Jump to content

BWC Popularity Promotion 2022


Loop

Recommended Posts

BWC POPULARITY PROMOTION

7 години по-късно…

 

Еврокомисарят по въпросите на сексуалността и половете Loop седеше в комфортния си офис в Брюксел. Освен ушитото от 13-годишни виетнамчета кожено кресло (за което, противно на еко политиките на съюза, бяха отишли поне 4 кравички) и огромното масивно дървено бюро (поне 6 дъба), в офиса имаше няколко плаката от последните няколко издания на европейското първенство по културизъм. Loop държеше да подчертае, че тези картини бяха избрани заради европейския характер на състезанието, но в действителност той дори не знаеше правилата на този „спорт“. Единственото, от което се интересуваше той бяха тези изваяни тела на млади Аполонци, които модерните 4К камери бяха уловили в перфектен детайл. Всяка „бучка“ мускул се виждаше, всеки отблясък от маслата за тяло, които тези професионални атлети използваха. Самият Loop далеч не беше в спортната форма на тези обекти на своите блянове. Нашият герой, както се казва, се беше „запуснал“ след края на активната си кеч кариера, а пък и заплатата му на комисар спомагаше за лесния достъп до всевъзможни вкусотии – от местните за приличащия на Мароко Брюксел „Ръзат ал-кади“ и „Кефта м‘кауара“ до простите, но упорито лепящи се по корема понички.

 

Благодарение на споменатите детайли по плакатите, Loop не успяваше да се фокусира над отворения на лаптопа документ за проект за нова директива, която окончателно трябваше да реши належащия проблем с количеството изразходвана вода в тоалетните казанчета в рамките на съюза. Задачата на Loop принципно беше да прокара в директивата текстове за годишни квоти за употребена в тоалетните вода за всеки един от приетите 46 социални пола и да накара нахалните варвари от източните страни да спрат да се бунтуват срещу наличието на 46 различни тоалетни кабинки на всички обществени места.

 

Loop реши да затвори лаптопа си и да излезе да подиша чист европейски въздух, надявайки се да срещне някой млад стажант с по-тесни панталони в коридора. Но преди да успее да затвори електронната си поща, той видя следния email от успешния кинорежисьор Gboy:

Quote

 

От: Gboy Scorsese (g.scorsese@gboyproductions.com)

До: Комисар Loop (honey.bear@europa.eu)

Тема: Филм и промоция за български кеч

 

Здравейте, комисар Loop!

Казвам се Gboy и съм кинорежисьор с редица награди от Бусманци филм фест, Кан и Съединените щати. Спомняйки си с носталгия за младите си години по улиците на кв. Люлин в София и искайки да дам нещо на родината, в последно време планирам нов проект – филм за историята на българския кеч.

 

Считам, че такъв филм би бил изключително успешен, но за реализацията му бих се радвал да получа Вашата подкрепа. Като промоция за филма желая да организирам и ново еднократно кеч шоу в София. Вярвам, че интересът, който това шоу ще привлече, ще допринесе и за успеха на филма.

Обръщам се към Вас с оглед Вашата биография на успешен български кеч шампион и общественик. Убеден съм, че с лице като Вас зад проекта за организация на шоуто, то ще има гарантиран успех. Смятам, че сътрудничеството ни може да бъде продуктивно и за двете страни.

 

Очаквам Вашия отговор!

 

 

Loop се просълзи от умиление. Той беше чувствителна душа и кинорежисьорът беше успял да погали най-милото на еврокомисаря. Защо не??? Със сигурност това щеше да има успех!

 

-------

УЧАСТНИЦИ И ТЕХНИТЕ ОБРАЗИ (ще бъде обновявано след всеки епизод):

Spoiler

LOOP – Еврокомисар по джендър въпросите, известен и като първия открито хомосексуален член на комисията. Пенсиониран бивш кечист. Официалното лице зад организацията на кеч шоуто в София благодарение на предишния си опит в кеча.

GBOY – Успешен кинорежисьор, който проявява желание да направи филм за българския кеч и да организира кеч шоу покрай него.

KABAKOV – Депутат от голяма управлявала до скоро партия, бивш министър.

DADOKTOR – Уролог и от скоро министър на здравеопазването.

JACK BAUER – Гражданин с твърда позиция срещу ваксинацията, сертификатите и официалната статистика за течащата за поредна година световна пандемия.

MYSTERY – Гражданин с твърда позиция срещу ваксинацията, сертификатите и официалната статистика за течащата за поредна година световна пандемия.

MJ23 – Бивш баскетболист, отказал се от спорта, за да се отдаде на печалби от спортни залози. Лидер на финансова пирамида и Понци схема около плевенска криптовалута на име D'geCoin.

THE OLIMPIC HERO – Бивша мегазвезда на кеча и олимпийски медалист. След кариерата си на кечист се лута измежду покера и бързата интернет журналистика, но не е щастлив от живота си и изпада в алкохолна депресия. Спасява го новата му сокоизтисквачка и предложение, на което не може да устои от Mariyan01, след което става фасаден собственик на сайта за залози 9999.com.

LAG4 – Служител на Олимпик в 9999.com. Експерт в бетинга, лимитите и верификациите.

NATOPOR4EN – Служител на Олимпик в 9999.com. Умел фалшификатор с отличаващ се изказ и речников запас. #Winning.

MARIYAN01 – Голям бос от Прехода. Дълги години близък на властта и конкретно на министър Kabakov, но след рязко влошени отношения с властта напуска страната. Живее в изгнание в някое от арабските емирства. Реален собственик на сайта 9999.com.

HACKY – Собственик на просперираща ИТ фирма с офис в престижния софийски Бизнес парк.
ITZO1994 – Project manager във фирмата на Hacky, новодомец в уютно новопостроено жилище на тихо и комуникативно място в "Манстирски ливади". Главният ум зад проекта за български Uber.
SHWN – Политически анализатор, чест гост по ТВ студията.

NESHEV – Бивш ММА състезател, стигнал до мач в Америка – победа над CM Punk, последвана от контроверсиално отказване от спорта, защото „явно не съм достатъчно добър щом ми отне 25 секунди да бия този“.

THE BEST - Топ журналистът на България и кошмарът на всички общински имотни мафии.

HEIDENREICH – Бизнесмен в криза заради веган активизма, пандемията, здравословното хранене и тежките семейни проблеми покрай непослушните му синове. Заподозрян в участие в тежки измами за точене на пари от обществени поръчки в съучастие със служители от община "Искър".

LEMMON-714 – Служителка в магазинната мрежа на HEIDENREICH.

UNDERTAKER* - Спедитор на бизнес империята на HEIDENREICH, в последно време изпаднал в параноично-обсесивно разстровйство на личността, каращо го да смята, че всичко около него е симулация и някой извънземен разум си прави експерименти с него.

ЧОТУДЕ - Младеж и еко активист, обличащ се като кокошка уж с идеята да привлече внимание към каузата срещу кланиците и консумацията на пилешко. Според мнозина негови познати, момчето "не може да излезе от филма" и позволява на образа на пиле да го завладее.

BATISTAHEEL - Любимият стажант на комисар Loop, който е винаги готов да помогне на политика с писане на писма или поддръжка на микрофона.

RADOX - Друга легенда на българския кеч, ориентирал се към архитектурата и подкастите след края на активната си спортна кариера. Към момента началник-отдел на местната РДНСК в Швайнфурт, Германия. Страшилище за всеки неправилно остъклен балкон в малкото градче.

OYEAH - Шофьор и лидер на таксиметров профсъюз с прякор „Ибача“ заради митичните му сексуални подвизи, напомнящи истории на стар авджия. Яростен враг на програмистите и получаваните от тях заплати и осигуровки.

DUDLEY - Про-ваксър, избран от Еврокомисията да представи ваксинирането в добра светлина.

HIMLER - Про-ваксър, избран от Еврокомисията да представи ваксинирането в добра светлина.

YARIPIM – Мафиот от групата на Mariyan01.

BAIKIRO – Мафиот от групата на Mariyan01 известен като "Брокера" заради уменията си на пазара на недвижими имоти.

SOCKI – Мафиот от групата на Mariyan01.

BOBOTSI – Доскорошен мафиот от групата на Mariyan01 докато не решава да се свърже с The Best за да разобличи лошата мафия.

PRINCE10 – Психолог и многодетен баща, бранещ семейството като основна единица на обществото.

STONECOLDFAN - Приятел на Gboy, който е вкаран в организацията заради непрестанното си мрънкане към затрупания от работа режисьор. Практически официален ПР на организацията и мениджър на профилите в социалните мрежи.

HBK_FOREVER -  Адвкат радетел за разводите и пламенен защитник за всички OnlyFans момичета.

WRESTLINGGOD - Известен филантроп и легендарен финансист с мания за величие и идеи за нов световен ред, които често будят конспиративни теории за връзките му с политическия свят.

 

Не гарантирам за честотата на епизодите. Да видим до къде ще го докараме. Пак идеята е за едно шоу, по подобие на юбилейното издание от подписа ми. В някаква степен ще има продължение на тогавашните образи, но с развитие разбира се. Затова препоръчвам на имащите време и желаещите да четат да си припомнят събитията там. Вероятно когато шоуто се състои и всички епизоди са публикувани ще са участвали общо около 30 потребители от форума, като голяма част ще са изцяло нови за Поп Пром-а.

 

Вероятно ще се иронизират вражди, гимици и събития от форума и от близката му история. Надявам се никой да не го приема лично, всичко е на майтап. Както виждате – аз самият съм с образ. Живи и здрави!

Link to comment

Евала! Обаче бих се радвал,ако използваш главно активни потребители и 2-3 знакови имена от дневника като Ултрамад и WrestlingGod.

Link to comment

Нямам търпение да видя как с @prenti ще бъдем просяци разорени от крипто помията или ще бъдем платените ти жрици на любовта. ❤️ 

Link to comment
3 hours ago, Himler said:

Евала! Обаче бих се радвал,ако използваш главно активни потребители и 2-3 знакови имена от дневника като Ултрамад и WrestlingGod.

Активно четящите ще бъдат включени, гаранция. Не е разписано шоуто напред за момента, така че мога по всяко време да вкарам някого. Обичам си аудиторията аз. ❤️ А и през 2022 г. нивото на кеч booker-ите и сценаристите не е кой знае какво, така че и аз мога да се впиша в сценариите.

52 minutes ago, MJ23 said:

Нямам търпение да видя как с @prenti ще бъдем просяци разорени от крипто помията или ще бъдем платените ти жрици на любовта. ❤️ 

Ох, на батя, каква ключова роля ти мисля... :blush:

Link to comment

ЕПИЗОД 2

 

Министърът на здравеопазването dadoktor крачеше нервно в „кулоарите“ на парламента. Предстоеше му първият парламентарен контрол и определено не искаше да се запъне на трибуната и да стане обект на подигравки от целия контингент тролове в интернет. Всъщност той съвсем неочаквано беше попаднал в тази позиция – някакъв телевизионен водещ му се беше обадил с предложение да стане министър. Бил чул, че dadoktor специализирал урология в Медицинския университет на Ташкент, Узбекистан, и беше останал впечатлен от това, че героят на нашата история владееше английски. В първия момент dadoktor изобщо не беше сигурен, че трябва да приеме предложението, но жена му се беше намесила и го беше убедила. Все пак сватбата им беше съвсем наскоро и беше опразнила семейната хазна. Само за фотографа бяха отишли 2 средни заплати на български неврохирург.

 

Връщаме се обратно в парламентарната зала, където опозицията и най-вече нейното основно острие Kabakov се готвеше словесно да изяде новобранеца-министър като изясни по агресивен начин какво прави правителството в този момент на безпрецедентна здравна и икономическа криза, без да взима предвид, че министърът беше на поста си от няма и месец.

Тъкмо когато dadoktor влезе в залата и се запъти към трибуната обаче настъпи хаос. Внезапно влетяха гардове от НСО и редица квестори започнаха хаотично да извеждат депутатите. Камерите на БНТ реагираха мигновено с включване от входа на Народното събрание, където протестиращи срещу здравните мерки в пандемията опитваха да преодолеят полицейските ограждения и да щурмуват парламента! Сред открояващите се в блъсканицата лидери на протеста бяха Jack Bauer и Mystery – единият с високоговорител призоваваше хората да не приемат „експерименталните отрови, наречени ваксини“, а другият беше на първа линия срещу полицейските щитове.

 

Пренасяме се към Плевен, в една от малкото всекидневни стаи в страната, в която телевизорът не беше включен на драмата около „Триъгълника на властта“, а следеше чрез някакъв пълен с рекламни банери интернет стрийм мача между Динамо Душанбе и Хаир Вахдат от второто ниво на таджикистанския футбол. Тази всекидневна беше на MJ23 – бивш баскетболист, който се беше отказал от активната спортна кариера, след като беше научил, че залагайки на „ъндъри за точки“ на баскетбол в съмнителни букмейкърски сайтове може да изкарва по-добри пари отколкото мъчейки се на „паркета“, пък макар и нивото на потене да беше еднакво, независимо дали отборът ти изостава с 2 точки и трябва да стреляш тройка в последната секунда, или се опитваш да кеш-аутнеш, но поредният букмейкър ти иска поредна верификация. В случая, MJ23 беше открил идеалното „буки“ с продължаващо легендарната българска традиция за наименования име 9999.com и предлагащо отлични пазари в Средна Азия.

Link to comment

Браво Лууп-чо, има потенциал. Бих участвал и аз, даже ще съм благодарен ако леко ми актуализираш образа, тъй като продадох месарскияте цехове, след като разбрах че моят син - кекаво либерално толерастче ще съсипе семейния бизнес. :( 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Много добро начало и както винаги - в час си с актуалните събития в страната и в BWC, което допринася за качеството на дневника. Очаквам култови неща.

               

Link to comment

ЕПИЗОД 3

 

The Olimpic Hero стоеше в своя офис и наблюдаваше стената от екрани, която даваше кажи-речи единствената светлина в затъмненото помещение, намиращо се над вървежен нощен клуб в Бургас. Не екраните течаха различни спортни събития и се показваха сложни графики с коефициенти в реално време от различни букмейкърски къщи и това беше съвсем нормално, тъй като Олимпийския герой беше, поне на хартия и официално, собственикът на 9999.com. Публична тайна беше, че сайтът се финансираше изцяло от „г-н Мафиота“ Mariyan01, който беше изпаднал в немилост след скандал за пари с бившия финансов министър Кабаков, към момента се укриваше в някое от арабските емирства и разчиташе новодошлите на власт месии да спомогнат за триумфалното му завръщане в България.

 

За Олимпик предложението на Mariyan01 беше дошло изневиделица, но в точния момент, когато бившата мегазвезда на българския кеч беше изпаднал в откровена депресия и се беше обърнал към чашката като отдушник за душевните си страдания. След залеза на кариерата си Олимпик беше опитал различни професии – беше си пробвал късмета като професионален покер играч, беше писал журналистически „колонки“ за различни спортни медии, но нито едно от двете не носеше необходимото удовлетворение и финансов стимул на Олимпийския герой, а единствените „колонки“, за които сякаш си струваше да се живее бяха тези от букмейкърските фишове. Страстта на Олимпик към хазарта беше моторът, задвижил скоропостижното взимане на решение олимпиецът да се съгласи с предложението на Мариян. Пък и той не беше убеден дали е добра идея да се тества търпението на мафиота, все пак всички знаем, че мафията прави само предложения, на които не може да се откаже. И така, за няма и седмица, от играещ покер журналист с непризнат проблем с алкохола, Олимпик се беше превърнал в собственик на букмейкър със собствен офис и голямо бюро, а алкохолизмът и конкретно уискито бяха заменени със сокоизстисквачка и голяма чаша за смутита, която неотлъчно стоеше на бюрото до хазартния шеф.

 

Не щеш ли, в офиса влязоха един подир друг служителите Lag4 и natopor4en. Двамата явно имаха да съобщят на Олимпик нещо важно. Пръв започна да говори Lag4:

Lag4: Шефе, пак имаме проблем. Имаме новорегистрирана 84-годишна жена от Плевен, която е играла точен резултат в някакъв мач в Таджикистан със залог 2500 евро. Това не е най-лошото. Най-лошото е, че залогът излиза… а коефициентът е 12.50.

Natopor4en: Така е, шефе. Факт до факта. И до тях пак факт. Факт. Скррррррт! Цак-цак!

Olimpic: Да му се не види! Лимитирайте я тази жена и й искайте селфи с лична карта, с ТЕЛК документ, с данъчна декларация, сметка за парно – абе, каквото и да е, само да я спрете!

Lag4: Вече го направихме, шефе. Жената изпрати селфи с личната си карта… верифицирана е.

Natopor4en: Шефе, дори аз не печеля толкова. А тази дори май не ползва Пейнт. Winning. Скрррррт!

 

Бесен, Олимпик хвърли чашата с недопитото смути към едно от малкото места в стената, на които нямаше телевизор. Трясъкът от пръскащото се стъкло накара natopor4en и Lag4 да потреперят.

Olimpic: Мариян ще откачи като разбере… Трябва на всяка цена да заловим този изрод! Никаква 84-годишна жена не е това, това е само някой конкурент с вътрешна информация! Намерете го възможно най-бързо и ми го дайте. Natopor4en, пускай из форумите фалшиви валю бетове, накарай го да клъвне на стръвта. Само ми го дайте!

 

Първият пост с образите е ъпдейтнат.

Link to comment

ЕПИЗОД 4


Включваме приемниците си на Нова телевизия, където както обикновено за делничните утрини, Виктор Николаев интервюира поредния политолог-анализатор (ShwN), който разпалено обяснява как лявото и дясното у нас са проекция на едно и също и как страната изпитва криза на доверието, която еволюира във всичките течащи социални конфликти между ваксъри и анти-ваксъри, либерали и консерватори, путинисти и евроатлантици, хардвардци и свищовци. Тезата на политическия анализатор е, че бушуващите в обществото дразги, погледнати отстрани, наподобяват кеч шоу, в което гладиатори се борят в прахта, докато големите играчи стоят в сянка и им се присмиват. За първи път някой прави връзка между политиката и кеча! Виктор Николаев обаче не изглежда впечатлен от тази теория и бърза да приключи разговора, за да премине към частта, в която редува забавни клипчета от трендващите хаштагове в Туитър от преди 3 дни с репортажи от „Моята новина“, в които будни граждани снимат някоя зейнала дупка в кварталната улица и компетентно коментират зад кадър „глей, тцтц, това е европейска столица в 21-ви век“, с което успешно убива времето до следващата новинарска емисия и прогноза за времето.

 

Запъхтян от бързането да не закъснее за работа (и въпреки това закъснял) itzo1994 влезе едва поемайки си дъх в офиса на шефа си hacky. На Ицо му се беше наложило да хване такси, но както се казва това му беше излязло през… В сутрешния час-пик пътуването от модерния му тристаен апартамент в „Манастирски ливади“ до също така модерния „Бизнес парк“ в Младост беше отнело повече от час, а гадният бакшиш вътре не беше спрял да дудне върху гърмящите песни на Слави Трифонов и да го светва за неговите виждания от сорта на „при Живков беше по-друго, чуяк“ или „всички са срещу нас българите, чуяк, щото ги е страх от нас“, с което не беше оставил младия програмист насаме с мислите му, които се въртяха около това как може човек да напъха легло за двама души в съвременна софийска спалня-ново строителство и защо му беше да стои до 2 часа миналата нощ с аверите да играе бордови игри, та сега да закъснява и да трябва да опира до таксиметровите услуги. Целият този емоционален товар накара Ицо да се замисли дали и в София не би могло да функционира приложение тип Uber или руското Yandex Go, където буквално без да обелиш дума с шофьора се возиш къде ли не, с избрана от теб нова и чиста кола, и за фиксирана предварително сума, плащането на която чрез модерните Apple Pay и Google Pay те освобождава и от крайно селското „По-дребни нямаш ли? Нямам да върна“, типично за София.

 

Цялата тази ситуация с таксито надъха Ицо да предложи на Хаки компанията да се заеме с разработката на български Uber. Hacky от своя страна търсеше печеливша нова идея от известно време, защото и той искаше да получи слава и богатство от софтуер, и той искаше да е като Марк Зукърбърг, Бил Гейтс, Илън Мъск и наш Владимир с Robinhood. В ИТ сферата така или иначе изглеждаше, че само който не е пробвал, не е станал милиардер! Hacky даде своята благословия и дори се ангажира да започне рекламна кампания веднага.

 

Първият пост с участниците е обновен.

Link to comment

ЕПИЗОД 5


Loop вече усещаше ефекта на затихващото първоначално опиянение. Когато беше прочел мейла на режисьора Gboy беше изпаднал във възторг и беше отговорил, че веднага е готов да организира шоу, в което млади и красиви атлети да показват своите умения (и тела). Ала сега, няколко дни по-късно, еврокомисарят започваше да се замисля какво реално означаваше поетият ангажимент. Gboy щеше просто да осигури камери, да снима и монтира кадрите, но на Loop оставаше цялата отговорност по самото организиране на шоуто, самото осигуряване на мачовете и на впитите костюми, в които той си представяше кечистите. За момент Loop се замисли дали може да уговори Gboy да сложи камери и в съблекалнята, но бързо се върна към по-належащия проблем: от къде да намери star power за шоуто?

 

Комисарят се сети, че беше чел статия от известния журналист The Best за най-успешните български ММА състезатели, сред които се открояваше името на Neshev – български боец, имал за кратко опит в кеча в България, включително и закрил с победа юбилейното шоу преди 7 години, но продължил кариерата си с реални боеве в октагона. Големият момент за него и за България беше дошъл когато Neshev се изправи срещу CM Punk. Българинът беше надделял над противника си за 25 секунди, което обаче явно се беше оказало недостатъчно за Neshev, който моментално след мача беше обявил и пенсионирането си, тъй като „явно не съм на достатъчно високо ниво, щом ми трябваха 25 секунди тук…“. Още по-разочароващ за Флорина Иванова и останалите от екипите за спортни новини в големите телевизии се оказа твърдият отказ на Neshev да си направи Instagram, в който да демонстрира личния си живот като останалите любими български спортисти от спортните емисии.

 

Loop, възползвайки се от положението си на еврокомисар, бързо се свърза с журналиста The Best и го помоли за контакти на Neshev, на което The Best се съгласи да съдейства, макар и искайки в замяна малко европейски лобизъм в неговата лична борба срещу имотната мафия, която вилнееше из нивите в землището на село Горно Уйно, Кюстендилско. Като насрещна престация за съдействието, Loop се съгласи да включи местните дерибеи в следващия доклад на Еврокомисията и да ги очерни, представяйки ги във възможно най-лошата светлина - хомофобската!

 

Няколко часа по-късно Loop вече беше на телефона с Neshev. Надеждите на комисаря обаче бързо бяха попарени, тъй като ММА-ецът демонстрира нулева заинтересованост към завръщане в кеча и обясни, че към момента се е отдал на записване на подкасти, в които прави анализи за света на ММА, кеча и други злободневни теми, и октагонът или рингът го вълнуват единствено като зрител. Как ли щеше да успее еврокомисарят да докара звезди за шоуто?

 

Първият пост с участниците е обновен.

Link to comment

ЕПИЗОД 6

 

Обичайно уикендите се считат за време, в което хората  могат да не мислят за работа и да се наспят до късно, но не такъв беше случаят с известния бизнесмен HEIDENREICH, който така или иначе беше под голям стрес - отчаяно се опитваше да възстанови плавно замиращия бизнес с производство и продажба на месо. Пандемията и цялостната здравословна и зелена веган тенденция бяха ударили тежко месопреработвателния индустриален комплекс. Сума ти разфасовчици бяха пипнали вируса, продавачите в месарските магазини се бунтуваха срещу правилото за зеления сертификат, спедиторът UNDERTAKER* беше се чалнал и говореше само как всичко около нас било симулация, а на всичкото отгоре и разследващият журналист The Best беше взел на мушка тази пазарна ниша като беше извадил скандални разкрития за това как всъщност големите играчи на българския пазар изкупуват застояло с години месо от Западна Европа и после го пробутват в магазинната мрежа като за свръх скъпото и деликатесно японско уагю с А5 качество на мраморизация и баланс между чисто месо и мазнини. Не само това, ами и синовете на Райх продължаваха да правят всичко друго, но не и да слушат бащините съвети. Rocky Maivia отдавна беше напуснал семейното гнездо и се беше отдал на страстта си към музиката като обикаляше света с някакъв пътуващ и свирещ по мюзикъли оркестър, а по-малкият, YoTheReal, напоследък се беше хванал с някаква инфлуенсърка или нещо подобно, която Райх ни най-малко не одобряваше, защото инфлуенсър къща не храни, или поне не с чист месен протеин.

 

В тази иначе привидно спокойна съботна утрин HEIDENREICH беше внезапно събуден от звънящия телефон, на който го търсеше уплашената Lemmon-714 - продавачка в един от последните останали отворени магазини на бизнес империята. Младата служителка беше възпрепятствана и не можеше да стигне до работното си място и да отвори магазина, тъй като група протестиращи вегани и еко активисти правеха флашмоб пред магазина, облечени като окървавени ходещи терелки за месо. Райх едва чу за какво става въпрос, понеже една будна активистка на веган движението крещеше в истерия защо злите балкански субекти смятат, че задължително даващите мляко крави са от женски пол. За Райх обаче не остана възможност да коментира и да обясни на жената за бичето мляко. Разговорът му със служителката отново беше прекъснат, тъй като някакъв младеж на име ЧОТУДЕ, облечен като кокошка, започна да крещи на останалите протестиращи, че Райх е на телефона с момичето и че всеки момент лошият месар ще дойде да заколи и него, и малките му пиленца.

 

Очевидно проблемът беше сериозен и Райх не можеше да остави младата Lemmon-714 да се оправи сама с тези агресивни хора (и пилета). Нашият герой си наметна дрехи набързо и скоропостижно излезе навън. Още на входа на блока си той обаче видя плакат за предстоящо завръщане на българския кеч. Хм…

 

Първият пост с участниците е обновен.

Link to comment

Е добре.. Rocky Maivia изобщо не мога да се сетя какъв потребител беше.. Да  се еба и бащата... 

Лимончето ще я спася от хаховците , момичето има потенциал за издигане във фирмата.

 

Иначе евентуална бъдеща среща с блудния син Йо да риъл и модерното му гадже са предпоставка за култажи. Някак си не вярвам простият агресивен селяк да хареса идеите за сошэл джъстис уок веган и енерджи неутралити.. Едва ли ще одобря и стартъпа с насекомите :( 

Малко ще сме като parcaleste и негово бивше гадже от БХК . По някаква странна причина жената хич не се кефеше на расистките му и хомофобски шеги. Добре че съм аз като прогресивен толераст да спасявам положението.

 

 

 

Link to comment

Очаквах @Metzgermeister да има бизнес за месо. Не забравяйте, че все пак той е МАЙСТОРЪТ МЕСАР!

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
On 1/14/2022 at 7:51 PM, Loop said:

KABAKOV – Депутат от голяма управлявала до скоро партия, бивш министър.

е тва е 🤣

Link to comment

ЕПИЗОД 7


Завръщаме се отново към нашите герои като започваме с включване от единствения останал български кеч форум BPPC (Bulgarian Pop Prom Community) от гледната точка на комисар Loop, който реши да прегледа форума в надежда от там да вземе идеи за потенциални участници в шоуто или най-малкото да види дали най-накрая консервативно настроеното интернет общество се беше вразумило и беше разширило обхвата на Divas раздела, така че да включва и теми за други полове. Последните теми във форума изглеждаха по следния начин:
-    Без сценарий епизод 249 (автор neshev)
-    Winning бетове от Натопорчените легиони! (автор natopor4en)
-    Форумно „Не се сърди, човече!“ – тема за записване (автор The Best)
-    スポーツエンターテインメントをファック! (автор njpw_puroeso)
-    Гейминг сцената в Източна Африка – мега тема (автор ShiningWizard)
-    WWE SmackDown! – 28 януари 2022 (автор THE ENEMY)
-    Wwe smackdown – 28.01.22 (автор romanreigns989898)
-    Как Сивите симулират така детайлно душ гела ми? (автор UNDERTAKER*)
-    Комикси по “Пришълецът“ – най-великата идея или тотален профанизъм? (автор Suffer-H)

 

Не можем да се спрем на всяка една от тях по отделно, но решаваме да отворим първите две, за да видим какво се коментира във форума.

 

Neshev беше записал подкаст, в който анализира предстоящото кеч шоу (0:00-49:35), враждата на про-ваксъри и анти-ваксъри (49:35-58:09) и предстоящия 52-ри сезон на американския Survivor (58:09 до края). Подкастът завършваше с думите, че вече сякаш му е скучно да ги прави тези подкасти, т.к. те просто нямат конкуренция. Дали всеки един от четящите потребители обаче щеше да е съгласен с това твърдение?


Във втората тема, над която ще се фокусираме, natopor4en беше написал следното:

Quote

 

„Момчета, попадна ми невероятен валю бет, но не мога да го споделя тук, защото не съм сигурен дали всички заслужавате да си въртите игрити и да си правити парити. Затова който иска да чуе как натопорчените легиони го правят, да се свърже с мен на телефон 0899 999 999. Съдбата обича смелите! Скррррррт! :)

 

Впрочем ето ви скрийншот как вчера обрах Bet365 със залог 1 милион. Защо все на теб, натопорчен? Защо така ги громиш, защо? Защо си толкова добър??? Цаааак! #Winning”

 

 

Loop не намери нищо интересно в тези теми, но и не можеше да си позволи да остане във форума още дълго, защото след само 15 минути му предстоеше да даде онлайн лекция през Zoom, отнасяща се до правата на транссексуалните казахи в Казахстан. Темата наистина беше наболяла, въпреки че доста непросветени европейци не демонстрираха интерес и се занимаваха с дреболии като цената на електроенергията. Loop обаче реши да оползотвори тези 15 минути по най-добрия начин като извика в кабинета си любимия си стажант batistaheel. Разговорът им протече по следния начин:
batistaheel: Здравейте, комисар Loop! Търсили сте ме по спешност?
Loop: Здравей, момчето ми. Онзи ден слушах в „Здравей, България“ някакъв политолог, дето анализираше как кечът бил като политиката. Или обратното… няма значение! Хареса ми какво каза. Искам от теб да се свържеш с Министерство на здравеопазването и да им предложиш алианс на политиката и кеча.
batistaheel: Добре, но не разбирам какво означава алианс между политиката и кеча… Вероятно и те ще искат повече подробности за идеята на Комисията?
Loop: Не, те са свикнали да работят без да знаят какво правят. Просто им кажи, че им предлагаме съвместни действия за решаване на бушуващите страсти в страната около ваксините. Кажи им да застанат зад идеята за кеч шоу, да го разрешат, пък и да дадат някой лев – най-малкото ще им кажем, че кечистите са ваксинирани и ще пропагандираме както те искат. Иначе аз ще застана зад тях... като се замисля това не е лоша идея.
batistaheel: Разбирам… добре, заемам се. Има ли нещо друго, господин комисар?
Loop погледна часовника си – беше му скъп подарък от първата му голяма любов (Михаил), когото Loop нежно наричаше Мики. От циферблата на часовника на комисаря сладко се усмихваше веселият образ на Мики Маус.
Loop: Имам 10 минути до онлайн лекцията. Говорейки за бушуващи страсти… защо не дойдеш да ми помогнеш с този микрофон…?

 

Първият пост с участниците е обновен.

Link to comment

 ЕПИЗОД 8

 

За повечето от нас споменатите теми в някакъв си кеч форум може би нямаха никакво значение, но се намираха и такива, за които писанията в тях бяха въпрос на чест, а в някои екстремни случаи и на кръв. Пример за това беше един от малкото останали неспоменати в разказа ни дотук някогашни легендарни български кечисти - Radox. Кариерата му на кечист, при това на практически гарантиран main event-ър в България, беше повлияла и на характера му извън професионалната борба като го беше превърнала в силно самоуверен мъж, имащ склонности към надменност и нулево желание за споделяне на "светлините на прожекторите" с други. Но да се върнем към настоящия момент. Radox беше постъпил умно и за разлика от други свои колеги кечисти беше инвестирал в образованието си, което от своя страна му беше спомогнало да изучи тънкостите на езика на Гьоте и на архитектурата и да не пропилее живота си в търкаляне по рингове и злоупотреба с болкоуспокояващи.

 

В наши дни пенсионираният от кеча Radox се беше издигнал до началник-отдел в местната РДНСК в Швайнфурт, Германия. По навик обаче той продължаваше всяка сутрин стриктно да отваря BPPC форума докато пиеше сутрешното си кафе и отлагаше неизбежното гмуркане в новодошлите папки с проекти за нови общежития за близкоизточни мигранти в града. Прегледът на новите теми във форума обичайно спомагаше за отпускане преди запретването на ръкави за работа, но не такъв беше случаят днес. Radox беше попаднал на темата на neshev, в която той открито иронизираше всички останали творци на подкасти и в която си позволяваше да твърди, че "Без сценарий" просто нямал конкуренция. Както споменах и в предишния абзац, подобен удар по егото беше непростим за Radox. Още по-лошо беше, че разните новорегистрирани (под това се имат предвид потребители с под 10 години стаж) чавета сякаш се "катереха на влака" и подкрепяха това безумно твърдение. Radox едва не си изплю кафето от яд. Тези пройдохи сякаш бяха забравили НВП и, още по-лошо, самия Radox! Това принуди кечиста-архитект светкавично да привика помощника си Хасан ал-Хамди, който от скоро се радваше на 6-то детенце и на лъскав нов германски паспорт. Някогашната кеч звезда заръча на Хасан да го замества за деня и веднага се втурна към дома си, без да мисли с каква лекота удобният му огромен Ситроен с автоматични скорости превиши скоростта на няколко пъти в иначе спокойното градче. Radox трябваше моментално да запише нов епизод на НВП и нямаше да миряса докато не насере едно хубаво този трол neshev! Но това не беше достатъчно. Той искаше да реши проблема си като мъж - с бой. И какъв по-добър начин да се завърне за малко в София - да покаже на всички, че той "още го има", да натрие носа на neshev в кеч мач и да нагледа продължаващия 4-та година строеж на къща в китното софийско село Волуяк. Колко заека станаха с един камък?

 

Прехвърляме се към офиса на The Olimpic Hero. Олимпийският герой беше побеснял. Служителят му natopor4en правилно беше изпълнил заръката да намери копелето, което точеше букмейкъра и създаваше нерви на Олимпик, но също така беше позволил на манипулативния MJ23 по телефона да го убеди колко добре щяло да бъде да инвестира парите си в нова плевенска криптовалута на име D'geCoin, която всеки момент уж щяла да избухне и всички били много "булиш" по нея. Разбира се, natopor4en беше изпратил пари на MJ23, които Олимпик знаеше, че служителят му никога повече нямаше да види. Затова Олимпик отпи от авокадовото си смути и реши да се обади лично на плевенския измамник и да му предложи да решат спора по мъжки...

 

Всичко това щеше да звучи съвсем нормално - две бивши кеч легенди със силно залязла слава искаха да се видят под прожекторите и под пироефектите пред ревящата в екстаз публика още веднъж и намериха идеалния повод за това. Но нямаше как Олимпик, опитен в залозите и с личен мотив за това, да не се обади на организатора на шоуто Loop и да го попита дали не може някак да се нагласят мачовете, за да излязат точните коефициенти и залози. За съжаление Олимпиеца уцели неправилния момент и беше бързо отпратен за тези си идеи от еврокомисаря, който точно разглеждаше новополучените си съобщения в Grindr.

 

Първият пост с участниците е обновен в частта за Radox и MJ23.

Link to comment
The Olimpic Hero
19 minutes ago, Loop said:

За съжаление Олимпиеца уцели неправилния момент и беше бързо отпратен за тези си идеи от еврокомисаря, който точно разглеждаше новополучените си съобщения в Grindr.

 

Евала, актуален си до възможно последния момент. :D

               

Link to comment

Лууп, смял съм се със сълзи на някои изречения, помня стария Pop Prom, но това сега е нещо съвсем друго. :laugh:

Искрено се надявам героят ми да прокопса с тоя Юбер и да се изнесе в ЛОЗЕНЕЦ, Ливадите са за слабаци. :( 

 

Spoiler

между другото, потресаващо много неща си нацелил покрай живота ми, да не си верно шпионин :ph34r:

 

Link to comment

ЕПИЗОД 9


Завръщаме се в неделния ден с разбушували се отново политически страсти. Центърът на София и по-конкретно превърналият се в стоянка площад пред Народното събрание осъмна блокиран от таксиметрови коли и техните разгневени шофьори, които бяха чули слуховете, че държавата започва публично-частно партньорство с някаква софтуерна компания, която разработвала български Uber. Профсъюзният лидер OyeaH разпалено надъхваше своите колеги как подобна идея би сложила край на таксиметровия превоз и как правителството се готвело да вземе най-лошото си решение след мекото допускане на споделените междуградски превози. „Ибача“, както беше познат лидерът сред колегите си заради постоянните му разкази за секс подвизи докато причакваше наивни чужденци, търсещи превоз до центъра на изхода на Терминал 2 на летище София, крещеше, че програмистите и без друго получават по-високи заплати от заслуженото и че масово не са мъже, а 50-килограмови нърдове, които се страхуват да се изправят срещу него. Всичко това се излъчваше на живо в ефира на 3-те основни български телевизии и hacky, току-що събудил се и разсънващ се с домашно направеното сутрешно „лате“, моментално реши, че този пурпурен гняв на таксиджиите и неизбежният обществен дебат по темата с приложението на неговата компания може да донесе само позитиви, тъй като лоша реклама нямаше. На hacky му хрумна и още по-добра идея – защо компанията не се включи в кеч шоуто – едновременно с мач срещу бесния таксиджия, а също така със сигурност можеше да изменти организаторите да сключат договор за доста пари срещу празнословия и модерно звучащи думи, които така или иначе обикновените хора не разбират като например „облачна инфраструктура“, „виртуализация“ и „защита срещу APT-та“. За целта обаче бизнесменът-компютърджия трябваше да навие itzo1994 да приеме да докаже на OyeaH, че всъщност програмистите не са някакви хилави зубъри…

 

Междувременно нямащият и един почивен ден министър на здравеопазването dadoktor се свърза с комисар Loop за уточняване на детайлите по исканото от комисията кеч шоу в София. Включваме се по средата на разговора между двамата политици:
dadoktor: Разбирам, да… щом се налага и щом Брюксел желае така, ние сме съгласни. Но как ще се проведе мероприятие с такава голяма публика в условията на пандемия, това е потенциално огнище на заразата?
Loop: Няма никакъв проблем. Зрителите ще представят зелен сертификат по утвърдения от комисията образец. Впрочем ако ме извините за личния въпрос – да не сте тренирали някакъв спорт? Изглеждате чудесно…
dadoktor: Да, ъъ, благодаря. Та за мероприятието… сигурен съм, че знаете, че в България има доста съпротивляващи се на идеята за ваксинация, сертификати. С тях как да процедираме?
Loop: Според мен работата във фитнеса Ви е дала отлични резултати, сега се загледах… какво? А, ами относно това – може да го превърнем в история, във вражда. В тези шоута обичайно зад отделните борби се разказва някаква история, трябва да има някакъв конфликт, който да е извън ринга. Защо не организираме един мач между така наречените антиваксъри и атлети, специално подбрани от нас да представят ваксинацията в по-добра светлина? Между другото това ли е личният Ви телефонен номер? Не мога да Ви открия в приложението…
dadoktor: Да, това е личният ми. Не искам да използвам втори служебен телефон. Професионално изкривяване в урологията - два телефона в джобовете облъчват твърде много мъжката полова система. Имате ли някакви идеи кои да са тези атлети, които да представят ваксинационната позиция подобаващо? Те трябва да победят задължително, знаете това.
Loop: Да, да, разбира се. Това го знам. Не знам достатъчно обаче за това облъчване, дали не бихте могли да ми разкажете по-подробно някой път…?
dadoktor: Да, ами… вижте, нека се върнем на темата за атлетите. Имате ли конкретна идея?
Loop: Разбира се, да. От Брюксел сме готови с имена. Имаме двама суператлети, които успяха да разбият мантрата, че боцкащите се спортисти използват нечестни прийоми. Имената са им Himler и Dudley. Освен че имат невероятни тела, двамата се бустерират през седмица и просто са перфектните рекламни лица на кампанията. Та, да разбирам, че министерството е съгласно с нашето предложение и дава зелена светлина на шоуто? А Вие сте съгласен с моето предложение, да? Може и без светлина.
dadoktor: Ами, вижте, аз…
Loop: Благодаря Ви искрено. Ще държим връзка… както казваме в комисията – we will be in touch! Touch – знаете. Хехе. До скоро!

 

Първият пост с участниците е обновен в частта за OyeaH, Himler и Dudley.

Link to comment

 

Quote

Швайнфурт, Германия. 

 

 

Не  си човек :laugh:

 

Качил си нива и като разказвач , много плавно си вързал историите.

 

Готов си за сценарист в Raw . :hump:

 

Link to comment

OYEAH - Шофьор и лидер на таксиметров профсъюз с прякор „Ибача“ заради митичните му сексуални подвизи, напомнящи истории на стар авджия.

 

Тъкмо вчера една искаше да ми духа, че беше свършила парите, а трябваше от Студентски някак да се прибере до Надежда в 4 сутринта 🤓

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...