Jump to content

"Сериозен ли си или ще се излагаш?", сезон 4, официална тема


The Best

Recommended Posts

1150122734_.png.5ee396f88f05dc5517bc58ed45eafc50.png

Моментът на истината настъпи и форумната рубрика-игра ”Сериозен ли си или ще се излагаш?” се завръща триумфално в ефира на BWC! В третия сезон аз спечелих играта за втори път, налагайки се с една точка над Metzgermeister. С оглед на минималната разлика между първите двама в крайното класиране можете да предположите колко оспорван и интересен бе изминалия трети сезон, без да се налага излишно да говоря за него. В играта като участник се завръща шампионът от сезон 2 - Loop, а в играта дебютират дузина интересни потребители, за които хората от този форум не знаят почти нищо. Това ще се промени в този сезон. В журито част от местата са поверени на модератори, а другата на играчите, които ни забавляваха в миналия сезон - ЧОТУДЕ и Shining Wizard.

 

Очакванията ми за новия сезон са следните: Да бъде екстравагантен с толкова много егота, сблъскани на едно място, да бъде интригуващ и да ни накара да погледнем с други очи на нашите опоненти в играта, да покажем и разкажем забавни и сериозни случки от живота си, да видим строгото мнение на справедливото жури, и знае ли човек... може би ще подобрим рекорда на предишния сезон на тази игра в раздел ”Рубрики” – за тема с най-много коментари и за най-преглеждана тема. Ще видим дали очакванията ми ще се сбъднат и заедно ще продължим да пишем историята на този форум през 2022г.

 

Пожелавам успех на всеки един от тях и още веднъж им благодаря, че решиха да се запишат за участие. Надявам се останалите съфорумци също да се забавляват. Ето ги и обновените правила:

Правила на играта и пояснения

1. ”Сериозност” и ”излагация” в играта – значение

 

А) Сериозност – ако гостът реши да бъде сериозен в даден кръг, той ще трябва да отговори на два сериозни въпроса, зададени от водещия. Те могат да бъдат от всякакво естество и гостът трябва да им отговори изчерпателно така, както смята за необходимо. Призовавам участниците да спазват добрия тон и да не прибягват до въпроси засягащи по какъвто и да е начин достойнството на другите.

 

Б) Излагация – при положение, че гостът избере да се излага, той ще бъде подложен на два провокативни въпроса от страна на водещия, а под такива се разбират най-вече теоретични въпроси от типа на ”Какво би направил ако”; ”В определена ситуация как би реагирал” и тн. Не се забранява и поставяне на предизвикателство в реалния живот, като например: ”Изгледай филм, който не одобряваш и опитай да изтъкнеш положителните му качества”; ”Отиди на мач на най-омразният ти отбор и опиши преживяното”; ”Опитай моята любима напитка/храна и дай мнение” и подобни, но нека се има предвид, че колкото по сложно замислено е предизвикателството спрямо гостът, толкова по голям е шансът той да откаже да го изпълни. Все пак това е една форумна игра и в нея няма парични награди или други привилегии, затова най-добре да не прекалявате с трудността.

 

- Водещият има право на три въпроса/провокации. Две от тях ще са според изборът на госта, а един задължително обратен на изборът му. С това се цели да се избегне евентуално хитреене и монотонност в играта.

 

2. Начин на провеждане – под формата на кръгове в две отделни групи. Във всяка една група ще има по четирима участника. В отделните кръгове всеки един от участниците ще се изправи срещу останалите в групата и като гост, и като водещ. В края на играта ще се получи така, че всеки ще е бил и водещ, и гост на другите участници от групата. След като бъде обявено крайното класиране в двете групи, първите двама от всяка ще продължат в нова, финална група, а регламентът за нея ще бъде обявен допълнително.

 

3. Играчите ще бъдат разделяни по двойки водещ-гост във всеки кръг. Методът за определяне на двойки няма да бъде усложняван излишно и е определен от реда на записване на играчите.

 

4. В играта съществуват три понятия: Водещи; Гости; Жури

 

А) Водещи: те трябва да измислят въпросите и провокациите, а общият им брой(на въпросите и провокациите) трябва да бъде 3. Първо те трябва да напишат лично съобщение на своя гост, което да гласи: ”Сериозен ли си или ще се излагаш?”(за да не се разводнява темата на играта). Това е задължително условие. Веднъж получил отговор на запитването(отново на лични, а не в темата), водещият подготвя въпросите/провокациите си, съобразно отговорът. Отговорът на главният въпрос в играта задължително трябва да бъде един от следните: ”Да, ще съм сериозен” или ”Не, ще се излагам”. В зависимост от изборът на госта, водещият ще определи своите въпроси и провокации в съотношение 2:1. Тоест ако гостът е избрал да е сериозен, въпросите ще са два, а провокацията една, а ако е решил да се излага – две провокации, един въпрос.

 

Б) Гости: това са хората, които трябва да отговарят на въпросите и провокациите от страна на водещите. Вече поясних, че водещият трябва да изпрати съобщение на госта си, а той от своя страна да му отговори. Ако гостът не отговори на съобщението на своя водещ, тогава ще загуби служебно. Внимание: гостите не са длъжни да изпълняват всички прищевки на своя домакин. Предизвикателства застрашаващи и унижаващи участниците са забранени. Същото важи и за просташки въпроси.

 

В) Жури: това е сравнително ново понятие в играта, въведено специално за вторият сезон, но като добра идея намерило своето продължение и в третия, а сега и тук. То ще се състои от известни форумни потребители. Тяхната задача е да оценяват двойките водещи-гости с оценки по шестобалната система. Те трябва да бъдат независими и справедливи и да определят кой от конкретната двойка се е справил по добре. Не могат да дават еднакви оценки на водещия и гостът. Те трябва да са различни и поставени според това кой смятат, че се е представил по добре – този измислил интересните въпроси/провокации или човекът отговорил изчерпателно и интелигентно.

 

5. Как се формира оценката на даден играч? За да се избегне толериране или фаворизиране на даден играч или пък ощетяване в дадени моменти, било то осъзнато или несъзнателно, тази година оценките на всеки участник в играта ще бъдат формирани по-нов иновативен начин, целящ да намали тежестта на разликата в оценките и да постави не само участниците на равна нога, но и журиращите съдии, правейки всеки техен отзив изключително важен.

 

Каква е разликата? Помните миналия сезон, когато оценките се смятаха буквално и на всеки кръг участниците можеха да заработят до 30 точки в зависимост от дадените им оценки. Сега няма да бъде така. Ето как ще става оценяването и формирането на точковия актив:

  

В края на всеки кръг, когато всички водещи са задали своите въпроси и гостите им са отговорили, идва ред журито да даде своите оценки по шестобалната система в темата(от 2 до 6). Те ще бъдат прибавяни към актива на всеки играч по следния начин:

Двойка  Водещ - Гост

Съдия 1 – 6:5; Съдия 2- 5:6; Съдия 3 – 6:5; Съдия 4 – 4:3; Съдия 5 – 6:4;

Краен резултат: 4:1 за Водещия

Общо точки за играчите след края на кръга – 4 точки за водещия, една за госта.

 

Накратко, това означава, че всеки съдия дава по една точка във всеки двубой водещ-гост. Той я дава на човека, който е оценил с по-висока оценка(на когото представянето му се е понравило повече). Следователно ако загубилия все пак спечели одобрението на някои съдии, той може да прибави точки в актива си. Както в горния пример – една точка за загубилия претендент, защото един член на журито му е дал по-висока оценка от тази на неговия опонент.

 

Аз като своеобразен модератор в играта се заемам с математиката и ще смятам оценките на журито за всеки играч, като в края на играта ще предоставя подробна статистика за всеки кръг, за да видите как работи новата система, без да се затормозявате предварително. Разбира се, в края на всеки кръг ще бъде публикувано временно класиране с текущите точки на всеки участник.

 

6. Какво следва щом всеки се изправи срещу всеки в груповата фаза на играта? Съставя се крайно класиране според точките на играчите. Ако разликата между първия и останалите участници в класирането на финалната група е под пет точки, ще бъде направен допълнителен кръг, в който ще се реши всичко. Правилата за него ще бъдат обявени само ако до такъв се стигне. В първи сезон имаше допълнителен кръг, а във втори и трети такъв не бе необходим. Всички зависи от развоя на събитията.

 

7. Какво печели победителят в играта? Самата игра. Той ще има право да избере правилата за следващия сезон на форумната игра(има правото да ги променя, да добавя и премахва правила и тн.), както и да се опита да запази титлата си. Негово право е и да избере първият си опонент в четвъртия сезон, като може да избира измежду всички съфорумци(но как ще убеди избраника си да участва, ще зависи само и единствено от него). Загубилите пък ще сформират журито в четвъртия сезон. 

 

Инициативата от моя страна да ви карам да изброявате нещата, които обичате и от които се страхувате/мразите беше подета за да може всеки един от вас да разбере нещо за останалите. Така ще имате жокер в случай, че се затруднявате да формулирате въпроси и предизвикателства.

 

Пожелавам на всеки успех и най-важното: да се забавлява с тази форумна игра.:beer:

 

Участници:

@Radox

@Metzgermeister

@The Best

@Hachiko

@batistaheel

@Stun Damage

@Farest

@Loop

 

 

Съдии:

@HEIDENREICH

@neshev

@ShiningWizard

@ЧОТУДЕ

 @Lemmon-714

 

 

Жребият за двете групи в играта бе изтеглен с рандъм генератор! Ето какво реши той!

476014552_Screenshot2022-02-14at20-23-11AdvancedRandomGeneratorsShell.thumb.png.2dc0724d0500ded4163d0a645e22c45b.png

 

Програма за първи кръг в играта:

Група 1

Водещ-Гост

@The Best - @Stun Damage

@Farest - @Radox

 

Група 2

 @batistaheel - @Hachiko

@Loop - @Metzgermeister

 

Водещите във всяка двойка могат да зададат на своите гости основния въпрос в играта, носещ нейното име!

Link to comment

Давам старт на шолото. Hachiko избра да е сериозен. 

 

Сериозните въпроси: 

 

1. Кажи ми какво харесваш в Кипър и какво не харесваш? Направи едно сравнение с България - кои са минусите и плюсовете на двете страни? И защо точно избра да живееш в Кипър, а не примерно в Гърция? 

 

2. Защо спря да качваш снимки на Диви, без теб радела е полумъртъв? 

 

Провокация: 

 

1. Илън Мъск ти прехвърля всичките си пари. Уловката е да прекараш 48 часа на змийския остров (сега ме мързи да му търся името), който буквално гъмжи от змии. Да кажем, че съществува универсална противоотрова и ще си защитен от отровата на змиите. Да кажем, че ще имаш и колиба сред клоните на някое дърво. Би ли прекарал там 48 часа на този остров високо в колибата, знейки, че всеки момент някоя неканена змия може да те навести, срещу цялото богаство на Илън Мъск? 

Link to comment

@Metzgermeister избра да е сериозен. След пълен анализ на някои негови сериозни писания във форума, избрах следните въпроси:

 

1. Знаем за хобито и страстта ти към автобусите. По отношение на тях ще ти задам провокативния въпрос. Но първият ми сериозен е какви други хобита/страсти/интереси/колекции имаш? Разкажи ни за някое, което не е типично като "да се разхождам, пътувам, излизам с приятели", нещо, което да е по-странно и уникално за теб и да ни даде шанс да видим по-непозната твоя страна.

 

2. Преди години беше пуснал тема "Чавета", в която се изказа много негативно за имането на деца. При записването сега също ги сложи в омразната графа. Разкажи как си представяш идеалния за теб живот сега от гледната точка на 30-годишен. Бъди реалистичен, а не да се впускаш в някакви хипотези за богатство като на Джеф Безос. Кое като семейство, работа, дом, обстановка ще те направи истински щастлив от живота?

 

3. С оглед интересите ти към градския транспорт като цяло очаквам да си много наясно с предимствата и проблемите в тази сфера и отделните видове транспорт. Да приемем като предизвикателство, че ставаш кмет на голям български град. Какво би променил или направил за транспортната система, така че наистина да е ефективна и добра?

Link to comment

Моят гост @Stun Damage избра да е сериозен. Знаете, че с него сме добри приятели от реалния живот и знаем за себе си доста повече, отколкото за останалите играчи. И заради това донякъде е неловко, че се паднахме в една и съща група, но от друга страна подобно стечение на обстоятелствата гарантира по-интересни и лични въпроси, заедно с култови моменти.

 

Сериозните въпроси:

1. Преминавайки бегло през любимите и омразните ти неща и дейности, забелязах че не си споменал своят страх от кучета. Заявил си, че не харесваш животните като цяло, следователно вече не се страхуваш от кучетата. Как пребори този твой страх и на какво се дължеше? Спомням си преди години как бързо се изнасяше видиш ли куче наоколо да лае, направо за секунда се губеше от погледа ми. Никога през целия си живот не съм виждал човек да се изпарява толкова експресно  :D

 

2. И двамата сме хора, които твърдят, че не биха направили кой знае какво за жена, но същевременно... сме правили доста повече от необходимото или поне от това, което би направил наш връстник, да речем. В този ред на мисли, няма как да не те попитам заслужаваше ли си да ходиш до Шотландия, за да видиш мацка, при положение, че не беше сигурно дали парашутът ти ще се отвори? Ето, постилам ти пътя към победата, можеш да разкажеш срамна лична история, аз с подобни случки два пъти печелих тази игра.

 

Излагацията:

Пиян си като животно(тоест напълно обикновена вечер за теб:D) и минавайки през неосветена алея в мрачната, мъглива и носеща зловонния мирис на екскременти, софийска нощ, попадаш на твоите "любимки" ГЕЙл Гадот и ГЕЙзи Ридли, които са те причакали, за да те убедят с всички възможни средства да ги вземеш да участват в твоя дебютен филм. Ти си пиян, а те приличат на дъщери на Дани Трехо, само че без мустаците. Как ще се измъкнеш от създалата се ситуация? Ще успеят ли да те убедят да ги вземеш в своята епична продукция или не? Имай предвид, че хора като тях може да го вадят голЕм(в буквалния смисъл) - ЛГБТ феминистки са и наред с това имат главни роли във високобюджетни блокбастъри, въпреки очеизбождащата липса на талант у тях. Бонус към този въпрос - ще се намери ли местенце в този филм за друг наш общ любимец - Джейсън НЕМОА, за когото наскоро научих, че се е преместил да живее в каравана, защото бившата му го ошушкала. 

 

АЙ, развихряй се, машино! :wank: 

Link to comment

@Radox Избра да е сериозен

 

Сериозни въпроси:

 

1 - Тъй като съм голям фен на НВП ще те питам малко за подкаста. Има ли начин до открием Джерико дали е жив и с какво се занимава? 
 

2 - Залагаш ли още и на печалба ли си в момента? Демек хвана ли му цаката на залозите и имаш ли доход от това вече?

 

Излагацията: 

 

Ако тръгнеш да се жениш за циганка как ще кажеш на вашите? Ще има ли цигански оркестър на сватбата 😂😂

Link to comment

1. За съжаление никой не знае къде е Джерико и според мен след като не е влизал от толкова време, шансът да е жив е прекалено нисък :( 

 

2. Не залагам от около 2018. Като цяло бях около нулата. Много е трудно със статистика да победиш букмейкърите, а и е много времеемко. Не е за мен това. В общи линии отива много време за сериозно залагане и нямам нерви. Та в момента от около 3-4 години не съм ПИПАЛ какъвто и да било залог и ми е много добре.

 

3. Няма да тръгна да се женя за циганка никога. :D Но ако хипотетично се случи, ще ме е срам да им кажа каквото и да било и може би на чак самата сватба ще научат когато ще не ща ще трябва да им я покажа :D 

35izpu1.jpg

Link to comment

Леко допълнение към горните отговори:

 

1. Съвсем сериозно, след като не е влизал от 8 години вече, а спря внезапно в момент, в който записвахме нови шоута и беше доста активен, не ви ли говори, че му се е случило нещо лошо? Не искам да съм лош пророк, но не виждам как някой просто така от раз ще спре да влиза във форума.

 

2. Всъщност излъгах. През 2019-2021 в два поредни сезона с един приятел залагахме NBA по една интересна схема, която ме мързи сега да я пиша, но реално той измисляше мачовете и ги залагаше от моя акаунт, а аз не пипах нищо. Просто ги обсъждах с него, но той взимаше крайното решение. Играехме винаги на по 1.95 в Pinnacle, предимно хандикапи с минус и над точки, по ЕДИН мач на нощ. Ако не излезе и той не е заспал, слага втори с двойна сума, ако и той не излезе се слага трети с тройна, който ако излезе поне избива загубата, а ако не излезе, спират залозите за съответната нощ и после няколко дни поред се избива с единичните залози. В крайна сметка завършихме на лека печалба, като имаше някакви брутални серии по 20-22 поредни вечери излезли залози, но бяха рядкост. Накрая май спряхме, защото миналия сезон беше някакво тотално мазало с точките - нито един over не излизаше и като цяло си вкарваха супер малко, което яко ни ебеше.

 

3. Цигански оркестър НЯМА да има, при абсолютно никакви обстоятелства :D

35izpu1.jpg

Link to comment
Metzgermeister

Ето го и моят отговор на въпросите на Лууп, когото, между другото, винаги съм смятал за най-близкото нещо до нормален човек сред потребителите на форума, но същевременно самият факт, че още не го е напуснал, навярно говори, че не съм съвсем прав :D От мен обаче това би трябвало да звучи като комплимент, защото смятам, че няма нищо по-лошо от това човек да е напълно нормален, защото по този начин става скучен и няма какво интересно и неочаквано да ти каже. Да не се отклонявам обаче!

 

1. Ами, всичко по-интересно откъм хобитата си вече съм го казвал, но напоследък съм заебал почти напълно снимането на превозни средства от градския транспорт - подвижният състав стана твърде еднообразен и безинтересен (в Бургас вече тръгнаха първите новодоставени електрически автобуси и маршрутки и нямам нито една тяхна снимка), а шофьорите на малкото по-стари и интересни за мен автобуси, движещи се по селските линии, ме познават всичките и повечето не обичат да ги снимат. След като отказах да участвам в създадения през 2016 година бургаски евтинджос форум за ГТ на онази грозна платформа с отвратителните емотикони, наподобяващи плешиви сирачета, няма с кого и да споделям снимките си, а личен архив само за себе си да градя нямам особен мерак. Преди поствах в един полски сайт снимки, но там държат качеството да е отлично, а аз доскоро снимах със сапунерка, която се развали. Ще си взема скоро нов апарат, с който да снимам клипове по фестивалите, но засега снимам със своята купена миналото лято Нокия 800 Тъф (да, онази бялата сгъна и стана неизползваема, та се наложи да я пенсионирам :(), която изглежда ето така и по всичко личи, че може да оцелее ядрена атака:

 

Nokia 800 Tough Dual Цени, онлайн оферти за GSM Nokia 800 Tough Dual

 

Ползвам и смартфон, наследен от баща ми, защото ми е нужен за работата, понеже куриерите на Глово и Тейкоуей работим с приложения, които на операционна система KaiOS не се поддържат, уви, но в почивните си дни го заебавам и хулиганствам с Нокията, която си е почти самата тя смартфон, но за разлика от тях има клавиши, а не гнусен и чуплив тъчскрийн. Ползвам я и като радио по време на работа, че служебните коли са с избушени радиа. Изобщо смартфоните никога няма да ми станат любими, макар и да свикнах да боравя с такъв и съм на мнение, че е по-добре да се наричат "смрадфони" и за мен са си един голям тумор на обществото, нищо чудно, че Стийв Джобс се разболя от рак, малко след като представи iPhone 1.

 

И понеже не снимам автобуси, сега съм се пренасочил към увековечаване на творбите на млади зографи, както ги нарече наскоро един член на оригиналния форум за ГТ :D Снимам също така надписи и табели с правописни и граматични грешки, както и всякакви ситуации, които са ме накарали да си задам въпросите "Как?" и "Защо, по дяволите?" Разни сладки животинки също понякога се оказват в обектива ми, но това не е интересно - в нета е пълно със снимки на кучета и котета, но затова пък ще споделя пет от любимите си:

image.thumb.jpeg.e74df6da71265881671fbae869b2a056.jpeg

 

Ей, толкова ме е яд, че нямаше някой с мен, когато видях тази тоалетна чиния насред улицата, за да ме снима седнал на нея в стил "Мислителят" на Роден. Даже мислех да пусна подобна снимка във форума като face reveal :D

 

image.thumb.jpeg.4f8eca4a03e7b580e35a3c7faf6eb9ed.jpeg

На тази пък съм се хилил като дебил няколко минути. Разместването на две букви може да промени звученето по толкова драстичен начин, че имам чувството, че "ауидо" трябва да е някакво ново бойно изкуство :rofl: Чудил съм се дали, ако някой някога ме заплаши, да не го предупредя, че владея ауидо. С подходящата интонация може и да има ефект, кой знае? :D

image.thumb.jpeg.7a6d01fd876889047434eb1634065187.jpeg

Тази клетва пък сигурно е дело на бубайко ЕмДжей :D Ако не беше липсващата запетая, нямаше сигурно да я снимам, но какво щеше да бъде, ако тя беше поставена пред "тук", а не пред "да"? Представям си как хора от цял свят, които току-що са се изпикали, изведнъж усещат как дните им са преброени и идват специално на този адрес, за да умрат спокойно до сивия Голф, част от който се вижда долу вляво :D После по новините дават репортаж за този масов гроб.

image.thumb.jpeg.474e34943437f9243e65b6805dbb776a.jpeg

Кой пък е Дарио, защо са му написали името с малка буква и какво означава "предно"? Шофиране, ИбанИ, що ли? И за десерт:

 

image.thumb.jpeg.d2edbdc1e3ea8761e32f803aa37b095d.jpeg

 

Някой, който е пътувал в асансьор, е бил крайно отегчен.

 

Като стана дума за асансьори, покрай работата си имам възможността да се качвам на доста асансьори и макар че не е някакво кой знае какво преживяване, защото могат да се движат само в две посоки - нагоре и надолу, имам два типа любими, които все пак ми доставят някакво удоволствие. Първият е едни доста антични, които се срещат по най-старите панелки в "Лазур" и "Зорница", дето са с дървени врати и стени и когато се качиш на тях, малко се разклащат нагоре-надолу като теглилки, а за да тръгнат, трябва да дръпнеш една дървена щора. Ей, направо е малък празник за мен, когато се наложи да нося поръчки в някой от тези блокове и обезателно се качвам, дори да съм само за трети етаж, макар че сигурно повечето от тях са опасни :wank: Другият тип пък са едни по-съвременни, дето са с по две врати и вътрешната е като вратите тип хармоника на повечето Икаруси и се отваря и затваря по същия начин :D

 

2. Истината е, че не искам богатството на Джеф Безос, нито да съм началник. Твърде многото пари те правят мишена за разни зложелатели, които да искат да те ликвидират и като цяло повечето хора биха се отнасяли към теб добре само заради тях, докато когато си по-беден, можеш да видиш кой настина те харесва. Ръководната позиция във фирма пък не ме блазни, защото обикновено носи със себе си ненормирано работно време, вечно трябва да си на разположение 24/7 и доста пъти се налага да си носиш работата вкъщи. Когато си обикновен работник, си свършваш работата и се прибираш вкъщи, където да релаксираш, освен ако шефът ти не е изрод и не те принуди да работиш извънредно. Искам да имам пари, колкото да ми е спокойно и да няма шанс да остана на улицата, а не да съм мултимилионер или милиардер.

 

Не възнамерявам да работя в Глово до пенсиониране, но си доказах сам на себе си, че мога да шофирам цял ден, без да ми писне и се надявам това да бъде първата стъпка към мечтаната работа да карам автобус, преди тази професия да е излязла от употреба и следващата доставка автобуси след 10-15 години да бъде на такива, които се карат сами (пепел ми на устата :D). Не е висококвалифицирана професия, дори и ученици и студенти я вършат, но ми носи не само пари, но и някакво удоволствие. Когато работех като администратор в Слънчев бряг, беше нещо ужасно - по цял ден се разправяш с олигофрени, налага ти се да лъжеш (което най не ми се получаваше. Знаех езика, но не знаех какво да кажа на гостите, за да ги успокоя и получавах паник атаки от несправянето с работата) и ти се скапва организмът с тези непрекъснати редувания на дневни и нощни смени. Работих и в една адвокатска кантора половин година и макар че почти нищо не се налагаше да върша през 95% от времето, чувствах, че си губя времето, бидейки затворен в някаква стаичка по 8 часа на ден. Сега се ядосвам, само когато някой се влачи много пред мен или няма къде да спра. Дори си спомням как в последния епизод на "Без сценарий" Олимпик каза, че съм бил жизнерадостен, а същото едва ли щеше да го каже, ако ме беше срещнал преди няколко години. Даже покрай тази работа имах възможността да изпробвам много различни модели коли, които едва ли щях да имам възможността да подкарам, тъй като автопаркът на бившата Фуудпанда е една огромна мешана скара и освен добре познатите розови Пежа 107 има и доста други по-стари, които са цивилни (Мерцедес А класа, Голф 3 и 4, Пежо 206, Рено Меган и много други), макар че вече ги разпродават, защото доста колеги карат като каруцари и ги скапват непрекъснато, а понякога и нарочно. Аз съм мераклия и съм карал почти всички модели коли, които са били в Бургас, откак съм във фирмата, но в момента съм титуляр на едно Пежо 206, което сам си избрах, тъй като гледат да ги зачисляват повечето, за да може титулярите им да си ги гледат и да им знаят болежките. Исках една Корса от 1996-а, ама един колега си я купи :(

 

Като семейно положение със сигурност не искам деца, едва ли и някога ще заискам - последното нещо, което искам, когато се прибера след тежък работен ден, е някакво малко говно да ми врещи и да ми иска разни глупости. Наскоро влязох в един магазин за плодове и зеленчуци, пред който ревеше някакво чаве и казах на продавачката, че за пореден път се радвам, че не съм баща. Зад мен се оказа майката на изчадието, която не само че не се разсърди, но и се съгласи с мен и каза, че е някакъв ужас. Друго, което ме дразни, е и как разни чавета, особено в мола, защото там има най-много обекти, от които взимам поръчки, ме виждат с термочантата и жълтата тениска и ме сочат с пръст и ентусиазирано казват на родителите си: "Гловооо!" Игнорирам ги, разбира се. Какво се очаква от мен да направя, мамка му? Да се усмихна насила ли, да размахам опашка ли, да започна да жонглирам и да ходя на ръце ли? Да еба и шибаните родители, кур за тях, че не са научили малките си изпражнения да не сочат непознати с пръст 🤮

 

Ако някога имам жена до себе си, трябва задължително и тя да не иска деца, защото иначе просто няма да стане. Особеният ми характер стеснява допълнително диапазона от жени, които биха били с мен. Иначе не се притеснявам чак толкова, че съм шишкав - виждал съм доста мъже, които са по-зле изглеждащи и по-едри от мен, да са с прилично изглеждащи момичета до себе си, а пък не даваха вид да са паралии. Сякаш един наднормен мъж има по-голям шанс да прокопса отколкото дебелана, защото мъжете биваме привлечени преди всичко от външния вид на жените, докато те могат да пренебрегнат факта, че не си Ален Делон, ако показваш увереност, чувстват се добре в компанията ти и като цяло се докажеш пред тях, че си стабиляга и може да се разчита на теб. Не че това е извинение да си дебел, де, просто казвам, но е факт, че откак имам стабилна работа, си върнах над 20-те килограма, които бях свалил, докато бях безработен гяур и нямах ойро, за да си угаждам :D

 

Ще се отнася до жилището, къщата, която живея в момента, не е кой знае какво, но поне не е блок, а и съм в нея, откак се помня и ще остане за мен един ден. Засега живея с майка си и не съжалявам за това, колкото и голяма стигма да има в днешно време и как когато в интернет някой спори с нас, му казваме: "Ти сигурно живееш в мазето на майка си". Двама души можем да делим разходите, а и след като вече е вдовица, и на нея сигурно би ѝ било самотно да няма никой. А и никога не се знае колко им остава на близките ни - ако някой ми беше казал преди година, че баща ми е смъртно болен и че ще го погребем съвсем скоро, нямаше да му повярвам, така че ценя всичките мигове, които ми остават с нея. Естествено, не е доволна, че работя като куриер, защото имам висше и се предполага, че е много над ценза ми, но поне ми каза, че баща ми в началото на миналата година, преди да се разболее съвсем, обмислял да ме финансира да изкарам категория С, което той така и не ми го каза лично, но значи много за мен, защото един вид имам благословията му, а и сигурно е осъзнал, че е по-добре да работя нещо, което ми носи пари, отколкото да ходя до безкрай по интервюта за работа в офис, да се потя и всеки път да не ме потърсят отново, защото аз самият не мога да ги убедя, че искам тази работа по друга причина, освен че имам нужда от парите.

 

Имам иначе нагласата, че е възможно и да си умра сам и да разберат, че това е станало, едва когато трупът ми се размирише достатъчно. Не се срамувам, че съм особняк, но съм напълно наясно, че няма да ми е лесно занапред и е напълно възможно шизофреничката да остане най-близкото нещо до сродна душа, което съм имал в живота си.

 

3. Интересно, че го казваш, но ако стана кмет на голям град, няма да бъда първият потребител от форума за ГТ, който да заема подобна позиция. Ако си спомняте Евгени Крусев - един от бившите заместник-кметове по транспорта на София, той е тръгнал именно като админ на въпросния форум и дори през далечната 2007-2008 година ми е вдигал предупреждението до 80% заради спам, като по него време май и той още беше тийнейджър. Все едно Райх или Олимпик да стане главен сценарист на "RAW".

 

Иначе е ясно, че в реалния живот няма как един кмет да оправи ГТ, дори да иска, защото е под натиск на тези, които са над него, а също и от разни мутри, така че ще напиша какво бих направил, ако знаех, че няма да има кой да ме съди или убие, защото направеното от мен няма да му изнася.

 

На първо място бих осуетил всякакви нагласени конкурси за доставка на подвижен състав, т.е. без китайски, турски и (бела)руски машини със съмнително качество. Поне в Бургас по-голямата част от подвижния състав е от реномирани марки. Новите Иризари не са се доказали още, но Соларисите, макар и да не ги харесвам и да не ги намирам за комфортни, стават на десетилетие скоро и макар да дават проблеми, за пътниците няма особена разлика в състоянието им сега и когато бяха наистина нови. Маршрутките ни са турски и си личи колко по-лоша сглобка са, хем всички са произведени след Соларисите, а най-новите са китайски и тепърва има да видим как ще се представят.

 

Друго, срещу което съм против, е пълното обновяване на подвижния състав, както се случи при нас през 2013-а и както почти ще се случи през следващите месеци. Никъде на запад не процедират така - съставът се обновява поетапно, защото обновиш ли всичко тук и сега, трябва да имаш готовност след години да направиш същото, когато някога новите автобуси/тролеи се амортизират едновременно и станат неизползваеми. Софиянци сте по-добре в това отношение, според мен. Не знам и доколко добре е да се унифицира всичко от една марка - в Берлин, да речем, се движат МАН, Мерцедес, Соларис и тук-таме даже някоя друга марка. Оставете разнообразието, не е ли по-добре да може един превозвач да направи съпоставка между различните производители и тогава да прецени кое е най-доброто?

 

Също така съм против по крайградски линии да се пускат системно градски автобуси, защото мястото им просто не е там. Има вече нископодови крайградски автобуси и не е нужно на по-дълги разстояния да се пускат возила с десет седалки на кръст, а и самите им скоростни кутии са различни - един крайградски автобус автоматик обикновено минава на най-високата предавка при около 60 км/ч, ако не се използва кикдаун, докато градските го правят на 40-45. Когато излезеш извън града, просто не е нормално автобусът ти да реве на умряло при скорост от 60 км/ч и да не смееш да го настъпиш още, за да не се вдигне разходът на гориво. В момента в Бургас извънградско се пускат предимно стари крайградски и туристически автобуси, но когато приключат доставките на новите електрички, се предвижда и по селата да започнат да се движат Солариси, което не намирам за правилно.

 

Не бих допуснал и унищожаването на исторически возила, както стана с Чавдарите 120 и 141, които бяха емблема на бургаския градски транспорт от 1996 до 2013 година и от които не остана нито един запазен. Не е нужно по редовните линии да се движат стари автобуси, каквито на мен ми харесват, но трябва да има запазени по една-две бройки от всеки по-масов модел, който сме имали през годините.

 

Абе, както очаквах, въпросите на Лууп, се оказаха щадящи. Не ми се мисли в какви филми щеше да ме вкара Фарест, ако той беше водещият :D

 

 

Link to comment

1. Бая зрелищно преувеличаваш предполагаемо сериозен въпрос - човек по туй описание ще рече, че съм духвал, оставяйки те да допиваш сам с кучетата докато този агент на демокрацията, алкохолът, не ви постави на едно ниво. Вместо просто да се дръпна в ъгъла или - в краен случай - да мина от отсрещната страна на улицата, както бе в действителност :D 

 

Но да, признавам - имах ирационална и шибана боязън от псета и отне срамно много време да я превъзмогна. Първопричината ѝ е клиширана - като чаве претърпях неприятен сблъсък с една дългокосместа кафява гад, който резултира в разкарване до болница и биене на инжекции. Тая работа дълго време ми държа влага и то не защото някакво си куче ми е скочило, а именно щото не беше рандъм пес. Това изчадие си живееше в квартала и постоянно киснеше пред блока ми. Допреди да ме ухапе го бях подминавал непукистки буквално стотици пъти, често баш пред носа му. Изобщо не ме ебеше - него също. И една произволна вечер то просто реши да ме нападне, навярно защото някаква дърта кранта в момента го хранеше и глезеше.

 

Инцидентът направи кучетата силно непредвидими в моите очи и ми внуши, че колкото и кротки да изглеждат, човек никога не може да е сигурен. Как евентуално превъзмогнах страха е по-интересният въпрос тук и е иронично че всъщност не мога да му отговоря. Промените у психиката са подмолна работа. Ясно че могат да възникват и рязко, но само като резултат от някаква директна травма - и това е изключението, не нормата. Обикновено са разслоени във времето и се случат по малко, достатъчно бавно че изобщо да не ги регистрираш. Както ти не си станал внезапно някой светъл пролетен ден със съзнанието, че вече си зрял човек, така и аз не съм се будил с мисълта "баси майката, вече нямам страх от кучета, отивам ся да опъна първото дето срещна на улицата". 

 

Страхът плавно чезнеше с годините, и то без осъзнато да се боря с него. Важно е да се разбере, че той не е рационален процес - да си мисля, че ме е страх - а чисто физиологична реакция - адреналинът се покачва, инстинктът за самосъхранение се изостря; влизаш в онзи режим където инстинктите вземат превес над мислите. Когато тази реакция спре да се активира, няма какво толкова да мислиш. Свободен си, без дори да го усетиш. В някакъв момент (при мен бе, по груба преценка, към края на тийнейджърството - крайно време, да го еба) си спомняш как някога си имал страх, и ти става забавно.

 

Ако трябва да търся обяснение - има го моментът, че при мен изчезването на този страх се вписва в по-обща тенденция. С годините станах значително по-непредпазлив към всичко - здраве; компания; в какви ситуации попадам. Че вече не се притеснявам от кучета навярно е страничен ефект от цялостния непукизъм, който култивирах у себе си. Вече гледам на опасностите с детерминистко примирение и предпочитам просто да се нося по течението. Държа да подчертая обаче, че гореописаният случай няма нищо общо с цялостното ми презрение към животните. Отпреди ухапването - откак се помня, всъщност - съм безразличен към всички същества, различни от хора. Не откривам стойност в живота им, нито изпитвам състрадание ако им причиня болка. И страхът няма нищо общо - ако животно е безобидно/беззащитно, това за мен е покана да го тормозя, не да го обичам.  Малко като в сюжетите за детство на бъдещ сериен убиец - някой тук случайно да е чел The Wasp Factory? :D Това е емоционалната ми и морална позиция. Който се възхищава на нисши създания е подчовек, а страхът ми от един конкретен вид също бе омерзителен - животните не заслужават боязън, само презрение.

 

2. Тоя въпрос скоро ти го връщам в почти идентичен вид, да знаеш - просто заменяме "Шотландия " с "Витоша" :D Щом ще се подкарваме с лошо... 

 

Сега, мацката дето Беста визира... Имал съм две продължителни връзки в живота си, "продължителна" по дефиницията на човек като мен бидейки "около година". Тази обаче е трудна за претегляне доколкото никога не е имала ясно начало и край. Познавах я за пет лета преди да хване по чужбина и това време е каша от срещи, отдръпвания, многозначителни неизказаности и покани за действие. Най-шибаното в цялата история  - разривите в комуникацията не бяха продиктувани от типичната младежка неувереност стил "ддз дали споделя чувствата ми, ако ме отхвърли ще боли - и не в гъза, където е желателно". И двамата отлично знаехме, че се харесваме, а и споделяхме много от чалнатите страни на характерите си. 

 

Между нас винаги го имаше взаимното разбиране, че се влечем и сме... нещо, но тегнеше и настояването другият да го заяви. Така и не се заставих да ѝ кажа че я обичам, при все че е една от двете жени в живота ми, които ме ентусиазираха И интелектуално освен генитално. Тя пък държеше аз да открия признанията - гордостта също не ѝ позволяваше да е първа. Когато просто правехме нещо или се наслаждавахме на момента беше супер. Когато опитахме да изясняваме взаимоотношения стигахме до патови ситуации в стил "Имам нещо да ти кажа - Какво? -Няма смисъл ако не го направим и двамата." Никой не "победи", просто не сме такива хора. Шибаната ми същност е да се взирам в метафорично огледало - интересувам се от хора с еквивалентно на моето его, за да ги трием тея егота във вечна борба и да бъдем проклети. Ако се замислите, приятелството ми с беста е неромантичната версия на същия порив.

 

Но майната му, за жени и ебане беше думата. Тръгнахме ли официално с нея? Не. Преспахме ли? Да, доста пъти, ако и леко спорадично през годините. Държахме ли се заедно като гаджета - не, макар че имаше неколкомесечен период когато общ проект ни даде повод да живеем заедно в един нает апартамент. Имаше ли тя през това време други връзки? Да, но не като манипулативен инструмент - добре знаеше, че съм съвършено неревнив и като цяло не вярвам в моногамията. Веднъж в ранните ни години аз, тя и бившия ѝ споделихме легло - имаше известни бъзици, но в крайна сметка се оказахме твърде неопитни да заформим тройка. Може ли това да се нарече връзка? 'ба ли го. Ебах ви и вас - имате хиляди мнения в кеч форум, очевидно не сте в позиция да сте съдници на отношения с жени!

 

Как да е, в един момент тя решава да емигрира в Англия (да не се бърка със споменатата от Асен Шотландия, там се премести две години по-късно). Аз не се опитвам да затвърдя връзката ни и да я задържа - обяснявам някви глупости за перспективите, на сбогуване ѝ стискам ръката като на бизнес съдружник, тя ме гледа изненадано, аз отивам да пия. Година по-късно идва в София за седмица и ми звъни да се видим. Това е обещаващо, докато - още в началото на срещата - не ме пита защо не съм ѝ писал и държал връзка. Тук по-лабави мъже от мен биха се заобяснявали като путки, но аз имам много силно усещане за лично пространство и изискването да се обяснявам на някого ми бърка във всички отверстия, тъй че ѝ отвръщам с някаква хаплива ирония. Тя се разочарова, но не е съвсем изненадана - свикнала е на по-тегавите черти от характера ми. Дори като уж ходехме - винаги когато бях прекалено критичен към нея/мизантропичен към човечеството като цяло или демонстрирах явна липса на емпатия към някого, тя ме поглеждаше топло и просто отронваше с многозначителна абдикация "Ех, Лъчко....".

 

Останалото все пак мина добре, но не я ебах - меланхолична и улегнала среща стана. Няколко месеца по-късно обаче - и отново без аз да съм поддържал връзка - тя ме кани да ѝ отида на гости в Лондон, под претекст че съм бил единственият ѝ приятел достатъчно свободен и импулсивен да предприеме подобно пътуване с 2-3 дена предизвестие. Леко странно, предвид че делничните дни тя бе на работа и аз обикалях сам града, но обичам и такъв туризъм, а пиенето и секса вечерите само затвърждаваха кефа. Две от най-хубавите седмици в живота ми - а надявам се и в нейния, макар че успях да наводня банята в наетото ѝ апартаментче. Всички английски бани ли са без отвод на пода и разчитат да се плацикаш у ваната като шибано чаве?!?

 

Разделянето бе неловко, естествено, но това при нас се подразбира. У бегето даже за пръв път се замислих дали и какво да ѝ пиша, но не ми идеше естествено и му теглих майната. И тук стигаме до упоменатото у въпроса - още една година по-късно, тя пак ми пише. Вече е в Шотландия и пак ме кани на гости. Този път обаче има приятел - не го каза заплашително, но по всяка вероятност нарочно го вмъкна в описанието на домашната си обстановка. Аз вече бях отписал връзката, но си пазех сантимента, а и принципно се водя почти изцяло от любопитството си, тъй че отидох. Приятелят, оказва се, бил нанякъде за месец - което звучи като лесно оправдание, но следите на мъж наистина бяха навсякъде из апартамента, а и - по-драматично - този път не се чукахме. Имахме хубави моменти в обикаляне на града, съпътствани от тегави моменти където аз казвам нещо цинично и успявам да я уязвя и, тъй като мразя да се извинявам, следвам старата максима "изчакай да ѝ мине".

 

В крайна сметка, предпоследния ми ден там се натискахме бавно и напоително на двойното легло, докато тя не ме прекъсна с "Не е необходимо", което аз джентълменски послушах. После да спя с нея в невинния смисъл бе брутално - вече не бях пубер и можех да се контролирам достатъчно да не я възседна, но определено не можех да заповядам на хуя да падне та да спя спокойно и цяла вечер се въртях неловко. Бях на косъм от решението да се облекча в банята ѝ, което би било регресия предвид че не бях чекиджийствал от шестнайсетгодишен. Сутринта, за моя изненада, някак естествено тръгна с още натискане, но то не стигна по-далеч от това да вкарам пръст, след което дойде осезаема неловкост и аз сътворих някакво оправдание да тръгна рано. Времето до полета прекарах в един пъб, а в самолета ми чернееше.

 

Навярно не звучи добре, но ако не смятате това за смислено пътешествие, за мен сте бездушни шибалници. Установил съм за себе си, че опознаването с жени изисква неправомерно много енергия и нерви и нямам желание да се занимавам отново. За физическите нужди вече си плащам, иначе не ми пука. Старите връзки обаче си носят приятния сантимент, а и аз отидох без планове или очаквания. Исках просто да видя страната, а и жената. 

 

3. Изкушаващо е да изтъкна рационалната си реакция на тотален отказ, но е тъжна истина и че - за разлика от мнозина - алкохолът всъщност ме прави по-благ и сговорчив. Силно подпийнал вероятно ще седна да ги изслушам още преди да забележа с кого си имам работа. Що се касае до "да ме убедят с всички възможни средства"...  Аз трезвен не връщам шанс за секс от 6/10 мацка нагоре, а под сензорното було на пиянството тоя критерий става леееко плаващ. Има го моментът че след 4-5 големи съм съвършено импотентен, но именно тая работа и фалове заради нея са ме убедили да си нося виагра у джеба като излизам, та...  Пил ли съм достатъчно, ще ги еба на задна, но и те може после да ми отвърнат със същото - ако вярваме на убедителната теория, че нямат всички кухини, които следва да имат. В крайна сметка се надяваме да съм се освинил достатъчно да отворя петно у паметта, та да мога после да се самозаблудя, че болката в задника е от пиянско падане. 

 

Потърсят ли ме постфактум за сделката, ще вкарам една от тях в твоята роля у филма, т.е. в края ще стане протагонист на снъф лента. Уви, не ще можем да го свършим несимулирано - твърде известни са изчезването им да остане незабелязано - но мога да ѝ напиша такова участие, че никога повече да не я потърсят за друг филм. Ще я превърна в персона нон грата, в който случай може да се каже че съм се жертвал за благото на седмото изкуство. Иначе случая с Немоа го одобрявам - тоя тип винаги е изглеждал като да изостава с няколко века, тъй че номадският живот му приляга.

Link to comment
9 hours ago, Stun Damage said:

1. Бая зрелищно преувеличаваш предполагаемо сериозен въпрос - човек по туй описание ще рече, че съм духвал, оставяйки те да допиваш сам с кучетата докато този агент на демокрацията, алкохолът, не ви постави на едно ниво. Вместо просто да се дръпна в ъгъла или - в краен случай - да мина от отсрещната страна на улицата, както бе в действителност :D

Това да обикалям след теб и да те преследвам по седянките из паркове и градинки, при това на сериозно количество алкохол, беше далеч по-неприятно. Имаше два фрапантни случая, но няма да разказвам, защото не ми е ред:D Останалата част от написаното го приветствам - може и някои факти да си пропуснал, обаче разкриваш достатъчно. На третия въпрос очаквах да измислиш достоверен начин да им пръснеш трътките на тия трансове с криви глави и да не ги вземеш у филма, но нищо, ще го преживея това:( 

 

И, да, очаквам да ми го върнеш. Задавай каквито искаш въпроси и ще отговоря, обаче не споменавай имената на момичетата. Все пак това е епичен форум, за всекиго всичко може да се намери:D

Link to comment
On 2/15/2022 at 12:25 AM, batistaheel said:

Давам старт на шолото. Hachiko избра да е сериозен. 

 

Сериозните въпроси: 

 

1. Кажи ми какво харесваш в Кипър и какво не харесваш? Направи едно сравнение с България - кои са минусите и плюсовете на двете страни? И защо точно избра да живееш в Кипър, а не примерно в Гърция? 

 

2. Защо спря да качваш снимки на Диви, без теб радела е полумъртъв? 

 

Провокация: 

 

1. Илън Мъск ти прехвърля всичките си пари. Уловката е да прекараш 48 часа на змийския остров (сега ме мързи да му търся името), който буквално гъмжи от змии. Да кажем, че съществува универсална противоотрова и ще си защитен от отровата на змиите. Да кажем, че ще имаш и колиба сред клоните на някое дърво. Би ли прекарал там 48 часа на този остров високо в колибата, знейки, че всеки момент някоя неканена змия може да те навести, срещу цялото богаство на Илън Мъск? 

 

1. Оо, добър въпрос.

 

Харесвам - от части хората и спокойствието, Може би единсвената страна в Европа с най-малко насилия и сигурност за безопасност. Излизаш си по нощите, изобщо каквото искаш може да си правиш, стига никой да не нараняваш и пречиш на чуждите хора и тяхното спокойство.

 

В Кипър съм по един или друг начин по принуда - нема пара маняк, нямам сигурно място в България и живота те притиска. А това за Гърция? Ми то няма нищо общо. Така се случиха нещата и вече половината ми живот мина в Кипър. Като бонус, бих казал елате вижте, ще е забавно, но не е място за живеене, ако искаш забавен живот.

 

Разликата между Кипър и България... е огромна. Е, да, имат общи неща, като корупция, изобщо типичните неща за всяка една държава. Ххахаха, ако трябва наистина да отговоря сериозно... българската кухня е много по-добра, жените ни са по-хубави, можем да пием и веселим, докато тук е малко, абе грозни са си жените, не могат да готвят и хората са крайно скучни.

 

2. Омръзна ми. Това е години наред спамене на снимки, плюс правенен на теми за шоута на кеча, даже имах период в продължение на 3-4 години пусках от всичко (RAW,SD,PPV, Дивас и други). Всичко е до време.

 

3. Илън Мъск въпроса...

 

Шит... ами не. Не, не! Ебем ти парата. Само при мисълта при четене на провокацията/въпроса и ми замръзват мандаринките.

Link to comment

Аз ще бъда доста критичен. Надявам се, че това ще мотивира играчите да пишат по-забавни постове, а не да ги нервира.

 

Group A

 

Radox vs. Farest

Ако Radox не беше написал втори пост, щях да му дам 2. Няма да толелирам отговори с по едно изречение. Пиша му 3 заради добавката за залозите. Farest почна със слаб въпрос, който лично аз съм засичал във форума, а не следя подкастите, но другите два бяха добри. 4 за старание и измъчена победа за Фарката.

 

The Best vs. Stun Damage

Че вие откога се познавате ве? SD от тийнеджър е преодолял мастиите от семейство кучеви, а The Best го е виждал да се страхува от тях. Иначе най-доброто беше как се изкъпал извън ваната без да провери дали има шибана ДУПКА. 😂 Ама нейната проверил, макар да си имала приятел. Класи над първия сблъсък. Доста добро представяне от The Best и давам му , защото SD трябва да победи заради супер отговорите - 5. Все още не мога да дам 6, тъй като ще търся ПЕРФЕКТНОСТТА.

 

Другата група в отделен пост, тъй като Метзгера е изписал един тон ПОМИЯ и ми трябва почивка преди да я прочета.

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
ShiningWizard

Best 5:6 Damage

Farest 4:5 Radox

Batistaheel 5:4 Hachiko

Loop 5:6 Metzgemeister

 

Искаше ми се на Луупарата и Метц да им дам и на двамата шест, но не мога. Метц обаче отговори супер детайлно, за което му казвам евала. Както се пее в BWC версията на един чалга хит “И Мелцер пак ти пише 6,6,6!”

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Link to comment
On 2/15/2022 at 10:13 PM, Metzgermeister said:

Все едно Олимпик да стане главен сценарист на "RAW".

Мани, ше върне невероятните сегменти дето Винсарата организираше томбола. :ph34r:

 

7856ebf7e13a1cb2-600x338.jpg

 

Иначе третият въпрос ме умори от скука, просто нещата са автобусите са ми крайно безинтересни и четох с едно око. Затова и ще дам на Loop и мислих 4 на Metzgermeister, но на "КОЙТО СЕ ИЗПИКАЕ ТУК ДА УМРЕ" почнах да се смея сам на работа и сигурно ме помислиха за шизофреник, така че ще му дам 5. BTW, към него имам един бърз въпрос, който ме мъчи от предния сезон - кой, по дяволите, е Прошарения глиган?

 

Сега се замислих, че съм дал еднакви оценки на въпросите на The Best и Farest, което не е честно, но нямаше как. То така или иначе няма никакъв смисъл от нашето оценяване, тъй като победителят печели една точка и можехме просто да избираме кой се е справил по-добре. Викам да почна като чичо Райх през миналия сезон, който не го ебеше за правилата и даваше някакви четвъртинки и осминки като Meltzer. Та поправям си оценката на The Best на 4.5, защото заслужава повече от Farest. Както и тази на Loop на 3.5.

 

Хачик, за един милион бих ебал мъж, камо ли за всичките му пари, а ти ги връщаш за някакви змийчета? И аз имам фобия и страх от влечуги, но съм чувал следния цитат от една мъдра българка: "за пари сичко прая". Вслушай се в този ценен съвет. Давам ти 3, като на Radox. И двамата очаквах да доставите доста на последните въпроси (особено той за циганската сватба), но ме разочаровахте дълбоко. 4 за господин животнохийл.

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
5 hours ago, ЧОТУДЕ said:

следния цитат от една мъдра българка: "за пари сичко прая"

 

Коя е тая?

35izpu1.jpg

Link to comment
Metzgermeister
19 hours ago, ЧОТУДЕ said:

BTW, към него имам един бърз въпрос, който ме мъчи от предния сезон - кой, по дяволите, е Прошарения глиган?

 

Направо ще те препратя към своя цикъл разкази "Сторитайм", в чиято тема също ме бяха питали кой е и подробно разясних:

 

По-надолу има един разказ, в който алтер егота на Прошарения и на неговите трима приятели, с които враждуваме, идват от планетата на глиганите, за да ни завладеят, но накрая става така, че Накамура ги изнасилва и четиримата, а след като те стават жертва на анален creampie, им се случват още доста неприятни неща :D

 

 

Link to comment

Очакваме само легендата @HEIDENREICH да каже тежката си дума, след което формираме временното класиране и преминаваме към втори кръг, изцяло изпълнен с тежки двубои.

Link to comment

Очаквано започнахте много слабо и ме уморихте от скука в първи кръг. Затова ще преминем през обичайния ритуал; аз ви сецам гъзягите, вие ревете кат малки сладки путета. Дано това ви мотивира към повече кавалщини.

 

The Best - 3.0; Stun Damage - 4.0 - двамата сте писали много, помага ви и това че сте близки приятели и се познавате, но зададените въпроси бяха крайно посредствени , провокация имаше не в последния , а във втория с пичката от Шотландия. Стънката отговори искрено и лично  с което си заслужи една от най-високате оценки за кръга, но ме разочарова и той, очаквах да е изригнал с някое малоумие 

Farest - 3; Radox - 3,5  Малкото каръче зададе съвсем стандартни въпроси. Аз не очаквам някой освен Лууп-чо да се престраши и да изригне с нещо провокатично баш към него, защото може да си спечели дългосрочна почивчица в Долно Пичковци на Рейн. Фарка, душице чичова, само това с циганския оркестър ти спаси дупенцето от ебане.   Радокс го мързеше да гледа и отговори с половин изречение, сигурно е крещял на Юсуф  , дето е забравил да измие ситроена. След това се съжали и даде още малко инфо и спечели надпреварата с клизма

batistaheel - 2; Hachiko - 3   Батиста тръгна плахо и зададе доста скучни въпроси и не особено оригинална провокация. Хачика оотговори с желание само на първи въпрос, но това му е достатъчно да спечели кръга

Loop - 3; Metzgermeister -4.5 - Лууп-чо тръгна без ентусиазъм зададе стандартни и не оригинални въпроси , очаквах доста повече. Ще го сецна с мотивиращо НЕ ! Метцгера се постара, изригна с кукувщини, това дето шофьорите се дразнели дето ги снима ме разсмя, единственото забавно нещо в този кръг. По неговите стандарти това нищо не е , но на фона на скуката този кръг пак е нещо.

 

 

Сега видях че съм ебал всички дето задават въпроси, а е доста трудно да се измисли нещо оригинално. Като се сетя и аз какви тъпотии питах. Как да е , ЕБЕТЕ СЕ . 

 

Link to comment

Ето ги и крайните резултати от 1 кръг:

 

1 група:

The Best - Stun Damage 1:4 (Lemmon-714;Heidenreich, ShiningWizard, Neshev, ЧОТУДЕ)

Farest - Radox 1:4 (ЧОТУДЕ;Lemmon-714, Heidenreich, ShiningWizard, Neshev)

 

2 група:

Batistaheel - Hachiko 4:1 (ShiningWizard, Neshev, ЧОТУДЕ, Lemmon-714;Heidenreich)

Loop - Metzgermeister 0:5 (ShiningWizard, Neshev, ЧОТУДЕ, Lemmon-714, Heidenreich)

 

Временно класиране:

Група 1:                       В Г

1. Radox - 4т.              0 1

2. Stun Damage - 4т. 0 1

3. The Best - 1т.         1 0

4. Farest - 1т.             1 0

 

Група 2:                              В Г 

1. Metzgermeister - 5т.     0 1

2. Batistaheel - 4т.            1 0

3. Hachiko - 1т.                  0 1

4. Loop - 0т.                       1 0

 

 

Програма за втори кръг:

Водещ - Гост

Група 1:

@Stun Damage - @Farest

@Radox - @The Best

 

Група 2:

@Metzgermeister - @batistaheel

@Hachiko - @Loop

 

Водещите в кръга могат да зададат основния въпрос в играта на своите гости и според отговора да съставят своите въпроси към тях и да ги публикуват в темата.

 

 

Link to comment

Съдържа името на играта. Според отговора на госта, водещият определя какви ще бъдат въпросите. Ако гостът избере да се излага - две провокации, един сериозен въпрос. Ако избере да бъде сериозен - два сериозни въпроса, една провокация.

Link to comment

Айде, ето ги въпросите ми към @The Best

 

1. Разкажи повече за себе си? В какво се корени причината да си такъв маниак на форумните игри?

 

2. На пътя намираш портфейл с 10,000 лева. Какво ще направиш с парите? Какво ще предприемеш?

 

3. Кое е най-малоумното порно, което си гледал? А най-извратеното? Опиши подробно сцената. Също така и за двете сериозно напиши напиши докато ги гледа, лъскаше ли бастуна?

35izpu1.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...