Jump to content

AEW Dynamite - 30 март 2022


Recommended Posts

nWoHulkster

Коя ще стане елитна тази вечер, мончета? Toni Storm? Ember Moon? Tegan Knox? Mia Yim? Taya Valkyrie? Някоя друга?

  • Upvote 3
Link to comment

FTR ще мачкат тука и според мен започват да ги пушват яко. Не са ми много интересни като образи, но са невероятен отбор откъм in-ring представяне, така че съм ОК с един техен рън. А няма да се изненадам и отново да се опитат да ги направят шампиони на няколко федерации наведнъж, както беше с Кени Омега. Което ще си е култово. :) 

 

Link to comment

Доста се вдигна летвата покрай Punk/MJF и за момента повечето истории бледнеят, но то и няма как. 

 

All Out уж трябва да е в Чикаго, но няма за кога да го бавят, на DoN задължително Punk трябва да вземе титлата. Hangman направи яки бенгъри, но при него го има често срещаният проблем с underdog babyface-овете, като човек гонещ титлата беше по-интересен.

 

Има логика за disband на Pinnacle, и без това всичко се въртеше около MJF, а сега с babyface FTR и пушът който получава Wardlow не е така. Надъхан съм за FTR/YB II, а и силно препоръчвам PPV-то на ROH, мачът с Брискотата ще е лудница😍

 

Toni Storm e солидно попълнение, има всички предпоставки да е на едно ниво с Britt.

 

Шоутата са приятни и лесни за гледане, но го има моментът, че post-PPV седмиците винаги са по-слабички. Предполагам като наближи DoN ще дръпнат ръчната пак 👍

Link to comment

^ Да дръпнеш ръчната означава да намалиш темпото, айде изкарай ги вече тия шофьорски курсове :D

В момента най-интересната история пак ми е около MJF и как банва Wardlow. Той е един от следващите топ фейсове и нямам търпение най-накрая MJF да му падне в ръцете. Разбира се, много е важно да го изиграят така, че MJF не е тоталният джобър и да не бъде отнесен.

Иначе шоуто е по-слабо и Тонкича с толко стакнат ростър е време да се замисли дали да не промени PPV-тата от 4 на 6, защото виждаме едни филър епизоди. Да, продукцията е много приятна, но историите се затлачват и нямат особено развитие.

ME беше много готин, Дарби ми е любим като го размятат като чувалче, много добре селва.

  • Upvote 2
Link to comment

Дарби е идеален за таквиа мачове, щото е 50 кила и го разнасят като пръскачка из лозе :D .

Но като цяло мачовете бяха много добри - и този на Даниел Браян и особено този на Джон Моксли, това си е отличен кеч като за безплатна телевизия. Доволен съм от шоЛото и тоя път. Малко филър епизод си беше, вярно, но е забавен и става за убиване на времето. 

Тая новата мацка някаква звезда ли е и тя? Добре изглежда ,хваща окото :D

------

 

Най-интересна в момента ми е историята около FTR, които явно ще стават и те шампиони на няколко федки. Дано да вземат сега и RoH и после да могат да съберат титлите на трите организации - ще е мега як момент. А и мачът с бъксовете съм сигурен, че ще е лудница. 

------

Много добре напоследък изглеждат и Butcher & Blade - леко си поокрасиха външния вид и сега са яко badass. :cool: Тъпо е, че при тая таг тийм дивизия не се направи някакъв турнир или нещо такова, но да е запомнящо се. Има потенциал. 
 

 

Link to comment
yaripim

Тая Джейд Каргил къв гъз и кво бедро извади... Заеби. Не знам дали ще и дадат да е 30-0, ама все някога ще хапне хуяка и що се правят, че женската шампионка я няма, не искат да ги сблъскат ено ф ено..

3kuoda.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...