Jump to content

UFC 271 "Adesanya vs. Whittaker 2" - 12 февруари 2022


Recommended Posts

Jack Bauer

Надявах се на победи за Уитакър, Люис и Брънсън. За съжаление, никой от тях не спечели. Адесаня и Канониер логично ще е следващият мач за MW титлата, очаквам Адесаня да го сгази лесно.

 

Туиваса май натрупа стабилен стрийк, поради неяснотата в тази дивизия не вярвам скоро да получи мач за титлата, но нищо не еизключено. Определено е fan favorute така че може да му се усмихне съдбата за един добър пей дей.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Chimaev яко надъхва как ще търкаля Israel и ще го завърши в един рунд, хаххаха!

Ами Уитакър ако беше позадържал Адесаня на земята можеше и да спечели. Трябваше да рискува малко повече, едва ли е очаквал така да спечели титлата... Скука общо взето.

Link to comment

Честно казано изобщо не бях надъхан за това UFC, не знам защо. Изи би в равностоен мач, нищо изненадващо тук. Не виждам в MW кой може да го детронира за момента, но на Андерсън Силва не може да стъпи на малкия пръст. 

  • Upvote 1

 

Link to comment
Jack Bauer

Адесаня по едно време се биеше по атрактивно, до момента в който спечели титлата. Все го водят някакъв КО крал, а последните му мачове мога да заспя. Единствения когото успя да нокаутира откакто е взел титлата е Коста, който дойде пиян и неадекватен в мача.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Копира своя идол - Anderson Silva. И той имаше серия от битки, които счупиха скучнометъра, но се отпъна. Ще видим и с Izzy дали ще се случи същото.

Link to comment

Знам, че посочвам очевидното, но Изи се прееба жестоко с тази битка с Блахович. Имаше харизмата на P4P King, но с тая загуба това отпадна. Още повече, че след него пък Ян загуби от Тешейра и съвсем се скофтиха нещата. Затова не се тича така от категория в категория. Паяка мачкаше на 93, а и той не смееше току така да се качва. 

 

Link to comment

Пичове, в сферата на любопитното - основно събитие на прелимките беше мачът между 43 годишният Андрей Арловски и 29 годишният Джаред Вандераа. Е, ако не знаех кой кой е, то нямаше как да кажа кой е на пенсионна възраст и кой още не е навършил 30. Просто шапка му свалям на Питбула каква дисциплина и какъв професионализъм показва. Уникален, ей това е спортист. :beer:

Между другото взе си мача и това му е трета поредна победа. За последните 6 срещи е 5-1. 

  • Upvote 1

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...