nWoHulkster Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Хайпец~! Народът в нета се надъхва, че големият анонс може да е, че Тонката е купил ROH или че е уредил голямо съвместно шоу с други федерации... Възможно, но по-скоро ме съмнява да е това. Да видим... Аз лично нямам конкретна прогноза. Не очаквам да е дебют на кечист. Не изключвам да има и дебютиращ кечист, защото напоследък има дебюти през седмица , но ако има нещо такова, то ще е отделно от анонса, според мен. Anyway, голямата ми надежда за този епизод е да продължат streak-a от силни промота. През последните седмици са просто топ в това отношение. Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Shane's not here. There's no Shane. It's me! Добро, добро. Хареса ми този път Tony Khan и новината му. Такъв трябва да бъде, агресивен! Link to comment
neshev Posted March 3, 2022 Author Share Posted March 3, 2022 Очите не лъжат, момчета. Белият гимик играе тежко при Тонкича. Link to comment
nWoHulkster Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 ^ Учил се е от Майстора на бялото. Link to comment
nWoHulkster Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Серията от добри промота продължи. 👍 Супер сегмент с Punk & MJF. И двамата бяха перфектни в ролите си. Callback-ът към старото ROH промо на Punk изкефи здраво. Link to comment
BiZkiT Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 ^ В последните месеци сегментите се подобриха страшно много. Това беше и една от нещата за които мрънках, когато започнах да гледам AEW. Всяко едно промо е изпипано и има значение за вражда/конфликт. Няма filler-и (да, освен това на Сами, което го прави в рекламите). - Top Flight ще бъдат шампиони, марк май уърдс. Дали ще видим Брискотата в AEW ринг, бай дъ уей? 🤨 - Иначе историята около YB vs rD я познах още от обявяването на мачовете, очаквам на PPV-то Jurassic Express да запазят, а другите два отбора да започнат войната помежду си. - MJF е ЗЛАТО. Надявам се, че Уардлоу ще помете Спиърс и FTR и най-накрая ще видим неговия търн. - Като минус отбелязвам, че TNT титлата ще е на Рампейдж, а не на турнира вместо безсмислен триос мач. - Другото съм го коментирал в темата за ROH, бижу новина за феновете на AEW/ROH. Link to comment
Morty Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Топ, топ, топ !! AEW всяка седмица стават все по-добри и по-добри!! Промота, сегменти, мачове.. определено това не е AEW отпреди 3 години. Личи си че вече стават все по-мейнстрийм и мейнстрийм, също така се вижда и професионализма откъм камери, промота, мачове и т.н.. Враждата м/у CM Punk и MJF е класи над Roman Reigns 🙄 vs. Brock Lesnar и го казвам не защото съм запален фен на AEW , а защото е ТАКА! Сериозно, това е може би една от най-добрите вражди в историята на кеча, и най-вече заради тяхната история, драма, кръв.. кара ме да чувствам абсолютно всичко реално Tony Khan купи ROH - яко!! Шоуто беше 10/10 и нямам търпение за Revolution - HYPE!! Link to comment
THE ENEMY Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 6 minutes ago, Morty said: Сериозно, това е може би една от най-добрите вражди в историята на кеча, и най-вече заради тяхната история, драма, кръв.. кара ме да чувствам Благодарете на оригинала. Link to comment
Xander Black Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 И тази седмица страхотен Dynamite! Началото със супер якия анонс на Tony Khan, че е купил ROH. Страхотни мачове и сегменти. Надъхан съм за Revolution. Link to comment
nikolov933 Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Браво баце Тони днес купуваш ROH утре WWE ! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.