neshev Posted March 2 Share Posted March 2 Xander Black, Razor-Ramon and krriiissss 3 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted March 2 Share Posted March 2 Хайпец~! Народът в нета се надъхва, че големият анонс може да е, че Тонката е купил ROH или че е уредил голямо съвместно шоу с други федерации... Възможно, но по-скоро ме съмнява да е това. Да видим... Аз лично нямам конкретна прогноза. Не очаквам да е дебют на кечист. Не изключвам да има и дебютиращ кечист, защото напоследък има дебюти през седмица , но ако има нещо такова, то ще е отделно от анонса, според мен. Anyway, голямата ми надежда за този епизод е да продължат streak-a от силни промота. През последните седмици са просто топ в това отношение. ANG and Razor-Ramon 2 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 3 Share Posted March 3 Shane's not here. There's no Shane. It's me! Добро, добро. Хареса ми този път Tony Khan и новината му. Такъв трябва да бъде, агресивен! Berbatov and Xander Black 2 Quote Link to comment
neshev Posted March 3 Author Share Posted March 3 Очите не лъжат, момчета. Белият гимик играе тежко при Тонкича. The Olimpic Hero, Rock, krriiissss and 1 other 1 3 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted March 3 Share Posted March 3 ^ Учил се е от Майстора на бялото. neshev, pukkod, The Olimpic Hero and 2 others 4 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted March 3 Share Posted March 3 (edited) Серията от добри промота продължи. Супер сегмент с Punk & MJF. И двамата бяха перфектни в ролите си. Callback-ът към старото ROH промо на Punk изкефи здраво. Edited March 3 by nWoHulkster BulletClub, Xander Black, Berbatov and 1 other 4 Quote Link to comment
BiZkiT Posted March 3 Share Posted March 3 ^ В последните месеци сегментите се подобриха страшно много. Това беше и една от нещата за които мрънках, когато започнах да гледам AEW. Всяко едно промо е изпипано и има значение за вражда/конфликт. Няма filler-и (да, освен това на Сами, което го прави в рекламите). - Top Flight ще бъдат шампиони, марк май уърдс. Дали ще видим Брискотата в AEW ринг, бай дъ уей? - Иначе историята около YB vs rD я познах още от обявяването на мачовете, очаквам на PPV-то Jurassic Express да запазят, а другите два отбора да започнат войната помежду си. - MJF е ЗЛАТО. Надявам се, че Уардлоу ще помете Спиърс и FTR и най-накрая ще видим неговия търн. - Като минус отбелязвам, че TNT титлата ще е на Рампейдж, а не на турнира вместо безсмислен триос мач. - Другото съм го коментирал в темата за ROH, бижу новина за феновете на AEW/ROH. Razor-Ramon, Rock and Berbatov 3 Quote Link to comment
Morty Posted March 3 Share Posted March 3 Топ, топ, топ !! AEW всяка седмица стават все по-добри и по-добри!! Промота, сегменти, мачове.. определено това не е AEW отпреди 3 години. Личи си че вече стават все по-мейнстрийм и мейнстрийм, също така се вижда и професионализма откъм камери, промота, мачове и т.н.. Враждата м/у CM Punk и MJF е класи над Roman Reigns vs. Brock Lesnar и го казвам не защото съм запален фен на AEW , а защото е ТАКА! Сериозно, това е може би една от най-добрите вражди в историята на кеча, и най-вече заради тяхната история, драма, кръв.. кара ме да чувствам абсолютно всичко реално Tony Khan купи ROH - яко!! Шоуто беше 10/10 и нямам търпение за Revolution - HYPE!! Rock and gboy 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted March 3 Share Posted March 3 6 minutes ago, Morty said: Сериозно, това е може би една от най-добрите вражди в историята на кеча, и най-вече заради тяхната история, драма, кръв.. кара ме да чувствам Благодарете на оригинала. krriiissss 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted March 3 Share Posted March 3 И тази седмица страхотен Dynamite! Началото със супер якия анонс на Tony Khan, че е купил ROH. Страхотни мачове и сегменти. Надъхан съм за Revolution. krriiissss 1 Quote Link to comment
nikolov933 Posted March 3 Share Posted March 3 Браво баце Тони днес купуваш ROH утре WWE ! gboy, Rock, krriiissss and 2 others 2 1 2 Quote Link to comment
Recommended Posts