gboy Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Усещам, че Orange ще се раздаде тука ... ще се изстиска, дет се вика Иначе последните две предавания имат проблем с липсата на фокус, някак трудно се отличават главните вражди. Дано да се оправи в това отношение. Няма да е зле и да се върнат малко от МЕ-търите и да започнат по-читави вражди. Колкото и да ме кефи Сами, сежашният му фюд с Коуди си е мидкард атракция. Кени Омега много липсва. При двойките също няма качествена вражда - ясно е, че динозавърЕкспрес са транзитни шампиони и са с титлите по заслуги, но това е важна дивизия в AEW и не върви да се оставят джобъри да са й лице. Да си приключват там кратката история с побоя над Крисчън и да дадат титлите на някой читав отбор. Пънк и MJF явно тепърва ще набира сила, така че там разбирам защо се задържат нещата на тоя етап. Джерико няма работа в мидкарда. Link to comment
neshev Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 И тука ще ми трябват обяснения и разяснения. Link to comment
nWoHulkster Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 ^ Готово: Доста над редовното AEW ниво. И при това само в рамките на шест часа. Аз лично не съм му фен въобще, ама на черното не може да се каже бяло. Пичът си има аудитория и е едно от най-популярните инди имена заради странния му образ. Пасва идеално на вкусовете на AEW аудиторията и съответно ще бъде добро попълнение към midcard-a и онлайн шоутата на AEW. Link to comment
Chicky Ricky Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 4 hours ago, neshev said: И тука ще ми трябват обяснения и разяснения. Кой, по дяволите, е тоя, бе? 🧐 Link to comment
BiZkiT Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Не разбирам защо толкова се хули загубата на Адам Коул. Cassidy колкото и goofy образ да е, преди шест месеца имаше мач за титлата с Омега и PAC. Мачът не беше кой знае какво, даже за такъв stipulation предпочитам доста по-лична вражда (Adam Cole vs O'Reilly примерно), а и се очаква малко повече насилие. Безплатен MJF vs Punk ми се вижда нереално, предпочитам другата седмица пак да пречукат Пънк преди мача. Иначе, Сами и Коуди направиха страхотен мач, даже можеше още време да им дадат, няколко откачени spot-а. Само тоя reign на Коуди за бройката ли беше, никаква логика. По-малко Джерико, повече House of Black сегменти моля. Link to comment
pukkod Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ето това беше един от най-бруталните спотове,които някога съм виждал. Като цяло мача беше нереално добър, тотално обра точките на цялата вечер, макар че по мое мнение завърши с грешен победител. Не че Коуди ми е особено приятен, ама Сами шампион ми е като стъпка назад. Щеше да е по-готино да дропне на нова муцуна, Гевара не беше най-интересния шампион предишния му run, ама живи и здрави. Link to comment
baikiro Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 12 hours ago, neshev said: И тука ще ми трябват обяснения и разяснения. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
ShiningWizard Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 “Кажи ми, че кечът е умрял без да кажеш, че кечът е умрял.” Ок, IMG_5149.MOV Link to comment
nWoHulkster Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Нека да си продължа горната мисъл, че тук аргументът ми се вижда дори по-добре: Пак казвам: AEW аудиторията му се кефи и ще му се кефи, така че не се чудуте кой е тоя и защо е тук. Link to comment
nWoHulkster Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 57 minutes ago, pukkod said: Ето това беше един от най-бруталните спотове,които някога съм виждал. Този ъгъл долу + забавения кадър го правят да изглежда дори по-cool: Това също ми хареса. Тотално babyface промо от Cody... тази седмица. Link to comment
ShiningWizard Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Danhausen е готин образ, но това за мен беше много левашки начин да го дебютират. Появява се в стил Хорнсуогъл в мач между Адам Коул и Ориндж Касиди. Нима така трябваше да го направят? Разбирам, че образът му не е сериозен, но като му пуснеш дебюта без контекст, едва ли би се заинтересувал от Danhausen. Според мен AEW почнаха да хайпват кечисти по един супер неорганичен начин. Ясно се видя при Hook, но при Danhausen е 50/50, тъй като пичът се скъса да прави какви ли не неща, за да стане популярен в инди кеч средите и да се хареса на големите федерации. Link to comment
neshev Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 7 hours ago, nWoHulkster said: Пак казвам: AEW аудиторията му се кефи и ще му се кефи, така че не се чудуте кой е тоя и защо е тук. И все пак. Кой по дяволите е този? Какъв му е образът. "Over е сред маркската публика на AEDub" не е големият mic drop момент, който си мислиш, че е. 😂 Link to comment
Chicky Ricky Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 9 hours ago, ShiningWizard said: Danhausen е готин образ, но това за мен беше много левашки начин да го дебютират. Появява се в стил Хорнсуогъл в мач между Адам Коул и Ориндж Касиди. Нима така трябваше да го направят? Разбирам, че образът му не е сериозен, но като му пуснеш дебюта без контекст, едва ли би се заинтересувал от Danhausen. Според мен AEW почнаха да хайпват кечисти по един супер неорганичен начин. Ясно се видя при Hook, но при Danhausen е 50/50, тъй като пичът се скъса да прави какви ли не неща, за да стане популярен в инди кеч средите и да се хареса на големите федерации. Danhausen e 100% jobberhausen. След няколко месеца е бъде гледан само в AEW Dark: Elevation или ще си подава молбата си за напускане от федерацията. Link to comment
nWoHulkster Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 2 hours ago, neshev said: И все пак. Кой по дяволите е този? Какъв му е образът. Ето тук при Conan O'Brien обяснява малко: Ако искаш повече инфо, имаш Гугъл - действай. Link to comment
spirtologa Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Заради такива като Danhausen е срамно да гледаш кеч Link to comment
gboy Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 ^ Сещам се оня скеч от толкшоуто на HBO, дето викаха "Кечът е по-готин от всичко, което дават по телевизията" ---- Иначе шоуто този път беше много добро. Последните две седмици бяха слаба работа, но тук имаше пик . = Сами Гевара и Коуди с много, много силен мач. Спотовете бяха уникални. Странно, че Роудс се е навил, той си пада по олд скуул-а, обаче тука радваше смарковете. Правилен победител за мен. Сами се мъчат да го издигнат на ниво ъпърмидкардър и това е пътя, с подобни победи в големи моменти. На Коуди тая победа не му трябваше, а и тоя пояс също. Тия титли са за мидкардъри и на Гевара му отива. Единствено ме драднят промотата с тия листове. Един път е забавно, втория е вече досадно, третия - не знам, ще превъртам. = Блек-отбора ми стават любимци. Силно попълнение към и без това силната дивизия. = Хангман Пейдж продължава да изглежда като всичко друго, но не и като шампион. Слаба история. = MJF открадна шоуто с тоя сегмент. Най-добрият хийл в момента в кеча като цяло. 🕵️♂️ Със CM Punk правят много яка вражда и ако не я осерат ще имат епични мачове. Пънк ще се раздаде, сигурен съм. = Брит Бейкър ... #охКотьоКотьоооо - определено звездата на женската дивизия. Страхотно промо. = Ориндж Касиди ... ти да идиш. Значи можел маниака, просто не му се занимава да си чупи кратуната Много силен мейнивент между него и Адам и Коул. Това можеше да закрие всяко едно ППВ на AEW. Голяма изненада за мен е, че тая вражда се получава толкова добре. Хайпнаха добре и идващите епизоди. Като цяло съм доволен от повечето неща, които се случват. Има още какво да се желае, като например по-добър фокус при враждите, но качеството на AEW определено е страхотно и ме върна към активното гледане на кеч. Не го знам тоя шашавел, дето дебютира и го обсъждате тука, какъв е и що е, ама се надявам да е култов образ. Явно му се кефят марковете, значи има някаква причина. Ще го видим. Link to comment
njpw_puroresu Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Видях че Мелцер е дал ***** на Гевара Роадс. Нищо лично към Дейв но няма как този мач да е *****. Типичният ентертайнмент спотфест без психология и техника. Нищо общо с класиките в Токио Дом. Първо че в Токио дом никога няма да им трябват стълби че да направят ***** въобще в прореза много рядко ползват гимици докато некадърните американци се скъсват от такива мачове но там е защото самите фенове са извратеняци и изроди. Тоя мач му давам *** 1/2 чисто технически не беше издържан и ми е доста обидно че някое прохождащо соматомаку след 30 години ще види че този мач има ***** а някоя класика в Япония едва **** 3/4. Link to comment
spirtologa Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 34 minutes ago, njpw_puroresu said: Видях че Мелцер е дал ***** на Гевара Роадс. Нищо лично към Дейв но няма как този мач да е *****. Типичният ентертайнмент спотфест без психология и техника. Нищо общо с класиките в Токио Дом. Първо че в Токио дом никога няма да им трябват стълби че да направят ***** въобще в прореза много рядко ползват гимици докато некадърните американци се скъсват от такива мачове но там е защото самите фенове са извратеняци и изроди. Тоя мач му давам *** 1/2 чисто технически не беше издържан и ми е доста обидно че някое прохождащо соматомаку след 30 години ще види че този мач има ***** а някоя класика в Япония едва **** 3/4. Може би им е дал толкова звезди защото очакванията за този мач са му били по ниски Link to comment
kabakov Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 И тоя мач има повече звезди от Енгъл - Майкълс? Сериозно?! Link to comment
gboy Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Мелцер вече никой не му ебава звездите, след като сам си прееба системата преди години. Мачът беше много силен, за пет звезди да се говори е несериозно. Link to comment
neshev Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 Проучих го и съм отвратен и омерзен. Link to comment
gboy Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 ^ Това са истинските съвременни кечисти, Нешка, а не наци-гейчетата, дето ми ги рекламираш у WWE раздела😎 Link to comment
neshev Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 19 hours ago, gboy said: ^ Това са истинските съвременни кечисти, Нешка, а не наци-гейчетата, дето ми ги рекламираш у WWE раздела😎 МОЛЯ? Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.