Jump to content

Доброто,Лошото и Тъпото vol 04


djihad

Recommended Posts

Heidenreich

Нова седмица,ново издание на рубриката.След незапомнения ръст на отговорите от 1000% спрямо предишния епизод, аз загубих баса и черпих djihad затова апелирам да няма чак такава активност ,понеже тази хиена и тази седмица ще ме изгърби:)

WWE Smackdown — 2.3.2006

Доброто

1.Сегмента със Гробаря и Енгъл -добър ентранс,силно изказване на Енгъл,Гробаря започва пак психотерор -този мач ми се пригледа

2.WWE U.S. Title: Chris Benoit vs. Fit Finlay

Двама техничари ,макар,че Финли го раздава корав ирландски мръсник(все едно има иралндец дето да не е корав кучи син :D )

Дайте им 20 минути бе хора!Пък вкарайте и Бърчил и Ригал някак.Японците гледаха 20 минутен мач на Беноа и Финли ,но и ние сме хора ,нищо че не ядем толкова ориз ,затова Винс ,организирай мача!

3.WWE Tag Team Titles: MNM (w/Melina) vs. The Mexicools

Добре се сработват тези два отбора-всеки път правят приличен мач-доволен съм.

Лошото

1.Лошата серия на кеч бога продължава-след боя дето изяде от Boogeyman сега го чака и позорна загуба от Лашли

2.Това че Бърчил и Ригал се разделят го подкрепям ако Бърчил получи пуш,обаче това дето ще е пират ?? не го разбрах през 95 имаше един пират Jean Pierre Laffite (Pierre от Quebecers) не ме връщайте назад

Тъпото

1.Ортън споменава името на Еди.Проява на лош вкус и цинизъм е да се използва трагичната смърт на Еди за евтина популярност и реакция към публиката.Как ли са го гледали това жена му и децата на Еди?

Безобразие!Ортън обаче не евиновен ,че го използват в тъп сегмент

2.Щом той е най-вероятния победител и ще се бие с Енгъл на Мания защо не спечели Кралската Битка -така пада престижа на турнира.

Макар че е имало случаи когато победителя в Кралската Битка не се бие за титлата-не е болка за умиране -при добър букинг Рей може даже да не пострада от това прецакване -може да обере поддръжка като прецакания победител дето е основен претендент за титлата на Ортън

3.Сегмента с Букър Т и Boogeyman -въпреки че аз се смях с глас-това май не е за тука

Шоуто не беше зле,мачовете бяха на добро ниво,но споменаването на Еди ми развали настроението

WWE Raw — 2.6.2006

Доброто

1.The tournament to crown a #1 contender for WrestleMania begins!

Обичам турнири,схеми с кутийки и т.н Това не е лош начин да се даде някакъв престиж на Рау титлата.

2.Road to WrestleMania Tournament: Triple H vs. Ric Flair.

Отлично представяне отново на Рик Флеър-и на 100 да стане явно който го може го може.Обаче финала не ми хареса

3.Появата на Hacksaw Jim Duggan-носталгия,но добре е да се показват от време на време легенди,а и евентуалния комедиен отбор с Голдъст звучи интересно

4.Road to WrestleMania: Carlito vs. Rob Van Dam.

Мача хич не беше лош,обаче Роб Ван Дам нещо не е във форма засега не е на 100%-личи му ,че дълго време е отсъствал от ринга

Лошото

1.The tournament to crown a #1 contender for WrestleMania begins!

...нямаше да е лошо да има някаква изненада все пак-отсега имам чувството,че победителя в турнира ще е с голям нос,идиотски бакенбарди и чук в ръка.Отделно имам чувството,че този скромен труженик като че ли един два пъти е играл в главен мач на Ресълмания-имам такъв смътен спомен

2.Всички мачове бяха доста кратки и незапомнящи се-в сравнение с миналогосишния Gold Rush турнир

3.Мастърс-хубаво нека се дава рамо на младите ,ама да бие Кейн за 3 минути пък макар и нечестно малко изхвърляне ми се видя

4.Мача между Мики и Ашли беше слаб,макар че сегмента след това да бе реализиран добре

Тъпото

Нищо чак толкова тъпо,но главния мач не ми хареса а и не подскачам от кеф при бъдещата програма Edge-Mick Foley добре Edge ще бие на Ресълмания 22 и какво от това?Чудо голямо Фоли джобва в поседните години на всеки дето не се казва Карлито

Като цяло незапомнящо се шоу-нищо забележително и за трите графи. :D

djihad

Taка този път се позабавихме малко по моя вина чак сега намерих време да изгледам Raw.

Радвам се,че имаше интерес към предната рубрика нашата цел със тази рубрика да направим дискусия за седмичните шоута и се надяваме и вие да дадете вашето мнение по темата.

WWE Smack Down 02.03.06

Доброто

За съжаление не беше много пък някой дадени аспекти във това шоу ми развалиха много настроението.

1.Мача между MNM и Меxicools получи се доста добър мач очевидни винаги като срещнат тези отбори се получава добъе мач,а имайки и предвид лошото състояние на отборната дивизия и на двете шоута все пак ме навежда на мислите,че все пак се правят някакви опити за съживяване на отборната дивизия на SD което не може да се каже за тази на Raw(aко въобще има такава) но определено трябва да измисли някакъв storyline за титлите на MNM защото без никакъв build Up просто няма интерес към тези добри мачове.

2.Сегмента между Taker и Angle знам всички сме виждали Taker да прилага психотерор на всичките си противници но поне е забавно.

3.Benoit се среща със Mr.Kennedy във съблекалнята сегмента много ми хареса най-вече благодарение на Mr.Kennedy образа му е много добър.

Лошото

1.Определено ми писна със тези заместници на Booker T то бива, бива ама все пак почти всяка седмица Benoit се бие срещу някой за US Title и всички мачове завършват със намеси.

Не знам за вас но на мен писна да виждам за 50-ти път как Sharmell удря Benoit със патерицата.

BORING.

2.The Junior Division sucks-винаги съм мразел тези простотии със тези джуджета надявах се,че сме отървали от тях но очевидни не.

3.Тука слагам мача между Benoit и Finlay предимно заради краткото му времетраене просто нямаше време да стане добър мач пък и си мисля,че прекалено рано се срещнаха трябваше Finlay трябва да го издигнат повече и да го направят Contender за Us Title и тогава може да говорим за дрийм мачове със Benoit.

4.JBL смело напредва към Low-card-a това тъпо не трябва да използват JBL да джобва на Lashley и Boogeyman все пак това най-дълго държалия Heel WWE Champion от времето на Yokozuna.

5.Boogeyman очевдино няма спасение от червейте.

6.Main Event-a средна работа със цел подсилване бъдещата вражда между Orton и Rey.

Тъпото

Тука фаворит е подигравката със Eddie от страна на Orton където определено трябва да "благодарим" на McMahons.

Не етично да го използват така за да подсилват историите си.

Ако ще използват името на Eddie по този начин по добре да не го споменават изобщо.

WWE Raw 02.06.06

Доброто

1.Мача между RVD и Carlito получи се доста добър мач отново съм изненадан от Carlito пак направи добро представяне личи,че има много умения трябва да му позволят да се развихри.

Естествено не ми хареса края на мача ти излезна така,че Carlito сам се би.

2.HHH и Flair още един добър мач пак със тъп край при положение,че към края на мача Flair доминираше и изведнъж HHH прави Pedigree и печели.

3.Vince McMahon обевява,че ще има Retirment Party за HBK и го вади от турнира това ми се видя забавно.

Лошото

1.Откриващия мач за The tournament to crown a #1 contender for WrestleMania между Kane и Мasters беше нищо особено вярно беше хубава как Kane се измъкна няколко пъти от Masterlock-a но само това.

2.Big Show и Shelton доста слаб мач се получи но така е все пак Big Show участва във него.

3.Shelton's Momma припада по време на мача на Shelton това беше доста тъпо.

4.Mickie и Ashley много слаб мач поне го използваха за задълбочаване на историята между Ashley и Trish вече е време някоя от двете да търне и да се получи качествена вражда.

5.Main Event-a беше среден поне хубаво,че Cena не беше главно лице във мача забавно беше как Edge и Lita се избиха помежду си.

Тъпото

Този Raw беше наблъскан със доста мачове заради което всички мачове бяха доста кратки.

TNA Impact 02.04.06

Доброто

1.Шоуто беше открито добре от Team 3D който ни разкриха,че ще се бият със Team Canada.

2.AJ Styles и Jay Lethal един добър много кратък мач със цел джобване.

Лошо,че Jay Lethal беше прегазаен почти от всички във TNA като искат някой да джобва да ползват Sharkboy няма да е хубаво за бъдещия образ на Lethal aко го бият всички във началото и изведнъж той да почне да ги бие.

4.Мачовете между A1 & Petey Williams,Chris Sabin & Sonjay Dutt и другия мач от турнира за Tag Titles Аustin Aries & Roderick Strong мачовете бяха добри но нищо особено както обикновено кратки и пълни със Spotwrestling защото няма време за повече.

5.Пресконференцията на Jarret и Christian Cage ето един добър начин да се нажежи обстановката между тях без да имат пряка конфронтация във шоуто.

Лошото

1.Враждата Styles,Daniels,Joe е оставен на заден план също се набляга върху Daniels и Styles,а Joe e оставен на заден план.

Tъпото

Мача Rhino и мача LAX не бяха нужни на това шоу единственото което направиха е дръпнат време от и без това малкото време което имат и место да гладеме по-дълги и качествени мачове от турнира за титлите ние гледаме тези безмислени мачове.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

Отново се постарахте,браво.Както миналия път така и този съм съгласен с доста неща.Но най-вече искам да подчертая едно.Няма ли кой да ни отърве от това семейство,което прваля нашето забавление.Жената свиня и мъжа носорог(за бакембардите наистина са смешни и брадата също :D ).Всички отвратителни идеи идват от техните толкова закостели болни мозъци!А бащата малоумник,който се съгласява с всичко казано от тях,им върви по свирката.

[url="http://imageshack.us"][img]http://img212.imageshack.us/img212/4910/jtp24x5on.jpg[/img][/url]

Link to comment

Браво, и този път сте се постарали. Съгласен съм с всичко, SD наистина не беше лош, като изключим сегмента с Еди, естествено. Мачът за таг титлите беше мн.добър, Беноа vs Финли - също. Винаги са ми били интересни такъв тип сегменти с Тейкър, бях ги позабравил малко,.. ех '90s!

Link to comment

Отново новинарите са на ниво. Само искам и аз да обърна малко внимание на някой неща: за SD казаното е напълно достатъчно и точно, RAW първо Shelton's moma сега може да се отървем от нея според мен това е добро, може да е в много тежко състояние а оттам може да се подобри образа на Shelton например да е толкова бесен че целия свят му е крив и става отявлен heel, супер злобно копеле и всеки който се опита да му се подиграе да бъде размазван с всякакви възможни средства. След това Shawn and Mcmahon най-сетне малко развитие и ясното по вражадата , може и да разбереме какъв ще е мача също така Shane най-сетне да си получи Sweet chin music ,това също според мен е добро.

[img]http://images.free.evro.net:8888/forums/avatars/1846744711429304032960a.jpg[/img][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7d/Kane_-_Pyro.jpg/250px-Kane_-_Pyro.jpg[/img]

Link to comment

Както обикновено, перфектна рубрика. Напълно съм съгласен с вашите коментари за SD! - споменаването на Еди беше гавра и кощунство, но за сметка на това пък имаше и добри моменти. Най-добрият мач определено беше MNM vs. Mexicools, а това, че Гробаря ще става изрод може само да ме радва. А да, да не пропусна - JBL rules! Не го закопавайте така бе, хора...

35izpu1.jpg

Link to comment

Отново сте се справили добре и сте дали собствените си мнения, които според мен са доста обективни. Този път няма да мога да дам чак толкова дълъг коментар, защото съм напълно съгласен с всичко, което казахте за Разбиване, а Първична сила все още не съм я гледал. Mexicools RULES!!! Направиха много добър мач с MNM и това не се случва за първи път. Много ми е чудно защо сценаристите не дадат титлите на Крейзи и Психозис. Те двамата по принцип са много популярни (особено в Мексико и сред феновете на ECW, които никак не са малко), а в Разбиване почти не им дават шанс за изява. Според мен с малък пуш могат да станат по-добри шампиони от MNM. А й няма да е лошо да им дадат някои сегменти да направят, защото са много добри в това. Когато дойдоха в Разбиване с тях имаше забавни сегменти и на ринга и backstage, а сега няма нищо, просто изллизат, правят си мача, а феновете вече дори не знаят какви са им образите. Искаме ги шампиони!!! Съгласен съм и че това, което каза Ренди беше пълна гавра с паметта на Еди, но каквото кажат Стефани и Винс се случва, макар и на половината федерация да им е неприятно. А пък и ги е страх да си признаят, че това не им харесва, защото ще има "You're FIRED!!!". За iMPACT! съм съгласен с djihad. За тези 45 минути почти нищо не могат да направят. Райно и LAX в момента имат нужда от малко squash мачове, но не чак толкова кратки. Засега няма какво да направим освен да чакаме и да се надяваме Спайк ТВ да дадат повече телевизионно време на ТНА.

...нямаше да е лошо да има някаква изненада все пак-отсега имам чувството,че победителя в турнира ще е с голям нос,идиотски бакенбарди и чук в ръка.Отделно имам чувството,че този скромен труженик като че ли един два пъти е играл в главен мач на Ресълмания-имам такъв смътен спомен

HEIDENREICH, нещо си се объркал. Аз не знам да има такъв :P

Posted Image

Link to comment

HEIDENREICH,това с изражението на Хънтър си го биваше така или иначе и беше свежо.. :P

Иначе в основни линии сте на едно и също мнение,което си добре..И сте хванали основните положения много правилно... ;)

И определено и аз почвам да се чудя няколко неща-Кеч Богът Брадшо,кога ли ще спрат да го пускат да джобва на куцо,кьораво и сакато....

Колко време още ще бъде ползван Еди за сторилайна... Не мога да се съглася,че ползването на смърта на Еди и Хасан говорещ за 11 септември е едно и също.... Просто не е... Сигурен съм че повечето хора в съблекалнята са много срещу това..

И да накрая-Джуниър дивизията... Това е нещо,което аз лично си спестявам по време на предаванията и прескачам.. Все се чудя какъв е скритият смисъл в това и явно е доста дълбок скрит де... :angel:

Link to comment

Колко време още ще бъде ползван Еди за сторилайна... Не мога да се съглася' date='че ползването на смърта на Еди и Хасан говорещ за 11 септември е едно и също.... Просто не е...[/quote']

Не е...хмм...представи си следната картинка.Някой близък на хората убити на 11 септември сяда да си гледа телевизия и попада на някакъв арабин,който злорадства за смъртта на неговия близък.Как би е почуствал?А колкото до семейството на Еди те няма против тези сегменти.

[url="http://imageshack.us"][img]http://img212.imageshack.us/img212/4910/jtp24x5on.jpg[/img][/url]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...