nWoHulkster Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Подписванията продължават. Buddy Murphy is All Elite. Link to comment
nikolov933 Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Нешев подмокри ли се като видя батко ти Бъди колко е нацепен ? Link to comment
BiZkiT Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Revolution стана мега стакнато PPV. Освен 3v3 мача, всичко друго е гранде! Link to comment
nWoHulkster Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Нова седмица, нова силна промо конфронтация. Евала. Изкефи ме как заканата на Jericho, че ще даде на хората спортна забава, беше освиркана. Damn! И това беше много силно. 😮 Отидоха в напълно неочаквана насока. Link to comment
Xander Black Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Dynamite-a ми хареса доста тази седмица. Страхотни мачове и още по-страхотни сегменти. Tag Team Battle Royale-a ми хареса доста. Много се кефя на John Silver, но за съжаление не продължиха от Dark Order. Изкефих се доста и на Adame Page BayBay - добро промо/сегмент се получи. Добър билд за мача му с Adam Cole. Сегмента/промото на MJF: Много добро промо направи MJF, не знам истина ли беше всичко но изглеждаше много реално и много се изкефих. CM Punk се почувства доста зле. Отново як билд за мача им на Revolution. House of Black vs. Penta El Zero Miedo & Pac: Добър мач се получи. Дебюта на Buddy Mathews добре се полчуи, аз очаквах, че ще нападне Malakai, но така се получи още по яко. Сегмента между Chris Jericho и Eddie Kingston: Много са добри и двамата на микрофона, получи се много як сегмент. Надъхах се за мача им. Надявам, че ще се получи много добър мач. Ricky Starks vs. Dark Order's 10: Прекалено кратък мач. Очакван победител. Jade Cargilл vs. The Bunny: По принцип не си падам по женските мачове, но ги гледам от време на време. Очакван победител. Bryan Danielson vs. Daniel Garcia: Добър и техничен мач. Пак очакван победител. Най много се изкефих на появата на Mox накрая. Зарадвах се, че ще имат мач. Очаквам го с нетърпение. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.