Jump to content

UFC Fight Night "Hermansson vs. Strickland" - 5 февруари 2022


neshev

Recommended Posts

Шон Стрикланд си победи често, не разбирам тоя сплит десижън на какво се дължи. Не беше кой знае какъв мач, точкуване пред цялото време, но победата си е победа и толкова. Стрикланд е топ боец, но не е шампионски материал според мен. Аз не го виждам срещу човек като Адесаня как би издържал е три рунда с подобна игра. Не мисля, че има много шансове и срещу Уитакър и Ветори дори, макар че срещу последният бих искал да го буукнат.

 

Ник Максимов го бутат супер много, ще го видим срещу по-читав съперник колко ще струва. Засега ми изглежда върло надценен.

Големият победител от тая вечер със сигурност е Shavkat Rakhmonov. Още от първите му мачове в UFC прави впечатление и към момента изглежда супер сериозен проспект. Това момче може да стане шампион един ден, има всички дадености за това. А пък и е млад още, на 27 е. Това трябваше да е ко-МЕ за мен. 

Много бях надъхан за истинският финал на TUF, на който обаче не обърнаха никакво внимание.  Bryan Battle доказа, че е победител и от тук нататък очаквам добри неща от него. Не знам дали ще може да направи нещо сериозно, но е кораво копеле и ще е интересен мидкардър.

Chidi Njokuani с победа за 16 секунди. Аз я изтървах, ако трябва да съм честен. Докато се намотам и той мачът свършил - гледах повторенията. Тоя пич не знам защо го унижаваха да играе в DWCS, а сега е в прелимките. Това момче нито е новобранец, нито е талант - доказал се е като сериозен боец, знае се колко може. Не виждам защо се случва всичко това. 

Jailton Almeida ми беше много интересно какво ще направи и съм супер доволен от неговия дебют. Писах за него в DWCS темата - там впечатли супер много, сега и на дебюта си показа, че е голям боец. Много добър граплър, който си отваря място за GnP и се възползва максимално. Отдавна не бях гледал такъв побой от фулмаунт позиция, напомни ми старите UFC-та, където не бяха още толкова подготвени. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...