Jump to content

AEW Dynamite - 16 март 2022


Recommended Posts

Ще е тъжно, ако се окаже, че Скорпио е бил транзит. Чак такава гавра не вярвам, сигурно MJF ще го ибандури Wardlow задето го прецака.


 

 

Link to comment
nWoHulkster

Пичове, добре дошли в новата ера в AEW. Добрe дошли в ерата на спортната забава! :D

 

 

Лошите спортс ентъртейнъри е стабилна идея за gimmick в AEW. Леко insider-ска идея, но публиката на AEW е insider-ска, така че нещата пасват. Само Garcia не ми пасва много в групата, ама да видим. Бъдеща вражда между sports entertainment групата на Jericho и заформящата се pro wrestling група с Danielson, Moxley & Regal изглежда като неизбежна и предполагам именно това е дългосрочната насока. Между другото, това ми навява спомени за Sports Entertainment Xtreme (S.E.X.) vs. NWA Tradition враждата от първата година на TNA. Fun times!

Прогнозираш ги нещата, nWoHulkster! :P
lUgvWmF.jpg

 

Мдам. Тя си беше най-добрия избор за нова шампионка и фактът, че Тонката й даде титлата показва, че пичът е добър booker, който не само, че не игнорира реакциите на феновете, но и когато трябва се води по тях. Отделно Rosa спечели титлата в нейния град - AEW продължават да се представят доста добре в това отношение и да дават големи моменти на местните звезди в тяхните градове. Ето така трябва да се прави, а не местните звезди да джобят.

Обаче, в същия епизод Тонката показа и защо има още какво да учи като booker/promoter. Добре де, може ли да обявиш първия мач на The Hardy Boyz (които получиха очаквано силна реакция от феновете в залата) само няколко часа преди това в Twitter? Това съм го критикувал и преди и все още на моменти си остава проблем - не винаги рекламират нещата достатъчно. Не се прави така. Ако искаш да си увеличаваш телевизионната аудитория трябва да build-ваш и рекламираш предварително и при това да build-ваш и рекламираш доста.

 

Link to comment

Доста стабилно шоу, хубави мачове, забавни сегменти, НО:

 

- Простотия е да добавиш Хардитата в последния момент, а те двамата хич не изглеждат добре на ринга, чак граничи с тъжното.
- Wardlow vs Sky. БРАТО, Scorpio Sky ти е действащ шампион с активен стрийк от над година без загуба, не го скуошвай, та дори и от "кучето" на AEW. Никаква офанзива, а същия взе "престижната" TNT титла, която "не е на по-ниско ниво от световната". Ясно бе, че MJF ще го прецака, можеха да дадат офанзива за Скай и доста по-дълъг мач за сметка на Хардитата, които едвам се засилват към въжетата.
- Историята около Джерико и стейбъла му е супер, НО пичовете от 2.0 откакто дебютираха взеха TV време на редица по-добри и заслужаващи. Само преди няколко седмици Джерико имаше сегмент с тях, където ги направи на две стотинки. Двамцата, та и Daniel Garcia са ФАКАНИ ДЖАБРОНИТА с тия образи на вечно гневни и викащи.

- Thunder Rosa трябваше да вземе титлата още на PPV-то. Разбирам цялата заигравка с родните градове, 3:16 на гащите, stunner и т.н.,  но просто изпускат момента в дадени ситуации. Никакъв смисъл от мача на Revolution. Иначе те отново се изкъртиха, може би миналогодишният мач все пак беше по-добър. За пръв път гледам cage мач в AEW - то си е направо Hell in a Cell :D. Време и беше на DMD да дропи, сега е време за разцепление в женския и стейбъл.

Нещата, които най-силно ме зарадваха тази седмица:

+ Втората TNT титла е в ръцете на Дан Ламъбрт, чакам още от божествените му промота. Даже да се обявява за шампион и той :D

+ Trios мача, явно ще гледаме още веднъж Cole vs Page, няма лошо.
+ Все повече намекват за Брет Харт като мениджър на FTR.
+ Историята около Браян и Мокси е супер. 

Link to comment

Мисля, че беше много добра идея титлата да бъде предадена по тоя начин, а не на турнира. Това си беше момента та Тъндър Роса и не го дели с никого. Пред собствена публика, в клетка, с много бъмпове и кръв - истински ME, а не само на книга.

 

И останалата част от шоуто ми хареса, но тоя мач ще се запомни. Не са кой знае колко добри на ринга, но компенсираха с желание и се съгласиха да се изпочупят, за да направят шоуто.

DMD ще си остане най-великият шампион при жените за още доста време, аз поне не виждам как ще я минат в скоро време, но си беше дошъл момента да дропи. Роса пък очаквам да държи някой и друг месец и да я дава на следващата. 

 

----

 

Стейбълът на Джерико добре почна - за мен това е другото голямо събитие на шоЛто. 

Edited by gboy

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...