълбой и то чисто,ти да видиш, значи можели да станат нещата без намеси,припаднали съдии и тнт.

Ако има нещо, дето не съм голям привърженик, това е тия Триос/Петорни мачове, дето всяка втора седмица ги правят.

Картата за следващата седмица е трепач, но не вярвам Жейд Каргил да дропне колана, ная е мноооого зелена на ринга + харизма на улична лампа.

За ню жапан не ме ебе особено,защото не ги следя, но знам,че са сила и ППВ-то ще е могъщо.

Добре вървят засега нещата при Тонката, почти няма слабо.

3kuoda.gif

Link to comment
nWoHulkster
1 hour ago, baikiro said:

А кога ще достави нещо за което на един нормален човек да му пука?

 

Един форумен мислител беше казал, че нормалните хора не гледат и не трябва да гледат кеч, така че нормалните хора да го духат, никой не го бръсне за тях. 😉

Link to comment

Силно ме съмнява да изстрелят всички потенциални marquee мачове в едно шоу, най-малкото от бизнес гледна точка няма логика, аз по-скоро си го представям като long-term партньорство. Един голям суперкард в Щатите годишно, един в Япония, участия на AEW кечисти в G1 и WK, екскурзии на топ звезди от New Japan в Америка. Young lion-ите им също могат да бъдат пратени в ROH, след като е готова тв сделката. На мен по-интересни са ми логистиките около подобен event, кой прибира парите от билети и PPV, как ще се разберат за буукинга на подобно шоу. Интересни времена, наиситна. За последните няколко години TK направи колаборации с Impact, AAA, NWA, DDT, TJPW, а междувременно купи и ROH, ей така, да има. :D 

 

Покрай напускането на The Elite и пандемията New Japan забуксуваха яко, хората си намериха ново бижу в лицето на AEW, а едно време бяха най-якото нещо за хардкор аудиторията. Нещо което искам от ТК и компания е да обяснят на зрителите кои са Okada, Tanahashi, Ibushi, Naito, Jay White, Ospreay, историята на Kenny Omega и Bullet Club в Япония и тн. Малки детайли, но изключително жизненоважни, ясно е, че повечето които следят продукта са запознати, но със сигурност има голяма част които не са което пък може да се отрази на рейтингите.

 

И все пак, нямам търпение да чуя падането на СТОТИНКАТА на AEW шоу. Интересно на кой ще пуснат Okada :) Шоу в United Centre на 99% значи, че Punk ще е шампион дотогава...

 

 

Link to comment

Не съм и очаквал нещо друго от НАЙ-ДОБРАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА БОРБА, РАЗПОЛОЖЕНА НА ТЕРИТОРИЯТА И АКВАТОРИЯТА НА СИНЯТА ПЛАНЕТА! Още веднъж историята се пише от Тони КАН - величието на величията. 

 

Link to comment
ЧОТУДЕ
15 minutes ago, gboy said:

Още веднъж историята се пише от Тони КАН - величието на величията. 

Ако не push-не Danielle Kamela, ше го е*а в г*за. Бях ѝ фен в NXT. Да видим дали в AEW оценят харизмата или успяваш, само ако си физкултурник.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Още след основаването на компанията очаквах, че в даден момент ще работят с NJPW под някаква форма. Японците напоследък много западнаха, загубиха бая звезди и едно такова шоло ще им се отрази по-добре от колкото на AEW.

 

Самото обявяване беше доста мързеливо. Много по-ефектно ще е някое от топ имената на NJPW да беше направило изненадваща поява, да има конфронтация с някой от AEW, някакъв angle, някакъв сегмент. Така щеше да го има WOW факторът. 

 

Вероятно ще направят стабилно PPV, имат ЕЛИТА + Джерико които имат история с NJPW. Моксли и той взе от време на време да се кечи там. Като главен мач залагам, че ще видим Omega vs Okada за 10 път. Надявам се да измислят нещо по-креативно, въпреки че този мач ще продаде билетите най-бързо.

43 minutes ago, Smegma said:

Нещо което искам от ТК и компания е да обяснят на зрителите кои са Okada, Tanahashi, Ibushi, Naito, Jay White, Ospreay, историята на Kenny Omega и Bullet Club в Япония и тн. Малки детайли, но изключително жизненоважни, ясно е, че повечето които следят продукта са запознати, но със сигурност има голяма част които не са което пък може да се отрази на рейтингите.

По-скоро трябва да обяснят на японците кои са Jungle Boy и Draby Allin, ако искат да закачат аудитория и от там. Мисля, че почти всички които гледат AEW знаят кои са Bullet Club и т.н. Повечето са фенове на THE ELITE и им гледат ютюб шоуто. Точно затова смятам, че трябваше да обявят събитието със сегмент.

Link to comment
nWoHulkster
17 minutes ago, Bobotsi said:

По-скоро трябва да обяснят на японците кои са Jungle Boy и Draby Allin, ако искат да закачат аудитория и от там.

 

От 2-3 седмици насам седмичните AEW шоута се излъчват в стрийминг платформата на NJPW (NJPW World), с японски коментар, така че вече се работи по този въпрос.

Link to comment

 Следващите два месеца ще са най-силните от създаването на AEW насам. Със сигурност ще има появи на NJPW кечисти и градене на истории за турнира, няма да го оставят просто ей така без нищо. Може и лек invasion angle да видим... абе ще бъде забавно. Отделно има и Double or Nothing, който, поправете ме ако греша, си е най-големия турнир в календара им, тяхната Кечмания един вид. Очаквам всяко шоу да доставя оттук насетне.

Можеха наистина да съобщят новината по-креативно и неочаквано, макар че и така си беше изненада. В момента в който КАН си отвори устата, очаквах да последва нещо за ROH, но като чух "Президентът на NJWP...", се надъхах стабилно без дори да знам кой е въпросният пич и кои са големите имена в компанията му, с изключение на двама, трима и един титан, който от много време очаквам да видя в AEW. Реакцията на публиката си каза всичко, ако това не надъха и най-обкновения зрител, или най-малкото, да разпали любопитството му, значи е сбъркал канала и кеча не е за него. 

 

Spoiler

Да! Каручка с Ограда идва на АЕW ринг! Доживях!

 

Link to comment

Bullet Club/The Elite/Undisputed Era SWERVE!~!~!!!!!!~ ще е главната история на това шоло - на това залагам аз, някакъв бесен turn очаквам.

Иначе го виждам, че Пънк ще защитава срещу Okada примерно в другия главен мач.

Link to comment

Kenny BAHGAWD Omega все още се възстановява от контузии, за последно бях чел, че ще отсъства минимум до края на лятото/началото на есента. Чак е странно да имаш crossover шоу с New Japan на което да има огромен шанс изобщо да го няма в card-a :D Във всеки случай го виждам около Bullet Club/The Elite/Undisputed драмите. 

 

Punk/Okada би бил стабилен хедлайнър, но както знаем Япония е меката на workrate-a, подобно шоу няма смисъл без да има поне една ПЕТЗВЕЗДНА(7 в Tokyo Dome) класика на него. Годинките на Пънкаря си личат във всеки по-дълъг мач, ако зависеше от мен аз лично бих го пуснал на Ospreay, в feud с малко повече спортна забава елементи, а вместо това бих оставил Okada и Danielson да си ебат майките в една 50 минутна стиф фест класика както подобава. Дейба, да идва по-бързо :wank:

Link to comment

Сега изгледях и шоуто - реално откакто гледам AEW е имало максимум пет случая в които в Дайнамайт да няма поне един мега готин мач. Винаги ДОСТАВЯТ!

 

Тази седмица бяха два - Андраде и Дарби и Джънгъл Бой и О’Райли. Малко се е ошкембил втория, но е яко че взе чиста победа.

 

Hook историята е меме, трябва да има и такива.

 

Дан Ламбърт за поредна седмица погребва и титлата ТРЯБВАШЕ да остане в Скай.

 

Яд ме е, че не остава време за всички - House of Black/ PAC са в трета глуха.

 

Рампейдж пак изгледжа интересно, ще го чекна със сигурност.

 

Link to comment

Само на мен ли ми писна всяко шоу да започва с филър мач на Пънк? Отделно мачът му с Дъстин се получи доста слабо, а това е жалко, защото двамата могат много.

 

Аз пък смятам обявяването за шоуто с NJPW за добре направено, а и успяха да насочат повече внимание върху Jay White, който трябва да бъде сериозно пушнат.

 

Wardlow и Jungle Boy също е хубаво, че получават внимание и затварят устите на хейтърите, че бати Тони не се опитва да изгради свои звезди. Особено голямото момче бе презентирано много добре тази седмица.

Link to comment
32 minutes ago, Himler said:

Само на мен ли ми писна всяко шоу да започва с филър мач на Пънк? Отделно мачът му с Дъстин се получи доста слабо, а това е жалко, защото двамата могат много.

 


Няма как да натрупа победи за да стане претендент за титлата. Същата история гледахме и с DMD преди да тръгне с титлата, блъскат я в random мачове да трупа победи.

Link to comment

Много добро шоу, снощи го зяпах. Както винаги, без скип, защото какво да скипваш от НАЙ-ДОБРАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ, ОТСАМ СЛЪНЦЕТО!

 

Пънк и Дъсни направиха каквото можаха, но са си на годинки вече. Приятен олд скул мач, който беше в карда, за да му придаде малко стар пауър, в което няма лошо.

 

Другите мачове обаче бяха много добри всичките. Особено МЕ стана страхотен въргал, за което не съм е и съмнявал. Само ме е яд, че нямаше още малко време, защото краят дойде твърде бързо. Но Андраде и Дарби се сработиха страхотно, за което добринася и физиката на двамата. Андраде си е пауърхаус, но е доста подвижен и е идеален за съперник на Алън, защото го размята наляво-надясно и двамата нямат ограничения пред себе си. Появата на Стинг беше готина, както и спотът, който си е направо сик бъмп за неговите години.

 

Джънгъл Бой и ОРайли изнесоха твърде добър мач даже, ако ме питате мене. Нямаха никаква предпоставка да се раздават толкова, но явно решиха, че сега им е паднало да се покажат като сингъл кечисти. Много силно представяне и от двамата, ето това е съвременен кеч. :cool: Чистата победа дойде добре, но от друга страна само затвърди усещането, че Джурасик Експрес не са никакви шампиони и изобщо нямат работа с поясите.

 

Много ме изкефи и мачът на Даниел Браян, Мокс и Юта с триото джобъри, които се раздадоха до последно и всъщност направиха доста приличен ТВ сблъсък. Блекпуул Комбат Клуб е свеж стейбъл, особено с Уийлям Рийгъл, но се надявам да не го набухат с млади таланти, а баш натам отива.

 

Анонсът на Кан тоя път наистина си беше голяма работа. NJPW vs AEW е голямо събитие в света на кеча и ще е интересно как ще реагира публиката в САЩ. AEW вече има сериозни звезди в ростъра и това предполага, че част от феновете им днес са по-кежуъл ориентирани. Дали на тях едно подобно ППВ ще им е интересно е много важен въпрос за самата компания, защото това ще даде ясен знак накъде са се запътили. 

 

За мене като девствен смарк е ясно, че да гледам такъв сблъсък си е маркаут момент. :wank: 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...