Jump to content

AEW Revolution - 6 март 2022


nWoHulkster

Recommended Posts

All Elite Wrestling (AEW)
"Revolution"
March 6, 2022

Orlando, FL

Addition Financial Arena

 

AEW World Championship Match

M1F7EZZ.jpg

Hangman Page (c) vs. Adam Cole

 

Dog Collar Match

NFbPU2c.jpg
CM Punk vs. MJF

 

ZHAFfFK.jpg
Jon Moxley vs. Bryan Danielson

 

Kd1t615.jpg
Eddie Kingston vs. Chris Jericho

 

3-Way Tag Team Match for the AEW World Tag Team Championship

aHDLnG2.jpg

reDRagon (Bobby Fish & Kyle O'Reilly) vs. Jurassic Express (Jungle Boy & Luchasaurus) (c) vs. The Young Bucks (Nick Jackson & Matt Jackson)

 

AEW Women's World Championship Match

6r5rtt7.jpg
Dr. Britt Baker D.M.D. (c) vs. Thunder Rosa

 

Face of the Revolution Ladder Match for a future AEW TNT Championship Match

GCNrbf4.jpg
Orange Cassidy vs. Wardlow vs. Keith Lee vs. Christian Cage vs. Powerhouse Hobbs vs. Ricky Starks


Tornado Trios Match
BqqWodX.jpg

Matt Hardy, Andrade El Idolo & Isaah Kassidy vs. Sammy Guevara, Darby Allin & Sting


TBS Championship Match
cnHz2tL.jpg
Jade Cargill (c) vs. Tay Conti

 

Preshow Match

fCdTrhi.jpg

House of Black (Malakai Black, Buddy Matthews & Brody King) vs. Erick Redbeard, Penta Oscuro & PAC

 

Preshow Match
yWyi61y.jpg
Hook vs. QT Marshall

 

Preshow Match
f4xgDrW.jpg

Leyla Hirsch vs. Kris Statlander

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Е, откъм кард ППВ-то е уникално, не мисля, че може да има две мнения. Едни от най-големите имена в кеча от последните 20+ години ще участват и са в големи вражди. Моксли - Даниелсън и MJF - CM PUNK са уникални мачове и спокойно могат да оглавят кое да е шоу в момента. Книгстън - Джерико си е дрйм мач за смарковете. Стинг ще участва на ринга, което си е култово. От отборния очаквам да стане класика и съм сигурен, че ще се раздадат докрай. 

 

Със сигурност има много какво да се види. 

 

Link to comment
nWoHulkster

Swerve Strickland and William Regal are All Elite! 😎

1nOphU9.jpg

 

Но по-важното: Miseria Cantare by AFI is All Elite!!! 😮 Mark-нах мега здраво.

 

Link to comment

Излизането на Пънк беше едно от най-яките неща, които съм гледал в последно време от света на кеча.

 

Бруталия!

Link to comment
42 minutes ago, Hachiko said:

Излизането на Пънк беше едно от най-яките неща, които съм гледал в последно време от света на кеча.

 

Бруталия!

 

С танк ли излезе?

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Ибахти якото PPV, чуек!

Честно казано, AEW ми е в пъти по-интересно от най-добрите дни на TNA и всяка една седмица надграждат. Има я мисълта за детайла, което е впечатляващо, дребни неща, които обаче се забелязват от феновете. В момента AEW е с най-голям star power, това PPV имаше Sting, Jericho, Punk, Moxley, Bryan, Christian от старите кучета + един тон нови лица за смарк маняците.

Kingston vs Jericho беше точно това, което се искаше, та даже дадоха повече, а и мачът беше с доста бързо темпо. Джерико е влезнал във форма, че в последно време беше се превърнал в прасчо. . Бих искал да видя още един мач между двамата, доста приятно ме изненадаха.

JE (c) vs YB vs rD - както очаквах най-добрият мач за вечерта и въпреки че още от няколко седмици говоря и се вижда, че нещата отиват към война между хората на Адам Коул, пак го направиха велико. Спотфест - от най-яките! Най-добрият мач от началото на годината, няма кво. Jurassic Express със стабилен reign, но скоро ще си намерат майсторите* и дано се разделят за да получат single push-ове.

Face of the Revolution Ladder match - Малко странно решение, двата спотфеста да са един след друг, можеше да набутат Тай Конти и Каргил тук. Честно да си кажа, не помня подобен мач (MITB например) с толко големи батки. Искаше ми се Wardlow да доминира малко повече, но ТОЙ е човекът, ясно е. Face turn-а му по-късно вечерта също беше със супер тайминг. Въобще негоия персонаж е един от най-добре развитите в компанията. 

Женските мачове - Малко се учудих, че нямаше смяна поне при DMD. Явно Jade ще я правят с някакъв извънземен streak, а и мацката изглежда впечатляващо. Само че както споменах преди няколко месеца, докторката ги нашляпа всичките, просто няма кой да и вземе титлата, което не е добре. Също така, двете ти шампионки да са мазни heel-ове е липсва на разнообразие. Чудя се дали с подписването на Пейдж Ван Зант няма да я направят шампионка ала Ронда Раузи стил.

CM Punk vs MJF - бижу, сторителинг от най-високо ниво. ROH препратката с attire-a и Miseria Cantare бяха гранде! Една идея по-муден ми се стори мачът, а Punk откакто се върна му е любимо да си спука няколко капсули в главата и да изглежда като заклан цял мач.

Moxley vs Bryan - отново страхотен мач, края леееко не ми се понрави, но ясно защо бе направен. Уилам факин Ригъл! Перфектната схема двамата МАЙСТОРИ* да не пречат в ME сцената, а и в същото време да пречукат цялата таг дивизия и станат шампиони накрая. Интересно дали ще има още някой в този стейбъл и каква ще е точно ролята на Ригъл.

В началото мислех да скипна trios мача, но след като го бяха оставили за края на PPV реших да му метна едно око - Стинг е ненормален на тези години да прави подобни изпълнения, виждаме Голдбърг, който е доста по-млад, че едвам преживява 3 минути на ринга. Подцених го този мач, а беше повече от приятен.

Page (c) vs Cole - +1 стабилна защита за каубоя, Коул отива да е медиатор в rDvsYB и накрая да swerve-не за един от двата отбора. Hangman все още не е имал опонент, който да изглежда напълно сериозен, че ще му вземе титлата, а и не виждам как това ще се промени преди Double or Nothing. Все ми се иска MJF да е следващият световен шампион, но ще видим.

OVERALL - 9/10В сряда я видим Jeff Hardy, я Claudio Castagnoli, кой знае 🤫

Link to comment

Дори и да съм пристратен, просто разликата в нивото на продукцията, историите и самите мачове между пейпервютата на WWE и това което AEW представя консистентно е огромна. Ясно кефите се на Роман и Брок, но WWE от много години насам не е имало шоу, дори наполовина добро колкото това. И някак си все те оставят с усмивка на лицето като свърши а не "ква беше тая тъпотия", като чембъра да кажем. 

Link to comment

Цял свят да те знае с Култ оф персоналити и песента да ти е нещо като емблема и да излезеш с тая малоумна песен от РОХ, доста доста тъпо. :(

Link to comment
nWoHulkster
7 hours ago, hacky said:

Цял свят да те знае с Култ оф персоналити и песента да ти е нещо като емблема и да излезеш с тая малоумна песен от РОХ, доста доста тъпо. :(

 

Тъпо е, да, ако си човек, който не гледа седмичните шоута... С оглед на историята между двамата, обаче, имаше бая логика да излезе с тази песен.

 

Link to comment

Мега яко шоу беше, снощи го изгледах цялото. Даже мисля да гледам и pre-show-то тия дни, израдваха ме на макс просто. В AEW наистина могат да се видят уникални неща и се марква нон-стоп. Личи си и че кечистите са яко мотивирани и се раздават докрай. Някои от тях даже прекалено. 

Еди Кингстън и Джерико направиха най-разумния мач тая вечер, останалите се сцепиха кой как можа. Хубава идея беше да се даде победата на Еди, той я заслужваше. Срещата не беше нещо особено, но беше забавна. Мисля, че това трябваше да е преди МЕ,  а не шестория мач, но как да е. 

Отборният мач беше много силен и си личеше, че Джурасик Експрес се раздават на 110%, за да са на нивото на Бъксовете и reDRagon. Не им се получи всичко, доста бочове направиха, но толкова си могат. При всички положения беше добро шоу. Не съм много доволен, че запазиха, но не е болка за умиране. За мен трябваше да пуснат тук титлите - нямат повече работа с тях. Имаха една мини вражда, оглавиха едно - две седмични шоута, всичко друго е в повече. 

Мачът със стълби определено беше забавен, макар че не беше нещо невиждано. Твърде много powerhouse кечисти имаше и това малко посмъкна качеството. Кейдж не е като на млади години вече, Ориндж Касиди не е много за подобен вид гимик мачове ... като цяло не беше нещо, което ще се запомни. Въпреки това си имаше своите моменти и най-важното - правилен победител.

Jade Cargill с още една победа и мацката определено изглежда все по-добре. Има нещо много яко в нея. Не я бива особено на ринга, за микрофона да не говорим, но на визия го докарва. Евентуален фюд със зъбарката ще е класика. :cool:

Пънк и MJF се размазаха - абсолютна класика. Не само тая среща, а цялата вражда. Не мисля, че тая година ще има по-добра вражда от тая в кеча. MJF е на следващото ниво вече, най-добрият хийл на компанията и изобщо в света в момента. 

Брит Бейкър с хейлска победа, както си и трябва.

Джон Моксли и Браян Даниелсън с абсолютно извратен мач :wacko: Тия двамата са ненормални. Напомниха ми на добрите години на Даниелсън в ROH, когато определено беше най-добрият в света. Май още може да претендира за това, като го гледам. И появата на Рийгъл накрая беше марк аут момент. Всичко около тоя сблъсък беше велико. MOTYC и прочее, и прочее - изобщо, квото и да се каже, все ще е малко.

Торнадо таг тийм мача беше много, много по-добър отколкото очаквах. Стинг на пенсионна възраст прави sick bump-ове :huh: Нереален е тоя маниак, явно покрай Дарби Алън е решил да си припомни младостта. Макар че той и на млади години даже не правеше подобни неща. :D Просто в такива моменти усещаш колко са надъхани всички в ростъра. Още един супер добър мач. Това трябваше да е opener, идеален беше да надъха тълпата в началото. 

Хангман Пейдж и Адам Коул - просто с още едно бижу за това PPV, като победителят беше правилният. Хангман заслужава да подържи титлата и да се издигне малко. Да не говрим, че пичът се раздава зверски. А фюдът с Коул има потенциал и се надявам да напавят няколко срещи помежду си. 

10/10 е турнирът и за мене :beer:

 

Link to comment
Xander Black

Много ми хареса шоуто. Нямаше мач на който да не се изкефих на макс. Не мисля да коментирам всеки мач поотделно, защото ще кажа почти същите неща като колегите по горе.

И за мен турнира беше 10/10!

Link to comment
nWoHulkster
12 hours ago, hacky said:

Цял свят да те знае с Култ оф персоналити и песента да ти е нещо като емблема и да излезеш с тая малоумна песен от РОХ, доста доста тъпо. :(

 

Имаш късмет, че това го каза тук, а не в Twitter, където можеше да те сполети следното нещо. :D

 

uDMaSNZ.jpg

 

Link to comment

А на пресконференцията се държеше като тотален лунатик, всяко второ изречение мрънкане и жалване по WWE. :D Може би е почнал и той да се гърми с коката на Паки-марка. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...