Jump to content

AEW Dynamite - 2 февруари 2022

neshev

Recommended Posts

Това е PPV ME :cool: Трябваше им обаче да го хайпнат от поне две седмици, не знам що се бавиха до последно.

5 minutes ago, kabakov said:

Кендрик пък от кога е в AEW?

Вчера се чу, че е бил освободен от WWE (по негово желание) и само няколко часа по-късно беше обявен горния мач. 😃

Както казах и в предната тема - знам, че AEW не са фенове на DQ, count out и всякакви подобни финиши, но Punk vs MJF трябва да PPV. Най-логично ми се струва Спиърс да му ковне пет стола в гърба преди да е започнал мача/в самото начало на мача.

Malakai Black  и Brody King трябва да вземат победата тук, това може да е следващия голям отбор на AEW. Добри гимици са, добри са на ринга, могат да постигнат наистина големи неща с правилния букинг. 

И Браян Кендрик ли довтаса, бе? AEW спокойно могат да се разделят на три бранда в момента, толкова кечисти подписаха. Да се чуди човек защо, като така и не ги използват. 

ShiningWizard

Иии Браян Кендрик го кенсълнаха часове преди мача си с Джон Моксли и сега ще му търсят заместник. Ех тая идентичностна политика, сега и кеча я еба. Май AEW са този sloppy shop, за който Таз лафеше преди 2 години.

image.thumb.jpeg.aaec23eb38ae6db19bc83bf942e2b65c.jpeg

^ Всичко против евреите, че холокостът не съществува, че не е имало газови камери и лагери и че евреите въртят целия свят в някаква невероятна конспирация.

Лол, наистина не очаквах, че ще има Punk vs MJF. Мачът беше с една идея по-бавно темпо от това което исках, но все пак беше супер. Видяхме Пънк да прави неща, които не е правил наистина от 17 години - надъхан е и получихме зрелище. Единственото, което ми липсваше около този мач беше грандиозността, която WWE успяват да докарат на подобни сблъсъци с промота. Следващата глава очевидно ще е gimmick мач, надявам се този път наистина да го запазят за PPV.

Не бих отказал Моксли и Браян в отбор с цел да ги държат далеч от ME, но по-скоро ще гледаме вражда между двамата. Има достатъчно добри отбори в компанията - странно ми е, че Били Гън лайнарчетата са основните противници на Джурасик Експрес. Вижда се слабост в това face-ове да са ти шампионите, както при тях, така и при Hangman. Но това винаги е било проблем в кеча и най-паметните царувания са на хийлове.

Такъв Адам Коул искам да виждам.

Руби Сохо вече джоби, минаха и нейните 15 минути слава.

6 minutes ago, BiZkiT said:

^ Всичко против евреите, че холокостът не съществува, че не е имало газови камери и лагери и че евреите въртят целия свят в някаква невероятна конспирация.

Емиии, до тука му беше кариерата. Що се бърка в неща, които не разбира, а и много добре знае, че свободата на словото не е вече на почит...

Те го закриват за неща от преди 10 години. Манякат е бил доста дълбоко в конспирациите. Само не знам защо точно сега излизат, точно когато дебютира в AEW.

Те ги съдет за изнасилвания преди 40-50 години, ти за преди 10 години ми говориш. Модерно е.

ShiningWizard
31 minutes ago, neshev said:

Само не знам защо точно сега излизат, точно когато дебютира в AEW.

Защото този плужек David Bixenspan рови навсякъде за всяко ново подписване, било то на WWE или AEW. Това не му е първият път да саботира кечист. 

2 hours ago, ShiningWizard said:

Защото този плужек David Bixenspan рови навсякъде за всяко ново подписване, било то на WWE или AEW. Това не му е първият път да саботира кечист. 

THE BIX ли бе? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

pizzashack666

Kendrick да си лега, май не спи много много (още преди 4-5 години ли колко като се появи изведнъж в оня CWC тоурнамент, който беще основата/дебюта на 205 Live, общо взето от тогава WWE не съм гледал май) като го видях си приличаше на Мет Хед отсвъвсвякъде, ясна е работата общо взето, а и радара ми явно не е за подценяване. Всичко друго е ясно, Моксли/Браян сегмента беше чук, яко шейдс оф Джим Корнет етц.

Сега съм на Бренди Роудз/Дан Ламбърт сегмента и продължавам да гледам, друго незнам к'во да кажа още освен, че на Бренди Роудз ще и изям пичорестеса, ако ми се появи. 

Та т'ва е за сега.

"I don't know what you're laughing at, Ethan. Everyone knows the only reason we hired you was to get to Josh Alexander". 😮

Не така, како Brandi! Не ме tease-вай така гадно. Оставете си Josh, където е в момента плс.🤞Не съм изгледал шоуто все още, но това беше забавно сегментче. Обаче, странно ми е как Brandi беше по-мразен heel от Lambert като чисто на ниво образ Lambert би трябвало да е пъти по-мразен от нея. Явно Brandi обира heat-a на Cody.

pizzashack666

Adam Cole като че ли бе чул какво казаха миналата седмица Браян и Корнет за него, беше доста изнервен (или така изглеждаше поне) в промото му от сряда вечерта. . "If hear ONE MORE time that I got defeated by Orange Cassidy I'm going to lose it" или нещо от този род, при което 2 изречения по късно споменава как в петък ще покаже на ВСИЧКИ, как нещата които се говорят за него са неверни и незаслужени, защото ще "размаже" Evil Uno. Още веднага както го чух си представих реакцията на Корнет и Браян каква ще бъде най-вероятно.. I mean, от Cassidy към Evil Uno. . way to try and prove a point, man. Най-вероятно пак ще го спукат от керия. Нещо не е както трябва в AEW относно Cole и това си е. А и очевидно пича тотално е загърбил фитнеса, то си личи, не съм тренирал от 3 години по сериозно и активно (да не кажа, че почти не съм въобще) и ръцете са ми като че ли по-големи от неговите lol; Да се стяга момеца, има си яко пиче до него (Брит Бейкър), само това трябва да му е мотивация да ходи във фитнеса много по-често. Незнам, всеки с бакиите си, ама се излага. Остава ми около час още от Dynamite, по-късно ще го доизгледам. Но също така не ми харесва, че Руби и отмина момента и пуша като че ли, за да пушват на нейн гръб транито Nyla Rose (никого не обиждам, трани си е); Разбирам да беше трани, но да не беше такава гигантка, тя е по голяма от половината мъжки ростър като че ли lol; Нещо не ми се нрави цялата работа. Тони Кан не му се вЕрва очевидно и т'ва си е. И Данхаузен също, крака му още не е читав, тия го дебютнаха да прави нЯкви изтръпнали физиономии. За няколко месеца AEW дръпнаха надолу и то рязко в някои аспекти, дано има положителен ъпгрейд скоро. 

Много люто шоО беше това, постараха се да го направят наистина голямо събитие. И като за телевизионен ивент, мисля, че успяха да се справят.

Промото на Браян беше добро и каза много верни неща. Имаше особено реалистични доводи в това, което каза. Ясно е, че ще търнват хиълове, за което съм повече от доволен. AEW трябва да има своят вариант на МЕМ 😎 и да издигнат младите покрай подобен стейбъл. Това може да стане класика, ако не го осерат... както впрочем осраха МЕМ в TNA едно време. :dry:

Pac супер много радва в момента, стабилен мидкардър - перфектен на ринга и с повече от приличен гимик. Добре си играе ролята, олд скуул бейби фейс - бие се сАс лошитИ, отмъщава - както си му е редът. С Алистър Блек могат да направят луд мач на един по-късен етап и дано и така да стане. Много хора забравят, но Пак всъщност е абсолютен изрод що се отнася до in-ring performance. Победата отиде в правилният отбор тук, аз съм супер надъхан за Блек и Онзи-другия.

Мейн Ивента беше много добър и му дадоха супер много време. Точно така и трябваше да бъде. СМ Пънк не е кечистът от едно време, но се раздава. Личи си, че е ветеран - там, където не може да навакса с физика вече, запълва празнините с психология. Целият мач беше изграден перфектно в това отношение. Очаквах, че ще направят някоя тъпотия и ще им прекъснат двубоя набързо ,за да го оставят за ППВ, но явно Пънк е решил, че няма да се лигави пред собствена публика и ще се раздаде. Това може да е враждата на годината, засега върви перфектно. 

Пак е може би кечиста, който е най-пренебрегнат  в целия ростър. Имал  съм късмета няколко пъти да го гледам на живо и има страхотно присъствие. Беше накарал едно момиченце да се разплаче само докато го погледна за няколко секунди. На ринга е сред най-добрите. Влизането му в ролите също е невероятно, дали ще е копеле или daredevil, той може всичко. Знам че тука е пълно с wwe фенове, но за мен Пак е Сет Ролинс на квадрат. Иначе избързаха с махането на превръзката на очите му.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...