Jump to content

UFC on ESPN "Kattar vs. Chikadze" - 14 януари 2022


Recommended Posts

На Гига му сецнаха хайпа. Липсата на кардио тук вече беше криминална. След едно поваляне, кажи-речи вече беше издъхнал. Катар ми се стори с една идея по-бавен от предишните битки, но важното е, че психически не е рухнал след битката с Макс и брадата му все още е от камък. Успя да наложи непосилно за Чикадзе темпо и взе всичките рундове. 

Link to comment
4 hours ago, neshev said:

Липсата на кардио тук вече беше криминална. 

 

Според мен и плана беше тотално неадекватен. В ъгъла му крещяха непрекъснато да рита :blink: Това само на телевизионна игра може да стане. Супер е да имаш кикове в арсенала си и да тормозиш противника с тях, но никога не съм виждал някой да пушва само и единствено с това. Катар се усети още в първия рунд накъде отиват нещата и започна да гони близка дистанция, където да няма как да бъде ритнат здраво. От там нататък всичко се превърна в бокс с малки ръкавици, където джабът му беше основното нещо. 

 

Освен това си пролича и класата, като в правилните моменти Катар успяваше да вкара неща, с които да си подпечата окончателно рундовете - тейкдаун във втория, няколко по-здрави лакътя, на които от щаба му крещяха като разпрани, за да подсилят усещането, че се случва нещо значимо (не че имаше нужда) и прочее. Джигата беше просто ауткласнат тука. 

Страхотен мач за начало на годината, дано така да ни върви. 😎

----

 

Кофти дебют за моя човек Джоузеф Холмс "Грозния", ама му дадоха много силен съперник в лицето на Джейми Пикет. Холмс доказа, че има място в UFC и ще взима победи по-нататък, но тук просто нямаше какво да направи. Каквото имаше - даде, но силиците не достигнаха. 

 

Иначе големият дебют тази вечер безспорно е на руснака Вячислав Боршчев, който се очертава като сериозна атракция. Спечели си договор с нокаут в DWCS и сега и дебюта си го взе с брутален удар в тялото. Бива го с левачката 😎 Ще е интересен да се следи вбъдеще. 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...