Jump to content

Мафия помощник на водещия


hacky

Recommended Posts

Нешев ми даде идея и с неговата помощ направихме една таблица, която да помага на водещите за броените на гласове, качена в гугъл шийтс то тя може да се ползва и от телефон. Имаме още идеи за развитието ѝ, за сега има само базовите функции, нормално гласуванем, без заглушители и двойно гласуващи и т.н.

 

Идеята ѝ е водещия си я копира преди началото на играта и вкарва участниците вътре, след това за всеки пост когато някой гласува просто избира кой е новия гласувал като добавя нов ред в таблицата, а ексела автоматично генерира изходния текст за поставяне във форума, удобно е и на телефона. След като свърши деня за другия ден водещия си прави копие на своя ден и зачиства убитите играчи и изтрива вотинг записите, това е всичко. Направих демонстрационно клипче, което публикувам по долу.

- Да уточня no-lynch значи не гласува, ползва се примерно когато някой каже махам си гласа от някой.

- Когато някой си смени гласа не е нужно да търсите къде сте въвели записа, а се въвежда нов ред с новия му избор, таблицата сама се грижи за обновяването.

Дано да ви е полезна, може да давате и вие идеи в каква насока да се развие ако смятате, че ще ви е полезно, може и да има някой бъг, който не е хванат.

 

Ето самата таблица:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1h8FYIZ_IUp0ANahEVjesSWI_kLJlsRYLsFPiJTyiMfM/edit?usp=sharing

 

Ето клипчето:

 

Link to comment

Тази таблица е създадена, за да ни контролира! Овцете не виждат... случайно ли е, че е предложена от член на Икипа? Случайно ли е, че това е neshev? Таблица създадена от човека хакнал BWC...случайно ли е питам? Всичко се прави, за да ни контролират! Да не можеш да гласуваш за когото искаш и да ти следят гласовете 24/7. Следващата стъпка е чип във всеки номер на гражданин. Получаваш съобщение от водещия и хоп мафиотите вече знаят кой е Шериф, кой е Доктор. И знаете ли кой седи зад всичко това? ОЛИМПИК! Той отчаяно иска властта над играта, да прави най-големите ходове и да бъде обявен за най-великия на всички време. Който играе тази игра да знае, ама ей ги овцете вече са се записали за новия сезон! 

 

Олимпииииик народа ти е жив и ти казва стигааааа!

Link to comment
The Olimpic Hero
22 minutes ago, Prince10 said:

Олимпииииик народа ти е жив и ти казва стигааааа!

 

Олимпик каза, че се оттегля от Мафия в BWC, защото няма конкуренция и е постигнал всичко, и спазва обещанието си! Олимпик вече няма нищо общо с Мафия, така че не замесвайте името му в чужди задкулисни игри.

               

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...