Jump to content

AEW Rampage - 8 април 2022


neshev

Recommended Posts

Xander Black

Страхотен Rampage направиха тази седмица. Много добри мачове. Много се изкефих.

 

Bryan Danielson vs. Trent Barreta - Хубава мач. Доста са добри и двамата. Технични, с много добри умения на ринга. Просто показно как  трябва да протече един мач. За Bryan знаех, че е много техничен и добър, на Trent не му обръщах чак такова внимание до сега, но от сега нататък ще го гледам с интерес. Страхотен мач наистина. Много се изкефих. Очаквано Danielson взе победата.

 

Яка конфронтация между Sammy Guevara с Tay Conti и Dan Lambert, Scorpio Sky и Ethanh Page

 

Swerve Strickland vs. QT Marshall - Хубав мач. Преди AEW  не бях гледал Swerve и нямам други впечатления, но тук се справя доста добре според мен. QT ме кефи доста е добър, макар да няма нещо голямо като история около него прави добри мачове. Радвам се че Swerve взе победата в мача. Не мисля че трябва да са в отбор с Keith Lee, но ще гледам мача им следващата седмица срещу Starks и Hobbs с интерес.

 

Jon Moxley vs. Wheeler Yuta - Yuta е доста надъхан и ме кефи точно това в него. До сега беше само като пълнеж, но се справя доста добре на ринга. Ако няма кръв все едно не си гледал мач на Moxley. Много ме кефи. Велик е просто. Техничен кечист е, но е доста добър brawler. Мачовете с Moxley са просто брутални  и прави якото шоу. Страхотен мач напоравиха. Признавам му на Yuta доста издръжлив излезе. И публиката много му се изкефи. Добър завършек на Rampage  с ръкостискането с Regal и думите на Moxley.

 

За мен шоуто тази седмица беше 10/10.
 

Link to comment

Yuta за един месец се издигна от джаброни в комеди стейбъл до Pure Champion и направи зверските мачове с Моксли и Даниелсън.

 

Респект за Ригъл, Моксли и Браян, че ги правят тези неща. Предполагам ще повторят упражнението с още една “юношка”, след което ще се насочат към газене в таг дивизията.

Link to comment
nWoHulkster

Мдам. Ето така се прави. Yuta загуби три мача подред в AEW, но се качи няколко нива нагоре в очите на феновете. Просто, когато има добра история, придружена с добър кеч на ринга, нещата се получават. В първия мач Yuta беше squash-нат, във втория мач получи повече офанзива и се представи по-равностойно, но не чак толкова равностойно, а сега в третия мач кървя като ненормалник, беше напълно равностоен на Moxley и така си спечели място в Blackpool Combat Club и тяхния респект.

 

 

Друг е въпроса защо точно Yuta трябваше да е човека в тази история. Добър кечист е, ама на мен лично ми е бая безличен като образ/харизма. Можеха да дадат историята на някой друг. Но това си е лично мое мнение де. В крайна сметка важното е, че публиката му се изкефи. Да видим как ще се развие по-нататък.

 

On 3/28/2022 at 11:26 PM, nWoHulkster said:

Rampage като цяло трябва да се преосмисли. Самите епизоди обикновено са добри като качество, но често стоят като филър, който човек лесно може да скипне и няма да изпусне нищо значимо. Ако искат шоуто да задържа повече аудитория трябва да намерят начин в него да се случват по-важни неща. Ама от друга страна може би го има и момента, че не искат да хабят важните неща в петък в 22:00. Тегава работа.

 

Казвам това и две седмици по-късно Тонката book-ва епизод с Moxley и Danielson мачове, както и World Title мач за следващия епизод... Съвпадение? Не мисля! :D Майтапът настрана, слабите рейтинги от последните две седмици явно са мотивирали Тонката да пробва да сложи по-важни неща в Rampage и да види какво ще стане.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...