The Best Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 Понеже не чета всички теми из форума и най-вече тези в подфорум "разни" , @Farest за мен остава една енигма. Тя предстои да се реши в съвсем скоро време, защото днес той е мой гост и избра да се излага. Ето ги моите въпроси към него: Започвам със сериозния: 1. Във форума си заявявал нееднократно, че си магистър. Това само гимик ли беше или наистина си носител на тази желана от мнозина образователна титла? Разкажи подробно как завърши, в кой университет, каква специалност. С този въпрос ти предоставям възможност да разкажеш повече за себе си и твоят челен сблъсък с българската образователна система. Провокации: 2. Една вечер се събуждаш на непознато място, в чужда държава. Не разбираш езика на местните и нямаш никакви пари. Само с дрехите на гърба си, без телефони и лични документи си. Какво можеш да направиш, за да припечелиш достатъчно парични средства и да се върнеш в родината. Как ще се измъкнеш от това положение? 3. Хипотетична ситуация. Един хубав слънчев ден, ти си пиеш биричката на верандата и изведнъж до оградата ти идва човек с бяла престилка. Заявява ти, че търси Благой Димитров. С досада му отвръщаш, че такъв човек не живее на твоя адрес и никога не е живял, а докторът се сепва и казва: "О, простете! Визирах вашата жена, тя си смени името след операцията." В душата се заражда неконтролируем гняв към бившата ти жена, която те е мамила и не ти е признала за тази "безобидна" манипулация(смяна на пол). Какво ще предприемеш, за да ѝ го върнеш? Ще си ли толкова полудял, че да я очистиш? Ако да, по какъв начин? Разкажи какъв ще бъде твоят подход в създалата се ситуация. С тази провокация аз ти давам възможност да оплюеш бившата си жена на воля, във форума често си показвал своята неприязън към персоната ѝ. Развихри се. Link to comment
batistaheel Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Loop избра да е сериозен. Сериозните въпроси: 1. Умееш ли да готвиш? Какво готвиш най-добре, ястието, което е твоят специалитет? Кое е най-вкусното ястие, което си ял, сготвено от теб? Кое е най-вкусното ястие, което си ял, сготвено от някой друг? Кое е най-вкусното екзотично ястие, което си ял? Май беше казал, че си бил в Мароко, опитал ли си тяхното традиционно ястие - кускус? Предполагам като малък си обичал манджите на баба ти/бабите ти, какви бяха те? Кое беше любимото ти ястие, сготвено от бабите ти и по твое мнение никой друг не може да докара тоя вкус? Бил си в Турция, ял ли си нещо от техните храни, кебап например? Кое е нещото, при което си се провалил в сготвенето му? 2. Ти си доста разбран човек, с тебе се общува доста лесно, но също така си човек, който отстоява позициите си, това водило ли те до сериозна конфронтация с някого в реалния живот, извън интернет пространството? Кой е най-сериозният ти конфликт, стигало ли се до физическа саморазправа? Като говорим за конфликти, ти си женен, нали? Сега няма да те питам за какво се карате, но колко време може да стоиш скаран с жена си? От хората ли си, които се цупят за цял месец и дори спят в отделни стаи? Провокация: 3. Тъй като обожавам научната фантастика, ще те питам нещо в тази насока. Предполагам си гледал филма Терминатор, ами във въпроса ми ще има пътуване във времето. Сега си представи, ти си в америкнаски затвор, осъден на смърт, единственият ти изход е да станеш част експеримент, който има за цел за първи път да прати живи хора във времето. За да е по-интересно, да кажем, че не можеш да се върнеш в епоха, в която ти вече съществуваш. В коя епоха би се върнал, колко назад би отишъл? В зависимост от епохата, в която ще се върнеш, би ли се възползвал от фютюристичните ти познания за да станеш изобретател. Да изобретиш първия самолет, първият телефон и т.н., следваш ми мисълта, нали? Би ли се опитал да промениш някое историческо събитие, примерно падането на България под Османско робство? Би ли отишъл по-назад във времето, преди появата на хората? Би ли отишъл в самато начало на времето, за да видиш раждането на вселената от първо лице? Кого би взел със себе си и какво? Оръжия, лекарства? А ако можеш да пътуваш само напред във времето, колко напред би отишъл? Хиляди, милиони години напред, би ли поел риска да попаднеш в Земя, която вече е унищожена или негодна за живеене? Link to comment
Loop Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 @batistaheel ми е задал към 20 въпроса, в което няма лошо и му благодаря за тях, но от сега се извинявам на четящите, задето отговорът ще стане дълъг за четене. Quote Умееш ли да готвиш? Какво готвиш най-добре, ястието, което е твоят специалитет? Кое е най-вкусното ястие, което си ял, сготвено от теб? Кое е най-вкусното ястие, което си ял, сготвено от някой друг? Кое е най-вкусното екзотично ястие, което си ял? Май беше казал, че си бил в Мароко, опитал ли си тяхното традиционно ястие - кускус? Предполагам като малък си обичал манджите на баба ти/бабите ти, какви бяха те? Кое беше любимото ти ястие, сготвено от бабите ти и по твое мнение никой друг не може да докара тоя вкус? Бил си в Турция, ял ли си нещо от техните храни, кебап например? Кое е нещото, при което си се провалил в сготвенето му? Смея да кажа, че умея като даже имам кулинарен блог, в който понякога с няколко роднини пускаме рецепти, правени от нас в домашни условия. И това сигурно е изненадващ факт, че Loop има кулинарен блог като някоя БГМама, ама тъй е. Няма да го линквам тук, не желая реклама. Ако някой принципно има желание да гледа може да ми пише ЛС и ще му дам линк. Но наистина за който се вълнува от готвене - друго освен текст (рецепти) и снимки на самите манджи няма там. Сухарско е ако не се вълнуваш от пържене на шалот. Иначе тематиката е интернационална кухня - ястия и десерти от всяка страна от света, независимо дали е САЩ, Китай или Конго. Най-вкусно за мен готвено от мен е един тройно шоколадов чийзкейк (с млечен, бял и тъмен шоколад), който си правя когато примра за шоколад (демек често…). И тук ако някой иска рецепта - на ЛС ще му напиша. И разбира се говежди Уелингтън. Това ми го бяха готвили веднъж, преди Мастъшеф и Гордън Рамзи да го направят супер известно, и с това ми беше спечелено сърцето като на типичен чревоугодник. Ще изменя леко въпроса за Мароко, но ще разкажа как бях и го ядох това в Тунис по време на Рамадан. Знаете, през деня не се яде и пие нищо, а след залез семействата се прибират и ядат ифтар - богата вечеря, с която прекъсват поста. Тази история беше и един от ключовите моменти от споменатото от мен в темата за записването променено мнение и счупване на стереотип за арабския свят. Ние бяхме компания българи там и по стечение на обстоятелствата познавахме тунизийка, която се сдружи с нас (не любовно или сексуално) до толкова, че ни разхождаше с нейната кола и накрая ни покани вкъщи на ифтар. Сега в 2 изречения е трудно да го предам, но беше истински мил и трогващ жест, защото ние нито бяхме супер близки от преди, нито родителите й ни познаваха, нито сме мюсюлмани… въобще ако се следват стереотипите трябваше да бъдем заклани, а не канени, поени и хранени. Но отидохме ние, опитахме се да не сме с празни ръце като купихме подаръци за родителите. Всички се държаха страхотно с нас. И самата вечеря беше с основно ястие кускус по тунизийски - с месо, зеленчуци, нахут и една камара подправки. Беше велико и едно от най-добрите домашно приготвени ястия, които някога съм ял. Та този ифтар и въобще тази им традиция за такава уютна семейна вечеря ще я помня винаги и без по никакъв начин да пропагандирам за самата им религия, много препоръчвам на всеки четящ ако може някой път да си организира ей така спонтанно нещо такова с близките. Може би и заради целодневния глад (въпреки че те ни предлагаха ние да ядем още през деня и грам не са ни налагали техните правила и привички, от уважение изчакахме и не ядохме преди ифтара) и душевното удовлетворение, че си го издържал, в добавка с вкусната храна и приятната истински топла обстановка без смартфони и стрес, вечерята става страхотна. И е идеален повод да пробвате кускуса. А дали е тунизийски или зададения във въпроса марокански - няма сериозна разлика. Турската кухня е феноменална и ми е в топ 10 или даже топ 5. Умирам за сиропирани сладки като добре направена баклава, катмер или кюнефе. Мога тонове да изям… отделно месните ястия са им страхотни от-до - Адана кебап, Искендер, Бейти сарма, Урфа кебап... Нашата българска кухня щем или не е силно повлияна от турската също покрай османското владичество и дори някакви считани за супер традиционни наши ястия като баницата имат 1:1 турски еквиваленти, т.е мисълта не ми е да изяснявам кой народ кое е измислил, но го казвам с идеята, че просто тяхната храна се връзва с нашия вкус. Който не е бил на турски ресторант (ама с баш турци готвачи и с техни продукти) или не се е отдал на тъпчене в Турция, особено ако случайно има как да посети кулинарната им столица Газиантеп - препоръчвам. Има един канадец в YouTube (The Food Ranger), дето обикаля света за да яде. Tой има няколко видеа от там. Гледайте ако сте на тази вълна. Ох, на батко... За вкусно екзотично ястие ще съм кратък, но ще дам 2 - маринована змиорка унаги, това често се слага по разни видове суши и го препоръчвам, стига самата идея за змиорка да не ви е неприятна. A другото, което ми звучеше като тотално неадекватна комбинация, но всъщност беше вкусно е един западноафрикански сос с фъстъчено масло и... доматено пюре. Малко звучи като комбинацията шоколад с чесън, но наистина изненадващо се връзваха според мен. Най-големият провал са ми едни макарони (френския сладкиш, а не пастата), които с голям мерак правих за подарък - първо 2 пъти се напукваха въпреки спазването на всички чалъми. На третия път след купуване на нови продукти станаха. Щях да ги нося в чужбина. Сложих ги в подаръчна кутия, в багажа… всичко беше изрядно, ама като пристигнах в дестинацията и отворих куфара - някой бъркал вътре. Не се ебавам, някой явно от товарачите на летището беше отварял куфара и беше ял от тези макарони (броих ги), а останалите явно ги беше мачкал и дробил с нещо от злоба или де да знам и аз защо… какъв шебек трябва да си и колко трябва да си изпаднал да ядеш храна от куфар - не ми се коментира. Отрови ми се всичко тогава. И съм кълнял повече от MJ23 при грешно свирена засада и загубен залог. Цялостно заедно с двата провалени опита беше огромен фал упражнението. От тогава куфар на летище само с предлаганото грозно изглеждащото опаковане с найлон. Тъпо и селско, ама... За семейството - точно бабите при мен много не са били кулинари, но родителите - да. От тях любовта към храната и готвенето. С времето вкусът ми се е променил доста спрямо детския, но шоколадовите торти си ми остават все така номер 1. Какво да се прави…. Не пуша и съм намалил пиенето, ама отказването на сладкото е много зор работа. Quote Ти си доста разбран човек, с тебе се общува доста лесно, но също така си човек, който отстоява позициите си, това водило ли те до сериозна конфронтация с някого в реалния живот, извън интернет пространството? Кой е най-сериозният ти конфликт, стигало ли се до физическа саморазправа? Като говорим за конфликти, ти си женен, нали? Сега няма да те питам за какво се карате, но колко време може да стоиш скаран с жена си? От хората ли си, които се цупят за цял месец и дори спят в отделни стаи? Като цяло съм спокоен човек и дори някой да ме обиди или ядоса - държи ми час-два и после съм ок. Не обичам да повишавам тон никога. Най се възхищавам на хората, които могат да “контролират стаята” без да се налага да викат. Това са истинските авторитети и социално успешни хора. Но разбира се, словесни конфронтации съм имал, най-вече като съм присъствал на преговори за договор. Това ми се е налагало покрай предишната ми юридическа работа или просто за мой интерес или на близък. Тогава не мога да си затворя очите ако виждам, че нещо е явно в мой/наш ущърб и че се очаква безропотно клякане. Физически бой извън залата (като малък съм тренирал карате и малко бокс, а като дърт таекуондо) почти никога не съм имал. В училище да, но там не се брои. Наскоро обаче имах странен и даже срамен случай, в който бях нападнат от доста по-възрастен човек докато просто си чаках на една опашка. Мисля, че беше луд, защото просто долетя докато си зяпах телефона и ме фрасна между окото и ухото. Срамното е, че говорим за човек, дето може да мине за дядо, поне 50-годишен. Т.е тук въобще не беше величествено да се сбия или да допусна да ме ударят, но… удариха ме, изпуснах телефона, огледах се какво става, видях замахване за втори удар, хванах му ръката и аз го ударих по главата хамалската. Тогава се намесиха някакви случайни хора между нас и с това свърши. Не съм го пребил, не беше силно. Човекът остана на крака и крещеше някакви несвързани работи, тегли ми майната, както и на намесилите се и си тръгна, а аз не го гоних… беше с психичен проблем явно. Бях по-скоро стъписан. И така, не много интересен бой, ама съвсем без да очаквам ме застигна. А таекуондото както виждате с абсолютно нищо не помага на улицата хаха. Само оставаше да почна да въртя разни впечатляващи ритници във въздуха като Хуаран от Теккен… и да си разпоря дънките или да разчекна старите кокали. Райх да ме беше видял как дядката ме удря без да го видя, вглъбил се в телефона, лично щеше да ме донабие и той после… Жена ми не е българка. Това го казвам, защото играе роля в конфликтите. Вече знае български, и аз знам нейния език, отделно и на английски сме говорили години, та няма бариера, обаче когато се караш с чужденец или когато той ти “пили” на главата има едно предимство - изключваш с лекота. Като ти се карат на роден език няма как. Като е чужд просто спираш да слушаш и ти минава през ушите. Много е удобно, защото не се стига до ескалация. Това разбира се леко с шега (ама само леко) го казвам, иначе се разбираме добре. Има спорове за някакви битови работи понякога или някакви различни виждания от различното детство и начална култура да кажем, макар тези различия да са преувеличени, защото навсякъде по света на децата се казва едно и също - не бъркай в контакта и в носа. Ама са дребни, а неща като бой, сълзи, викане - не. Слава Богу. За спане в отделни стаи - никога, много съм против. Спалнята на всяка двойка трябва да е демилитаризирана зона. Иначе каква двойка сте ако единият ходи да се цупи и да спи на дивана, за какво изобщо сте един с друг? Нали уж трябва да сте заедно в добро и лошо, знаете ги клишетата там. Дори да е имало скарване, лягате и сутринта на свежа и спокойна глава се доизяснявате. Quote Тъй като обожавам научната фантастика, ще те питам нещо в тази насока. Предполагам си гледал филма Терминатор, ами във въпроса ми ще има пътуване във времето. Сега си представи, ти си в америкнаски затвор, осъден на смърт, единственият ти изход е да станеш част експеримент, който има за цел за първи път да прати живи хора във времето. За да е по-интересно, да кажем, че не можеш да се върнеш в епоха, в която ти вече съществуваш. В коя епоха би се върнал, колко назад би отишъл? В зависимост от епохата, в която ще се върнеш, би ли се възползвал от фютюристичните ти познания за да станеш изобретател. Да изобретиш първия самолет, първият телефон и т.н., следваш ми мисълта, нали? Би ли се опитал да промениш някое историческо събитие, примерно падането на България под Османско робство? Би ли отишъл по-назад във времето, преди появата на хората? Би ли отишъл в самато начало на времето, за да видиш раждането на вселената от първо лице? Кого би взел със себе си и какво? Оръжия, лекарства? А ако можеш да пътуваш само напред във времето, колко напред би отишъл? Хиляди, милиони години напред, би ли поел риска да попаднеш в Земя, която вече е унищожена или негодна за живеене? За пътуването във времето съм мислил много по темата кой период и място бих си избрал за живеене, даже по едно време мислех да пускам такава тема тук, защото го считам за интересно. Измислил съм си точните години, в които бих се върнал да живея - 1848-1914 в Париж, Виена/Будапеща или Петербург. Аргументацията ми е, че 1848 в Европа настават революции, които все са с един такъв благ характер и настроения как ей сега вече идва истинският рай, един честен оптимизъм е заструял сред хората тогава. А бих избрал да умра тъкмо преди началото на Първата световна война, защото тя за мен е началото на края за Европа. Да, ВСВ е била по-смъртоносна, но ПСВ е показала, че европейците сме готови да се избием до крак из калта и че вече няма такива работи като красивите костюми, балните вечери и слушането на Моцарт или Чайковски. Градовете също са подбрани с идеята, че тогава са били имперски столици с мощна култура и като цяло хомогенно населени и безопасни (за разлика от съвременен Париж). За много далечно бъдеще - съмнявам се човечеството да изкара до повече от 2500-та година примерно, като даже това ми се вижда оптимистично. Затова миналото ми е по-интересно, но ако мога да ходя само напред - ще отида 100 години напред. Хем вярвам, че човечеството още ще го има, хем ще е достатъчно близко до моята епоха, за да мога просто да седна и с кеф да чета какво е станало веднага след мен. За предмети, които бих взел със себе си - ще съм практичен и ще взема злато с идеята да ми послужи за търговия и обмен в новото ми време. Ако отивам в 19-ти век както бих искал, огнестрелно оръжие няма смисъл да взимам, защото няма да ми даде някакъв статус на полу-бог, хората ще са виждали подобни неща, т.е с нищо няма да ми помогне реално. Не бих се занимавал да открехвам новите ми съвременници на познания и технологии от бъдещето, защото смятам, че за всяко нещо си има време. Отделно не мисля, че е дори в малка степен реалистично някакъв случайник през 1848 да покаже на света какво е iPhone или Xbox. Не е и нужно, те са си живяли ок и без това. Ако закъсам откъм материално положение, вероятно ще се направя на мистичен отшелник, правещ предсказания за бъдещето и ще се моля да не сме променили хода на събитията с пътуването във времето. Историческо събитие - на теория има какво да се отговори, примерно предотвратяване на атомните бомбардировки би ти донесло някакво удовлетворение, че си спомогнал да не измрат няколкостотин хиляди невинни хора. Но съм на мнение, че историята ще се случи със или без намесата на някого. И да убиеш султан Баязид I Йълдъръм - някой друг султан пак ще покори българските земи тогава. И да спреш бомбардировача, някой друг ще метне бомбата, и т.н. Любопитна хипотеза и отговор, дето съм чувал е да кажеш на хан Аспарух "айде сега още малко по на запад" - и това съм го мислил, но мисля, че просто щеше да направи българите в добрия случай една мешаница със съвременните унгарци, словенци, словаци. Нямаше да има една могъща и велика западноевропейска България, както си представят някои като го отговарят това за Аспарух. Не съм индивидуалист по убеждение и не смятам, че индивидът е толкова силен, че да може да променя хода на съдбата и на историята. Считам китайците за прави като казват, че колективът е по-силен и по-важен от индивида. Дано не съм пропуснал нещо. Пак се извинявам за дългите писания, ама нямаше как... BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
Hachiko Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 На Лупи давам (нищо че не съм жури) 10/10, мнго ми напомня на мен като човек. На Радокс... 1 да има. В играта е за присъствие и пак мълчи като малко сладко пути. Link to comment
Farest Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 20 hours ago, The Best said: Понеже не чета всички теми из форума и най-вече тези в подфорум "разни" , @Farest за мен остава една енигма. Тя предстои да се реши в съвсем скоро време, защото днес той е мой гост и избра да се излага. Ето ги моите въпроси към него: Започвам със сериозния: 1. Във форума си заявявал нееднократно, че си магистър. Това само гимик ли беше или наистина си носител на тази желана от мнозина образователна титла? Разкажи подробно как завърши, в кой университет, каква специалност. С този въпрос ти предоставям възможност да разкажеш повече за себе си и твоят челен сблъсък с българската образователна система. Провокации: 2. Една вечер се събуждаш на непознато място, в чужда държава. Не разбираш езика на местните и нямаш никакви пари. Само с дрехите на гърба си, без телефони и лични документи си. Какво можеш да направиш, за да припечелиш достатъчно парични средства и да се върнеш в родината. Как ще се измъкнеш от това положение? 3. Хипотетична ситуация. Един хубав слънчев ден, ти си пиеш биричката на верандата и изведнъж до оградата ти идва човек с бяла престилка. Заявява ти, че търси Благой Димитров. С досада му отвръщаш, че такъв човек не живее на твоя адрес и никога не е живял, а докторът се сепва и казва: "О, простете! Визирах вашата жена, тя си смени името след операцията." В душата се заражда неконтролируем гняв към бившата ти жена, която те е мамила и не ти е признала за тази "безобидна" манипулация(смяна на пол). Какво ще предприемеш, за да ѝ го върнеш? Ще си ли толкова полудял, че да я очистиш? Ако да, по какъв начин? Разкажи какъв ще бъде твоят подход в създалата се ситуация. С тази провокация аз ти давам възможност да оплюеш бившата си жена на воля, във форума често си показвал своята неприязън към персоната ѝ. Развихри се. Ами завърших в Свищов Икономика на Търговията и после записах магистър Мениджмънт на търговската дейност! Като цяло повечето от лекциите бяха супер интересни. Записах се с желания да уча, защото търговията ме влече супер много. Сега просто използвам знанията си от ученето и пробвам различни неща. Не работя някъде по специалността засега. По-скоро искам да вляза в няколко бизнеса и да направя нещо голямо, пък ако опре ножа до кокала ше си стана бачкатор и така. Имам идея да вляза в бизнеса със злато, сега ше почна с братовчед ми бизнес със части, инструменти и тн. Имам и идея по-натам като имам повече капитал да почна да изкупувам блъснати скъпи коли. Абе с една дума, ако човек иска да ми купи тениската я свалям и я продавам ако ще имам печалба. Просто ако има далавера някъде влизам с двата крака. Най-важнота е, че ми носи супер удоволствие това. 2 - Ами първото нещо е да се хвана на черна работа там за няколко дена, за да си взема телефон и карта и да звънна на когото трябва. Може би ще искам пари предварително за да ми влезнат в положението. Ако трябва ще ръкомахам като психар, но ще се пробвам да ме разберат по най-добрия възможен начин. 3 - Ами малко е невъзможно да го разбера от доктор това, защото се чувам с нея почти всеки ден, но пък ако се случи както си го описал бих се разочаровал от нея супер много и бих и го показал. Пък вече това си е нейно решение каква да бъде и докъде иска да стигне. Все пак и до сега съм загрижен за нея, защото е майка на сина ми и така го чувствам. Иначе естествено има дразнения между нас щом сме стигнали до раздяла, но не я мразя. Загрижен съм за нея както казах. Във форума почвам да се бъзикам някой път, че я ненавиждам когато нещо ме ядоса, а това се случва не рядко и за тва така. По-скоро е вид бъзик. Link to comment
Metzgermeister Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 След като скуошнах мощно Лууп на нула и джобнах пак така на нула на своя авер batistaheel, е време отново да вляза втори пореден кръг в ролята на водещ - ролята, в която съм по-слаб. Този път на разпит подлагам @Hachiko, на когото малко се поозорих да измисля два от трите въпроса. Като истински играч той избра да се излага и така почвам със сериозния въпрос. Сериозен въпрос: Преди дни излезе новината, че след месец в България зеленият сертификат отпада и първата ми мисъл на мен лично беше как това няма да ме възпрепятства да отида на някой друг концерт или фестивал през лятото. Гледах ти визитката в темата за записването и не си писал нищо по темата, така че тук е мястото да те питам ходиш ли активно по концерти и ако да, кой е този gig, който никога няма да забравиш и те е оставил с най-мили спомени. Провокации: 1. Време е да адресираме слона в стаята, казано на зле преведен английски. Преди години беше пуснал тема, в която се зарече да се самоубиеш, която за щастие се оказа филм. Доста хора ти бяха ядосани, че се ебаваш с такива неща и някои сигурно още не са ти простили. Мен ме гложди мисълта имало ли е все пак през живота ти такъв момент, в който наистина да обмисляш да сложиш край на живота си и ако да, кога и по какъв повод си паднал толкова ниско духом? 2. Тази игра май няма да бъде същата без поне един по-секси и същевременно напълно хипотетичен, да не кажа фантасмагоричен въпрос. Преди време по някоя от националните телевизии рекламираха някаква романтична комедия, в която главният герой е на път да наследи стабилно богатство, но само при условие че в определен срок успее да се сдобие с наследник. Представи си, че ти си в същата ситуация! Склонен ли си да станеш баща, само и единствено за да получиш крупна сума пари и стабилно имущество в рамките на година? Имай предвид, че богатият ти роднина още е жив, макар и да бере душа, така че парите не са проблем и можеш да имаш която и да е жена на планетата! В този ред на мисли, ако отговориш утвърдително на горния въпрос, кажи и коя ще бъде твоята избраница (въпросът предполага, че става дума за известна личност, но не изключвам и възможността да избереш някоя твоя позната или приятелка, ако смяташ, че заслужава), а също и с коя никога не би имал чавета, ако ще и животът ти да зависи от това? Link to comment
Hachiko Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 6 hours ago, Metzgermeister said: Сериозен въпрос: Преди дни излезе новината, че след месец в България зеленият сертификат отпада и първата ми мисъл на мен лично беше как това няма да ме възпрепятства да отида на някой друг концерт или фестивал през лятото. Гледах ти визитката в темата за записването и не си писал нищо по темата, така че тук е мястото да те питам ходиш ли активно по концерти и ако да, кой е този gig, който никога няма да забравиш и те е оставил с най-мили спомени. Провокации: 1. Време е да адресираме слона в стаята, казано на зле преведен английски. Преди години беше пуснал тема, в която се зарече да се самоубиеш, която за щастие се оказа филм. Доста хора ти бяха ядосани, че се ебаваш с такива неща и някои сигурно още не са ти простили. Мен ме гложди мисълта имало ли е все пак през живота ти такъв момент, в който наистина да обмисляш да сложиш край на живота си и ако да, кога и по какъв повод си паднал толкова ниско духом? 2. Тази игра май няма да бъде същата без поне един по-секси и същевременно напълно хипотетичен, да не кажа фантасмагоричен въпрос. Преди време по някоя от националните телевизии рекламираха някаква романтична комедия, в която главният герой е на път да наследи стабилно богатство, но само при условие че в определен срок успее да се сдобие с наследник. Представи си, че ти си в същата ситуация! Склонен ли си да станеш баща, само и единствено за да получиш крупна сума пари и стабилно имущество в рамките на година? Имай предвид, че богатият ти роднина още е жив, макар и да бере душа, така че парите не са проблем и можеш да имаш която и да е жена на планетата! В този ред на мисли, ако отговориш утвърдително на горния въпрос, кажи и коя ще бъде твоята избраница (въпросът предполага, че става дума за известна личност, но не изключвам и възможността да избереш някоя твоя позната или приятелка, ако смяташ, че заслужава), а също и с коя никога не би имал чавета, ако ще и животът ти да зависи от това? 1. Тука ме заби. Леджит съм ходил през живота си на няколко концерта. Да, слушам рок, бих искал да отида на да кажем нещо от сорта на Металика, но не съм имал тази възможност или не ми е било толкова важно/липса на пари. Но за да не бъда прекалено кратък, понеже почти няма какво да кажа в случая, а за мен това не е целта на играта. Преди бях доста задръстено копеле и отричах да слушам примерно чалга, гръцко и т.н. Само рок си виках и от време на време саундраци на филми и т.н. Времето си минаваше и когато съм имал опция да отида на даденото събитие (което не е рок), отказвах. Един ден си казах "фък ит" и реших да се развивам като човек и изпитвам нови емоции.Та, така се случи, че първият ми концерт на известна личсто беше през вече далечната 2014-та. Никос Вертис беше дошъл на един стадион в Кипър. Тогава продавах пуканки и балони, захарен памук също и свърших работа. И от охраната (понеже ги почерпих), ме поканиха да влеза и просто да гледам шоуто. Изкефих се, дори до ден днешен слушам този изпълнител и друга гръцка музика. Не е за всеки, защото са депресарски, но мамка му, много пеят почти колкото Тони Стораро. Колкото до други събития бил съм по много карнавали. Когато бях запален по футбол ходих на Лацио срещу некъв джобърски отбор от Кипър и това ми е. Не ме изкефи. Много вика, тихо малко искам си гледам мача. Поне голове да имаше, завърши 0-0. 2. Темата всъщност не е филм. По това време нямах абослютно никой до себе си и бях доста затворен човек, за да споделя, каквото и да е. Часът беше някъде около 1-2 през ноща, нацепвам се с ракия (тогава си пиех както си треа), искам леджит всичко да свършва и да не съществувам в този момент. Алкохолът играе роля, но пък и това което държаш в себе си и не го изкарваш пред някой, още по- голяма роля играе. Във случая искрено ти благодаря за този въпрос, защото ми напомня колко по един или друг начин съм се развил като личност - за добро или лошо. А дали точно в този момент докато съм писал темата.... дали е било тролня? НЕ! Буквално го пишех със тежки сълзи на очите. Исках да изкарам всичко от себе си, но единсвеният начин бе BWC. Ако не бях го направил... кой знае? само това, че си изкарах емоциите публично може да ме е спасило и да съм по-силен човек в момента. Имаше много негативни постове от сорта "на мри", Рейч беше първи с "не ме кефи тоя филм". Напълно разбираемо. Пробваха се да ми тракват ип-то дали ще влеза пак, дали наистина нещо съм си причинил. Това не бе типичния BWC филм и на следващия ден се почуствах мега тъпо. От целият ми отговор поне това, което мисля, че ще е полезно. Търсете мамка му помощ. Не означава, че всеки ще ви помогне. Пробвайте. В случая тая тема на мен ми помогна. Изкарах си това, което искам да споделя, ако бях още го задържал, знам ли... 3. Не! Чак такъв изрод не съм. Иначе дай пък да отговорим за жената, нали сме го раздали секси тайм, малко ми е трудно се сетя, но да видим. Който не е душил малкия на тая е пропуснал. Spoiler Spoiler Harley Dean Link to comment
The Best Posted February 23, 2022 Author Share Posted February 23, 2022 Дойде сюблимният момент! Журито( @HEIDENREICH, @ShiningWizard, @Lemmon-714, @neshev, @ЧОТУДЕ) отново ще се изяви, този път с оценките за третия кръг и двубоите: Водещ - Гост 1 група The Best - Farest Stun Damage - Radox 2 група Metzgermeister - Hachiko Batistaheel - Loop Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Stun Damage vs. Radox Въпросите са по-дълги от отговорите. Равенство при първия. Добър втори и доста кратък отговор - предимство за Стънката. На последния отдавам заслуженото на Радокс за мекия хуй, но това не му достига за силна оценка - 3.5. 4 за SD. Metzgermeister vs. Hachiko По-добре от първата двойка. Това за музиката, което каза Hachiko се случи и на мен. Като ученик слушах главно рап, а покрай кеча се запалих и по рока и отричах чалгата (тогава беше модерно). Когато завърших осъзнах, че нямам собствена идентичност, започнах да се развивам като личност и се промених коренно. Сега мога да си харесам песен от всеки един стил или изпълнител. Добър отговор и предимство за Хачи. На втория въпрос също - твърде сърцераздерателно, за да го ебна. На третия обаче се осра и нищо не отговори, а кучката, която постна даже не ме кефи. Все пак 4.50 на 4.25 за Hachiko. Link to comment
Hachiko Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 3 hours ago, ЧОТУДЕ said: На третия обаче се осра и нищо не отговори, а кучката, която постна даже не ме кефи. Все пак 4.50 на 4.25 за Hachiko. Благодаря за оценките, ама чеки чеки. Ти гей ли си? какъв си? Link to comment
ShiningWizard Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 The Best 6:5 Farest - Силни въпроси от Беста, ако можех да дам повече на Фарката, щях. Stun Damage 6:4 Radox - интересни въпроси от Стъна, които са идеални за Радокс, но исках по-изчерпателни отговори на въпросите. Знам, че може повече. Metzgermeister 5:4 Hachiko - исках повече от отговор на втория въпрос, уви нещо не беше толкова изчерпателен. Batistaheel 5:6 Loop - при хийла първият въпрос ми звучеше клиширан, но останалите бяха добри. Link to comment
neshev Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 The Best 5:4 Farest Stun Damage 5:4 Radox Metzger 4:5 Hachiko - Пуснах сълза, Хачик. Дръж се, обичаме те! batistaheel 4:6 Loop - По един въпрос моля. Не блейте по телефоните, има всякакви откачалки на този свят и един удар в тила може да ви ебе перманентно. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 18 hours ago, Hachiko said: Благодаря за оценките, ама чеки чеки. Ти гей ли си? какъв си? И по-грозни сме ебали, ама за чекия не става. The Best vs. Farest Слабо, момчета, 4 на 3 за първия. batistaheel vs. Loop Е, т'ва е истината. На първия отговор лигите ми наводниха стаята, досега подсушавах. Не съм ходил в Газиантеп, но сега ми влезе в листата с желани за посещаване дестинации. Историята с макароните на летището чак мен ме ядоса. Ако някой ден намериш кой е, свиркай да го бием заедно, само да не е дядо. А иначе от чисто любопитство бих искал да попитам Loop от коя държава е жена му, ако не е тайна. 5.5 на 5 за него, дано почерпи с чийзкейк. Link to comment
Lemmon-714 Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 The Best - 4; Farest - 5 Stun Damage - 4; Radox - 3 Metzgermeister - 4; Hachiko - 5 batistaheel - 5; Loop - 6 Link to comment
HEIDENREICH Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Прилични въпроси на Асен с потенциал за малоумия, но Малкото каръче на чичо лекинко отби номера. Затова му сецам гъзягата. Spoiler The Best - 4; Farest -3 Въпросите на Стънката не бяха лоши , на Радокс му е остро през кура за тая инициатива и му се чудя с кой акъл се е навил. Spoiler Stun Damage - 4.5; Radox - 3.5 Грам не ме ебе за концертите,въпроса за филма със самоубийството е ок, последния въпрос е нереална изродщина в негов стил която му носи победата. Хачика отговори искрено и лично за душевните си терзания, но грам не ми дреме някой като реве кат някой пути. Всеки си има трудности, ако бяхте ходили в казарма сигурно наистина щяхте да се самоубиете. Spoiler Metzgermeister - 4; Hachiko - 3.5 Тук батистата се постара, зададе 35 въпроса. За разлика от колегата нешович аз пък обичам да има какво да чета в студените зимни вечери и толерирам такива изплисквания . Лууп отговори подробно и изчерпателно, хареса ми историята за милата вечеря при резаците, а на историята с уличния бой се смях много. Точно тази седмица на мен ми се случи още по-олигофренска случка с един агресивен дебил, явно са плъзнали по улиците. Разминаха се нещата ,отстрани цялата случка даже бе смешна и приятелите, на които разказах за нея, много се смяха, но ето как човек от нищо може да се въвлече в сериозни проблеми. Spoiler batistaheel - 5; Loop - 5.5 Както се вижда повече гювеч пускам на пишещите, макар че не всеки има време да отдели на тази екстраваганза. Ако има недоволни от оценките си Spoiler ЕБЕТЕ СЕ Link to comment
The Best Posted February 25, 2022 Author Share Posted February 25, 2022 Резултати от трети кръг в играта: 1 група: Stun Damage - Radox 5:0 (Lemmon-714, Heidenreich, ShiningWizard, Neshev, ЧОТУДЕ) The Best - Farest 4:1 (Heidenreich, ShiningWizard, Neshev, ЧОТУДЕ; Lemmon-714) 2 група: Metzgermeister - Hachiko 2:3(Heidenreich, ShiningWizard;Neshev, ЧОТУДЕ, Lemmon-714) Batistaheel - Loop 0:5 (Lemmon-714, Heidenreich, ShiningWizard, Neshev, ЧОТУДЕ) Временно класиране: 1 група: В Г 1. Stun Damage - 9т. 2 1 2. The Best - 8т. 2 1 3. Farest - 7т. 1 2 4. Radox - 6т. 1 2 2 група: В Г 1. Loop - 10т. 1 2 2. Batistaheel - 9т. 2 1 3. Metzgermeister - 7т. 2 1 4. Hachiko - 4т. 1 2 Забележка: Ако някой все още не знае какво означават двете съкращения В и Г в класирането - те отброяват колко пъти до момента сте били водещи и гости. В края на груповата фаза всеки трябва да е бил водещ и гост по три пъти. Ако в крайното класиране след няколко кръга има хора с равни точки, първо се гледа показателят "чисти победи"(5:0) и човекът с повече - печели, а ако са равни - гледат се чистите загуби (0:5). Ако и по този показател са равни - гледат се преките двубои и резултати между двамата състезатели. Печели човекът с по-изразителни победи. Програма за 4 кръг в надпреварата: Водещ - Гост 1 група: @Radox - @Stun Damage @Farest - @The Best 2 група: @Loop - @batistaheel @Hachiko - @Metzgermeister Време е водещите да се свържат със своите гости в този кръг и да им зададат въпроса, носещ името на тази игра. Link to comment
Loop Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 @batistaheel избра да се излага с провокативни въпроси. 1. Припомням тези 2 теми - 1, 2. Няма проблем - преди да поулегнем всички сме писали неща, с които не се гордеем сега. Въпросът ми е как преодоля тези чувства на видима обида и засягане и се върна във форума, стана "Супер потребител", че и спечели наградата за потребител на годината? Кое във форума те накара да се върнеш, очевидно да го имаш за свой интернет дом и да си толкова активен. 2. Представи си, че попадаш изведнъж в центъра на Киев или въобще голям град-военна зона, който е чужд за теб. Какви стъпки точно ще предприемеш за да се измъкнеш от положението? За по-лесно приеми, че няма езикова бариера. 3. Звъни най-най-добрият ти приятел в 3 през нощта. Има много странен, забавен, но и притеснителен проблем. Започнал е да пърди и буквално не спира. Моли за помощ, вече въобще не му е забавно на него - в паника е. Продължава 10-та минута и не спира. Как ще му помогнеш? BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
batistaheel Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 59 minutes ago, Loop said: 1. Припомням тези 2 теми - 1, 2. Няма проблем - преди да поулегнем всички сме писали неща, с които не се гордеем сега. Въпросът ми е как преодоля тези чувства на видима обида и засягане и се върна във форума, стана "Супер потребител", че и спечели наградата за потребител на годината? Кое във форума те накара да се върнеш, очевидно да го имаш за свой интернет дом и да си толкова активен. Знаех си, че трябва да изтрия тези теми, когато все още можех. Дали наистина съм ги преодолял тези чувства? По-скоро форумът си промени отношението към мен, а и с времето разбрах, че повечето играят някаква роля и рядко са такива (расисти) за каквито се представят. И дори никога да не бях приет във форума, сигурно пак щях да съм част от него, но може би по-малко активен. Знаеш как е във форума, въпреки името си, последното нещо, което се обсъжда е кечът. Тука може да си говорим за всичко, има теми за всичко, ако няма си правиш такава. За това винаги ми е било интересно и реално никога не съм си тръгвал, дори когато пуснах сбогом тема продължих да влизам, но без да се логвам и май след две седмици официално „се завърнах“. Началото за мен беше голям шок, че толкова много хора мразят българските турци. Смисъл, аз идвам от смесен район и никога не съм бил дискриминиран по някакъв начин или да е имало по-различно отношение към мен. В класа най-добрият ми приятел беше българин - Недко, всички му викаха Печка (но без мен; от уважение). И реално когато попаднах във форума, това ми бяха и първите стъпки в интернет пространството, не знаех, че съществува такаво нещо като интернет хейт. Наивно вярвах, че хората са такива каквито са - и в реалния, и във виртуалния свят. Благодаря на форума, че ми отвори очите. Въпреки хейта, още от самото начало успях да си намеря приятели, хора със сходни интереси, просто хора, с които да общувам. Както казах, никога не съм си тръгвал. След тези провокативни теми бях баннат, но се върнах, но Вичикс пак ме банна за трети път и то по IP. Забавното е, че акаунтът дори не беше мой, а беше на първия човек, който ми подаде ръка във форума (и дълги години бяхме приятели) - Теодор. След като вече не можех да се връщам във форума, отидох при Боби Ангела, в неговия новоизлюпен евтинджос форум. С Ангела ни свързваше wascop, който ми беше един от форумните приятели, преди да се скараме години по-късно. Та Бобката се свърза с мен чрез фейсбук, покани ме да се присъединя към неговия форум, с обещанието да стана модератор. Ами такъв не станах, защото пропуснах деня, в който стартира форума. Въпреки това, помагах с каквото мога в развитието на форума - водех своя рубрика, привличах нови членове, предимно отхвърлени от BWC. Докато Бобо Ангела не реши, че е време да закрие своя форум. Тогава за огромна изненада разбрах, че отново съм добре дошъл в bWc. Когато се регнах отново, бях твърдо решен да не се поддавам на провокациите, за да не ме баннат отново. Всъщност само веднъж след това, G ме банна без видима причина, оказа се, че прилагал правилото за двойните акаунти, после пак той ме върна. Радвам се, че все още съм част от форума. Колко други „резаци“ има в него, колко други са се задържали колкото мен. Някой помни ли Джамбазов. Къде е той. Въпросите са риторични. Люпи, мон шер ами, гадни провокации си ми избрал. Сега чак ме е яд, че не те питах дали би ибандурил Ная Джакс. Всъщност имах такава идея, но само ако беше избрал да се излагаш, но тъй като ти избра да си сериозен, а на мен отговорът на научно-фантастичния въпрос ми беше по-интересен, въпросът за Ная отпадна. Нищо, другите да се готвят, тя ще е главната героиня в моите провокации. 4 hours ago, Loop said: 2. Представи си, че попадаш изведнъж в центъра на Киев или въобще голям град-военна зона, който е чужд за теб. Какви стъпки точно ще предприемеш за да се измъкнеш от положението? За по-лесно приеми, че няма езикова бариера. За този въпрос филмите и сериалите ми идват на помощ. Ако трябва да съм честен, не виждам как ще оцелея (някой заблуден куршум ще ме улучи, или директно ще ме застрелят като куче), но такъв отговор няма как да е задоволителен за нашите читатели. Имаше подобен филм с Оуен Уилсън вглавната роля, „No Escape“ се нарича. Героят му и семейството му отиват на почивка в една азиатска страна и докато са там става военен преврат, партизаните започват да избиват туристите. Тяханата първоначална идея е да се доберат до американското посолство. И аз така мисля да направя, да се опитам да се добера до българското посолство. Ако това е невъзможно по някаква причина (не знам къде се намирам, или не знам къде се намира посолството, или посланниците вече са се изнесли, или пък просто достъпът до посолството ми е блокиран от враждуващите се страни), ще се опитам да немеря хора, които напускат страната и аз с тях. Ако границите са затворени, ще видя някой, който може да ме приюти временно, ако въобще мога да се доверя на някого. Ако наред избиват чужденците, ще се крия през деня в парковете и през ноща ще ровя в боклука за някаква храна. Така докато се добера до някаква гора където да се крия. Долу-горе от риалити сериалите знам как да си добавя храна, поне така мисля. Ще се крия докато свърши конфликта и ще се моля за най-доброто. Ако попадна в Ирак или Афганистан ми е спукана рабоатата. В тия пустини няма къде да се криеш. 5 hours ago, Loop said: 3. Звъни най-най-добрият ти приятел в 3 през нощта. Има много странен, забавен, но и притеснителен проблем. Започнал е да пърди и буквално не спира. Моли за помощ, вече въобще не му е забавно на него - в паника е. Продължава 10-та минута и не спира. Как ще му помогнеш? Ще му кажа да отвори прозорците да се проветри, да напръска със силен парфюм и да се въоръжи с търпение. Ако сме в сферата на фантастиката, то най-вероятно моят приятел ще се е заразил с извънземен паразит. Ако си гледал филма „Капан за сънища“ по едноименния роман на Стивън Кинг, там инфектираните герои пърдяха непрекъснато, докато накрая от „задния двор“ изскачаше един гигантски червей. При такъв случай изобщо не бих му помогнал, той така или иначе си е обречен, даже ще му кажа в прав текст да стои далеч от мен, че иначе пръдните му ще са най-малкия проблем. Приятел в нужда се познава. Шегата настрана. Ще го посъветвам същото, което посъветвах една моя приятелка (да е жива и здрава, ако не е предозирала), която ми сподели, че страда от констипация - да отиде на лекар. Ако трябва, лично ще го придружа до спешното. В краен случай ще му притиснем корема с нещо та да излезе целият газ. Сори, ако има грешка. Стана късно и сега не ми се прави редакция. Link to comment
Farest Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 @The BestИзбра да се излага! Първо е сериозния въпрос: Някога залагал ли си, и залагаш ли в момента на нещо? Разкажи ни и за бизнесите в които си влезнал и как се случи всичко отначало. 2 : Путин ти се обажда защото е разбрал, че си интелигентно момче и може да му свършиш работа. Обещава, че ще ти осигури живота ако отидеш да се биеш на Украинска земя. Ако откажеш няма да те закача, но ако приемеш те позлатява. Какво правиш? 3 - Засичаш се случайно с Йодъриъл. На улицата сте и да речем, че той ти знае лицето( може и наистина да те е виждал на снимка, не знам аз). Гледате се в очите и както очакваш да си поговорите по форумски, Йоан изкарва от онези палки дето като я размахаш става 6 пъти по-голяма. Размахва палката и стига до теб. Накрая с усмивка пита дали е готина и се надява вътрешно, че те е насрал. Как ще продължи разговора? Link to comment
Hachiko Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 @Metzgermeister Ще се излага. Не знам кои в коя категория ще попадат, защото има и фантасмагории. Да кажем последния ще е сериозен. 1.Тука говорим чисто в сферата на фантастиката и затова приеми въпроса като такъв, Хем е сериозен, хем е за излгация. Един ден си намираш доста прилична приятелка. Всичко е точно, обичате се. Минават години и дете очаквате. Твоите родители са те изоставили, като малък заедно с другото им дете. Бил си прекалено малък още като малко бебенце са те оставили. Вечерята е готова. Часът е точно 20:00 вторник, хапвате спагети с кайма. Щастлива работа. Изведнъж се звъни на врата, отваряте вратата и виждате двама човека - мъж и жена. Те ти казват, че са майка ти и баща без много подробности, но ти не искаш да го приемеш защото сам цял живот си се оправял и нямаш нужда в живота ти такива хора. Отказвах категорично да разговаряш с тях. Реално си объркан, но жена ти те разубеждава да седнете в хола и да поговорите. Навиваш se. Идва интересната част. Г/д нищо не научаваш от тях, а също и не ти пука какво ще ти кажат. И в един момент преди да си тръгнат ти казват, че имаш по-голяма сестра (5-6-7г.) да е разликата. Те ти казват, че е момичето с което, като си помислят, че понянакъв сте се срещнали през години и сте решили да си помагате взамно в този свят на криза. Та, каква ще ти е реакцията, ако нещо подобно ти се случи? Какво ще направиш? 2. Пак в сферата на фанстиката, това вече дори в живота не е възможно по никакъв начин. Приемаме, че си богат, е колко богат имаш си къща с басейн, голям паркин къде е паркиран един раздрънкан автобус, който ти е бил подарък от дядо ти като малък и го пазиш от уважение. Ти се събуждаш с кафенцето една сутрин и излизаш на терасата да се порадваш на времето и автобусчето (обичайна рутина за теб). Работата, че до твоя автобус има още по 30 от някъде класически автобуси появи ли. Ти не може да повярваш. Казваш си "ей ся си еба мамата, за нищо на света няма да ги заменя" Водим WW3, Путин е бесен на целият свят и е решил да пуска атомните и да ни размазва всички до един. Ядосен е, защото някой му е свил любимата колекция с автобуси. Единсвенето решение е да не ни бомби е да си намери бусчетата. Би ли му ги дал само и само за да спасиш човечеството? или ще се надяваш на късмет да не направи нищо. 3. Агресивна личност ли си (поне на мен не ми стуваш такъв). Та да те питам? Наранявал ли си някого или нещо, па такъв начин че да съжаляваш, няма значение дали е психически или физически. Link to comment
Radox Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 @Stun Damage избра да се ИЗЛАГА. Първо сериозният въпрос: 1. Какво ти е мнението за Кирчо Петков, т.нар. министър председател на България? Ама съвсем сериозно. Какво мислиш за него, особено след последните изказвания относно Русия/Украйна? После несериозните: 2. Преди години в един брой на NVP се направи обстоен анализ на лайната и срането като цяло. В тази връзка, разкажи обстойно за някакви твои случки със сране, досиране на публични места, разстройство, брутални режещи болки в стомаха и т.н. 3. Представи си хипотетично, че си караш колата из задръстванията в София, и някаква селска, здрава батка те засича на едно кръстовище, като освен това те и одрасква, след което спира пред теб. Какво ще предприемеш, какво ще направиш? Link to comment
Himler Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 11 hours ago, batistaheel said: За този въпрос филмите и сериалите ми идват на помощ. Ако трябва да съм честен, не виждам как ще оцелея (някой заблуден куршум ще ме улучи, или директно ще ме застрелят като куче), но такъв отговор няма как да е задоволителен за нашите читатели. Имаше подобен филм с Оуен Уилсън вглавната роля, „No Escape“ се нарича. Още ме е яд,че загубих 90 минути да гледам този филм преди 4 години .По- голяма малоумщина нямаше как да направят. Link to comment
Metzgermeister Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Време е да отговоря на въпросите на Хачико, които са толкова дълги, че не знам как ще успея да ги мина по обем. Двете излагации не ме вдъхновяват да се развихря особено, затова ще компенсирам със сериозния. Провокация 1: Spoiler 1.Тука говорим чисто в сферата на фантастиката и затова приеми въпроса като такъв, Хем е сериозен, хем е за излгация. Един ден си намираш доста прилична приятелка. Всичко е точно, обичате се. Минават години и дете очаквате. Твоите родители са те изоставили, като малък заедно с другото им дете. Бил си прекалено малък още като малко бебенце са те оставили. Вечерята е готова. Часът е точно 20:00 вторник, хапвате спагети с кайма. Щастлива работа. Изведнъж се звъни на врата, отваряте вратата и виждате двама човека - мъж и жена. Те ти казват, че са майка ти и баща без много подробности, но ти не искаш да го приемеш защото сам цял живот си се оправял и нямаш нужда в живота ти такива хора. Отказвах категорично да разговаряш с тях. Реално си объркан, но жена ти те разубеждава да седнете в хола и да поговорите. Навиваш se. Идва интересната част. Г/д нищо не научаваш от тях, а също и не ти пука какво ще ти кажат. И в един момент преди да си тръгнат ти казват, че имаш по-голяма сестра (5-6-7г.) да е разликата. Те ти казват, че е момичето с което, като си помислят, че понянакъв сте се срещнали през години и сте решили да си помагате взамно в този свят на криза. Та, каква ще ти е реакцията, ако нещо подобно ти се случи? Какво ще направиш? Ега ти и фантастмагорията наистина, защото животът ми не би могъл да бъде по-различен от този филм - нашите винаги са ми помагали финансово и едва ли щях да завърша висше без тях, камо ли да не умра от глад до 2017-а, когато се хванах на първата си работа. От това, което си написал, разбирам, че ми казват, че гаджето ми всъщност ми е сестра. Определено би ми дошло като гръм от ясно небе и първата работа, след като премине отрицанието и започна да мисля трезво, ще бъде да отидем двамата да си направим ДНК тест. Ако се окаже, че лъжат, това означава да скъсаме окончателно взаимоотношенията си с тях. Ако се окаже вярно, ще трябва да питам и мадамата/ сестра си дали е знаела. Ако се окаже, че е знаела, е доста извратено от нейна страна да го крие толкова време от мен, защото съзнателно е станала част от инцест и ще се наложи също да прекъсна контакти с нея. Вярно, казват, че incest is wincest, но това е само мийм и извън южняшките американски щати и "Game of Thrones" е доста далеч от истината. Ако и тя сега научава, ще се наложи само да прекратим креватните удоволствия, но можем да продължим да имаме някакви платонични взаимоотношения и пак да се обичаме и подкрепяме. Стана ега ти и сапунката Провокация 2: Spoiler 2. Пак в сферата на фанстиката, това вече дори в живота не е възможно по никакъв начин. Приемаме, че си богат, е колко богат имаш си къща с басейн, голям паркин къде е паркиран един раздрънкан автобус, който ти е бил подарък от дядо ти като малък и го пазиш от уважение. Ти се събуждаш с кафенцето една сутрин и излизаш на терасата да се порадваш на времето и автобусчето (обичайна рутина за теб). Работата, че до твоя автобус има още по 30 от някъде класически автобуси появи ли. Ти не може да повярваш. Казваш си "ей ся си еба мамата, за нищо на света няма да ги заменя" Водим WW3, Путин е бесен на целият свят и е решил да пуска атомните и да ни размазва всички до един. Ядосен е, защото някой му е свил любимата колекция с автобуси. Единсвенето решение е да не ни бомби е да си намери бусчетата. Би ли му ги дал само и само за да спасиш човечеството? или ще се надяваш на късмет да не направи нищо. Абе, тези въпроси да не ги е мислил Марадоната? Тук отговорът е доста лесен - няма начин заради някакви железа да рискувам живота на милиони хора, включително своя. Свързвам се с дядя Вова и доброволно му ги предавам, защото така или иначе ще останат цели, но все пак отправям молба да ми дава да се возя на тях от време на време. Ако руският президент се окаже наистина такъв фен на автобусите, това е и предпоставка между двама ни да се зароди едно доста добро приятелство. Това не е никак често срещано хоби и наистина може да ни сближи, стига Прошарения глиган и "колективът" да не ме изпреварят със сприятеляването и да го настроят срещу мен Ей тогава бих загазил здравата - четиримата комплексари не са чак толкова страшни врагове, но с руския президент зад гърбовете си ще се превърнат в нещо страшно. От друга страна обаче, ако се сприятелим с Путин, мога да използвам благоволението му и да ги прати тайно в някой гулаг, където да изгният до края на дните си Абе, въртя, суча, все опирам до Прошарения, мамка му Иначе навлизам малко в офф топик, но ми е доста гадно за украинците в момента - и те, и руснаците говорят руски, но първите са доста по-дружелюбни, макар и леко нахални на момента, докато "братушките" винаги са ми били доста надменни повечето, поне от тези, които са отсядали в хотелите, в които съм работил. С колегите украинци намирах обща приказка повече, отколкото с колегите българи, особено тези от Банско, дето все едно ми говореха на сръбски От украинките пък за два сезона не видях нито една грозна - всички бяха сладурани освен една, която беше butterface, но поне надолу биваше. Даже три от тях съм си ги гушкал (малко оставаше и една четвърта да гушна, ама ръцете ми бяха заети. Ммака му, наистина си я биваше и ми пускаше ръце ), а ме знаете какъв съм прегръщач и че когато видя хубаво момиче, първо ми иде да го гушна и да му се порадвам, особено ако има дълга косица, която да помилвам и едва после евентуално идват по-перверзните мисли от типа на deepthroat-ване и gag-ване, придружено с плющене по дупарата, докато звуците от двете дейности не достигнат една изключително възбуждаща амалгама Сериозен въпрос: Spoiler 3. Агресивна личност ли си (поне на мен не ми стуваш такъв). Та да те питам? Наранявал ли си някого или нещо, па такъв начин че да съжаляваш, няма значение дали е психически или физически. Нервак съм и доста често можете да ме чуете да си крещя с пълно гърло в колата, за да дам воля на негативните си емоции, но се старая да не си го изкарвам на одушевени предмети. Поне не и сега, когато съм на 30-годишна възраст. Иначе сигурно ще се инкриминирам малко в следващия си отговор, но истината е, че като малък съм правил неща, които сега не бих и за които съжалявам. Когато бях някъде 10-годишен, имахме един котарак, който майка ми наричаше Мачо, а аз - Роко и така и не можахме да достигнем консенсус как да се казва. Това, което тя не знаеше, беше, че аз исках той да ме ближе като куче и много се ядосвах, че не го прави и поради това го биех и душах. Случвало се е и да отварям насила устата му и да пипам езика му с пръст или да отида на терасата и да го заплашвам, че ще го хвърля от нея (макар че живеем на втория етаж и нямаше да падне от високо). Възможно е и да съм го тормозел, защото аз самият си бях жертва на тормоз в училище понякога и съм искал и аз да се почувствам силният в дадена ситуация. Адски тъпо ми става, като се сетя сега и е цяло чудо, че никога не ме е хапал или драскал и дори през повечето време не го беше страх от мен, освен ако не прекалях - тогава се скриваше. По едно време козината му започна да му пада и да оплешивява и се чудя сега дали не е по моя вина. В смисъл не съм го скубал, но може да е било от стреса от тормоза, който съм му причинил. Когато това стана, нашите взеха "гениалното" решение да го пуснат в Морската градина, където да подивее, защото това кожно заболяване можело да се прехвърли и на нас. Не знам какво се е случило с него после, дано да е доживял до старини и да не е бил сгазен от кола, а последвалите му контакти с хора да са били по-добри от тези с мен Иначе тормозът ми не се е ограничавал до животни. В моя клас в основното училище имаше едно много грозно момиче, чието име няма да споменавам. Абсолютно никой не го харесваше, защото беше грозно, тлъсто, пъпчасало, задръстено и не спазваше особено добра хигиена - през юни идваше със зимното яке и косата му миришеше на оцет. Засякох го последно миналата година в една маршрутка и определено положението не се бе подобрило, даже имаше някакви обриви по себе си. Помня и че преди години дори бях слязъл от един Чавдар по 211 от погнуса, защото видях въпросното момиче да се качва. Та, когато бяхме в един клас, популярните съученици я биеха и унижаваха и се е случвало и аз да се включа, защото бях надушил слабост у нея и че поне не съм най-смотаният в класа. Всъщност, по него време бях отслабнал заради пубертета, така че не ме ебаваха за килограмите, а по-скоро заради срамежливостта ми, излъчването на неувереност и неспособността ми да бъда социален по същия начин като тях. Ами, все още изпитвам погнуса към въпросното момиче, но не мисля, че трябваше и аз да го тормозя. Най-добре е, когато някой не те кефи и не ти вреди, просто да го игнорираш. Аналогичен случай имаше и с едно момче с увреждане от другите класове, което незнайно защо носеше прякора Болерото. Както и да е, радвам се, че не съм упражнявал тормоз над съученици и животни след 2005 година - в гимназията попаднах на по-свестен клас, където случих на отношение, макар и пак да бях аутсайдерът и да съм имал проблеми с разни гаменчета извън него. Мисля, че причината да израсна толкова след училище е именно, че се приемам такъв, какъвто съм и осъзнаването, че да си аутсайдер, не е толкова зле. Когато се замислиш относно тези хора, които някога са се опитвали да те накарат да се чувстваш неадекватен, е добре да си зададеш въпроса дали наистина би желал да дружиш с такива боклуци и отрепки и как това би те обогатило. Също така не трябва да им позволяваш да те мачкат, а да отвърнеш на удара, доколкото можеш (помня, че един веднъж почна да ми щипе зърната с олигофренска усмивка на лицето си и започнах да го налагам с юмруци и ритници, докато не ни разтърваха. Адски смешно беше да го гледам как хленчеше като путянци, че аз съм бил започнал). Вече имам съвсем различно отношение към животните - докато като малък обичах да мачкам насекоми, особено божи кравичките в Морската, сега не смея да убия комар, докато не ме ухапе. Помня как веднъж вървях, без да си гледам в краката и не щеш ли, чувам "Хряс!" под единия си крак. Поглеждам какво съм настъпил и се оказа охлюв. Стана ми тъпо и му се извиних, макар че не можеше да ме разбере и извинението ми нямаше да му помогне да оцелее. Преди 2 седмици пък гонех светофара на Механото и изневиделица отляво ми излезе една котка. Да, котките са умни животни, но не чак толкова, че да съобразят, че трябва да спрат и да се отдръпнат, а не да продължат да бягат с пълна скорост напред. Набих спирачки и кривнах малко надясно, надявайки се, че ще я избегна, но веднага след това чух издумкване по предната броня, а после видях горката животинка в огледалото как се е проснала безжизнено на асфалта. Уви, не я блъснах нарочно, но нямаше как да избегна удара. Още изпитвам някакво чувство на вина. Виж, за гларусите не ми е така жал, а и те понякога си го просят - виждат, че идва кола, но вместо да литнат, те си стоят невъзмутимо или най-много да има "Бягай, Форест, бягай!" При все това гларус не съм газил досега и се налага да не ми се и случва. Има едно нещо обаче, което и до ден-днешен ми доставя наслада, а това е, когато някое чаве не получи това, което иска или бива поставено на мястото си. Не, напълно против съм малтретирането на деца, но наказването им другояче, когато са сгафили, ме изпълва. Помня как веднъж си вървях по улицата и една майка с надменен тон говореше на синчето си: "Не, няма да ти купя шоколадово яйце! Няма да ти купя шоколадово яйце, защото ме излъга!" То пък отвърна с: "Аз като порасна, ще лъжа, колкото си искам" На мен ми стана смешно и майката ме усети и се обърна, подсмихвайки се, без да знае, че всъщност дълбоко в себе си не ми беше толкова забавна случката, колкото се радвах, че чавето няма да получи незаслужено шоколадово яйце Когато пък кака ми и мъжът ѝ се карат или наказват племенника ми в мое присъствие и той ревне, започвам да се хиля като Боби Хийнан, когато някой хийл пребие Хълк Хоган. Това го отдавам обаче на изключително грубия му на моменти характер и наглото му поведение. Даже преди, когато беше още по-малък и не можеше да казва "ш", често можеше да се чуе да произнесе тежките думи: "Не те обичам. Ти си лос/а!" Майка му веднъж му се подигра: "Айде сега, всички сме лоши, само ти си добър!" Неговата реакция пък беше все така сърдита: "Стом казвам, че си лоса, значи си лоса!" Не съм против и някое друго шамарче като в този случай: Link to comment
HEIDENREICH Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Да те еба и откаченяка. Изплюх си кафето на масата бе малоумнико. Link to comment
Hachiko Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Тоя шамар накрая ми оправи деня . Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.