Jump to content

AEW Rampage - 25 март 2022

neshev

Recommended Posts

Xander Black

Доста добър Rampage се получи тази седмица. Хареса ми много.

Dustin Rhodes vs. Lance Archer: Много добър мач направиха според мен. Хареса ми, че Dustin победи, макар че Archer беше по силния през целия мач и даже и след мача.

Много ми хареса "сблъсъка" между Dark Order и House of Black. Мисля, че ще се получи добър мач между тях на Dynamyte.

Alan "5" Angels & 10 vs. Redragon: Доста добър отборен мач се получи. Щеше ми се Dark Order да го спечелят, но ми беше ясно, че няма да стане. Добро спасяване от страна на Jungle Boy И Luchasaurus. Това с краденето на титлите за мен е глупава работа, но пък съзадава някакво напрежение.

Ricky Starks vs. Swerve Strickland: Чудесен мач направиха. Щеше да е интересно ако Strickland беше спечели FTW титалата. Яко появяване на Keith Lee.

Шоуто за мен беше 8/10

nWoHulkster

425,000 зрители (0.14 в демото). Най-ниският рейтинг в историята на Rampage (в редовния таймслот на шоуто).

Rampage като цяло трябва да се преосмисли. Самите епизоди обикновено са добри като качество, но често стоят като филър, който човек лесно може да скипне и няма да изпусне нищо значимо. Ако искат шоуто да задържа повече аудитория трябва да намерят начин в него да се случват по-важни неща. Ама от друга страна може би го има и момента, че не искат да хабят важните неща в петък в 22:00. Тегава работа.

• 2 weeks later...
On 3/28/2022 at 11:26 PM, nWoHulkster said:

425,000 зрители (0.14 в демото). Най-ниският рейтинг в историята на Rampage (в редовния таймслот на шоуто).

Rampage като цяло трябва да се преосмисли. Самите епизоди обикновено са добри като качество, но често стоят като филър, който човек лесно може да скипне и няма да изпусне нищо значимо. Ако искат шоуто да задържа повече аудитория трябва да намерят начин в него да се случват по-важни неща. Ама от друга страна може би го има и момента, че не искат да хабят важните неща в петък в 22:00. Тегава работа.

Споко, Тонкича е ударил две линии и е измислил това:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...