Jump to content

AEW: Cody и Brandi Rhodes вече не са част от компанията

neshev

Recommended Posts

В съобщение от Tony Khan, публикувано на официалния им Twitter account, се съобщава, че Cody и Brandi Rhodes вече не са част от AEW.

Rofl... може ли някой по-запознат да сподели дали е филм или наистина Кодито отива обратно в WWE? Нали щеше да променя кеча, нали се дръвчеше на Triple H, нали беше недооценен от Винс? Що стана? Толкова ли закъса за парите, че си плюе на достойнството или е някакъв тъп сторилайн?

Сега сериозно се загледах в мега темата в Reddit и изглежда е имало туит, който сега е изтрит, но описанието му е "WWE on BT shares the infamous Cody listening gif". 🤔

Затова, приятели, не се правете на мъже в изказванията си, ако в душите сте курви... или ако просто сте прагматични и искате да можете да се върнете някъде за пари или друга причина без да е срамно. Халал да му е на Коди-то този трансфер. WWE не виждам какво печелят от него, освен едно просто ПР "ебете се" към AEW. Иначе Коди е фърфалак, дето за голяма WWE тип звезда не става, а за инди дарлинг, vanilla midget и т.н. в WWE поначало има по-талантливи. Ако случайно е work е добър ход.

Тук изцяло си спекулирам, но първоначалната ми мисъл по темата е, че сега вече като е баща Cody може да има нови приоритети и да е решил да гони възможно най-големите кинти. В AEW вероятно винаги ще има място за него, ако го иска, но прозорецът му да вади големи кинти ще се затвори до някоя друга година и най-големите кинти са в WWE. Или това, или нещо са се сдърпали с Тонката зад кулисите (я за пари, я креативни разногласия, я нещо друго). И разбира се, в този бизнес винаги я има и опцията това да е work. 🙂

• Upvote 2

На Коди работата му като персонаж при Тони не се получи и явно е крив характер като баща си.Не съм надъхан да го гледам никъде него и донякъде се надявам това да  е истина,защото има по-интересни кечисти в  AEW,.

Edited by Himler
6 minutes ago, neshev said:

Ще закриваме ли тая кочина AEDUB, ФИЛКАААААААААА. :wank:

Зависи. Ако звезда номер 6 или 7 се махне от WWE, ще ги закриеш ли? 🙂

Хаххахха Коуди защо си го наби така братчето ми . Дано рептила да те вземе обратно и да ти върне образа на Стардъст и дано да гониш 24/7 титлата пропадняк…

Заради това с чука и позорното връщане за $$$ кажете ми, не заслужава ли Винс тотално да го унижи с някой брутален образ, примерно на дебил, който излиза с надуваем детски пояс за плуване и има тежък говорен дефект? HHH да го насере на микрофона и разбира се да направи 15 загуби от 15 мача преди да му пожелаят успех в бъдещите начинания? 🤔

The-Resident-Ev!L

След това с чука надали ще го вземат WWE отново но, дори и да го вземат ще е новия R-truth. 

1 minute ago, The-Resident-Ev!L said:

След това с чука надали ще го вземат WWE отново но, дори и да го вземат ще е новия R-truth. 

R-Truth, за разлика от Cody, е приятел с Винс. 

• Upvote 3

Не съм запознат много, ама не беше ли приятел с Тонката и едва ли не когато реши може да стане шампион на Aew. Пропускам ли нещо?

• Upvote 2
40 minutes ago, Loop said:

Заради това с чука и позорното връщане за $$$ кажете ми, не заслужава ли Винс тотално да го унижи с някой брутален образ, примерно на дебил, който излиза с надуваем детски пояс за плуване и има тежък говорен дефект? HHH да го насере на микрофона и разбира се да направи 15 загуби от 15 мача преди да му пожелаят успех в бъдещите начинания? 🤔

Не заслужава да му се отделя чак толкова внимание. Дано не го видим с WWE, никога не ми е бил интересен. Предполагам ще бъде пълнеж, гравитиращ за кратко около някоя второстепенна титла преди да бъде уволнен. Нещо като Морисън, но не мисля, че WWE изобщо имат нужда да го подписват.

На мен ми е тотално антипатичен тоя маниак. Не ме кефеше преди, не ме кефи и сега. Шамар в лицето на феновете ще е да подписват тоя ванила миджет с тлъст договор, при положение, че се скъсаха да уволняват кечисти и дори уволниха Брон Строуман. Сериозно ли ще подписват тая путка за сметка на нацепения Строуман? Да си кисне в кенефената федерация при другите като него. 

Edited by batistaheel

Интересно! Ако все пак се върне в WWE, не знам на къде ще го натирят. Към МЕ или по-надолу в картата. Добър pop return щеше да е на РР, но хубаво че не беше. Иначе може би за RAW аfter WM?

24 minutes ago, Devil said:

Интересно! Ако все пак се върне в WWE, не знам на къде ще го натирят. Към МЕ или по-надолу в картата. Добър pop return щеше да е на РР, но хубаво че не беше. Иначе може би за RAW аfter WM?

В NXT ще му е най-добре

Звучи ми кат филмец, ама айде :rolleyes: 

Загуба и за двете страни, ако е вярно. AEW си губи една от звездите (не е като да няма остра нужда), а пък Коуди ще пердаши звезден прах в лоукарда докато не умре 🥺

The Olimpic Hero

Коди ми е един от любимите кечисти през последните години. Искам да е work, но това звучи странно за AEW, защото при тях дефакто няма сторилайни извън телевизията, всичко е реално. Даже Коди излиза на Динамит и казва как никога няма да обърне heel. Просто няма логика това да е сторилайн, макар и да ми се иска.

Ще е култово/странно/жалко, нещо между тези три думи, да се завърне в WWE и да джоби, заради трона и всичко останало...