Sugarev Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Announced for 17/1/22 WWE Raw: -Bobby Lashley responds to WWE Champion Brock Lesnar. -WWE Raw Women’s Champion Becky Lynch shares her thoughts on facing Doudrop at the Royal Rumble. -What’s next for RK-Bro? Edited January 16 by Sugarev krriiissss and The-Resident-Ev!L 2 Quote Absolute madlad Link to comment
Mariyan01 Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Този циганин вече няма ли да идва. Писна ми на кура да гледам как скоро идвал и го тийзвът все едно някой го ебе за гнусния мангал. Това е сигурно 30ия път, който го виждам Edited January 18 by Mariyan01 Lemmon-714, The-Resident-Ev!L, HEIDENREICH and 6 others 1 5 1 1 1 Quote Link to comment
Devil Posted January 18 Share Posted January 18 5 minutes ago, Mariyan01 said: Този циганин вече няма ли да идва вече. Писна ми на кура да гледам как скоро идвал и го тийзвът все едно някой го ебе за гнусния мангал. Това е сигурно 30ия път, който го виждам Сигурно след РР ще дебютне най-сетне. Иначе ще е поредния heel monster, така да се каже. Ще гази аноними джобъри от градчето където се провежда шоуто, 1-2 имена от глеавния ростър и ще го забият в трета глуха. По-добре да беше си стоял в NXT при съотборника си, или да бяха ги дебютнали двамата. Белър най-сетне на екран и отново джоби. Продължават за да ебават с Трипси. Евала за промо клипа за Брок и Бобката! The-Resident-Ev!L, HEIDENREICH and krriiissss 2 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted January 18 Share Posted January 18 Doudrop може да е дебела, но е атлетична и има готин акцент. Не е толкова противна колкото Nia Jax. Ако бях пак на село, през тинейджърските години, сигурно щях да я заглеждам. Пък и нека сме честни, често се жениш уж за LIv Morgan, но след време се оказваш в мечешките прегръдки на Doudrop. Ще ѝ трудно на кльощавата ирландка да бие тази грамадна шотландка. Ливката пак изяде туша. Maryse има супер дразнещия глас. Въобще не трябва да ѝ дават да говори. Поне все още до някъде е хубава. Лично аз харесвам повече Бет. Fin Balor имаше своя шанс преди 6 години в главния ростър, но съдбата не му се усмихна. Тушира Roman Reigns, спечели Вселенската титла, но после моят любимец Сет „Путката“ Ролинс му еба майката. И оттогава никога не е достигал отново този връх. Два мача за Всленската титла, ако не се лъжа, единият, от които беше срещу Brock Lesnar, другият срещу Вожда и това са му по-големите постижения. От друга страна Остин Теорията е млад и талантлив, с потенциала да бъде следващия топ фейс, ако не се издъни или контузи. Та, за мен правилния човек победи. Ники ПочтиСупергероинята не мога да я гледам, толкова ми е скучна, до противна, а в nXt образът и беше интересен и имаше доста добри мачове срещу Аска. Мейивента спаси това шоу. Супер мач между Лашли и Ролинс, като май първият върви към фейс търн. Лашли вкара доста движения, които отдавна не беше ползвал. Видяхме бели ту бели суплекси, доминатора, а дано да видим и такъв арсенал срещу Леснар. Metzgermeister, krriiissss, The-Resident-Ev!L and 2 others 2 1 2 Quote Link to comment
BulletClub Posted January 19 Share Posted January 19 От кога са почнали да качват целите епизоди в YT канала им Иначе поредния посредствен епизод, не знам аз ли съм прекалено претенциозен или наистина са толкова зле, но нямаше нищо интересно и открояващо се, освен МЕ мача, както е споменато по-горе. Изобщо не съм фен на Mixed Tag Team мачовете и враждата на семействата, не може да ме спечели, да минава по-бързо и да почва шедьовъра, който всички очакваме - The Edge vs. AJ Styles. batistaheel, Razor-Ramon, Момчил and 2 others 4 1 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted January 19 Share Posted January 19 On 1/18/2022 at 8:11 PM, batistaheel said: Maryse има супер дразнещия глас. Въобще не трябва да ѝ дават да говори. Поне все още до някъде е хубава. Лично аз харесвам повече Бет. Ето това отдавна се каня да го напиша - и Бет, и Марис са две привлекателни жени, които са прехвърлили Христовата възраст и на всичкото отгоре вече са раждали, но лично моето мнение е, че Бет е по-запазената от двете, а е 5-6 години по-възрастна. Изглежда съвсем както когато беше активна кечистка, а с тази badass прическа, с която се появи на предните епизоди, е още по-готина. Марис в тяло е добре, но бузите ѝ са малко подпухнали и при нея възрастта започва леко да си взима своето. Не, не съм Ален Делон, нито Мариската е грозна. Напротив - супер си е, просто не е това, което беше, а и излъчването ѝ е по-кифленско. Сегментите с Винс и Остин Тиъри ме смущават. Не знам тук Винс фейс ли е, хийл ли е, но има едно такова дразнещо настроение, което непрекъснато се мени - ту гледа младока с някаква дружелюбна и назидателна усмивка, ту го гледа злобно, даже се цупи по леко детински начин, а цялостното му поведение е на социопат и садист. Той и през Атитюд Ерата беше така, но сега е някак по-тих. Маниерът му на говорене пък звучи доста повлиян от съвременните филми и сериали, в които героите си шепнат и мънкат репликите (поразтърсих се, даже има официално название - "Talk Like This") - напоследък имам нужда от субтитри, за да го чуя. krriiissss, The-Resident-Ev!L and batistaheel 3 Quote Link to comment
Mystery Posted January 19 Share Posted January 19 11 minutes ago, Metzgermeister said: Маниерът му на говорене пък звучи доста повлиян от съвременните филми и сериали, в които героите си шепнат и мънкат репликите (поразтърсих се, даже има официално название - "Talk Like This") - напоследък имам нужда от субтитри, за да го чуя. На мен ми се струва, че WWE имат някакъв проблем с озвучителната техника от около година. Някак гъгне звукът, особено backstage. Не е супер зле, но се забелязва. Та може и на това да се дължи, не знам. krriiissss, Metzgermeister and batistaheel 3 Quote Link to comment
batistaheel Posted January 19 Share Posted January 19 2 hours ago, Metzgermeister said: Ето това отдавна се каня да го напиша - и Бет, и Марис са две привлекателни жени, които са прехвърлили Христовата възраст и на всичкото отгоре вече са раждали, но лично моето мнение е, че Бет е по-запазената от двете, а е 5-6 години по-възрастна. Изглежда съвсем както когато беше активна кечистка, а с тази badass прическа, с която се появи на предните епизоди, е още по-готина. Марис в тяло е добре, но бузите ѝ са малко подпухнали и при нея възрастта започва леко да си взима своето. Не, не съм Ален Делон, нито Мариската е грозна. Напротив - супер си е, просто не е това, което беше, а и излъчването ѝ е по-кифленско. Хахахаха, и аз съм на абсолютно същото мнение, но ме беше страх да задълбавам, защото Мариската има все още доста страстни почитатели във форума и да не взема да ги засегна. Бет никога не е била голяма красавица, но не изглежда да се е състарила, а при Марис красотата и бавно си заминава с годините. Metzgermeister and krriiissss 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted January 20 Share Posted January 20 5 hours ago, batistaheel said: защото Мариската има все още доста страстни почитатели във форума и да не взема да ги засегна. Май е само един, с около 9337374 профила. batistaheel, krriiissss, HEIDENREICH and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Recommended Posts