Jump to content

AEW Dynamite - 23 февруари 2022


neshev

Recommended Posts

Нова седмица, нова силна промо конфронтация. Евала. Изкефи ме как заканата на Jericho, че ще даде на хората спортна забава, беше освиркана. :D

 

Damn! И това беше много силно. 😮 Отидоха в напълно неочаквана насока.

 

Link to comment

Dynamite-a ми хареса доста тази седмица. Страхотни мачове и още по-страхотни сегменти.

 

Tag Team Battle Royale-a ми хареса доста. Много се кефя на John Silver, но за съжаление не продължиха от Dark Order. Изкефих се доста и на Adame Page BayBay - добро промо/сегмент се получи. Добър билд за мача му с Adam Cole.

 

Сегмента/промото на MJF: Много добро промо направи MJF, не знам истина ли беше всичко но изглеждаше много реално и много се изкефих. CM Punk  се почувства доста зле. Отново як билд за мача им на Revolution.

 

House of Black vs. Penta El Zero Miedo & Pac: Добър мач се получи. Дебюта на Buddy Mathews добре се полчуи, аз очаквах, че ще нападне Malakai, но така се получи още по яко.

 

Сегмента между Chris Jericho и Eddie Kingston: Много са добри и двамата на микрофона, получи се много як сегмент. Надъхах се за мача им. Надявам, че ще се получи много добър мач.

 

Ricky Starks vs. Dark Order's 10: Прекалено кратък мач. Очакван победител.

 

Jade Cargilл vs. The Bunny: По принцип не си падам по женските мачове, но ги гледам от време на време. Очакван победител.

 

Bryan Danielson vs. Daniel Garcia: Добър и техничен мач. Пак очакван победител. Най много се изкефих на появата на Mox накрая. Зарадвах се, че ще имат мач. Очаквам го с нетърпение.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...