Jump to content

Видео игри и конзоли - обща тема

ShiningWizard

Recommended Posts

ShiningWizard

Отмениха Е3 2022

Spoiler

Pour one out for the “world reveals” and “world exclusives.” E3 won’t happen at all this summer, IGN reports.

For 2022, event organizers with the Entertainment Software Association (ESA) didn’t plan on hosting an in-person event, citing health concerns from the then-nascent omicron variant back in January.

“Due to the ongoing health risks surrounding covid-19 and its potential impact on the safety of exhibitors and attendees, E3 will not be held in person in 2022,” the ESA said in a statement a the time. “We are nonetheless excited about the future of E3 and look forward to announcing more details soon.”

This is the second time in three years where the ESA hasn’t held its annual hype fest. In 2020, due to the pandemic, organizers called it off. The event returned last year, albeit as an all-digital charade. Rumors around the event’s cancellation swirled as early as January. It’s a huge blow to the event, as it struggles to stay relevant amid the proliferation of unaffiliated all-digital events, like Sony’s State of Play showcases and Nintendo’s immensely popular Direct streams.

Джеф Кийли яко троли у Туитъро с едно емоджи. Нормално, копелето за пореден път ще направи избухвация с яки гейм анонси. 

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

ShiningWizard

Трудно тия дни да си пусна Elden Ring, много бачкане се насъбра, но поне днес Радан УМРЕ! 

Untitled-1.png

• Upvote 2

ShiningWizard

Айде, дано издърпат тая поредица от лайната, сега като Микромеките купиха АктивиаБлизни. 😀😀😀😀😀

facebook_1649804024875_6919779620750946459.jpg

3 hours ago, ShiningWizard said:

Айде, дано издърпат тая поредица от лайната, сега като Микромеките купиха АктивиаБлизни. 😀😀😀😀😀

facebook_1649804024875_6919779620750946459.jpg

Не се надявай. CoD трябваше да УМРЕ преди много години... От Black Ops 2 не са пускали нищо читаво, а и едва ли микропишките ще направят кой знае какво с activision за толкова малко време, че точно следващата серия да е добра. 

• Upvote 1
ShiningWizard
3 minutes ago, raquishi said:

Не се надявай. CoD трябваше да УМРЕ преди много години... От Black Ops 2 не са пускали нищо читаво, а и едва ли микропишките ще направят кой знае какво с activision за толкова малко време, че точно следващата серия да е добра. 

Ее, BO3 Zombies режима е силен, човек само заради него би си го взел това лайно. Това им беше най-сполучливото нещо след като се оакаха след BO2. MW 2019 доколкото разбрах била готина, ама няма тоя уау ефект като предните MW игри откъм история и мулти. Мултито на Модърните беше супер небалансирано, но супер забавно и имаше много откачени мачове, а сега Еспортс чаваците реват за едно оръжие. Хора окървавяха цели карти с Akimbo FM9, правеха трипъл колат с Intervention и грабваха атомния килстрийк за нула време. Примери много. Сега не знам някой да се хвали толкова с новите игри. Купих си Black Ops Cold War на launch, като това беше единствената ми купена CoD от MW2 насам. Кампанията е готина, няма съмнение, но ми се струваше прекалено кратка, мултито беше супер бездушно, а да не говорим за Zombies, за което трябва да чакаш цяла година, за да получиш всичките карти  - директно ме отказа, но нали на Близард помията рядко би ти върнало парите и не ми ги върнаха след разправии по имейл за това колко отвратителен ПС порт имаше това средно преживяване. Миналата година откъм нови шутъри беше такава нереална пародия, но така ще бъде като почнаха да въртят селски номера с тоя "post-launch content", който в действителност е останалата половина играта. И да не забравяме, че ги продават на стандартна цена. Преди 2 седмици си купих MW3, щото беше на нормална цена в Инстантгейминг, е бате скъсах се от цъкане на мултито, защото сървърите още имаха хора, макар и да има по-голяма вероятност да попаднеш на чийтър, ама то това го има във всяка КОД игра. 

Хубавото нещо е, че поне Микромеките ще ги накарат да махнат Battlenet. Виж, че Бетесда си махат скапания лончър откакто сделката влезе в сила. 

И новата ли ще е само с мултиплеър? Щото аз по принцип си цъкам само сингъл и не ми е оферта. Иначе ми се играе нещо такова.

ShiningWizard
3 hours ago, gboy said:

И новата ли ще е само с мултиплеър? Щото аз по принцип си цъкам само сингъл и не ми е оферта. Иначе ми се играе нещо такова.

Те реално новите са със сингълплейър и тъй като това е продължение на Модърн Уорфеър, няма как да не вкарат сингъл, макар че пак ще е около 5-6 часа дълъг. Дано поне има някакъв Spec Ops с уейвове от противници. Това е най-якото нещо за тия пуцалки.  

ShiningWizard

Ето моето ревю за Lego Star Wars:The Skywalker Saga - една игра, която ме отклони от Elden Ring и ме върна обратно в детството! 

• Upvote 2

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
ShiningWizard

Ето това ще е хит като излезе това лято, изглежда по-яко от играта, която имитира (Smash Bros)

ShiningWizard

Playstation Стейт Ъф ГЕЙ не беше нещо особено като презентация, нооо Capcom избиха рибата с тия анонси.

А, да, Спайдърмена ще го пускат за компютри през август. 

ShiningWizard

Каква е тази гавра с Металика бре? Защо само Прайс не прилича на торба с лайна? 

ShiningWizard

Батко Джеф Кийли заби Е3 в земята с този хубав Summer Game Fest. Цял час пълен САМО С ГЕЙМ АНОНСИ (без филър дискусии и т.н.), но не бяха нещо особено. Поне имаше някои анонси, които ми грабнаха очите, като на Witchfire (душевното продължение на Painkiller) и Street Fighter 6. Нещо почнаха да правят повече сай-фай хорър игри като Dead Space, откъде тръгна тоя тренд? Добър процент от анонсите бяха точно такива игри и е много странно.   

За хората, които не искат да гледат 2-часови ивенти, има сайт, който показва игрите, които са обявени от множеството летни ивенти тази година. 

https://2022.e3recap.com/ 

Edited by ShiningWizard

• 1 month later...
ShiningWizard

Не очаквах толкова голям интерес и хайп да получи игра за бездомна котка. Изглежда що годе окей, но 6 часа история ми се струва прекалено малко. 

ShiningWizard

Capcom ме одобриха да им тествам предстоящата "Exoprimal", която ще бъде нещо като Dino Crisis, но по-скоро third person shooter. Ще пусна кадри, когато сървърите на бетата ги отворят. 

Edited by ShiningWizard
  • Upvote 1

ShiningWizard

ШОК! БОМБА! GTA 6 щяла да бъде политкоректна. Все тая, то с тия пазарни практики в индустрията, няма смисъл да се купуват новите игри вече. 

https://nypost.com/2022/07/27/grand-theft-auto-vi-to-have-female-hero-rein-in-racist-jokes/?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter&utm_medium=SocialFlow

ShiningWizard

Много слаб списък, дайба! Ама нали тази година нямаше кой знае какво като релийзи. 

E0F15031-B417-4992-A900-02A523FE828B.thumb.jpeg.7986c87f6208fb2378dfd28f418b6529.jpeg

ShiningWizard

EVO 2022 с интересни анонси. Големият хайлайт беше това кратко клипче, което тотално изправи зрителите на крака. Сега остава да разберем - Tekken 8 ли е? Tekken 1 Remake ли е? Нов Tag Tournament? Надявам се скоро да получим някакво по-голямо трейлърче и дали изобщо ще излиза догодина, за да се конкурира със Street Fighter VI

• 2 weeks later...
ShiningWizard

Dead Island 2 ще излиза все пак, и то догодина! Благодарение на разкрит Amazon Listing получихме официалната корица, детайли за историята и дата на излизане. Както знаете, продължението на култовото зомби заглавие на Techland бе обявено преди близо 10 години с един CG trailer и оттогава не получихме нищо съществено като информация за играта, освен че е сменила няколко студия в този период на development hell.

КОРИЦА:

1660911975805778.thumb.jpg.38f8417b31e1af01d1f47dc72b4d5031.jpg

Описание:

Spoiler

A deadly virus is spreading across Los Angeles, California, turning its inhabitants into ravenous zombies. The city is in quarantine and the military have retreated. Bitten, infected, but more than just immune, you learn to harness the zombie inside. Only you, and the handful of other swaggering fellows who happen to be resistant to the pathogen, holds the future of LA (and humanity), in the balance. As you uncover the truth behind the outbreak you’ll discover who – or what – you are. Survive, evolve, save the world – just another day in LA! The much-loved zombie saga is back with a unique formula of horror, dark humor, and over-the-top zombie-slaying, spanning an epic pulp adventure. Dead Island 2 is a thrilling First-Person Action RPG that takes players across a brand-new playground. Stylish, vibrant, and flooded with zombie infection, explore iconic, gore-drenched Los Angeles. Meet larger-than-life characters. Slay countless foes in exquisitely bloody detail. And evolve to become the ultimate Zombie Slayer. See you in HELL-A!

• 4 weeks later...

Поредният State Of Play, поредните яки трейлъри. Tekken 8, God Of War Ragnarok, Project EVE, локализацията на Yakuza Ishin и други!

Edited by ShiningWizard

8 hours ago, gboy said:

Време само да имаш, баткоу :unsure:

И аз заради бачкане не мога да си пусна нищо за 2 часа макс.