Jump to content

AEW Dynamite - 30 март 2022


neshev

Recommended Posts

nWoHulkster

Коя ще стане елитна тази вечер, мончета? Toni Storm? Ember Moon? Tegan Knox? Mia Yim? Taya Valkyrie? Някоя друга?

Link to comment

FTR ще мачкат тука и според мен започват да ги пушват яко. Не са ми много интересни като образи, но са невероятен отбор откъм in-ring представяне, така че съм ОК с един техен рън. А няма да се изненадам и отново да се опитат да ги направят шампиони на няколко федерации наведнъж, както беше с Кени Омега. Което ще си е култово. :) 

 

Link to comment

Доста се вдигна летвата покрай Punk/MJF и за момента повечето истории бледнеят, но то и няма как. 

 

All Out уж трябва да е в Чикаго, но няма за кога да го бавят, на DoN задължително Punk трябва да вземе титлата. Hangman направи яки бенгъри, но при него го има често срещаният проблем с underdog babyface-овете, като човек гонещ титлата беше по-интересен.

 

Има логика за disband на Pinnacle, и без това всичко се въртеше около MJF, а сега с babyface FTR и пушът който получава Wardlow не е така. Надъхан съм за FTR/YB II, а и силно препоръчвам PPV-то на ROH, мачът с Брискотата ще е лудница😍

 

Toni Storm e солидно попълнение, има всички предпоставки да е на едно ниво с Britt.

 

Шоутата са приятни и лесни за гледане, но го има моментът, че post-PPV седмиците винаги са по-слабички. Предполагам като наближи DoN ще дръпнат ръчната пак 👍

Link to comment

^ Да дръпнеш ръчната означава да намалиш темпото, айде изкарай ги вече тия шофьорски курсове :D

В момента най-интересната история пак ми е около MJF и как банва Wardlow. Той е един от следващите топ фейсове и нямам търпение най-накрая MJF да му падне в ръцете. Разбира се, много е важно да го изиграят така, че MJF не е тоталният джобър и да не бъде отнесен.

Иначе шоуто е по-слабо и Тонкича с толко стакнат ростър е време да се замисли дали да не промени PPV-тата от 4 на 6, защото виждаме едни филър епизоди. Да, продукцията е много приятна, но историите се затлачват и нямат особено развитие.

ME беше много готин, Дарби ми е любим като го размятат като чувалче, много добре селва.

Link to comment

Дарби е идеален за таквиа мачове, щото е 50 кила и го разнасят като пръскачка из лозе :D .

Но като цяло мачовете бяха много добри - и този на Даниел Браян и особено този на Джон Моксли, това си е отличен кеч като за безплатна телевизия. Доволен съм от шоЛото и тоя път. Малко филър епизод си беше, вярно, но е забавен и става за убиване на времето. 

Тая новата мацка някаква звезда ли е и тя? Добре изглежда ,хваща окото :D

------

 

Най-интересна в момента ми е историята около FTR, които явно ще стават и те шампиони на няколко федки. Дано да вземат сега и RoH и после да могат да съберат титлите на трите организации - ще е мега як момент. А и мачът с бъксовете съм сигурен, че ще е лудница. 

------

Много добре напоследък изглеждат и Butcher & Blade - леко си поокрасиха външния вид и сега са яко badass. :cool: Тъпо е, че при тая таг тийм дивизия не се направи някакъв турнир или нещо такова, но да е запомнящо се. Има потенциал. 
 

 

Link to comment

Тая Джейд Каргил къв гъз и кво бедро извади... Заеби. Не знам дали ще и дадат да е 30-0, ама все някога ще хапне хуяка и що се правят, че женската шампионка я няма, не искат да ги сблъскат ено ф ено..

3kuoda.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...