Jump to content

MAFIA XVIII: Trifon Zarezan's Hangover (Официална тема)


ЧОТУДЕ

Recommended Posts

CfDxq1641505598.thumb.jpg.b509db20613b27afac27766119198b4e.jpg

 

На жителите на Харлан, Източен Кентъки им е дошло до гуша от корупцията, завладяла малкото градче. Изглежда, че е дошъл момента да върнат своето в собствените си ръце - въгледобивът, с който Харлан е известен. Ще успеят ли обаче да го направят или пипалата на Мафията ще се окажат твърде дълги?

 

 

ПРАВИЛА:

Участниците в сезона са 14. Техните роли са разпределени на случаен принцип чрез жребий в присъствието на свидетел. Видео доказателство ще бъде качено след края на играта. Всеки записал се ще получи падналата му се роля на лично съобщение преди началото на сезона.

 

Играчите са разделени на два отбора - Мирни граждани и МафиотиМафиотите се знаят помежду си, докато гражданите нямат представа кой с каква роля е и с кого са в един отбор.


В играта има 2 редуващи се фази - ДНЕВНА и НОЩНА. Всяка от тях продължава 24 часа. Началото и краят фазите ще бъдат винаги в 22:00 часа българско време. Сезонът ще започне с ДНЕВНА ФАЗА.

 

Всеки мафиот ще знае преди началото на Ден 1 кои са останалите мафиоти, но няма да знае кой от съотборниците му с каква роля е. Те могат да разберат това с откриването на тайния чат между тях след започването на Нощ 1. Изключение ще бъде ролята Новобранец. Ако я има в сезона, другите мафиоти няма да знаят на кой участник се е паднала.

 

В ДНЕВНАТА ФАЗА участват всички неелиминирани към настоящия момент участници и те могат да пишат свободно в темата за съответния ден. Всеки играч има право да гласува за един друг участник, който според него трябва да бъде елиминиран от играта. За елиминация е нужно МНОЗИНСТВО - тоест минимум половината плюс един от гласовете на живите играчи.

 

За да бъде елиминиран даден участник, е необходимо в 22:00 часа той да има поне минимално необходимия брой гласове за елиминация, упоменат в предната точка. Ако някой събере гласовете по-рано, това не води до елиминация, защото броят гласове може да се променя без ограничения до 22:00 часа.

 

Не е задължително да има елиминиран участник във всяка дневна фаза. Ако никой не достигне необходимият за елиминация брой гласове до 22:00 часа, съответната дневна фаза приключва без изгонен играч.

 

Всеки който гласува за даден играч има право да променя гласа си неограничен брой пъти за друг играч в рамките на дневната фазата. Гласуването става по следния начин: "Гласувам за Играч Х". Вотове без удебелен шрифт не са валидни и няма да бъдат зачитани. Промяната на гласа за друг играч става по следния начин: "Сменям си гласа на Играч У".

 

Желателно е гласуването да се изписва в края на мнението на отделен ред, защото това прави броенето на гласове много по-лесно и дава възможност за много по-чести ъпдейти на гласовете от страна на водещия.

 

При елиминация на даден играч, без значение дали е станала през деня или през нощта, ще бъде изписвано единствено дали той е бил мирен гражданин или мафиот, но не и дали е имал специална роля.

 

На елиминирани от играта участнци е напълно забранено да дават каквито и да били реакции в темите за дневните фази!

 

Всеки неелиминиран участник е длъжен да напише поне едно мнение във всяка една дневна фаза. Максимален брой няма. Ако даден играч не напише нито едно мнение в дадена дневна фаза, то той ще бъде отстранен от сезона веднага след края й, без значение от кой отбор е и дали има специална роля или не.

 

Всякакво редактиране на постове в темите за дневните фази е абсолютно забранено! Ако някой участник иска да добави нещо, трябва да го прави в нов пост. Понякога ако бъдат пуснати две бързи поредни мнения от един играч, те ще се слеят в едно - това е позволено и не е нарушение на правилата. Единственото, което е забранено, е едитването на мнения.

 

Всяко писане относно играта, на което и да е друго място освен официалната тема, ще се наказва с незабавна дисквалификация, без значение дали е повлияло на хода ѝ. Дори най-малкото споменаване на нещо около сезона в някоя платформа извън форума, както и в чатбокса или на лично съобщение във форума, ще доведе до незабавно отстраняване на съответния участник.

 

Всяко опитване да се доказва дадена роля или чат с водещия по какъвто и да е начин, включително скрийншот, измисляне на несъществуващи в съобщенията цветове или емотикони, или каквито и да било иновативни опити за заобикаляне на правилата и честната игра, също ще доведе до незабавна дисквалификация. Това важи и за всякакво пускане на скрийншоти или цитати от комуникацията с водещия, без значение дали скрийншотите са истински или редактирани.

 

Като се изключат горните две точки, имате право да пишете абсолютно всичко друго в темите за дневните фази. Всякакви клипове, троления, лъжи, заблуди, басове, обещания, подвеждания и психоатаки са напълно позволени!

 

През НОЩНАТА ФАЗА темата на играта се заключва. Мафиотите имат право да елиминират по един гражданин във всяка нощна фаза (но може и да не го правят, ако преценят че е по-добре за стратегията им). Също така, гражданите със специални умения имат право да ги използват.

 

В НОЩНАТА ФАЗА Мафиотите могат да комуникират помежду си и да обсъждат стратегията си в таен чат, който ще бъде създаден от водещия след края на Ден 1. Ако мафиот бъде елиминиран от играта, той бива премахнат от мафиотския чат до края на сезона. Мафиотите нямат право да ползват този чат през дневната фаза.

 

Краен срок за използване на всички специални умения през нощната фаза е 21:00 часа. Това дава на водещия 1 час да оправи различните интеракции между ролите и да подготви мнението си за началото на следващата дневна фаза. Ако някой играч с роля не изпрати на водещия своето отиграване до 21:00 часа, се счита че той не е използвал ролята си в съответната нощ.

 

Дневните и нощните фази ще се редуват, докато единият отбор не постигне условието си за победа. Краят на сезона настъпва, когато се случи едно от следните две неща:

   - За да спечелят играта, Мирните граждани трябва успешно да елиминират всички мафиоти от играта.

   - За да спечелят играта, Мафиотите трябва да изравнят броя на мирните граждани със своя.

 

ВЪЗМОЖНИ РОЛИ:

Кръстникът

godfather.jpg.c5cc4a1b6ee8e470c3c7d4bbe2d15689.jpg

Дълбокоуважаван, лидер за пример. Макар и да е на преклонна възраст, жените още се хвалят, когато имат честта да посетят спалнята му. Отдал се е повече на забавленията и не е толкова жаден гангстер, както едно време. Оставил е почти всичките си задължения на подчинените си. От друга страна, те надушват, че краят му е близко и се облизват за короната. Не може да бъде елиминиран през дневна фаза чрез гласуване преди да бъдат отстранени всички останали мафиоти. Може обаче да бъде застрелян през нощта от Рейнджърката, без значение дали има останали живи и други мафиоти освен него. Ако през дневна фаза събере нужните за елиминация гласове, ще бъде обявено, че няма отпаднал играч и няма да бъде изписано каква е точната му роля.

 

Новобранецът

Dewey_Crowe_S6.jpg.e9d5f31a0b2920221b736b7cda67a178.jpg

Наивен смелчага, който от малък мечтае да е лошото момче с многото пари, по което мацките припадат. Опитва се да се докаже на Мафията и да ги накара да го привлекат на своя страна. Започва играта сам, но знае кои са мафиотите. През всяка нощна фаза те ще имат правото да питат водещия дали ЕДИН играч е Новобранецът. Ще им бъде съобщавано само "да" или "не". Ако бъде намерен, те ще знаят кой е, но Новобранецът ще влезе в мафиотския чат в следващата нощна фаза, което означава, че през дневната такава той няма да знае, че е бил открит. Може да бъде убит по погрешка в нощна фаза от колегите си преди да бъде намерен. При негова елиминация ще изпише, че е Мафиот по всяко едно време. Ако броят на гражданите се изравни с броя на мафиотите, дори преди Новобранецът да е влязъл в мафиотския чат, то победата пак отива при Мафията.

 

Капото

Elias_Marcos.jpg.22ca7f3039256e43330015457582d802.jpg

Капорежим или капо, понякога капитан, е ръководител на екип от военни изпълнители и отговаря за определени области на територията или видове престъпни дейности. Капото е глава на малкото му семейство, но той напълно се подчинява на всички ограничения и закони, установени от ръководителя на голямото семейство (Кръстника), като му плаща част от доходите си. Обикновено Капото се назначава лично от Кръстника. Целта му е да спечели играта сам и да се превърне в Кръстник на Мафията. Ако броят на гражданите се изравни с броя на мафиотите и има друг жив мафиот, то Капото ще отпадне автоматично и играта ще продължи.

 

Консилиерът

Consigliere.jpg.53a4a651c5b6b2f974819380dd93662f.jpg

"Consigliere" е семеен съветник. Той е посредник за разрешаване на спорове. Консилиерите често са адвокати или борсови посредници, на които Кръстникът има доверие и с които дори може да има близко приятелство. Обикновено нямат собствен екип, но имат значително влияние в семейството. Консилерите често действат като дипломати. В случая той е мозъкът на Мафията и е получил почти всички управленски функции от Кръстника. Ако бъде елиминиран в дневна фаза, има правото да остави пресмъртно писмо на своите колеги с бъдеща стратегия или каквото той си реши и то ще бъде предадено в мафиотския чат от водещия. Приживе има предимство в решенията за блокиране, ако не е съгласен с колегите си.

 

Алкохолизираният Шериф

Raylan_Givens_S6.jpg.21ada6e496188fe0ea4a0480136a4529.jpg

Той е най-добрият в бранша, когато е трезвен. Преди да стане Шериф, той и партньорът му са основните дразнители на Мафията. Те обаче стигат твърде далеч и неговият партньор и най-добър приятел е ликвидиран, за което той се обинява и до ден днешен. Това е и причината да посегне към чашката. Неговият свят е разделен на две - почти всяка вечер се налива с уиски и живее в миналото, а през останалото време търси възмездие, макар и уморен от неравностойната битка. Има право да пита водещия на лично съобщение в ДВЕ нощни фази за това дали даден участник е Гражданин или Мафиот. За всяка успешна проверка (намиране на Мафиот), ще получи допълнителна такава. При питане получава информация само дали играчът е Гражданин или Мафиот, но не и дали и каква специална роля има той. Ако бъде блокиран, няма да научи нищо и ще загуби една от проверките си.

 

Гаджето на Шерифа

raylangf.jpg.d3091611d7e2a7fad19f130b93daf4d1.jpg

Секси и умна мадама, която без проблем може да се уреди с покана за едно от известните мафиотски партита и да получи информация за един от жителите на Харлан. Тя много добре знае кога да спре, за да не пробуди твърде много подозрения. Животът на ръба я възбужда и затова е с Шерифа, макар и той да има проблеми с алкохола. Има право да пита водещия на лично съобщение в ЕДНА нощна фаза за това дали даден участник е Гражданин или Мафиот. При питане получава информация само дали играчът е Гражданин или Мафиот, но не и дали и каква специална роля има той. Ако бъде блокирана, няма да научи нищо и ще загуби проверката си.

 

Рейнджърката

Rachel_Brooks_S6.jpg.51c036eb7c8b8208caefdf00ee886ea0.jpg

Луда кучка, на която не ѝ пука от нищо. Готова е на всичко в борбата с неправдата. Ако бъде убита през нощта от Мафията, има правото да елиминира заедно със себе си ЕДИН играч по свой избор преди да отпадне. Може да убие Мафиот, но и Гражданин по погрешка. Може да убие Кръстник, без значение дали има останали живи и други мафиоти освен него. Ако играчът, по който стреля е защитен от Лечителката, то той ще остане в играта. Ако прецени, може да отпадне и без да използва полагащото ѝ се убийство. Ако остане като последен оцелял Гражданин заедно с един последен оцелял Мафиот, играта се печели автоматично от Гражданите.

 

Началникът

Art_Mullen_S6.jpg.e986ee205ed503308c2297bf454d5348.jpg

Изглежда има устна договорка с Мафията - не се бърка в големите им афери, а те не закачат него и семейството му. Освен това го хранят с дребни риби. Наглежда за това Шерифа да не си вре носа, където не му е работата, с което неведнъж му е спасявал живота. Дали обаче в един момент няма да му писне от наглостта на Мафията и няма да поиска градчето си обратно? Не може да бъде елиминиран от Мафията през нощна фаза. Ако бъде стреляно по него, нощната фаза просто ще приключи без елиминиран участник. Може да бъде елиминиран през нощта по погрешка от Рейнджърката, както и в дневна фаза чрез гласуване.

 

Фалшификаторът

Boyd_Crowder_S6.jpg.bfc332e7cb8e6a338765c8e902b4da84.jpg

Революционер, който има собствена битка - да помогне на Гражданите да прогонят Мафията и да се опита да сложи ръце на мините за въглища, които смята, че му пренадлежат, защото баща му е имал дял от тях преди Мафията да заграби всичко. Има право да промени гражданския вот в ЕДНА дневна фаза, като за целта трябва да пише на водещия на лично съобщение преди нейния край, че иска да прехвърли гласовете от Играч X на Играч Y. Важи само за крайния вот от фазата - гласовете за играч X ще бъдат прехвърлени на играч Y в поста за края на деня.

 

Лечителката

0bacc3d7b112df7bf76e99540ea5690e.jpg.34d42720bc605b56a2ce51f85597ecb5.jpg

Отказва се от работата си в Спешна помощ, защото огромен процент от приетите са жертви на Мафиотите. Видяла е такива неща, че няма да ѝ мигне окото, ако трябва да елиминира мафиот. Смела жена, която вярва, че моментът Гражданите да се изправят срещу тях е сега или никога. През всяка нощна фаза има право да предпази един играч по свой избор. Този участник не може да бъде убит по никакъв начин през съответната нощ. Може да защити себе си. Няма право да предпазва един и същи играч в две поредни нощни фази. Може да защити мафиот по погрешка и той няма да бъде елиминиран, ако бъде атакуван от Рейнджърката през съответната нощ.

 

Бодигардът

Tim_Gutterson_S6.jpg.9cbb253b757b34bfb0c6d9c3f14ca951.jpg

Класически мъжкар. Не говори много, но е харесван заради лоялността си. Може би най-близкия човек на Шерифа след смъртта на партньора му. Преди началото на сезона ще му бъде дадена задачата да пази един от другите граждани. Защитеният играч няма да знае, че има Бодигард. Всеки гражданин може да има Бодигард, независимо дали има роля или не. Ако охраняваният играч бъде елиминиран по какъвто и да е начин, то Бодигардът ще се жертва и ще отпадне вместо него. Ако охраняваният участник бъде атакуван през дадена нощ, но е предпазен от Лечителката, нито той, нито Бодигардът ще отпаднат. Ако обаче Бодигардът бъде блокиран, а охраняваният играч бъде атакуван, то Бодигардът няма да може да го спаси и ще остане в играта вместо него.

 

Инсцениаторът

Douglas_Cooper_infobox.jpg.a9242ad220bc752082caff943bf2aa84.jpg

Луд чичка. Експлозивите са неговата страст. Може да инсценира собственото си убийство толкова добре, че дори да заблуди самата Мафия. Ако бъде поръчан през нощната фаза от Мафията, то той няма да отпадне. Умението му може да се активира само веднъж. Може да бъде блокиран - в такъв случай ще бъде елиминиран.

 

В сезона ще бъдат включени само някои от ролите, като нито една от тях не е задължителна. Възможно е да има една тайна роля извън списъка, но може и да няма. Това няма да бъде обявено, но ако има тайна роля тя ще е максимум една.

 

СРЕДСТВА:

Медальонът за имунитет

ed710d060ec630cfca55a6f61e5105cb855e4341_original.jpeg.2fbbf901ce17f3e7d48e013a9ed90598.jpeg

 

Дори и в 21-ви век жителите на Харлан са все още с доста старомодно мислене. В градчето има куп вековни традиции, които се спазват и до днес. Една от тях е свързана с медальон, който е сменил стотици притежатели поколения наред. Държателят му има правото да бъде помилван веднъж, ако бъде поръчан. След като го използва, той трябва да го предаде на друг човек, което означава, че с протекцията му е свършено. Обикновено възползвалите се от тази привилегия бягат надалеч, защото знаят, че дните им в Харлан са преброени. По този начин градчето е било пречиствано от нежелани жители без допълнителни кръвопролития. Ако това средство бъде включено в сезона, то ще бъде само и единствено след изпълнението на дадено условие, за което свидетелят също ще бъде запознат. Може да се падне както на Мирен гражданин, така и на Мафиот, но ако в играта има Кръстник, то медальонът не може да бъде получен от Мафиот. Важи само за една дневна фаза, като преди нейното начало държателят трябва да уведоми водещия, че иска да го използва и той ще получи имунитет. Ако този участник събере нужния вот за елиминация през тази фаза, ще бъде обявено, че няма отпаднал играч. Ако пък участникът не получи достатъчния брой гласове за елиминация, то той ще загуби медальона си въпреки това.

 

Блокирането

ed710d060ec630cfca55a6f61e5105cb855e4341.jpg.2a43c757a13c9da0122428ca12771146.jpg

Мафиотите винаги са една крачка напред. Те имат хора навсякъде, които ги предупреждават за евентуални действия срещу тях, така че да имат време за реакция и да блокират опитите на гражданите да ги разобличат. В сезона не е включена ролята Блокировач, но Мафията ще има правото на три блокирания. Изцяло тяхно решение си е в кои нощни фази и по кой участник да ги използват. Блокираният играч няма да има правото да използва специалното си умение в дадената нощ. Не е разрешено да се блокира един и същи участник в две поредни нощни фази. Консилиерът има предимство в решенията за блокиране, ако не е съгласен с колегите си.

 

Сезонът започва в 22:00 часа на 10.02.2022!

 

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

 

- 911, какъв е адреса на спешния случай?

- Не е спешен случай, току що застрелях един боклук в бар "Кристал", пратете олигофрените от Харланската полиция.

- Жив ли е простреляният, проверихте ли дали има пу...

Шерифът затвори телефона. Той беше уморен от бездействието на корумпираната полиция.

- Къде ще сме на Свети Валентин? - попита приятелката му.

- Аз празнувам ТРИФОН ЗАРЕЗАН! - отговори Шерифът.

Това беше поредната ликвидирана малка риба. В Новогодишната нощ те си обещаха, че ще стигнат до големите такива през 2022. Ще успеят ли обаче да го направят или Мафията ще ги елиминира по пътя си към тоталното завладяване на Харлан?

 

1 час до началото на MAFIA XVIII!

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Начало на Ден 1!

В играта има 14 участници.
За елиминация са необходими 8 гласа!

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 11.02.2022.

@THE ENEMY, @Jack Bauer, @kabakov, @Enough*, @Dudley, @Radox,

@neshev, @Farest, @Socki, @hacky, @LightOne, @Price, @jobber91, @Himler

 

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

АРЕ СТИГА ВЕЧЕ ВЕ!!! Може ли за ебания, факан пореден път да съм гражданин, и то без роля. Това не може да е истина, от 10 участия сигурно вече никога не съм бил мафиот. Сега нямам и роля и съм буквално БЯСЕН! направо ме гласувайте още отсега и да приключва фарса и подигравката!

35izpu1.jpg

Link to comment

Гражданин без роля, както предния път. Обмислям пак да играя с БЛЪФОВЕ, да видим колко е насрана мафията!

 

 

Link to comment

И к'во сега? Спуснаха ни в някакво миризливо миньорско селце в забравен от бога американски щат. Добре, че Baito60 не играе, че щяха да му откажат визата за комунисти.

 

Интересно ми е Farest какво ще разбере от новите роли. Той старите не можа да научи как работят, та тия ли...

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
2 minutes ago, Radox said:

БЯСЕН

 Бесен?

 

Още някой няма ли да напише, че е гражданин без роля? :blush:

Link to comment
1 minute ago, Price said:

 Бесен?

 

Още някой няма ли да напише, че е гражданин без роля? :blush:

Аз :wank:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
3 minutes ago, Price said:

 Бесен?

 

Още някой няма ли да напише, че е гражданин без роля? :blush:

Пресен, пресен спечелил наградата за мафиот на годината! Поздравления, колега! 

Време ли е да спечелиш и гражданин на годината? 👀

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

Аз мирен гражданин, роден в Тропико. Когато таен агент на ЦРУ Чотуде свалил наш Ел Президенте, аз емигрирал в Америка за да живее хубав живот. Сега мие чинии в Мъкдуналдс и живее в конушня с 8 братовчеда, но някой ден аз сбъднал своя мечта и станал голяма звезда! :wank:

Link to comment
10 minutes ago, LightOne said:

Пресен, пресен спечелил наградата за мафиот на годината! Поздравления, колега! 

Време ли е да спечелиш и гражданин на годината? 👀

Пилците ги броим наесен. Няма да печеля награди от първия сезон за годината, много вода има да изтече. Пък и аз на един силен сезон след това правя няколко доста посредствени 😴

Link to comment
Quote

Пилците ги броим наесен. 

 

Това заигравка с Пилето ли е? Да не те е бройкал пак мафиот. :D 

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
27 minutes ago, LightOne said:

И к'во сега? Спуснаха ни в някакво миризливо миньорско селце в забравен от бога американски щат.

 

jim-beam-kentucky-dram-whisky-1-liter.jp

 

 

Кентъки е един велик щат!

Link to comment

Разбираемо е да го твърдиш, щото е единственото място, където омбре като тебе е намерил престижна работа в Мъкдуналдс и луксозно място за живеене в местната конюшня, амиго.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
58 minutes ago, Radox said:

АРЕ СТИГА ВЕЧЕ ВЕ!!! Може ли за ебания, факан пореден път да съм гражданин, и то без роля. Това не може да е истина, от 10 участия сигурно вече никога не съм бил мафиот. Сега нямам и роля и съм буквално БЯСЕН! направо ме гласувайте още отсега и да приключва фарса и подигравката!

Добре, глас за радокс.

Link to comment

Тоя сезон май ще е най-умрелият досега. Напълно плачевно и несериозно начало на Ден 1.

35izpu1.jpg

Link to comment

Какви идеи да ти давам какво да правиш в Ден 1 ве, да не играеш за пръв път факаната игра?

 

Аз нямам желание да правя нищо, защото за пореден факан път съм ебан гражданин. Вече доказах всичко в тази игра като такъв и няма за какво да се боря повече. Бях гражданин в сезони 6, 7, 10, 13, 14 и 16, а сега в 18 пак? Не издържам повече на ужаса...

35izpu1.jpg

Link to comment

В такъв случай какво му е плачевното на Ден 1? Най-добре стани водещ отново, дай си роля МАФИОТ-КРЪСТНИК и ГРАЖДАНИН-ПРИНЦ и заедно с това води. При това положение няма как да нямаме най-добрия сезон и най-добрият Ден 1.

 

 

Link to comment

15 отговора с по 1 изречение за три часа от началото на играта, това му е плачевното.

35izpu1.jpg

Link to comment

Гласове към момента:

Radox (2) - neshev, hacky

LightOne (1) - Farest

 

Не са гласували:

THE ENEMY, Jack Bauer, kabakov, Enough*, Dudley, Radox, Socki, LightOne, Price, jobber91, Himler


За елиминация са необходими 8 гласа!

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 11.02.2022.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...