seekstah Posted January 12 Share Posted January 12 Очаквам топ мачове от Sammy/Garcia + Shida/Deeb. Punk vs. Wardlow ми е фифти-фифти, дано MJF да не коства мача на Wardlow по някакъв глупав начин. Дано Hook да се появи! Quote Link to comment
nWoHulkster Posted January 13 Share Posted January 13 Тонката продължава да подписва нови хора. _EDGE_ and Razor-Ramon 2 Quote Link to comment
kabakov Posted January 13 Share Posted January 13 Кога им стартира третото шоу? Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 13 Share Posted January 13 За първи път го виждам този. Казвам ви го отстрани. Прилича на абсолютен generic джобер с брада, че и дебелак, каквито има стотици в кеча. Не е сериозно Tony Khan да продължава да подписва на килограм подобни хора. Нещо като бразилците и португалците на Стойчо Младенов в ЦСКА. Сигурно сега някой ще се опита да ме обори, че имал качества. Чeтох, че е бил в ROH и NJPW, но съгласете се, видът му е плачевен, няма как този човек даже да бъде и mid-carder в имаща претенции да бъде мейнстрийм компания. OyeaH, kabakov, baikiro and 3 others 3 2 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 13 Share Posted January 13 Ебати бейта ми направиха. Пише ГОЛЯМ ДЕБЮТ!. Викам си ся па кво стана. Е? пак смарковете преувеличават с некви джобъри. Quote Link to comment
Smegma Posted January 13 Share Posted January 13 Brody King беше част от антуража на Tommy End още от преди да подпише с WWE. Пак не си в час, баче Мити Цялата концепция на House of Black доста наподобява Ministry of darkness от края на 90-те, неслучайно от сега почват да тийзват Julia Hart. Развитието на образа на Malakai ми е едно от най-интересните неща в шоуто и нямам търпение да видя докъде ще стигне. _EDGE_, Момчил, Apex Predator and 1 other 4 Quote Link to comment
kabakov Posted January 13 Share Posted January 13 До никъде, защото нямат тв време да развият историята на всички, които са подписали и понякога не ги показват със седмици... Момчил 1 Quote Link to comment
BiZkiT Posted January 13 Share Posted January 13 - CM Punk беше разпилян като жиУотно. Хвала, че е позволил да издигнат Wardlow по този начин. Същият този с monster face turn след две седмици в родния си град. Само, че MJF трябва да измъкне победа по някакъв начин от Wardlow, със зверско чийтване, но все пак победа. Всичко около House of Black е окей-към-meh. Отложеният дебют миналата седмица не се отрази добре. Тази зала беше полупразна, блондините не са Lucha Bros. и някакси нямаше големия заряд, който се търсеше. Виж, винетките на PAC са брутално яки! Тримата изглеждат внушително, но вече имаме твърде много групировки/отбори, които твърдят, че ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ. Lance Archer ще е доста filler опонент за Hangman, не го очаквах. За момента градят две дългосрочни вражди, които ще избухнат точно около следващото PPV - MJF vs Punk, Undisputed Era vs Young Bucks. Да не забравяме, че тепърва Hangman & Jurassic Express ще си намерят по-стабилни опоненти. Rampage е почти негледаем с тези мачове. Трябва да измислят нещо, не е бранд сплит, но малко повече star power е нужен. Razor-Ramon, Rock and _EDGE_ 3 Quote Link to comment
OyeaH Posted January 13 Share Posted January 13 Този първия сегмент наподобяваше една сцена на Хобит. Тя Брит беше най-високата на ринга yaripim 1 Quote Link to comment
Freak_Nature Posted January 13 Share Posted January 13 Quote Този първия сегмент наподобяваше една сцена на Хобит. Тя Брит беше най-високата на ринга В първият сегмент Брит беше най-ниска на ринга независимо дали ти е харесал или не ... ТНЕ DEADMAN 1 Quote Link to comment
seekstah Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Екстра беше шоуто. Отдавна чаках Брит да се покаже с Коул. Сега още повече го мразя тоя нърд. Дано Бъгсовете търнат фейс заедно с Кени. Джерико и Еди яко ме кефят. Типични дърти пияници и егоисти. Дано скоро се сбият здраво, но и драмата между тях ме кефи. Сами Гевара малко е скучен вече, бочна и GTS-a. Гарсия и тия канадците да много забавни и нагли, кефят ме. Историите покрай Тийм Таз са джобърски. Дано не стоят дълго време толкова лоу кард. Женските Шида и Серена бяха топ. Радвам се Шида като пада и се мъчи, Джим Корнет е прав като говори за японски фетиши. Тва с тарзанчето и динозавъра световни шампиони е пълна глупост. Още повече мача дето си спретнаха с Beaver boys... Пънк и MJF топ, добре изглеждаше Wardlaw, макар че според мен трябваше и да победи. Ще е интересно напред. Дано Пънк не им закрие стейбъла. Малакай сега с Броди ще маже. Ама верно Броди обаче е в кофти форма, да се беше стегнал малко, бая пари ш взема... Андраде също ми е интересен, топ боклук е и неговите колаборации с други хийлове са интересни. ПАК е топ, дано пребие Луча братята. Историята за световната титла - изкефи ме включването на Арчър. Ще бъде добър опонент на Каубоя. Очаквам и бат Миро скоро за видим на ред за титлата! Edited January 13 by seekstah _EDGE_ 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 14 Author Share Posted January 14 Тази снимка показва защо никога няма да приема насериозно Adam Cole. Манякат застава на пръсти, за да изглежда по-висок от някаква жИна. За тоя новия пич. Гледал съм го в MLW, като за big man е читав. Но визуално изглежда като дебелия Alistair Black. В друга компания би се откроил, но тук не виждам как ще изпъкне, особено след като веднага го набутаха в stable с въпросния. Момчил and MJ23 1 1 Quote Link to comment
gboy Posted January 15 Share Posted January 15 Доста по-слабичко шоу от миналият път, но това е разбираемо. Евала му на Пънк, че се бори на седмични шоута и издига младите в AEW. Враждата му с MJF e култова, дано стане и добър мач, за да има с какво да се подпечата, така се каже. Хангмен Пейдж ми е много симпатичен, но си личи че още му е рано да го бухват на дълбокото. Слабичко промо, слаб сегмент и изобщо стои зле като шампион. Дано да е транзитен такъв, защото определено не изглежда като човекът, който да носи компанията. Пента и Алистър Блек може да е добра вражда. От Луча Братята това е звездата и един сингъл рън не виждам защо да му дойде зле. Това момче, дето се би със Сами Гевара няма грам харизма и не виждам причина да е в МЕ. Сами е разпознаваем и е интересен, но другия пич е просто супер обикновен. Сега да го видя, няма да се сетя, че е той. Стейбълът около Адам Коул ми харесва, а и съм фен на зъболекарката. Изобщо историята я развиват прилично като за мидкард вражда, да не кажа и повече. Има малко хумор, има малко бруталии, има и малко цьекс вече, така че е екстра. Джерико и Еди Кингстън има потенциал за добра вражда. On 1/13/2022 at 6:11 PM, seekstah said: Тва с тарзанчето и динозавъра световни шампиони е пълна глупост. Още повече мача дето си спретнаха с Beaver boys... Това е ОК за мене, стига да не отива твърде далеч. Това е интересно мидкард отборче, което от самото начало е нещо като талисман за AEW - симпатяги, кефи им се публиката, има някакъв особен чар в тях. Не знам само какво стана с оня дребния пич, щото и той беше култаж, еле пък като се разхождаше по Динозавъра. Нормално беше в един момент да им се дадат титлите и като реверанс за тях, че това се случи на голямо шоу. Ако ги защитят срещу някой и друг джобърски отбор и после загубят от МЕ-търи, ще е прекрасна история. --- Забавен епизод, нищо особено. Като цяло обаче големи тъпотии на тия шоута няма. И да не се получи някой сегмент, не е драма - случва се. Другата седмица се надявам да е по-добре. Мисля, че ще ги гледам редовно тая година, даже си взех AEW + във FITE. Като ми писне, ще ги шкартирам, но сега нещо ми се е догледало кеч. Rock, Razor-Ramon, Момчил and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts