Jump to content

AEW Dynamite - 16 март 2022


neshev

Recommended Posts

Ще е тъжно, ако се окаже, че Скорпио е бил транзит. Чак такава гавра не вярвам, сигурно MJF ще го ибандури Wardlow задето го прецака.


 

 

Link to comment
nWoHulkster

Пичове, добре дошли в новата ера в AEW. Добрe дошли в ерата на спортната забава! :D

 

 

Лошите спортс ентъртейнъри е стабилна идея за gimmick в AEW. Леко insider-ска идея, но публиката на AEW е insider-ска, така че нещата пасват. Само Garcia не ми пасва много в групата, ама да видим. Бъдеща вражда между sports entertainment групата на Jericho и заформящата се pro wrestling група с Danielson, Moxley & Regal изглежда като неизбежна и предполагам именно това е дългосрочната насока. Между другото, това ми навява спомени за Sports Entertainment Xtreme (S.E.X.) vs. NWA Tradition враждата от първата година на TNA. Fun times!

Прогнозираш ги нещата, nWoHulkster! :P
lUgvWmF.jpg

 

Мдам. Тя си беше най-добрия избор за нова шампионка и фактът, че Тонката й даде титлата показва, че пичът е добър booker, който не само, че не игнорира реакциите на феновете, но и когато трябва се води по тях. Отделно Rosa спечели титлата в нейния град - AEW продължават да се представят доста добре в това отношение и да дават големи моменти на местните звезди в тяхните градове. Ето така трябва да се прави, а не местните звезди да джобят.

Обаче, в същия епизод Тонката показа и защо има още какво да учи като booker/promoter. Добре де, може ли да обявиш първия мач на The Hardy Boyz (които получиха очаквано силна реакция от феновете в залата) само няколко часа преди това в Twitter? Това съм го критикувал и преди и все още на моменти си остава проблем - не винаги рекламират нещата достатъчно. Не се прави така. Ако искаш да си увеличаваш телевизионната аудитория трябва да build-ваш и рекламираш предварително и при това да build-ваш и рекламираш доста.

 

Link to comment

Доста стабилно шоу, хубави мачове, забавни сегменти, НО:

 

- Простотия е да добавиш Хардитата в последния момент, а те двамата хич не изглеждат добре на ринга, чак граничи с тъжното.
- Wardlow vs Sky. БРАТО, Scorpio Sky ти е действащ шампион с активен стрийк от над година без загуба, не го скуошвай, та дори и от "кучето" на AEW. Никаква офанзива, а същия взе "престижната" TNT титла, която "не е на по-ниско ниво от световната". Ясно бе, че MJF ще го прецака, можеха да дадат офанзива за Скай и доста по-дълъг мач за сметка на Хардитата, които едвам се засилват към въжетата.
- Историята около Джерико и стейбъла му е супер, НО пичовете от 2.0 откакто дебютираха взеха TV време на редица по-добри и заслужаващи. Само преди няколко седмици Джерико имаше сегмент с тях, където ги направи на две стотинки. Двамцата, та и Daniel Garcia са ФАКАНИ ДЖАБРОНИТА с тия образи на вечно гневни и викащи.

- Thunder Rosa трябваше да вземе титлата още на PPV-то. Разбирам цялата заигравка с родните градове, 3:16 на гащите, stunner и т.н.,  но просто изпускат момента в дадени ситуации. Никакъв смисъл от мача на Revolution. Иначе те отново се изкъртиха, може би миналогодишният мач все пак беше по-добър. За пръв път гледам cage мач в AEW - то си е направо Hell in a Cell :D. Време и беше на DMD да дропи, сега е време за разцепление в женския и стейбъл.

Нещата, които най-силно ме зарадваха тази седмица:

+ Втората TNT титла е в ръцете на Дан Ламъбрт, чакам още от божествените му промота. Даже да се обявява за шампион и той :D

+ Trios мача, явно ще гледаме още веднъж Cole vs Page, няма лошо.
+ Все повече намекват за Брет Харт като мениджър на FTR.
+ Историята около Браян и Мокси е супер. 

Link to comment

Мисля, че беше много добра идея титлата да бъде предадена по тоя начин, а не на турнира. Това си беше момента та Тъндър Роса и не го дели с никого. Пред собствена публика, в клетка, с много бъмпове и кръв - истински ME, а не само на книга.

 

И останалата част от шоуто ми хареса, но тоя мач ще се запомни. Не са кой знае колко добри на ринга, но компенсираха с желание и се съгласиха да се изпочупят, за да направят шоуто.

DMD ще си остане най-великият шампион при жените за още доста време, аз поне не виждам как ще я минат в скоро време, но си беше дошъл момента да дропи. Роса пък очаквам да държи някой и друг месец и да я дава на следващата. 

 

----

 

Стейбълът на Джерико добре почна - за мен това е другото голямо събитие на шоЛто. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...