Jump to content

BWC Popularity Promotion 2022


Recommended Posts

BWC POPULARITY PROMOTION

7 години по-късно…

 

Еврокомисарят по въпросите на сексуалността и половете Loop седеше в комфортния си офис в Брюксел. Освен ушитото от 13-годишни виетнамчета кожено кресло (за което, противно на еко политиките на съюза, бяха отишли поне 4 кравички) и огромното масивно дървено бюро (поне 6 дъба), в офиса имаше няколко плаката от последните няколко издания на европейското първенство по културизъм. Loop държеше да подчертае, че тези картини бяха избрани заради европейския характер на състезанието, но в действителност той дори не знаеше правилата на този „спорт“. Единственото, от което се интересуваше той бяха тези изваяни тела на млади Аполонци, които модерните 4К камери бяха уловили в перфектен детайл. Всяка „бучка“ мускул се виждаше, всеки отблясък от маслата за тяло, които тези професионални атлети използваха. Самият Loop далеч не беше в спортната форма на тези обекти на своите блянове. Нашият герой, както се казва, се беше „запуснал“ след края на активната си кеч кариера, а пък и заплатата му на комисар спомагаше за лесния достъп до всевъзможни вкусотии – от местните за приличащия на Мароко Брюксел „Ръзат ал-кади“ и „Кефта м‘кауара“ до простите, но упорито лепящи се по корема понички.

 

Благодарение на споменатите детайли по плакатите, Loop не успяваше да се фокусира над отворения на лаптопа документ за проект за нова директива, която окончателно трябваше да реши належащия проблем с количеството изразходвана вода в тоалетните казанчета в рамките на съюза. Задачата на Loop принципно беше да прокара в директивата текстове за годишни квоти за употребена в тоалетните вода за всеки един от приетите 46 социални пола и да накара нахалните варвари от източните страни да спрат да се бунтуват срещу наличието на 46 различни тоалетни кабинки на всички обществени места.

 

Loop реши да затвори лаптопа си и да излезе да подиша чист европейски въздух, надявайки се да срещне някой млад стажант с по-тесни панталони в коридора. Но преди да успее да затвори електронната си поща, той видя следния email от успешния кинорежисьор Gboy:

Quote

 

От: Gboy Scorsese (g.scorsese@gboyproductions.com)

До: Комисар Loop (honey.bear@europa.eu)

Тема: Филм и промоция за български кеч

 

Здравейте, комисар Loop!

Казвам се Gboy и съм кинорежисьор с редица награди от Бусманци филм фест, Кан и Съединените щати. Спомняйки си с носталгия за младите си години по улиците на кв. Люлин в София и искайки да дам нещо на родината, в последно време планирам нов проект – филм за историята на българския кеч.

 

Считам, че такъв филм би бил изключително успешен, но за реализацията му бих се радвал да получа Вашата подкрепа. Като промоция за филма желая да организирам и ново еднократно кеч шоу в София. Вярвам, че интересът, който това шоу ще привлече, ще допринесе и за успеха на филма.

Обръщам се към Вас с оглед Вашата биография на успешен български кеч шампион и общественик. Убеден съм, че с лице като Вас зад проекта за организация на шоуто, то ще има гарантиран успех. Смятам, че сътрудничеството ни може да бъде продуктивно и за двете страни.

 

Очаквам Вашия отговор!

 

 

Loop се просълзи от умиление. Той беше чувствителна душа и кинорежисьорът беше успял да погали най-милото на еврокомисаря. Защо не??? Със сигурност това щеше да има успех!

 

-------

УЧАСТНИЦИ И ТЕХНИТЕ ОБРАЗИ (ще бъде обновявано след всеки епизод):

Spoiler

LOOP – Еврокомисар по джендър въпросите, известен и като първия открито хомосексуален член на комисията. Пенсиониран бивш кечист. Официалното лице зад организацията на кеч шоуто в София благодарение на предишния си опит в кеча.

GBOY – Успешен кинорежисьор, който проявява желание да направи филм за българския кеч и да организира кеч шоу покрай него.

KABAKOV – Депутат от голяма управлявала до скоро партия, бивш министър.

DADOKTOR – Уролог и от скоро министър на здравеопазването.

JACK BAUER – Гражданин с твърда позиция срещу ваксинацията, сертификатите и официалната статистика за течащата за поредна година световна пандемия.

MYSTERY – Гражданин с твърда позиция срещу ваксинацията, сертификатите и официалната статистика за течащата за поредна година световна пандемия.

MJ23 – Бивш баскетболист, отказал се от спорта, за да се отдаде на печалби от спортни залози.

THE OLIMPIC HERO – Бивша мегазвезда на кеча и олимпийски медалист. След кариерата си на кечист се лута измежду покера и бързата интернет журналистика, но не е щастлив от живота си и изпада в алкохолна депресия. Спасява го новата му сокоизтисквачка и предложение, на което не може да устои от Mariyan01, след което става фасаден собственик на сайта за залози 9999.com.

LAG4 – Служител на Олимпик в 9999.com. Експерт в бетинга, лимитите и верификациите.

NATOPOR4EN – Служител на Олимпик в 9999.com. Умел фалшификатор с отличаващ се изказ и речников запас. #Winning.

MARIYAN01 – Голям бос от Прехода. Дълги години близък на властта и конкретно на министър Kabakov, но след рязко влошени отношения с властта напуска страната. Живее в изгнание в някое от арабските емирства. Реален собственик на сайта 9999.com.

HACKY – Собственик на просперираща ИТ фирма с офис в престижния софийски Бизнес парк.
ITZO1994 – Project manager във фирмата на Hacky, новодомец в уютно новопостроено жилище на тихо и комуникативно място в "Манстирски ливади". Главният ум зад проекта за български Uber.
SHWN – Политически анализатор, чест гост по ТВ студията.

NESHEV – Бивш ММА състезател, стигнал до мач в Америка – победа над CM Punk, последвана от контроверсиално отказване от спорта, защото „явно не съм достатъчно добър щом ми отне 25 секунди да бия този“.

THE BEST - Топ журналистът на България и кошмарът на всички общински имотни мафии.

 

Не гарантирам за честотата на епизодите. Да видим до къде ще го докараме. Пак идеята е за едно шоу, по подобие на юбилейното издание от подписа ми. В някаква степен ще има продължение на тогавашните образи, но с развитие разбира се. Затова препоръчвам на имащите време и желаещите да четат да си припомнят събитията там. Вероятно когато шоуто се състои и всички епизоди са публикувани ще са участвали общо 20-30 потребители от форума, като голяма част ще са изцяло нови за Поп Пром-а.

 

Вероятно ще се иронизират вражди, гимици и събития от форума и от близката му история. Надявам се никой да не го приема лично, всичко е на майтап. Както виждате – аз самият съм с образ. Живи и здрави!

Edited by Loop
Link to comment

Евала! Обаче бих се радвал,ако използваш главно активни потребители и 2-3 знакови имена от дневника като Ултрамад и WrestlingGod.

  • Upvote 2
Link to comment

Нямам търпение да видя как с @prenti ще бъдем просяци разорени от крипто помията или ще бъдем платените ти жрици на любовта. ❤️ 

Link to comment
3 hours ago, Himler said:

Евала! Обаче бих се радвал,ако използваш главно активни потребители и 2-3 знакови имена от дневника като Ултрамад и WrestlingGod.

Активно четящите ще бъдат включени, гаранция. Не е разписано шоуто напред за момента, така че мога по всяко време да вкарам някого. Обичам си аудиторията аз. ❤️ А и през 2022 г. нивото на кеч booker-ите и сценаристите не е кой знае какво, така че и аз мога да се впиша в сценариите.

52 minutes ago, MJ23 said:

Нямам търпение да видя как с @prenti ще бъдем просяци разорени от крипто помията или ще бъдем платените ти жрици на любовта. ❤️ 

Ох, на батя, каква ключова роля ти мисля... :blush:

Link to comment

ЕПИЗОД 2

 

Министърът на здравеопазването dadoktor крачеше нервно в „кулоарите“ на парламента. Предстоеше му първият парламентарен контрол и определено не искаше да се запъне на трибуната и да стане обект на подигравки от целия контингент тролове в интернет. Всъщност той съвсем неочаквано беше попаднал в тази позиция – някакъв телевизионен водещ му се беше обадил с предложение да стане министър. Бил чул, че dadoktor специализирал урология в Медицинския университет на Ташкент, Узбекистан, и беше останал впечатлен от това, че героят на нашата история владееше английски. В първия момент dadoktor изобщо не беше сигурен, че трябва да приеме предложението, но жена му се беше намесила и го беше убедила. Все пак сватбата им беше съвсем наскоро и беше опразнила семейната хазна. Само за фотографа бяха отишли 2 средни заплати на български неврохирург.

 

Връщаме се обратно в парламентарната зала, където опозицията и най-вече нейното основно острие Kabakov се готвеше словесно да изяде новобранеца-министър като изясни по агресивен начин какво прави правителството в този момент на безпрецедентна здравна и икономическа криза, без да взима предвид, че министърът беше на поста си от няма и месец.

Тъкмо когато dadoktor влезе в залата и се запъти към трибуната обаче настъпи хаос. Внезапно влетяха гардове от НСО и редица квестори започнаха хаотично да извеждат депутатите. Камерите на БНТ реагираха мигновено с включване от входа на Народното събрание, където протестиращи срещу здравните мерки в пандемията опитваха да преодолеят полицейските ограждения и да щурмуват парламента! Сред открояващите се в блъсканицата лидери на протеста бяха Jack Bauer и Mystery – единият с високоговорител призоваваше хората да не приемат „експерименталните отрови, наречени ваксини“, а другият беше на първа линия срещу полицейските щитове.

 

Пренасяме се към Плевен, в една от малкото всекидневни стаи в страната, в която телевизорът не беше включен на драмата около „Триъгълника на властта“, а следеше чрез някакъв пълен с рекламни банери интернет стрийм мача между Динамо Душанбе и Хаир Вахдат от второто ниво на таджикистанския футбол. Тази всекидневна беше на MJ23 – бивш баскетболист, който се беше отказал от активната спортна кариера, след като беше научил, че залагайки на „ъндъри за точки“ на баскетбол в съмнителни букмейкърски сайтове може да изкарва по-добри пари отколкото мъчейки се на „паркета“, пък макар и нивото на потене да беше еднакво, независимо дали отборът ти изостава с 2 точки и трябва да стреляш тройка в последната секунда, или се опитваш да кеш-аутнеш, но поредният букмейкър ти иска поредна верификация. В случая, MJ23 беше открил идеалното „буки“ с продължаващо легендарната българска традиция за наименования име 9999.com и предлагащо отлични пазари в Средна Азия.

Link to comment
HEIDENREICH

Браво Лууп-чо, има потенциал. Бих участвал и аз, даже ще съм благодарен ако леко ми актуализираш образа, тъй като продадох месарскияте цехове, след като разбрах че моят син - кекаво либерално толерастче ще съсипе семейния бизнес. :( 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Много добро начало и както винаги - в час си с актуалните събития в страната и в BWC, което допринася за качеството на дневника. Очаквам култови неща.

  • Upvote 2

               

Link to comment

ЕПИЗОД 3

 

The Olimpic Hero стоеше в своя офис и наблюдаваше стената от екрани, която даваше кажи-речи единствената светлина в затъмненото помещение, намиращо се над вървежен нощен клуб в Бургас. Не екраните течаха различни спортни събития и се показваха сложни графики с коефициенти в реално време от различни букмейкърски къщи и това беше съвсем нормално, тъй като Олимпийския герой беше, поне на хартия и официално, собственикът на 9999.com. Публична тайна беше, че сайтът се финансираше изцяло от „г-н Мафиота“ Mariyan01, който беше изпаднал в немилост след скандал за пари с бившия финансов министър Кабаков, към момента се укриваше в някое от арабските емирства и разчиташе новодошлите на власт месии да спомогнат за триумфалното му завръщане в България.

 

За Олимпик предложението на Mariyan01 беше дошло изневиделица, но в точния момент, когато бившата мегазвезда на българския кеч беше изпаднал в откровена депресия и се беше обърнал към чашката като отдушник за душевните си страдания. След залеза на кариерата си Олимпик беше опитал различни професии – беше си пробвал късмета като професионален покер играч, беше писал журналистически „колонки“ за различни спортни медии, но нито едно от двете не носеше необходимото удовлетворение и финансов стимул на Олимпийския герой, а единствените „колонки“, за които сякаш си струваше да се живее бяха тези от букмейкърските фишове. Страстта на Олимпик към хазарта беше моторът, задвижил скоропостижното взимане на решение олимпиецът да се съгласи с предложението на Мариян. Пък и той не беше убеден дали е добра идея да се тества търпението на мафиота, все пак всички знаем, че мафията прави само предложения, на които не може да се откаже. И така, за няма и седмица, от играещ покер журналист с непризнат проблем с алкохола, Олимпик се беше превърнал в собственик на букмейкър със собствен офис и голямо бюро, а алкохолизмът и конкретно уискито бяха заменени със сокоизстисквачка и голяма чаша за смутита, която неотлъчно стоеше на бюрото до хазартния шеф.

 

Не щеш ли, в офиса влязоха един подир друг служителите Lag4 и natopor4en. Двамата явно имаха да съобщят на Олимпик нещо важно. Пръв започна да говори Lag4:

Lag4: Шефе, пак имаме проблем. Имаме новорегистрирана 84-годишна жена от Плевен, която е играла точен резултат в някакъв мач в Таджикистан със залог 2500 евро. Това не е най-лошото. Най-лошото е, че залогът излиза… а коефициентът е 12.50.

Natopor4en: Така е, шефе. Факт до факта. И до тях пак факт. Факт. Скррррррт! Цак-цак!

Olimpic: Да му се не види! Лимитирайте я тази жена и й искайте селфи с лична карта, с ТЕЛК документ, с данъчна декларация, сметка за парно – абе, каквото и да е, само да я спрете!

Lag4: Вече го направихме, шефе. Жената изпрати селфи с личната си карта… верифицирана е.

Natopor4en: Шефе, дори аз не печеля толкова. А тази дори май не ползва Пейнт. Winning. Скрррррт!

 

Бесен, Олимпик хвърли чашата с недопитото смути към едно от малкото места в стената, на които нямаше телевизор. Трясъкът от пръскащото се стъкло накара natopor4en и Lag4 да потреперят.

Olimpic: Мариян ще откачи като разбере… Трябва на всяка цена да заловим този изрод! Никаква 84-годишна жена не е това, това е само някой конкурент с вътрешна информация! Намерете го възможно най-бързо и ми го дайте. Natopor4en, пускай из форумите фалшиви валю бетове, накарай го да клъвне на стръвта. Само ми го дайте!

 

Първият пост с образите е ъпдейтнат.

Link to comment

ЕПИЗОД 4


Включваме приемниците си на Нова телевизия, където както обикновено за делничните утрини, Виктор Николаев интервюира поредния политолог-анализатор (ShwN), който разпалено обяснява как лявото и дясното у нас са проекция на едно и също и как страната изпитва криза на доверието, която еволюира във всичките течащи социални конфликти между ваксъри и анти-ваксъри, либерали и консерватори, путинисти и евроатлантици, хардвардци и свищовци. Тезата на политическия анализатор е, че бушуващите в обществото дразги, погледнати отстрани, наподобяват кеч шоу, в което гладиатори се борят в прахта, докато големите играчи стоят в сянка и им се присмиват. За първи път някой прави връзка между политиката и кеча! Виктор Николаев обаче не изглежда впечатлен от тази теория и бърза да приключи разговора, за да премине към частта, в която редува забавни клипчета от трендващите хаштагове в Туитър от преди 3 дни с репортажи от „Моята новина“, в които будни граждани снимат някоя зейнала дупка в кварталната улица и компетентно коментират зад кадър „глей, тцтц, това е европейска столица в 21-ви век“, с което успешно убива времето до следващата новинарска емисия и прогноза за времето.

 

Запъхтян от бързането да не закъснее за работа (и въпреки това закъснял) itzo1994 влезе едва поемайки си дъх в офиса на шефа си hacky. На Ицо му се беше наложило да хване такси, но както се казва това му беше излязло през… В сутрешния час-пик пътуването от модерния му тристаен апартамент в „Манастирски ливади“ до също така модерния „Бизнес парк“ в Младост беше отнело повече от час, а гадният бакшиш вътре не беше спрял да дудне върху гърмящите песни на Слави Трифонов и да го светва за неговите виждания от сорта на „при Живков беше по-друго, чуяк“ или „всички са срещу нас българите, чуяк, щото ги е страх от нас“, с което не беше оставил младия програмист насаме с мислите му, които се въртяха около това как може човек да напъха легло за двама души в съвременна софийска спалня-ново строителство и защо му беше да стои до 2 часа миналата нощ с аверите да играе бордови игри, та сега да закъснява и да трябва да опира до таксиметровите услуги. Целият този емоционален товар накара Ицо да се замисли дали и в София не би могло да функционира приложение тип Uber или руското Yandex Go, където буквално без да обелиш дума с шофьора се возиш къде ли не, с избрана от теб нова и чиста кола, и за фиксирана предварително сума, плащането на която чрез модерните Apple Pay и Google Pay те освобождава и от крайно селското „По-дребни нямаш ли? Нямам да върна“, типично за София.

 

Цялата тази ситуация с таксито надъха Ицо да предложи на Хаки компанията да се заеме с разработката на български Uber. Hacky от своя страна търсеше печеливша нова идея от известно време, защото и той искаше да получи слава и богатство от софтуер, и той искаше да е като Марк Зукърбърг, Бил Гейтс, Илън Мъск и наш Владимир с Robinhood. В ИТ сферата така или иначе изглеждаше, че само който не е пробвал, не е станал милиардер! Hacky даде своята благословия и дори се ангажира да започне рекламна кампания веднага.

 

Първият пост с участниците е обновен.

Link to comment

ЕПИЗОД 5


Loop вече усещаше ефекта на затихващото първоначално опиянение. Когато беше прочел мейла на режисьора Gboy беше изпаднал във възторг и беше отговорил, че веднага е готов да организира шоу, в което млади и красиви атлети да показват своите умения (и тела). Ала сега, няколко дни по-късно, еврокомисарят започваше да се замисля какво реално означаваше поетият ангажимент. Gboy щеше просто да осигури камери, да снима и монтира кадрите, но на Loop оставаше цялата отговорност по самото организиране на шоуто, самото осигуряване на мачовете и на впитите костюми, в които той си представяше кечистите. За момент Loop се замисли дали може да уговори Gboy да сложи камери и в съблекалнята, но бързо се върна към по-належащия проблем: от къде да намери star power за шоуто?

 

Комисарят се сети, че беше чел статия от известния журналист The Best за най-успешните български ММА състезатели, сред които се открояваше името на Neshev – български боец, имал за кратко опит в кеча в България, включително и закрил с победа юбилейното шоу преди 7 години, но продължил кариерата си с реални боеве в октагона. Големият момент за него и за България беше дошъл когато Neshev се изправи срещу CM Punk. Българинът беше надделял над противника си за 25 секунди, което обаче явно се беше оказало недостатъчно за Neshev, който моментално след мача беше обявил и пенсионирането си, тъй като „явно не съм на достатъчно високо ниво, щом ми трябваха 25 секунди тук…“. Още по-разочароващ за Флорина Иванова и останалите от екипите за спортни новини в големите телевизии се оказа твърдият отказ на Neshev да си направи Instagram, в който да демонстрира личния си живот като останалите любими български спортисти от спортните емисии.

 

Loop, възползвайки се от положението си на еврокомисар, бързо се свърза с журналиста The Best и го помоли за контакти на Neshev, на което The Best се съгласи да съдейства, макар и искайки в замяна малко европейски лобизъм в неговата лична борба срещу имотната мафия, която вилнееше из нивите в землището на село Горно Уйно, Кюстендилско. Като насрещна престация за съдействието, Loop се съгласи да включи местните дерибеи в следващия доклад на Еврокомисията и да ги очерни, представяйки ги във възможно най-лошата светлина - хомофобската!

 

Няколко часа по-късно Loop вече беше на телефона с Neshev. Надеждите на комисаря обаче бързо бяха попарени, тъй като ММА-ецът демонстрира нулева заинтересованост към завръщане в кеча и обясни, че към момента се е отдал на записване на подкасти, в които прави анализи за света на ММА, кеча и други злободневни теми, и октагонът или рингът го вълнуват единствено като зрител. Как ли щеше да успее еврокомисарят да докара звезди за шоуто?

 

Първият пост с участниците е обновен.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...