Jump to content

AEW Rampage - 15 април 2022


neshev

Recommended Posts

Xander Black

Bryan Danielson, Jon Moxley & Wheeler Yuta vs. The Gunn Club -  Очаквах го този мач с интерес. Доста добре се представя Yuta в пореден мач. Billy Gunn ме кефи, синовете му не ме кефят много, но биват на ринга. Супер мач се получи. Много се изкефих. Очакваните победители. Евала на Yuta. Страхотен отборен мач.


The Butcher vs. Не знам кой - набързо го squash-na.


Яко промо от Dustin Rhodes. Ще e як мач срещу CM Punk.

 

Женския мач го скипвам.

 

Adam Page vs. Adam Cole - Texas Death Match - Яка вражда между двамата Adam-овци.
Но аз си се кефя на Hangman Page и се надявам да си запази пак титлата. И двамата са много добри, което даже няма нужда от споменаване. От начало превез в мача от Hangman. Но Cole се завърна в мача. Брутален мач стана накрая. Много се изкефих на тоя мач. Беше мач достоен за PPV. Радвам се че Adam Page запази титлата и финала беше страхотен просто.

 

Отново много добър Rampage се получи. За мен шоуто беше 9/10.

Link to comment

Учудващо нямаше намеси  в мача за титлата и слава богу. Дано се кротне малко бейбей и да отпадне от картинката за титлата,че ми писна да му гледам рахитичната мутра.

 

Кени що го няма толкова време на екран?

3kuoda.gif

Link to comment

Доста се позабави Кени Омега. Според мен идеята беше, като загуби титлата, да се оттегли за малко, за да се предпази oт спад в интереса към образа му. Каквото и да става, дано не се върне като face, много по-интересен ми е като heel, заедно с Дон Калъс.

 

Иначе да, приятен Rampage, най-после погледнаха на него като на сериозно шоу. Явно рейтингите (не ги следя) съвсем са ударили дъното и КАН е разбрал, че само с мидкардъри няма как да избутва. Трябва да го направят 2 часа, за да има време за изява на повече от имената в ростъра, но на шоуто трябва и да се случват значими за дългосрочен план сегменти и мачове, не да спамят рандУмни неща, които почти нямат връзка с основните истории от Dynamite. Има фенове които смятат, че edin brand slipt в АЕW би решил проблема, но аз не съм много съгласен, защото компанията все още е млада за да си дели малкото звезди с които разполага. Все пак трябва да пълнят залите два пъти в седмицата, един бранд сплит е рисков в момента.

 

Чакаме сега огромната новина, която ни готви КАН, да видим какво ще става. Сигурно ще е нещо с ROH пак, tv сделка може би? Възможно ли е ROH да стане 3-то шоу на AEW?

 

Btw, има Battle of the Belts днеска. Ще пускате ли темица за него или тука да го коментираме?

Link to comment

Омега беше контузен още преди да дропне на Hangman, но искаше лично да падне от него за да го издигне, а не просто да вакантне титлата.

Иначе е почти ясно накъде ще тръгнат нещата, изчакват Cole, Fish & Riley да са с изгърмени шотове с титлите за да са минали през ME. Загатнаха и за проблемите с Young Bucks, та сега чакаме само да се завърне Кени Омега и да се почва 3v3 ВОЙНА между Undisputed Era & The Elite.

ME беше сила, особено краят му. С такива мачове със сигурност ще гледам шоуто.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...