neshev Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Berbatov, Xander Black and krriiissss 3 Quote Link to comment
Xander Black Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Страхотен Rampage направиха тази седмица. Много добри мачове. Много се изкефих. Bryan Danielson vs. Trent Barreta - Хубава мач. Доста са добри и двамата. Технични, с много добри умения на ринга. Просто показно как трябва да протече един мач. За Bryan знаех, че е много техничен и добър, на Trent не му обръщах чак такова внимание до сега, но от сега нататък ще го гледам с интерес. Страхотен мач наистина. Много се изкефих. Очаквано Danielson взе победата. Яка конфронтация между Sammy Guevara с Tay Conti и Dan Lambert, Scorpio Sky и Ethanh Page. Swerve Strickland vs. QT Marshall - Хубав мач. Преди AEW не бях гледал Swerve и нямам други впечатления, но тук се справя доста добре според мен. QT ме кефи доста е добър, макар да няма нещо голямо като история около него прави добри мачове. Радвам се че Swerve взе победата в мача. Не мисля че трябва да са в отбор с Keith Lee, но ще гледам мача им следващата седмица срещу Starks и Hobbs с интерес. Jon Moxley vs. Wheeler Yuta - Yuta е доста надъхан и ме кефи точно това в него. До сега беше само като пълнеж, но се справя доста добре на ринга. Ако няма кръв все едно не си гледал мач на Moxley. Много ме кефи. Велик е просто. Техничен кечист е, но е доста добър brawler. Мачовете с Moxley са просто брутални и прави якото шоу. Страхотен мач напоравиха. Признавам му на Yuta доста издръжлив излезе. И публиката много му се изкефи. Добър завършек на Rampage с ръкостискането с Regal и думите на Moxley. За мен шоуто тази седмица беше 10/10. _EDGE_, Razor-Ramon and krriiissss 3 Quote Link to comment
BiZkiT Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Yuta за един месец се издигна от джаброни в комеди стейбъл до Pure Champion и направи зверските мачове с Моксли и Даниелсън. Респект за Ригъл, Моксли и Браян, че ги правят тези неща. Предполагам ще повторят упражнението с още една “юношка”, след което ще се насочат към газене в таг дивизията. _EDGE_, Razor-Ramon and krriiissss 3 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 (edited) Мдам. Ето така се прави. Yuta загуби три мача подред в AEW, но се качи няколко нива нагоре в очите на феновете. Просто, когато има добра история, придружена с добър кеч на ринга, нещата се получават. В първия мач Yuta беше squash-нат, във втория мач получи повече офанзива и се представи по-равностойно, но не чак толкова равностойно, а сега в третия мач кървя като ненормалник, беше напълно равностоен на Moxley и така си спечели място в Blackpool Combat Club и тяхния респект. Друг е въпроса защо точно Yuta трябваше да е човека в тази история. Добър кечист е, ама на мен лично ми е бая безличен като образ/харизма. Можеха да дадат историята на някой друг. Но това си е лично мое мнение де. В крайна сметка важното е, че публиката му се изкефи. Да видим как ще се развие по-нататък. On 3/28/2022 at 11:26 PM, nWoHulkster said: Rampage като цяло трябва да се преосмисли. Самите епизоди обикновено са добри като качество, но често стоят като филър, който човек лесно може да скипне и няма да изпусне нищо значимо. Ако искат шоуто да задържа повече аудитория трябва да намерят начин в него да се случват по-важни неща. Ама от друга страна може би го има и момента, че не искат да хабят важните неща в петък в 22:00. Тегава работа. Казвам това и две седмици по-късно Тонката book-ва епизод с Moxley и Danielson мачове, както и World Title мач за следващия епизод... Съвпадение? Не мисля! Майтапът настрана, слабите рейтинги от последните две седмици явно са мотивирали Тонката да пробва да сложи по-важни неща в Rampage и да види какво ще стане. Edited April 10, 2022 by nWoHulkster Berbatov, krriiissss, _EDGE_ and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts