Jump to content

Ultraviolent wrestling video games


Cracker

Recommended Posts

Здравейте

 

Още опреди повече от десет години съм се интересувал от ultraviolent wrestling - CZW, BJW и тн, но гейминг индустрията сякаш никога не е обръщала особено внимание на най-екстремният стил на кеча. Създавали са се стотици видео игри на WWE, WCW, ECW (които малко се доближават до това което търся), и въпреки напредъка в хардуерните разработки, голямото разнообразие от gaming developers и прочие, сякаш гейминг компаниите вече предпочитат да не залагат толкова много на нещо иновативно. Вместо това даже все повече се фокусират да издават HD версии на стари класики. Съществуват игри като ECW Hardcore Evolution, Backyard Wrestling и Wrestling Encore, FirePro Wrestling, макар че напоследък няма особени признаци да се издаде нещо ново.

 

Така де, въпросът ми е има ли други ultraviolent фенове които се интересуват от подобни разработки, и дали скоро ще се издаде нещо подобно? Последно допреди няколко години четох, че Gackdaw разработва подобна ultraviolent wrestling игра, но никакви ъпдейти и новини няма по този въпрос, поне дотолкова доколкото съм проучвал. Дали случайно японците не са създали някой недоразкрит диамант на ultraviolent кеча, който да не съм го засекъл с радара?

 

Благодаря ви за вниманието.

[size=3]Forever the game ![/size]

Link to comment
ShiningWizard

Wrestling Mpire и Wrestling Empire съдържат много хардкор и ултравайълент кеч. Даже има модове за тях, които го правят по-сериозен.


Играта на Virtual Basement - The Wrestling Code се очаква да включва хардкор мачове, но за момента нямаме някакви геймплей кадри, които да го показват.

 

За японските знам, че Simple Series:Pro Wrestling 2 има детмачове. Това е първата игра във видеото

 

Link to comment

^^ Към тези бих добавил и Fire Pro Wrestling World. Стилът й не е за всеки, но може да ти допадне.

 

 

 

Link to comment

Проклетници, върнахте ме десетилетие назад и сега ме засърбяха пръстите. HCTP също си е доста екстремна като за кеч игра и в днешни времена не е трудно да я подкараш дори да нямаш кой знае колко хубав компютър. 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...