nWoHulkster Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Shooter си, бате Cody! #GuntherMcGillibuddy Затапването на тъпия фен от 2:25 натам беше култов момент. Link to comment
Devil Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Eвала на Джонката за промяната. Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Евала на Мокс! Отслабнал е едно 10 килограма. Беше много надъхан и в промото, доволно! Дано един ден не се върне към старите си навици. Link to comment
ShiningWizard Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Андре Токев влезна в затвора, точно когато Моксли се върна - нещо не е наред. Link to comment
kabakov Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Е, трябва да има смяна на караула. Link to comment
Smegma Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 "I'm thirsty, but these days all I drink is blood." Много пъти из кеч платформите се е спорило кое е лицето на AEW и винаги отговорите са били различни. От Jericho и Cody до Omega през новодошлите имена от последната година. Е, за мен с това промо Mox показа, че е човекът в компанията, въпреки че официално такъв няма. И реално наистина си е така - първото голямо име което направи крачката от феда още преди да започнат седмичните шоута. Топ завръщане. Интересно какви са плановете за Revolution. Реално има два варианта, единият е несъстоялия се мач с Bryan другия е направо да го пускат на Hangman. Другата седмица са в Кливланд от където всъщност е и Wardlow. Да видим дали Batista фейс търна ще се окаже флоп или ще получи попът на годината. Пичът е на 34, не е първа младост и му е време за major пуш като babyface. Не знам дали обаче фокуса от MJF/Wardlow няма да измести враждата с Punk което трябва да е и едно от топ събитията на Revolution. Абсолютно нищо против нямам за disband на Inner Circle. Ако има някой който не е букван като хората в AEW това са PnP. TK да купува правата на LAX и да правят латино стейбъл с Eddie Kingston и Homicide @The Olimpic Heroда каже как се чувства, но за мен Cody в момента е тотална химера. Дори и реакциите в интернет форумите припокриват букинга му. Някои хора се кефят, при други има go-away/change the channel heat. Доста шизоиден букинг, не знам какво се цели, но в момента просто дори и аз не знам какво да кажа. Link to comment
BiZkiT Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Коуди е самовлюбен на ниво HHH, даже и го играе подобен персонаж, но някой да му каже, че НЕ Е. Направи си хийл търна и да те почупят от бой младите, ебаси егото. Все пак се надявам, че следващата седмица ще вземе мача. Каза готини неща тип "тука няма второстепенни титли", но какво бръщолевеше през по-голямата част от времето? Май никой не е разбрал. Мокс също направи приятно промо, дано обаче не се загуби пак из мачове срещу хора от други федерации. Wardlow търнва, няма как иначе. То, даже така ще изпуснат малко парата, тъй като има бая време до Revolution за MJF/Punk, където Punk ще допусне първата си загуба. Стабилно ме изненада, че PAC всъщност ще враждува срещу Малакай, а няма да е в стейбъла му. Промотата са доста приятни, но не съм надъхан зверски за подобна вражда. Както и Cassidy vs Cole, така както се развиват нещата не ми се струва, че следващата седмица ще е последният им мач, а ми се гледаше нещо по-интересно около Young Bucks/Undisputed Era. Darby откакто е под крилото на Стинг ми е пълна скука. Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 51 minutes ago, Smegma said: @The Olimpic Heroда каже как се чувства, но за мен Cody в момента е тотална химера. Дори и реакциите в интернет форумите припокриват букинга му. Някои хора се кефят, при други има go-away/change the channel heat. Доста шизоиден букинг, не знам какво се цели, но в момента просто дори и аз не знам какво да кажа. Дроп беше, и ще ти кажа защо. Тръгва да говори някакви сериозни неща, като иска да разкаже история от WWE. Обаче никой не го бръсне за слива и му викат: "Shut the fuck up". Така нито разбираме нещо от историята, нито той успява да я разкаже нормално, абе получава се един буламач. След това вече най-абсурдното за мен, буквално казва едно към едно: "Не търнвам heel, защото". Е, харесвам shoot/worked-shoot промота, но чак пък толкова реализъм не искам в кеча. Да, хубаво е да има реализъм, но не и краен реализъм. Това е тотално, 100%-ово неспазване на кейфейб, неспазване на минимален кейфейб или все едно това не е кеч шоу, а нещо друго. Казвал съм, че харесвам спортната насоченост на компанията, интервютата извън образ след PPV-та на компанията, но в ТВ шоу, ми идва прекалено да кажеш буквално: "Аз няма да направя heel търн". Хареса ми примерно теорията на @nWoHulkster за Cody и как прилича на Homelander от The Boys, или за тези които не знаят, това е heel образ, който си мисли, че е babyface. Обаче вече не знам какво да си мисля за Cody. Всяко промо му е някакво тотално напъване да вземе накрая babyface реакция, та чак стигайки до това, което споменах по-горе - незпазване и на минимален кейфеб, споменаване на понятия като "heel turn", абе за мен прекалява. Интересно ми е и мнението на Phil точно по повод тазседмичното промо на Cody. Link to comment
Smegma Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Реално погледнато това което каза за Punk и пайпбомбата от 2011 си беше legit. Наистина Cody е един от основоположниците на революцията в бизнеса за последното десетилетие и в действителност направи това за което Punk си е мечтал. MJF и Cody имат доста идентичен path в промотата си. Първият залага основно на шок валюто докато при Cody по-скоро се цели контроверсията. Само "I won't turn heel" линията гарантира фронт пейджа на всяка кеч платформа Или е гениален мастър сторителър и ни work-ва(в шуут) всичките интернет м*ркове, или наистина нещо не е като хората и му трябва его check. По-скоро е първото, но самото деливъри на промотата ми кринджнее доста. Link to comment
Hachiko Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Бах, тва да не жулиш твърдо известно време каква промяна прави на тялото визуално. Link to comment
yaripim Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Като цяло ми хареса този път и с интерес очаквам Рампейджа и плажната битка след 7 дена, ама в моiте очи има нещо,дето много им куца. Бекстейдж сегментите. Хем са ми изкуствени,много стерилни и еднотипни. На тоя етап са ми по- интересни тъпотиите с Реджи и Дейна Брук (без сутиен беше последния път), отколкото през мач да гледам Шивани и оня другия за кратко лафче или записани клипчета. Браян що не беше в родния си град или съм проспал нещо? Link to comment
seekstah Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Даа, бекстейдж промотата са много скриптед и криндж, особено при женските... Само Бъгсовете ги правят добре, щото тва им е образа.😁 Импакт правеха къде къде по-добри такива сегменти. Коуди направи готино промо, но просто не трябваше да казва "heel turn" - ако иска sports orientated трябваше просто да каже "i want turn bad guy" или от сорта. Другото по шоуто - много се кефя на The Acclaimed, които трябваше да спечелят срещу Стинг и Дарби. Стинг е легенда, добре се справя в мачовете, по-добре ще бъде да направи няколко dream мача, отколкото да си губи времето с малкия клош. Адам Коул трябва да смаже Портокала, бива ли тая убава пунда докторката да падне през масата... Джерико е известен, ама трябва да е хийл, просто му е в кръвта. Надявам се скоро да бутнат некви роли в стил GM и да видим по-старите кечисти в подобни истории. Отделно очаквам и повече конфликти между топ лицата. Link to comment
kabakov Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Я, за не просветените, какво точно му честват на Стинг тука? Link to comment
neshev Posted January 21, 2022 Author Share Posted January 21, 2022 Няма конкретен повод, Стингера беше в МЕ и след него са му отдали заслуженото като легенда. Link to comment
kabakov Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Добре поне, че не са запълвали ефирно време с подобни безсмислици... Link to comment
spirtologa Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 On 1/20/2022 at 10:34 AM, Devil said: Eвала на Джонката за промяната. Бас държа че на вечер е пиел по четири водки и са го обявили за алкохолик. Link to comment
gboy Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Стинг луд ли е на тия години да се мета през маси LEGEND! Признавам си, че за втора седмица шоуто не ме кефи особено, твърде много random персонажи ми идват, като така няма време за развиване на историите. Имат някакви джобъри, дето са безумно нехаризматични и нямат и гимик като хората, та просто не мога да ги запомня. Мокс с много яко промо, а новият отбор на Black изглежда впечатляващо. Сами Гевара започва да изглежда в моите очи вече като сериозен ъпърмидкардър и му се кефя, щот съм му фен от началото на AEW. МЕ също беше добър и рапърите правят впечатление. MJF и Пънк с добра вражда и то комплексна. Трябва и повече време, не с по сегмент на седмица да се развива. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.