Jump to content

UFC Fight Night "Volkov vs. Aspinall" - 19 март 2022


neshev

Recommended Posts

Много добре от Tom Aspinall. Вярно, избраха му удобен съперник, защото Volkov винаги има проблеми срещу борци, но така никога не са го доминирали. 

Link to comment

Страхотно шоЛ се е получило тоя път. Пади е звездата на вечерта. Ако някой може да бъде следващия Конър, то това е Пади. Никой не получи такъв поп, нито мейн ивента, нито нищо. А това дори не беше неговият град. Ако UFC отидат в Ливърпул и го сложат в главния мач, наистина ще срутят тавана. Вече доколко може да се бие е друг въпрос, който тепърва ще получи отговор. 


Другите мачове също бяха супер яки. Том Аспинал отдавна е сочен като един от най-добрите проспекти в дивизията и ще е интересно докъде ще стигне. Той със сигурност има атлетизма и уменията да извърви целия път до титлата. 

Илиа Топуриа със зверски нокаут :beer: Следя го още откакто дойде в UFC и винаги се е отличавал. Непобеден е и има защо. Поиска си Пади за следващ опонент, обаче не мисля, че ще го получи. Дайна трябва да е луд, за да ги изправи още на тоя етап един срещу друг. Но в някакъв бъдещ момент би било страхотен мач. 

И разбира се Molly McCann, на която след тая вечер станах вечен фен! 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...