Jump to content

AEW Dynamite - 2 март 2022

neshev

Recommended Posts

nWoHulkster

Хайпец~! :) Народът в нета се надъхва, че големият анонс може да е, че Тонката е купил ROH или че е уредил голямо съвместно шоу с други федерации... Възможно, но по-скоро ме съмнява да е това. Да видим... Аз лично нямам конкретна прогноза. Не очаквам да е дебют на кечист. Не изключвам да има и дебютиращ кечист, защото напоследък има дебюти през седмица :D, но ако има нещо такова, то ще е отделно от анонса, според мен.

Anyway, голямата ми надежда за този епизод е да продължат streak-a от силни промота. През последните седмици са просто топ в това отношение.

The Olimpic Hero

Shane's not here. There's no Shane. It's me! 

Добро, добро. Хареса ми този път Tony Khan и новината му. Такъв трябва да бъде, агресивен! 

Очите не лъжат, момчета. Белият гимик играе тежко при Тонкича.

l2kTmt7.jpg

nWoHulkster

Серията от добри промота продължи. 👍 Супер сегмент с Punk & MJF. И двамата бяха перфектни в ролите си.

Callback-ът към старото ROH промо на Punk изкефи здраво.

^ В последните месеци сегментите се подобриха страшно много. Това беше и една от нещата за които мрънках, когато започнах да гледам AEW. Всяко едно промо е изпипано и има значение за вражда/конфликт. Няма filler-и (да, освен това на Сами, което го прави в рекламите).

- Top Flight ще бъдат шампиони, марк май уърдс. Дали ще видим Брискотата в AEW ринг, бай дъ уей? 🤨

- Иначе историята около YB vs rD я познах още от обявяването на мачовете, очаквам на PPV-то Jurassic Express да запазят, а другите два отбора да започнат войната помежду си.

- MJF е ЗЛАТО. Надявам се, че Уардлоу ще помете Спиърс и FTR и най-накрая ще видим неговия търн.

- Като минус отбелязвам, че TNT титлата ще е на Рампейдж, а не на турнира вместо безсмислен триос мач.

- Другото съм го коментирал в темата за ROH, бижу новина за феновете на AEW/ROH.

Топ, топ, топ !!

AEW всяка седмица стават все по-добри и по-добри!! Промота, сегменти, мачове.. определено това не е AEW отпреди 3 години. Личи си че вече стават все по-мейнстрийм и мейнстрийм, също така се вижда и професионализма откъм камери, промота, мачове и т.н..

Враждата м/у CM Punk и MJF е класи над Roman Reigns 🙄 vs. Brock Lesnar и го казвам не защото съм запален фен на AEW , а защото е ТАКА! Сериозно, това е може би една от най-добрите вражди в историята на кеча, и най-вече заради тяхната история, драма, кръв.. кара ме да чувствам абсолютно всичко реално

Tony Khan купи ROH - яко!!

Шоуто беше 10/10 и нямам търпение за Revolution - HYPE!!

6 minutes ago, Morty said:

Сериозно, това е може би една от най-добрите вражди в историята на кеча, и най-вече заради тяхната история, драма, кръв.. кара ме да чувствам

Благодарете на оригинала.

ca2cf196d66f06c13873f7c2bbb2e449.jpg

Xander Black

И тази седмица страхотен Dynamite! Началото със супер якия анонс на Tony Khan, че е купил ROH. Страхотни мачове и сегменти. Надъхан съм за Revolution.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...