Jump to content

AEW Dynamite - 23 март 2022

neshev

Recommended Posts

Промотата на MJF & Dan Lambert бяха злато.

По-слабичко тази седмица, но качеството на мачовете отново е на много високо ниво, раздават се.
Яд ме е, че FTRги търнват, но с Брет Харт няма как. Дано директно се замесят в борбата за титлата.

• Upvote 2
Xander Black

За пореден път много добро шоу. Добри мачове, яки промото и сегменти. От както гледам AEW, а то не е много отдавна ми харесва много повече от нещата, които се случват в WWE.

Симпатично шоу, макар да не се случи нищо особено.

Да видиш как МЕ-тър като Пънк излиза в откриващ мач срещу човек от отбор наистина е приятно и напомня малко на инди шоу. Аз лично съм ОК, стига да е в такива количества.

Джерико и гъзолизците му кефят много. Добър стейбъл е и ще има култови моменти. А формата на Крис е убийствена, евала за професионализма на тоя пич.

Дарк Ордър така и не мога да ги взема на сериозно обаче. Някакви странни такива са ми - джобър до джобър, без гимици, без посока. Не знам защо ги пушват. 

Ригал, Мокс и Даниелсън велики както винаги.

Хангман Пейдж не можа да изплува от мидкарда и трябва да дропи скоро, защото просто скапва имиджа на титлата. Фен съм му, ама още му е рано. Адам Коул е човекът за пояса в момента. Същото се отнася и за динозаврите. 

От Вики Гереро ми настръхват космите под мишниците, като се разписка така дразнещо. Дано Розето я изпляска по лице върху кабърчетата. :D

Стинг е урод, дано да не се претрепе някъде с тия глупости. За Джеф Харди е ясно.

MJF с ново златно промо, но то при него си е стандарт. 😎

Като цяло добър филър епизод. 

• Upvote 2