Jump to content

AEW Dynamite - 9 март 2022


neshev

Recommended Posts

Айде пък ся бързали. За къде да го бавят. Утре ще подпишат някой друг и ще вземат да забравят да го дебютнат.

Link to comment
57 minutes ago, kabakov said:

Айде пък ся бързали. За къде да го бавят. Утре ще подпишат някой друг и ще вземат да забравят да го дебютнат.

 

Не бе, не ме разбра. Самият дебют беше много.... някак набързо. Пускат му песента и веднага я спират, 1 хватка и чао. Нямаше време за още по-голям поп.

Link to comment

Всъщност това, което ми харесва най-много напоследък в AEW (освен качеството на продукцията) е това, че вече има истории. Подобрение има и то се вижда - все по-рядко виждаме просто двама random човека да се бият на ринга, всичко е вплетено в някаква история, повече сегменти, повече интервюта и генерално повече мисъл измислянето на вражди, истории и мачове.
 

Link to comment

Много наод станаха, дано да има цел всичко това. В момента спокойно могат да се сглобят два съвсем читави ростъра и то с МЕ-тири в тях. Дано Тони Кан да задържи ROH като отделна федерация (което не вярвам) и да вкарат част от хората там. Но да е истински сплит, а не търчат големите имена от шоу в шоу.  

 

Link to comment

Става все по-интересно и по-интересно, баси майката

Наистина доста умрял дебют на Джеф Харди, всичко стана толкова бързо

Уардлоу ще стане наистина голяма звезда, усещам го

Как можаха да дадат ТНТ титлата на тоя негър.. наистина не го очаквах 

Всичко в шоуто беше интересно, но едно нещо не ми хареса.. - тая умряла публика не заслужава толкова добро шоу .. сериозно, през цялото време седяха на шибаните столове дори и през сегментите, дано никога повече на правят шоу там 

9/10 за шоуто

 

Link to comment
nWoHulkster

Това беше един от най-наблъсканите AEW епизоди ever откъм значими развития.

 

- Inner Circle официално се разпада;

- Jericho turn-на heel;

- Сформира се нова Jericho Appreciation Society група;

- Moxley & Danielson имаха първия си мач като отбор, придружен от първото промо на Regal в AEW;

- FTR уволниха Tully Blanchard;

- Matt Hardy беше изритан от AHFO / turn-на babyface;

- Jeff Hardy дебютира;

- Първото post-MJF промо на Wardlow;

- Беше обявен първия женския steel cage мач в AEW;

- Нов TNT шампион;

- Paige VanZant подписа с AEW.

Бая неща. Евала. Такива епизоди обичам. Здраво storyline развития + добър екшън на ринга.

Иначе Jeff Hardy тук си пролича каква отрепка е... Няколко човека спукват брат му от бой, а нашият не само, че не излезна първи да му помогне, но и като излезна си танцува за феновете на рампата докато брат му яде пердах. Просто пълна отрепка. :D Иначе изкефих се. Измежду масата новоподписани през последните 3-4 месеца, Jeff Hardy сигурно е бил най-лесното решение на Тонката. Просто такъв утвърден и over пич като него няма как да не го подпишеш. И браво на Тонката, че е взел права и за класическата Hardy Boyz музика.

 

Mежду другото, долното видео е с над един милион гледания за половин ден. Draw-ваш го YouTube трафика, Brother Nero!

 

Палци долу за Scorpio Sky като TNT шампион. Нищо против пича, солиден е, ама има значително по-добри варианти за шампион от него.

 

4 hours ago, Himler said:

АEW стават като WCW през 98- ма.


Добро сравнение. :) 1998 беше най-доходоносната година в историята на WCW и абсолютният пик на roster-a им (като качество и особено като звездна сила). И AEW са така в момента, ама а дано тяхната следваща година да не е като 1999 за WCW. :D

 

Link to comment

То в залата има-няма 3 хиляди човека, какви реакции очаквате. :lol: 

 

Jeff Hardy се показа като катил още, когато обяви, че отива в AEW, докато на практика беше още WWE кечист. Потенциално можеха да създадат доста проблеми на Тонкича, но е ясно, че WWE нямат особен интерес да водят подобни дела, с оглед на това, че и техните практики са доста катилски. 

 

За Jeff винаги съм се изказвал ласкаво, но имам опасения, че историята ще се повтори. Вече зависи и за колко пари му е договорът. Предполагам е поне за милион на година. Ако идеята на Тонкича е, че ще омая ТВ шефовете със стабилен roster от към имена, може и да се получи, но ще се искат резултати, а е ясно, че кечът е тегав жанр за промотиране. Или другият поглед е да избият от продажби на артикули, но и там ме съмнява, че ще има някакво огромно търсене. Все пак пичът е вече на години, колко тениски да купят, не е като Punk със сигурност, за когото имаше здраво хайп, но предполагам и неговите продажби са стихнали.


Сега, WWE надали са уволнили Hardy без причина. Matt имаше огромен интерес да се потулят нещата и да го извъртят сякаш WWE са виновни, но според мен, за да уволнят човек като Jeff, са имало сериозни съображения. И щом такива неща стават в WWE, няма никаква причина да си мисля, че в AEW няма да се повторят. Напротив, Tony Khan няма авторитетът на Vince и видимо доста хора го използват. Matt може би трябва да е човекът, който го държи в релси, но Matt ми изглежда като огромен използвач и се съмнявам, че милее за благополучието на братчето си. Но дано Jeff най-накрая се събере и да няма издънки.

 

PVZ... Помня я в UFC още как се опитаха да си направят нова Ronda и PVZ я промотираха, защото "русо гладно нЕма". :D Видя се, че за боец не става. Сега гледам си снима циците и путката за пари, да е жива и здрава. Съмнявам се да прокопса като кечист, но не виждам нищо лошо, щом са и намерили роля. 

 

Keith Lee е ясно отражение на това, че Тонкича просто подписва разни хора за да ги има. И, да, има нещо такова като да имаш прекалено много кечисти и в даден момент нещата ще се пропукат. Или може би не, ако продължава да им раздава договори, защото много хора са щастливи да не правят нищо и да получават мазния чек всяка седмица. :lol:

Link to comment

Джеф е човек с уникална харизма. Но не знам дали забелязахте едно друго очевидно завръщане - това на брат му Fat Hardy :ph34r:

 

Признавам, че не съм гледал AEW много, но Матката очевидно е понаддал килца откакто го видях последния път. Може ли някой да ми поясни какво стана с Broken гимика му, вече не го ли използва в AEW?

 

Също така въпрос относно подписването на PVZ, помня че по едно време имаше някаква вражда между стейлбъла на Джерико и Dan Lambert & ATT. Тук Пейдж ще продължи ли по някакъв начин част от тази история и изобщо имаше ли тази стория завършек или просто си приключи така?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

^ Матката имаше потресаващо тъп gimmick на бизнесмен, който държи парАта и сформира стейбъл с джабронита около себе си.

За Dan Lambert & ATT vs The Inner Circle - биха се няколко пъти в tag,trios, та и петорни мачове. В крайна сметка Джерико изяде едно коляно от Масвидал, а в последния мач на Full Gear бяха 5v5 доколкото помня вкараха и Дан Ламбърт, който отнесе туша от Джерико в street fight мач.

 

Link to comment

Още едно страхотно Dynamite шоу :beer: Много, много добри мачове и сегменти. 

Крис Джерико и Еди направиха класика от враждата си за супер малко време и се надявам историята между тях да продължи. Аз съм доволен от развитието - Джерико като хийл е невероятен. Изобщо не трябва да е фейс, ако питате мене. Ще издигне и лапетата около него ... пак.

Хангман Пейдж ми е малко странно да си защитава титлата по средата на шоуто, макар срещу джобър да е позволено. Проблемът е, че отнесе твърде много офанзива според мен. Шампионът ти не трябва да изглежда като равен с равен при мач с джобър. Съжалявам, ама тоя е точно такъв. Трябваше да е скуош това. Адам Коул с добро включване накрая. Радвам се, че враждата продължава и Коул трябва да е шампион накрая.

Джеф Харди си е МЕ -тър и абсолютна легенда, така че има място в шоуто. Има място във всяко едно шоу. Според мен от AEW не го представят като нещо голямо дебюта му, защото не смеят много да залагат на него. Той е абсолютно непредвидим и не вярвам да го пушват повече от нужното. По-скоро усещам, че като отбор Харди ще влязат в дивизията добре и това ще е. С едно на ум, че винаги могат да ги разкарат, ако почнат пак изцепките. 

Промото на Уордлоу се получи по-добре отколкото очаквах. Пичът си говореше от сърце (или поне така изглеждаше) и определено е страхотен олд скуул бейбифейс. Могат много да го вдигнат с правилните вражди. А съм убеден, че ще има някаква програма с MJF, а това е страхотно стъпало.

Огромен пуш за Скорпио Скай, който не очаквах. Интересно ще е, ако от AEW му осигурят стабилен рън и му дадат да покаже какво може. 

Но от всичко най-любимият ми момент беше Уйлям Ригъл - звреско промо 😎 Велик момент и може би началото на един от най-великите отбори в историята. Ако Даниелсън и Моксли наистина приемат насериозно ролята си като екип, а не просто колкото да има някакъв сторилайн, това може да е исторически момент. А дано. Един куп дрийм мачове има в AEW с такъв отбор.

-------

AEW прави изключителен продукт, най-добрият който съм гледал от десетилетия насам. Много по-добри дори от TNA в златното им време. Това за мен е най-качественият кеч от атитюд ерата насам. Личи си, че всички в компанията са надъхани -  млади, стари, всички. Дори и ветераните се включват и правят лудории на стари години. Това означава, че виждат потенциал и смисъл в това, което правят. Вижте един Моксли как се раздава или Браян Даниелсън. Помня Моксли на една КечМания, когато като интерконтинентален шампион го бяха набутали в pre-show-то. То си личеше, че не му се мърда на ринга. А тука е готов да умре. Ей така става качествено шоу. Дано AEW да продължи така, защото това е нещото, което искам да гледам. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...