Jump to content

UFC 271 "Adesanya vs. Whittaker 2" - 12 февруари 2022


neshev

Recommended Posts

Надявах се на победи за Уитакър, Люис и Брънсън. За съжаление, никой от тях не спечели. Адесаня и Канониер логично ще е следващият мач за MW титлата, очаквам Адесаня да го сгази лесно.

 

Туиваса май натрупа стабилен стрийк, поради неяснотата в тази дивизия не вярвам скоро да получи мач за титлата, но нищо не еизключено. Определено е fan favorute така че може да му се усмихне съдбата за един добър пей дей.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Chimaev яко надъхва как ще търкаля Israel и ще го завърши в един рунд, хаххаха!

Ами Уитакър ако беше позадържал Адесаня на земята можеше и да спечели. Трябваше да рискува малко повече, едва ли е очаквал така да спечели титлата... Скука общо взето.

Link to comment

Честно казано изобщо не бях надъхан за това UFC, не знам защо. Изи би в равностоен мач, нищо изненадващо тук. Не виждам в MW кой може да го детронира за момента, но на Андерсън Силва не може да стъпи на малкия пръст. 

 

Link to comment

Адесаня по едно време се биеше по атрактивно, до момента в който спечели титлата. Все го водят някакъв КО крал, а последните му мачове мога да заспя. Единствения когото успя да нокаутира откакто е взел титлата е Коста, който дойде пиян и неадекватен в мача.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Копира своя идол - Anderson Silva. И той имаше серия от битки, които счупиха скучнометъра, но се отпъна. Ще видим и с Izzy дали ще се случи същото.

Link to comment

Знам, че посочвам очевидното, но Изи се прееба жестоко с тази битка с Блахович. Имаше харизмата на P4P King, но с тая загуба това отпадна. Още повече, че след него пък Ян загуби от Тешейра и съвсем се скофтиха нещата. Затова не се тича така от категория в категория. Паяка мачкаше на 93, а и той не смееше току така да се качва. 

 

Link to comment

Пичове, в сферата на любопитното - основно събитие на прелимките беше мачът между 43 годишният Андрей Арловски и 29 годишният Джаред Вандераа. Е, ако не знаех кой кой е, то нямаше как да кажа кой е на пенсионна възраст и кой още не е навършил 30. Просто шапка му свалям на Питбула каква дисциплина и какъв професионализъм показва. Уникален, ей това е спортист. :beer:

Между другото взе си мача и това му е трета поредна победа. За последните 6 срещи е 5-1. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...