gboy Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Ще е тъжно, ако се окаже, че Скорпио е бил транзит. Чак такава гавра не вярвам, сигурно MJF ще го ибандури Wardlow задето го прецака. Link to comment
nWoHulkster Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Пичове, добре дошли в новата ера в AEW. Добрe дошли в ерата на спортната забава! Лошите спортс ентъртейнъри е стабилна идея за gimmick в AEW. Леко insider-ска идея, но публиката на AEW е insider-ска, така че нещата пасват. Само Garcia не ми пасва много в групата, ама да видим. Бъдеща вражда между sports entertainment групата на Jericho и заформящата се pro wrestling група с Danielson, Moxley & Regal изглежда като неизбежна и предполагам именно това е дългосрочната насока. Между другото, това ми навява спомени за Sports Entertainment Xtreme (S.E.X.) vs. NWA Tradition враждата от първата година на TNA. Fun times! Прогнозираш ги нещата, nWoHulkster! Мдам. Тя си беше най-добрия избор за нова шампионка и фактът, че Тонката й даде титлата показва, че пичът е добър booker, който не само, че не игнорира реакциите на феновете, но и когато трябва се води по тях. Отделно Rosa спечели титлата в нейния град - AEW продължават да се представят доста добре в това отношение и да дават големи моменти на местните звезди в тяхните градове. Ето така трябва да се прави, а не местните звезди да джобят. Обаче, в същия епизод Тонката показа и защо има още какво да учи като booker/promoter. Добре де, може ли да обявиш първия мач на The Hardy Boyz (които получиха очаквано силна реакция от феновете в залата) само няколко часа преди това в Twitter? Това съм го критикувал и преди и все още на моменти си остава проблем - не винаги рекламират нещата достатъчно. Не се прави така. Ако искаш да си увеличаваш телевизионната аудитория трябва да build-ваш и рекламираш предварително и при това да build-ваш и рекламираш доста. Link to comment
BiZkiT Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Доста стабилно шоу, хубави мачове, забавни сегменти, НО: - Простотия е да добавиш Хардитата в последния момент, а те двамата хич не изглеждат добре на ринга, чак граничи с тъжното. - Wardlow vs Sky. БРАТО, Scorpio Sky ти е действащ шампион с активен стрийк от над година без загуба, не го скуошвай, та дори и от "кучето" на AEW. Никаква офанзива, а същия взе "престижната" TNT титла, която "не е на по-ниско ниво от световната". Ясно бе, че MJF ще го прецака, можеха да дадат офанзива за Скай и доста по-дълъг мач за сметка на Хардитата, които едвам се засилват към въжетата. - Историята около Джерико и стейбъла му е супер, НО пичовете от 2.0 откакто дебютираха взеха TV време на редица по-добри и заслужаващи. Само преди няколко седмици Джерико имаше сегмент с тях, където ги направи на две стотинки. Двамцата, та и Daniel Garcia са ФАКАНИ ДЖАБРОНИТА с тия образи на вечно гневни и викащи. - Thunder Rosa трябваше да вземе титлата още на PPV-то. Разбирам цялата заигравка с родните градове, 3:16 на гащите, stunner и т.н., но просто изпускат момента в дадени ситуации. Никакъв смисъл от мача на Revolution. Иначе те отново се изкъртиха, може би миналогодишният мач все пак беше по-добър. За пръв път гледам cage мач в AEW - то си е направо Hell in a Cell :D. Време и беше на DMD да дропи, сега е време за разцепление в женския и стейбъл. Нещата, които най-силно ме зарадваха тази седмица: + Втората TNT титла е в ръцете на Дан Ламъбрт, чакам още от божествените му промота. Даже да се обявява за шампион и той + Trios мача, явно ще гледаме още веднъж Cole vs Page, няма лошо. + Все повече намекват за Брет Харт като мениджър на FTR. + Историята около Браян и Мокси е супер. Link to comment
gboy Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Мисля, че беше много добра идея титлата да бъде предадена по тоя начин, а не на турнира. Това си беше момента та Тъндър Роса и не го дели с никого. Пред собствена публика, в клетка, с много бъмпове и кръв - истински ME, а не само на книга. И останалата част от шоуто ми хареса, но тоя мач ще се запомни. Не са кой знае колко добри на ринга, но компенсираха с желание и се съгласиха да се изпочупят, за да направят шоуто. DMD ще си остане най-великият шампион при жените за още доста време, аз поне не виждам как ще я минат в скоро време, но си беше дошъл момента да дропи. Роса пък очаквам да държи някой и друг месец и да я дава на следващата. ---- Стейбълът на Джерико добре почна - за мен това е другото голямо събитие на шоЛто. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.