Jump to content

Progress: Chapter 129

DjiDjo

Recommended Posts

Миналия месец Прогрес се завърнаха към шоутата на живо с ново ръководство и нови договори. Беше ми една от любимите компании преди MeToo-то да дойде в английския кеч. 
Също така и с нов водещ - Simon Miller от WhatCulture. Миналия месец показа доста харизма и беше доста забавен и адекватен като хост, дори беше предизвикан от Антъни Огого, което може би ще е по-дълъг сторилайн. Чаптър 128 беше в Манчестър, където се появи NXT UK шампиона с промо и фейс офф срещи шампиона на Прогрес - Кара Ноар. 2мата имаха една от най-добрите трилогии от мачове  преди 2-3 години, така че завръщането на Илия в Прогрес е голямо събитие за феновете на английската кеч сцена.

May be an image of 2 people and indoor

Новото ръководство очевидно се кани да използва по-голям набор от инди кечисти, които са в щатите. 

На 20ти ще е следващия чаптър в Лондон, като мейн евента ще е Cara Noir vs Isaiah "Swerve" Scott, който сега използва някакво име дето прилича на никнейм от Xbox Live..
May be an image of 2 people and text that says 'PROGRESS WRESTLING CHAPTER 129 I CHOO- CHO CHOOSE YOU. CO CARA NOIR WORLD CHAMPIONSHIP MATCH SW3RVE REALEST THE VS. FEBRUARY 20TH THE ELECTRIC BALLROOM CAMDEN, LONDOI PROGRESS WRESTLING .COM'

Jonathan Gresham от Ring Of Honour ще има мач, срещу местния фаворит Dean Allmark

May be an image of 2 people and text that says 'PROGRESS WRESTLING CHAPTER 129 I CHOO- CHOO- CHOOSE YOU. JONATHAN GRESHAM .VS. VS DEAN ALLMARK FEBRUARY 20TH THE ELECTRIC BALLROOM CAMDEN, LONDO PROGRESS WRESTLING .COM'

Ако има интерес ще напиша няквко ревю след евента ;)

6 hours ago, DjiDjo said:

Също така и с нов водещ - Simon Miller от WhatCulture. Миналия месец показа доста харизма и беше доста забавен и адекватен като хост, дори беше предизвикан от Антъни Огого, което може би ще е по-дълъг сторилайн

Само на мен ли този пич ми е много cringe-ав? Има ужасно излъчване в ютюб, но не съм го гледал като хост. Има ли други фенове във форума?

ShiningWizard
17 hours ago, Bobotsi said:

Само на мен ли този пич ми е много cringe-ав? Има ужасно излъчване в ютюб, но не съм го гледал като хост. Има ли други фенове във форума?

Повечето кадри от от WhatCulture и Сultaholic са ми изключително фейк като образи и прекалено много се лигавят. Прекалено много натрапват лично маркско мнение в листите си, което не ми допада въобще. Предпочитам Deadlock. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...