Popular Post The Olimpic Hero Posted January 17 Popular Post Share Posted January 17 Спазвам си обещанието, което дадох и ето ви Велито! Veli_BWC.MOV HEIDENREICH, damtiham, HereComesTheBoom and 50 others 3 2 5 25 15 1 2 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted January 17 Share Posted January 17 Евала, поне разкри, че не тя е викала куките на форона. krriiissss 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 17 Author Share Posted January 17 5 minutes ago, ShiningWizard said: Евала, поне разкри, че не тя е викала куките на форона. Не беше Велито, да. Велито е добро момиче и не прави такива лоши работи! Момчил, krriiissss, ShiningWizard and 2 others 2 1 1 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted January 17 Share Posted January 17 Нека другия път направи номера с отвертката, който знае, знае! BAITO6O, krriiissss, Rock and 4 others 1 1 3 1 1 Quote Link to comment
Enough* Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Хахахахахахахахаха, браво! И аз съм си мислил за БВЦ поздрав от Вели, но се отказах, след като се сетих колко кинти съм дал, а файда никаква. Радвам се, че недоразуменията са изгладени и БВЦ и Вели вече са приятели! Edited January 17 by Enough* ShwN, krriiissss, The Olimpic Hero and 3 others 6 Quote Link to comment
ShwN Posted January 17 Share Posted January 17 Ойй сладкишчето ми. Chicky Ricky, krriiissss and Момчил 2 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted January 17 Share Posted January 17 @HBK_foreverпоздрави Велито от името на BWC! prenti, krriiissss and HBK_forever 2 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted January 17 Share Posted January 17 Направо няма смисъл да се прави вот накрая. Край. Гейм овър. Тема на годината. Rainmaker, Metzgermeister, krriiissss and 9 others 8 1 3 Quote Link to comment
natopor4en Posted January 17 Share Posted January 17 Ееее, Олимпик ме изпревари. Бяхме го запланували малкото палаво Велинце да даде специален поздрав за Форума, когато наближи неговият рожден ден. Чест и почитания все пак. krriiissss 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted January 17 Share Posted January 17 HBK Forever сигурно е свършил в гащите от кеф. HBK_forever, THE GRIM REAPER, The-Resident-Ev!L and 1 other 2 2 Quote Link to comment
yaripim Posted January 17 Share Posted January 17 Хвала за поздрава! От Voiz bg ли я наехте? krriiissss 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted January 17 Share Posted January 17 Яко ще я боричкам. Евала, Олимпиц, ама трябваше ли баш с последните биткойни от хазната... HEIDENREICH, MJ23, hacky and 9 others 5 2 3 2 Quote Link to comment
prenti Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Яко е да си от БВЦ! Edited January 17 by prenti Metzgermeister, The Olimpic Hero, krriiissss and 1 other 2 2 Quote Link to comment
raquishi Posted January 17 Share Posted January 17 Браво олимпийски герой! Ще си препиша част от заслугите, тъй като наскоро коментирах на твоето обещание да ни пуснеш поздрав от вЕлинцето. Но все пак ти си хвърлил кешовицата, а всички знаем кое движи нещата в тоя свят. HBK_forever, ShwN, krriiissss and 1 other 3 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 17 Author Share Posted January 17 Just now, raquishi said: Браво олимпийски герой! Ще си препиша част от заслугите, тъй като наскоро коментирах на твоето обещание да ни пуснеш поздрав от вЕлинцето. Но все пак ти си хвърлил кешовицата, а всички знаем кое движи нещата в тоя свят. Да, в интерес на истината точно ти ми напомни за обещанието ми, така че имаш заслуга, да. HEIDENREICH, raquishi and krriiissss 2 1 Quote Link to comment
Mystery Posted January 17 Share Posted January 17 Тема на годината, тема на годината, тема на годината! krriiissss and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
ShwN Posted January 17 Share Posted January 17 Жалко само, че не ни показа тези двете както си трябва. Не че не сме ги уважили вече де, но все пак. Момчил, HBK_forever and THE GRIM REAPER 2 1 Quote Link to comment
gboy Posted January 17 Share Posted January 17 Някой да даде линк към тема (или квото там е), че да разбера коя е тази ? hacky, Rock, neshev and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
damtiham Posted January 18 Share Posted January 18 10 hours ago, Enough* said: Радвам се, че недоразуменията са изгладени и БВЦ и Вели вече са приятели! Някаква драма/вражда ли е имало? Quote THE CHOSEN ONE! Link to comment
HEIDENREICH Posted January 18 Share Posted January 18 Силно хийл промо и определено тема на годината,едва ли нещо ще надмине това . Браво на колегата Олимпик, вече е започнал да работи по желанията ми , очаквам до лятото да осигури и яхта и като се кача на нея да ми подари картичка с текст " От приятел за приятел" и пъхната стотачка в нея. Хубаво е да си бос на фамилията. The-Resident-Ev!L, HBK_forever, itzo1994 and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
dexim Posted January 18 Share Posted January 18 Смях се с глас. Дейба епичната тема! THE ENEMY, HEIDENREICH, The Olimpic Hero and 1 other 3 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted January 18 Share Posted January 18 Вели Георгиева ме е питала дали обичам яяяяяя ! ShwN 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted January 18 Share Posted January 18 Не можа ли да й дадеш още 10-20лв и да извади путянциту ве дейба? Момчил 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 18 Author Share Posted January 18 1 minute ago, Just a fan said: Не можа ли да й дадеш още 10-20лв и да извади путянциту ве дейба? Не забравяй, че вече сме PG форум! Вели се раздаде достатъчно в промото и аз съм доволен. Chicky Ricky, raquishi, HBK_forever and 1 other 2 2 Quote Link to comment
Just a fan Posted January 18 Share Posted January 18 Верно, че Гешев те беше викнал на очна ставка и сега трябва да сме добрички....Все пак си мисля, че за напиканото месце на Велиту нямаше да направят проблем, ама де да знам. Добро промо все пак, прав си. prenti 1 Quote Link to comment
Recommended Posts