Jump to content

AEW Dynamite - 16 февруари 2021

neshev

Recommended Posts

48 minutes ago, neshev said:

@nWoHulkster, какво стана, излязоха ли рейтингите? :happy:

Той ги пише само ако са добри. #aewshill :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero
1 hour ago, baikiro said:

Той ги пише само ако са добри. #aewshill :D

А кавалът neshev пък задава този въпрос, когато много добре знае, че са излезли и са слаби. :D

2 hours ago, neshev said:

@nWoHulkster, какво стана, излязоха ли рейтингите? :happy:

Слаб тролски пост като тоя не заслужава да му се отделя внимание, ама айде от мен да мине, мой човек си все пак.

Върни се в стари теми от преди 15 години насам и още там ще прочетеш, че винаги съм бил против пускането и безсмисленото коментиране на рейтинги всяка седмица. Конкретно си спомням спорове със Shawn_Michaels на тази тема. :) Рейтинги пускам само, когато има нещо по-необичайно, което си струва да се отбележи (пример: много хайпван епизод или рейтинг, който е извън нормата). Това, че някаква си random седмица рейтингът е паднал не е необичайно.

14 minutes ago, nWoHulkster said:

Това, че някаква си random седмица рейтингът е паднал не е необичайно

Най-ниската гледаемост и ДЕМО от Декември. 😊

2 minutes ago, neshev said:

За напълно обикновен епизод без някакъв по-специален хайп. ;)

А и освен това, решението е ясно. Не ги мисли AEW. Ако го закъсат много лесно могат да оправят положението.:

:P

9 minutes ago, neshev said:

Ти не разбра ли, че трябва да има ниска гледаемост на много важен и хайпван епизод за да се отчете? :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Редовна глупост е в темите да се обсъжда рейтинга, а не съдържанието и качеството на шоуто.

Кечът е в ужасен застой откъм докарване на нова публика и тези рейтинги не значат много (справка WWE правят най-доходоносната си година, а RAW е all time low). Та,, neshev освен да трупа лайкчета на джабронита и да изкарва извън нерви г-н Бухалов, друго няма да направи.

Шоуто:

Троен мач за таг титлите на Revolution ще е любимия ми spotfest, чак нямам търпение. А ако вкарат Елените срещу Фиш/О'Райли, всичко ще заспи - те получават началото на враждата си, Джурасик Експрес със сериозна защита.

ТNТ титлата също май отива към троен мач, а и с наличието на толкова обемен ростер - по-добре. Андраде най-после да получи някакъв по-сериозен мач, че хората го забравиха. Само нека да спрат с този таблет, че е смешно.

Много се надявам да не изпуснат момента с търна на Wardlow. Този мач на Revolution също изглежда забавен, въобще няма да има слабо:

Hangman (c) vs Adam Cole
CM Punk vs MJF - Dog Collar Match
Face of the Revolution
DMD (c) vs Thunder Rosa
Троен за таг титлите
Sammy (c) vs Andrade/Darby
Jericho vs Eddie Kingston?

Най-после изгледах епизода. Палци горе най-вече за долните две промота. Така се прави. Промота, които разказват история, правят callback-ци към миналото и надъхват за бъдещи мачове. Браво. 👍

Но разбира се, моментът на вечерта беше друг. Melissa Joan Hart is All Elite~! Mark-нах. :)

И аз с доста закъснение го гледах, но шоуто си е супер добро. Промотата в началото се получиха много силни и надъхаха за мачове между MJF и Пън и евентуален Даниелсън - Мокс. 

Хангман Пейдж - Адам Кол също ще ми е интересно да го гледам, вярвам, че ще се раздадат двамата.

Като цяло върви леко AEW, няма тъпотии и предаванията са приятни да убиеш по някой и друг час с тях. Напоследък повдигнаха и нивото на star power, щото в един момент беше претъпкано с мидкардъри. Сега е по-добре. 

On 2/18/2022 at 4:36 PM, BiZkiT said:

Джурасик Експрес със сериозна защита.

Аз се надявам да дропнат. Беше забавен филър тоя рън, но при такива отбори това да е шампионът е несериозно. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...