Jump to content

AEW Dynamite - 13 април 2022


neshev

Recommended Posts

Поредният ППВ кард, набутан по безплатната телевизия от величието КАН! Но какво друго може да се очаква от НАЙ-ДОБРАТА ПРОФЕСИОНАЛНО-БОРЦОВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!:cool:

 

Link to comment

@Suffer-H @gboy спрете се малко е, ботове! Или ме уредете и мен на заплата при бат Тони и ще пиша каквото ми каже! 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Не го правим за пари, бачи Кико, а за изкуството! Изкуството на професионалната борба, издигнато до висините на ринга на НАЙ-ДОБРАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРЕТАТА ПЛАНЕТА В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА - AEW!

 

Link to comment

@baikiro ти нали си голям критик на "спортната забава"? AEW е всичко, което WWE не е! Време е да се присъединиш към феновете на човекът, който извади кеча от реанимацията, КАН! Освен това догодина неговият Фулъм ще ибандури Ливърпул в Премиершип, ето ти още една причина.

Link to comment

Очаквам баийкиро да се зариби и още на следващото шоу да е на първи ред с плакат, в който е написал кое ниво на Зелда му е любимото и защо.:wank:

Link to comment

Щом визионер като господин Кан казва, че е огромно, значи е огромно. Аз мисля, че е купил WWE, за да ги преви девелъпмънт център. Ще видим дали това мое предпоожение ще се сбъдне или е нещо друго, не по-малко HUGE.:cool:

 

Link to comment

Предлагам Omos vs Singh за титлата БОНАК N1.

Ташак или не Shawn Dean има две победи над MJF, една над Spears, а главния претендент за титлата най-сериозната му е може би срещу Christian.

 

Link to comment
Xander Black

CM Punk vs. Penta Oscuro - Доста добър мач се получи. Не съм и очаквал да ме разочароват. И двамата са супер на ринга. Леко бочнаха един два спота, но това не е толкова важно. И Punk и Penta ме кефят много. Страхотен мач направиха. Очакван победител. Изкефих се.

 

Jungle Boy & Luchasaurus vs. ReDRagon - Много добри и двата отбора. Но аз си се кефя повече на Jungle Boy & Luchasaurus. ReDRagon са много добри на ринга не може да се отрече, но просто не ми допадат. AEW  имат много добри отбори. Luchasaurus макар и доста огромен е доста добър атлет и прави страхотни highfly спотове. Уникални неща прави за размерите си.  Страхотен мач отново. Изкефих се на победителите. ReDRagon добре се справят с heel ролята си. Яко се получи с появата на FTR  и конфронтацията им с ReDRagon.

 

Як сегмент се получи с Regal, Moxley, Danielson и Yuta.Чакам с нетърпение мача им срещу The Gunn Club.


MJF vs. Cap. Shawn Dean - MJF е просто уникален heel. Признавам му велик е в тази роля.  И пак великата поява на Wardlow!!! Пак разхвърля охраната като нищо. Много ме кефи просто. Як завършек на мача. Изкефих се на макс за пореден път. Много яка вражда за мен. Крайно време е да имат мач вечe.  

 

Много як сегмент с Darby Allin. 

 

Яко промо от Malakai Black.


Eddie Kingston, Santana & Ortiz vs. Chris Jericho, Jake Hager & Daniel Garcia - Яка вражда. Всички участваши ме кефят. Jericho е велик разбира се. Kакто си мислех стана якия brawl в началото. Kingston също е велик. Як шесторен мач. Много ми хареса.  Но ми се искаше Eddie Kingston, Santana & Ortiz да вземата победата, но явно враждата ще продължи което също е много яко. Очаквам следващите мачове между JAS и Eddie Kingston, Santana & Ortiz. 

 

Яко сегмент с MJF. Най после ще видим Wardlow в мач. Ще се получи як мач срещу Butcher според мен.

 

Женския мач го пропускам.

 

Keith Lee & Swerve Strickland vs. Powerhouse Hobbs & Ricky Starks - Още един хубав мач. С много добри участници.  Всички ме кефят в този мач отново. Keith Lee & Swerve Strickland доста добре са се сработили за кратко време. Страхоте мач направиха. Много се изкефих и на този мач. Супер се справиха и четиримата.

 

Minoru Suzuki vs. Samoa Joe - Main event-a. Започна супер яко. Както каза JR "Chop Fest"! Двмата са много добре. Suzuki не ми е много познат освен от мача му срещу Moxley. Но е наистина доста добър на ринга. За Samoa Joe няма какво да се говори, че е много добър. Много техника показва Suzuki. Много равностойни са двамата. Страхотен мач. Страхотен Main Event. Мач достоен за PPV.
Добре развиват и враждата на Joe с Lethal. Само появата на големия индиец нещо не ме изкефи.

 

Страхотен Dynamite за пореден път. Пак все едно гледах PPV, а не седмично шоу. Браво на Khan. Оценката ми за шоуто е 10/10

Link to comment

Още едно велико шоу, но какво друго може да се очаква от НАЙ-ВЕЛИКАТА КЕЧ ФЕДЕРАЦИЯ В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА! 😎

 

Пента и Пънк си е дрийм мач, макар да си личи, че Пънки не е вече в отбора на големите. Ботчва, в слаба форма е ... Култаж е, че се бори толкова често, но е бледа сянка на себе си. Едно време беше феномен. 

 

 

Jungle Boy & Luchasaurus vs. ReDRagon - това беше далеч по-добър мач, отколкото очаквах. Много се раздадоха и двата отбора. Джънгъл Бой и Динозавъра дадоха всичко от себе си и изглеждаха като равни с reDRagon на ринга. Определено ми се издигнаха в очите. Появата на FTR беше в действителност много добра и си личи, че публиката им се кефи жестоко. Ще е епично, когато направят три шампионски пояса наведнъж, за което нямам съмнение, че ще се случи. 

 

Женският мач беше доста добър скуош и тая джудистка изглежда доста готино. Ще е култово с нея. Кефи ме, че хватките ги прави супер реалистично, все едно е истинска борба ... не съм сигурен, че го прави нарочно, по-скоро не я бива много на ринга :D . 

 

Keith Lee & Swerve Strickland vs. Powerhouse Hobbs & Ricky Starks - раздаде се Старкс като за своя публика. Много добър мач стана. Изобщо мидкарда на AEW е изключителен и го казвам без грам ирония. И преди съм го споменавал това - едно шоу го прави пълнежа, нищо, че се помнят МЕ звездите и техните появи накрая.

 

МЕ беше тотален дрийм сблъсък и е супер тъпо, че публиката беше само от маркове и изобщо не го оцени. Личи си, че изобщо не знаеха кой е великият Сузуки и какъв момент е това в света на кеча. Джо е в ужасна форма, както го говорехме и миналата седмица, ама се раздава като за последно. Целият беше син - зелен след мача, спукаха си гьона с тия чоп-ове. Велик момент, който беше развален от улавата публика. Това в някой смаркски град щяха да избухнат. Не знам къде бяха, ама много жалка публика.

 

Страхотно шоу за пореден път, много ме кефят AEW как се развиват. 

 

Link to comment
On 4/14/2022 at 10:32 PM, Xander Black said:

CM Punk vs. Penta Oscuro - Доста добър мач се получи. Не съм и очаквал да ме разочароват. И двамата са супер на ринга. Леко бочнаха един два спота, но това не е толкова важно. И Punk и Penta ме кефят много. Страхотен мач направиха. Очакван победител. Изкефих се.

 

Jungle Boy & Luchasaurus vs. ReDRagon - Много добри и двата отбора. Но аз си се кефя повече на Jungle Boy & Luchasaurus. ReDRagon са много добри на ринга не може да се отрече, но просто не ми допадат. AEW  имат много добри отбори. Luchasaurus макар и доста огромен е доста добър атлет и прави страхотни highfly спотове. Уникални неща прави за размерите си.  Страхотен мач отново. Изкефих се на победителите. ReDRagon добре се справят с heel ролята си. Яко се получи с появата на FTR  и конфронтацията им с ReDRagon.

 

Як сегмент се получи с Regal, Moxley, Danielson и Yuta.Чакам с нетърпение мача им срещу The Gunn Club.


MJF vs. Cap. Shawn Dean - MJF е просто уникален heel. Признавам му велик е в тази роля.  И пак великата поява на Wardlow!!! Пак разхвърля охраната като нищо. Много ме кефи просто. Як завършек на мача. Изкефих се на макс за пореден път. Много яка вражда за мен. Крайно време е да имат мач вечe.  

 

Много як сегмент с Darby Allin. 

 

Яко промо от Malakai Black.


Eddie Kingston, Santana & Ortiz vs. Chris Jericho, Jake Hager & Daniel Garcia - Яка вражда. Всички участваши ме кефят. Jericho е велик разбира се. Kакто си мислех стана якия brawl в началото. Kingston също е велик. Як шесторен мач. Много ми хареса.  Но ми се искаше Eddie Kingston, Santana & Ortiz да вземата победата, но явно враждата ще продължи което също е много яко. Очаквам следващите мачове между JAS и Eddie Kingston, Santana & Ortiz. 

 

Яко сегмент с MJF. Най после ще видим Wardlow в мач. Ще се получи як мач срещу Butcher според мен.

 

Женския мач го пропускам.

 

Keith Lee & Swerve Strickland vs. Powerhouse Hobbs & Ricky Starks - Още един хубав мач. С много добри участници.  Всички ме кефят в този мач отново. Keith Lee & Swerve Strickland доста добре са се сработили за кратко време. Страхоте мач направиха. Много се изкефих и на този мач. Супер се справиха и четиримата.

 

Minoru Suzuki vs. Samoa Joe - Main event-a. Започна супер яко. Както каза JR "Chop Fest"! Двмата са много добре. Suzuki не ми е много познат освен от мача му срещу Moxley. Но е наистина доста добър на ринга. За Samoa Joe няма какво да се говори, че е много добър. Много техника показва Suzuki. Много равностойни са двамата. Страхотен мач. Страхотен Main Event. Мач достоен за PPV.
Добре развиват и враждата на Joe с Lethal. Само появата на големия индиец нещо не ме изкефи.

 

Страхотен Dynamite за пореден път. Пак все едно гледах PPV, а не седмично шоу. Браво на Khan. Оценката ми за шоуто е 10/10

 

@baikiro Ако ще започваш работа при Тони Кан, учи се от този човек.

Link to comment
Xander Black
4 hours ago, Bobotsi said:

 

@baikiro Ако ще започваш работа при Тони Кан, учи се от този човек.

Да, наистина в момента се кефя повече на AEW отколкото на WWE,  но просто според мен предлагат по интересен продукт поне за момента. И да определено се повтарям с яко, як, кефи, супер добър и т.н. но това не значи че съм най великия фен на AEW.  Но все пак благодаря че ме даваш за пример. 😉

Link to comment

Какво друго да напишеш, когато си гледал поредните класики, предоставени ни от НАЙ-ДОБРАТА КЕЧ ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА?

 

Link to comment
18 hours ago, Xander Black said:

Да, наистина в момента се кефя повече на AEW отколкото на WWE,  но просто според мен предлагат по интересен продукт поне за момента. И да определено се повтарям с яко, як, кефи, супер добър и т.н. но това не значи че съм най великия фен на AEW.  Но все пак благодаря че ме даваш за пример. 😉

 

Кажи сега пипаш ли бубата докато гледаш мачовете? :)

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
nWoHulkster
16 minutes ago, gboy said:

Какво друго да напишеш, когато си гледал поредните класики, предоставени ни от НАЙ-ДОБРАТА КЕЧ ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА?

 

Всичко добре, ама само не разбирам какво общо има NJPW с темата за AEW Dynamite? 😕

Link to comment
3 hours ago, nWoHulkster said:

 

Всичко добре, ама само не разбирам какво общо има NJPW с темата за AEW Dynamite? 😕

 

КАН и тях ще ги купи скоро, АЕW управлява света на кеча чокек!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...