Jump to content

AEW Battle of The Belts II - 16.04.2022


Xander Black

Recommended Posts

Xander Black

fqbqbp-wyacahex.jpg

Sammy Guevara vs. Scorpio Sky - Добра вражда има между тях. Честно казано не харесвам Scorpio Sky изобщо. Добър е на ринга, но не ме кефи като образ. Sammy е надъхан да си върне титлата и побърза да нападне. Доста добре се представят и двамата. Хубав мач се получи. Не ми хареса, че Sammy спечели с измама, но все пак се радвам че спечели. Предполагам че враждата им ще продължи.

 

Dalton Castle vs.Jonathan Gresham  -  Честно казано не ги познавам и двамата. Гледах ги за пръв път на Supercard of Honor. Но до колкото видях Gresham е доста добър на ринга. Като гледам и този Castle също е доста добър - явно щом е бил шампион на ROH. Просто аз не съм гледал ROH и не съм много запознат и с двамата. Раздават се на ринга и двамата и ме изкефи как си  предвиждат ударите.  Много добър мач беше това. 
Пак глупава поява на тоя индиец. Изобщо не ме кефи. Все едно виждам Great Khali а него никога не съм го харесвал. И очваквано се появи Samoa Joe което беше яко. 
Само не разбрах с кого враждува Lethal с Joe или с Gresham или и с двамата.

 

Женския мач няма да го коментирам.

 

Хареса ми шоуто. Давам му 10/10.

Link to comment

Защо му дадоха въобще титлата на Scorpio Sky?

Не ми хареса този booking. Turn за Sammy e основателен, тя самата публика си го освирква от няколко шоута, но не трябваше да губи титлата Sky. За какъв х?й градиха този streak. Разбирам, че искат да имат смени, защото другите две титли нямаше как да сменят притежателя си, но ми идва твърде прибързано. Слабичко, Тонка.

ROH не съм гледал от десетина години, но този Dalton Castle е много приятен fun midcard образ, особено с тия пауни до него, дано го ползват по-често. Gresham също ми харесва и въобще използването на ROH бойци е голюм плюс.

Link to comment

Адски дразнеща беше тая смяна на TNT титлата. Такива чести смени може да проработят, когато градиш някой хийл и правиш така, че да отмъкне нечестно току спечелена титла от любимец на публиката. Букингът на Самката обаче е дроп, пича е скучен и изтъркан, а с тая титла не печели нищо, освен да си навлече повече хейт. Парньорството му с Тай Конти също не му помага с нищо. Сега, като се праскат в реалния живот, не значи, че трябва и в шоуто да са заедно, прекален много реализъм не винаги е на добре. Като двойка двамата не си пасват, ама хич, затова очаквам публиката тепърва да ги намрази повече. Партьорството им се дължи, само и единствено, на синдрома на препълнения ростър. Вижда се, че няма какво да я правят Конти, затова я забиха да дърпа надолу гаджето си.

С тая смяна на титлата все едно искат Скорпио да печели симпатии. Пича заслужаваше по продължително царуване, с Дан Ламбърт плътно до него. Едва ли има AEW фен, който да е доволен от сегашния развой, освен ако не е някой абсолютен марк на Самката, с плакати на Тай Конти в стаята.

 

За ROH не съм особено надъхан, защото дори не знам кои се бият там. Аре, ако докарат Брискотата (още са там, нали?) вече е друго, ще се отворят много възможности за отборни класики, но освен тях за кой друг може да се надъха един кежуъл като мен? Имат ли познати имена, които са се изявявали в TNA и WWE през последните 10 години?

Link to comment

Нямаше нужда от смяната на титлата, но все някоя трябваше да се смени, иначе хептен безсмислено щеше да е шоуто. И в момента, честно казано, не разбирам какъв му беше зора. Просто още три безсмислени кеч мача тая седмица. На практика си беше по-голямо хаус шоу.

 

А Сами си е хийл и не виждам причина що го мъчат да е фейс. Разкошно леке е, и е тъпо да не го използват това. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...