Jump to content

Hell's Kitchen България - Сезон 4

hacky

Recommended Posts

Колоритни и разнообразни претенденти се борят за признанието на шеф Ангелов

Hell's Kitchen Bulgaria - Сезон 4

От 25 февруари започва най-великото шоу в българския ефир, очаквам вашите коментари и дискусии в темата!

Сигурно пак ще е изправено срещу Мастършеф. БТВ и Нова нали имат навика да правят аналогични предавания, та да си обречен да гледаш скариди и сос Холандез дори грам да не се вълнуваш от манджи. Не знам само защо Нова не отговори на "Ергенът" с "Куротрошачката" - риалити, в което млада натокана госпожица си търси мъж, а 22-ма представители на стереотипната традиция на балканска мачовщина и селяния се опитват да спечелят сърцето й.

Но да не се отклоняваме, очаквам още от същото - т.е чист превод на лафовете на Гордън Рамзи и скучно викане и вайкане. А да - и професионални готвачи, които не успяват да опържат яйце 40 минути защото диригентът в кухнята (капитанът) е лош.

• Haha 4

То Мастършеф няма да има, още от преди изцепките на Токев. За сметка на това с Ергенът май са уцелили златна мина и шоуто стартира с чутовен хайп. :lol:

Гледам са го избутали петък-събота-неделя, явно са НАСРАЛИ. 

О,да, това го чакам отдавна. Наскоро изгледах последния сезон на оригиналния Китчън- Young Guns,доставиха и там. Тук се надявам да стане топ сеира и ми е интересно тия балъци дали ще се наконтят пак на старта, забравяйки ,че ще готвят веднага и ще има тупуркане на токчета ,чупене на маникюри и киселата мутра на Виктор. Ще е хубаво все пак някви 3-4-5 човека да могат да готвят все пак де 😀  

Далеч не на последно място чакам и култовите коментари на @HEIDENREICH .  Помниш ли ВИСИЛЯКА? 

• Haha 1

3kuoda.gif

Чакам новата свиня, на която зоофила да си го бута в зурлата й. 'Ма той замени сладураната Димова с бизона Чилева - явно му е достатъчно тва чудовище.

• Wank 1

Нов любовен интерес ? Давай шефче ,яко в дзурлата.

Задника ти ми принадлежи ! Ох котьоо !

• Haha 1
  • Wank 1

Шефче, бая си вдигнал летвата. Задника на тая е колкото гума на трактор "Беларус" - то свинете от предните сезони не бяха такива глигани.

2 minutes ago, StoneColdFaN said:

Шефче, бая си вдигнал летвата. Задника на тая е колкото гума на трактор "Беларус" - то свинете от предните сезони не бяха такива глигани.

То Чилева не е толко тлъста чуек...

• LMFAO 1

Защо името Анелия непрекъснато ме преследва? Първо любимката ми - Богинята Анелия. После пък насам Анелия, натам Анелия - сега и тук Анелия. То т'ва издържа ли се? :unsure:

Добра селекция тоя сезон. Русо бимбо-малоумница, семейство Гнусареви, пандизчия, пицар-омотляк,  200 кг праска,ръб дето прилича на  пандизчия, мангал, бабка с деменция.

Общо взето всички гимици имат представител .

Бях забравил колко противен е Наско.

Пхахаха шефа колко зоофилски изказвания направи към тая не е истина, само заради името я е взел.

Аз Райх си го представям точно така в реалния живот като Иван на скарата въртящ мезенца

хахах шефчето дали няма да иска да го набута между филиите на тлъстюшата ? :D :D :D

Това русото е повече от очевадно, че следва гимик буукнат от промоутърите на продукцията. Очертава се да е водещ хийл с леки комедийни елементи.

Елена е симпатично девойче. Харесва ми.

Това което ми направи много грозно впечатление и в това предаване е младите хора. Абе деа маа му, хора на под 30 години приличат на чичаци.

Какви са тея шкембета, бузи, двойни пеликанови гуши.... баси тулупите.

Оня тулуп дека мяза на заклет девственяк ми бил едва на 25. Едва на 25, а да си се окепазил толкова.... нямам думи.

Бабето май няма представа за какво е влязла в тази халтура.

Та като цяло за пореден път се очертава едно пошло читалищно театро с леки моментни комедийни елементи. С жалко режисиран и предсказуем сценарий, излишно и изкуствено хайпиниран хийт и изсмукани от пръстите обиди, с жалката идея да минат за оригинални заплахи и закани. Но като цяло то толкова му трябва на родният Ганьовец. Да има какво да плюе, за какво да се тюхка и на кого да се подиграва, докато хапва салата и с премрежен поглед отпива глътка от поредната чаша ракия.  :D :D :D  

• Wank 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

8 hours ago, hacky said:

Пхахаха шефа колко зоофилски изказвания направи към тая не е истина, само заради името я е взел.

Аз Райх си го представям точно така в реалния живот като Иван на скарата въртящ мезенца

Ти па си Ален Делон. Деба и изродчето.

11 hours ago, StoneColdFaN said:

Защо името Анелия непрекъснато ме преследва? Първо любимката ми - Богинята Анелия. После пък насам Анелия, натам Анелия - сега и тук Анелия. То т'ва издържа ли се? :unsure:

Стига си пускал и крил постове че ще те сецна ! Във всяка тема , еби му мамата. 

Тоя бидон как беше си показала циците само. 🤮 Стана ми жал за очите ми. 🥲 Не е ли чувала за израза "Цици на дебела жена и плочки на слаб мъж не се броят.'' ?

• Haha 2
  • Sad 1

Каста е дробец на пръв поглед. Дебеланата наистина бе потресаващо облечена, но изглежда може да готви. Хареса ми доста яденето и. От мъжете бих откроил едното момче на 31, този от затвора, не мисля че заслужава подигравки. Човешко е да сгрешиш, важното е да осъзнаеш и да си вземеш поуки от грешката. Обаче съм неприятно изненадан, че са 14 души, миналите сезони бяха по 18. Дано има и други участници.

Този Денислав от червените ми изглежда силен хийл. Ще дразни и мъжете, и жените. Пред мъжете е пълен п.тьо , а се разкрещя по някакви жени, да се прави на мъж. :D Тази Юра е Недялка 2.0 , 1:1 просто, също трябва да достави. Мариела е ясна, ще е там за комедийни елементи.

При мъжете сега видях сайта Емил ми хареса, този Николай се надявам също да е кадърен, имам очаквания, а тия Камен и Мартин са ми еднакви, приличат на някакви братя озлобени хобити.

Колокто е постен да изглежда каста, то предаването е толкова велико, че няма как да не съм доволен, че се завръща и отново да доминира в родния ефир.

Ако в предишните сезони имаше на моменти дори минимална илюзия, че е предаване за готвене и олигофрените като Петко бяха малцинство, то в този сезон са вложили всички усилия още от първата минута простащината да е на макс, а нормалните участници на пръв поглед са едва двама-трима. :D

Изглежда вече окончателно си следват формулата за подбиране на участници, подобно на Биг Брадър и тем подобни ''риалитита'', като усещането е все едно гледаме сериал, в който същите роли се изпълняват от нови герои, което не е изненадващо предвид интереса. На пръв поглед правят впечатление:

-Юра, която взима ролята на лелка, злобееща и правеща се на жертва, подобно на Недялка от предишния сезон.

-Момчето, което е било в затвора ще бъде представяно като модел за подражание тръгнал от нищото, както Георги.

-Виктория, новата изгора на шеф Ангелов, която е погълнала *pun intended* няколко образа от всички сезони, само че поне за момента не изглежда злобна. Впрочем, при предишните сезони колкото и да са ми били забавни коментарите ви за зоофила любител на бизони, ги намирах за преувеличени в повечето случаи, докато тук просто няма съмнение, че именно това е търсения ефект и за пореден път си мисля, че някой чете писаниците във форума. :D

-Емил изглежда като сигурен победител, но то на фона на останалите не е трудно. Напомня на Никола, Дани Спартак и Атанас и.т.н, чисто като визитка и поведение, поне на пръв поглед.

-Тази дето си изтърва чинията и Камен, който имитираше Ангелов в началото са еквивалентите на Гичка и Петко, даже говорят със същата интонация. Ще има гаври с тях, но очаквам да се задържат минимум до средата.

-Семейството изглеждат като олигофрени, извадени от каста на Биг Брадър фемили, особено мъжа, който тепърва ще развива потенциала си. Идея си нямам как и двамата са на по 32, а имат вид все едно са набори на майка ми и баща ми.

-Николай напомня на Реджеп, идва с добра визитка и опит в чужбина, надменен е и Ангелов го порязва в началото, но очаквам да е в топ 5.

Останалите поне за момента не правят толкова силно впечатление, но от начина, по който говорят има предпоставки за още олигофрения.

Тъкмо мислех че тоя сезон нито една не става за йебан и вкара холандско курве при мъжете...