Jump to content

AEW Dynamite - 12 януари 2022

neshev

Recommended Posts

Очаквам топ мачове от Sammy/Garcia + Shida/Deeb. Punk vs. Wardlow ми е фифти-фифти, дано MJF да не коства мача на Wardlow по някакъв глупав начин. Дано Hook да се появи! 😎

jlny.gif

The Olimpic Hero

За първи път го виждам този. Казвам ви го отстрани. Прилича на абсолютен generic джобер с брада, че и дебелак, каквито има стотици в кеча. 

Не е сериозно Tony Khan да продължава да подписва на килограм подобни хора. Нещо като бразилците и португалците на Стойчо Младенов в ЦСКА.

Сигурно сега някой ще се опита да ме обори, че имал качества. Чeтох, че е бил в ROH и NJPW, но съгласете се, видът му е плачевен, няма как този човек даже да бъде и mid-carder в имаща претенции да бъде мейнстрийм компания.

Ебати бейта ми направиха. Пише ГОЛЯМ ДЕБЮТ!. Викам си ся па кво стана. Е? пак смарковете преувеличават с некви джобъри.

Brody King беше част от антуража на Tommy End още от преди да подпише с WWE. Пак не си в час, баче Мити :( 

Цялата концепция на House of Black доста наподобява Ministry of darkness от края на 90-те, неслучайно от сега почват да тийзват Julia Hart. Развитието на образа на Malakai ми е едно от най-интересните неща в шоуто и нямам търпение да видя докъде ще стигне. 

До никъде, защото нямат тв време да развият историята на всички, които са подписали и понякога не ги показват със седмици...

😮 - CM Punk беше разпилян като жиУотно. Хвала, че е позволил да издигнат Wardlow по този начин. Същият този с monster face turn след две седмици в родния си град. Само, че MJF трябва да измъкне победа по някакъв начин от Wardlow, със зверско чийтване, но все пак победа.

Всичко около House of Black е окей-към-meh. Отложеният дебют миналата седмица не се отрази добре. Тази зала беше полупразна, блондините не са Lucha Bros. и някакси нямаше големия заряд, който се търсеше. Виж, винетките на PAC са брутално яки! Тримата изглеждат внушително, но вече имаме твърде много групировки/отбори, които твърдят, че ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ.

Lance Archer ще е доста filler опонент за Hangman, не го очаквах.

За момента градят две дългосрочни вражди, които ще избухнат точно около следващото PPV - MJF vs Punk, Undisputed Era vs Young Bucks. Да не забравяме, че тепърва Hangman & Jurassic Express ще си намерят по-стабилни опоненти.

Rampage е почти негледаем с тези мачове. Трябва да измислят нещо, не е бранд сплит, но малко повече star power е нужен.

Този първия сегмент наподобяваше една сцена на Хобит. Тя Брит беше най-високата на ринга 🥲

Този първия сегмент наподобяваше една сцена на Хобит. Тя Брит беше най-високата на ринга 

В първият сегмент Брит беше най-ниска на ринга независимо дали ти е харесал или не ...

Екстра беше шоуто. 

Отдавна чаках Брит да се покаже с Коул. Сега още повече го мразя тоя нърд. 😀 Дано Бъгсовете търнат фейс заедно с Кени. 

Джерико и Еди яко ме кефят. Типични дърти пияници и егоисти. Дано скоро се сбият здраво, но и драмата между тях ме кефи. 

Сами Гевара малко е скучен вече, бочна и GTS-a. Гарсия и тия канадците да много забавни и нагли, кефят ме. 

Историите покрай Тийм Таз са джобърски. Дано не стоят дълго време толкова лоу кард. 

Женските Шида и Серена бяха топ. Радвам се Шида като пада и се мъчи, Джим Корнет е прав като говори за японски фетиши. 😀

Тва с тарзанчето и динозавъра световни шампиони е пълна глупост. Още повече мача дето си спретнаха с Beaver boys... 

Пънк и MJF топ, добре изглеждаше Wardlaw, макар че според мен трябваше и да победи. Ще е интересно напред. Дано Пънк не им закрие стейбъла. 😁

Малакай сега с Броди ще маже. Ама верно Броди обаче е в кофти форма, да се беше стегнал малко, бая пари ш взема... 

Андраде също ми е интересен, топ боклук е и неговите колаборации с други хийлове са интересни. 

ПАК е топ, дано пребие Луча братята. 

Историята за световната титла - изкефи ме включването на Арчър. Ще бъде добър опонент на Каубоя. Очаквам и бат Миро скоро за видим на ред за титлата! 😎

jlny.gif

Тази снимка показва защо никога няма да приема насериозно Adam Cole. Манякат застава на пръсти, за да изглежда по-висок от някаква жИна. 😂

FI_4zwLXEAEArUf.jpg

За тоя новия пич. Гледал съм го в MLW, като за big man е читав. Но визуално изглежда като дебелия Alistair Black. В друга компания би се откроил, но тук не виждам как ще изпъкне, особено след като веднага го набутаха в stable с въпросния.

Доста по-слабичко шоу от миналият път, но това е разбираемо.

Евала му на Пънк, че се бори на седмични шоута и издига младите в AEW. Враждата му с MJF e култова, дано стане и добър мач, за да има с какво да се подпечата, така се каже.

Хангмен Пейдж ми е много симпатичен, но си личи че още му е рано да го бухват на дълбокото. Слабичко промо, слаб сегмент и изобщо стои зле като шампион. Дано да е транзитен такъв, защото определено не изглежда като човекът, който да носи компанията.

Пента и Алистър Блек може да е добра вражда. От Луча Братята това е звездата и един сингъл рън не виждам защо да му дойде зле. 

Това момче, дето се би със Сами Гевара няма грам харизма и не виждам причина да е в МЕ. Сами е разпознаваем и е интересен, но другия пич е просто супер обикновен. Сега да го видя, няма да се сетя, че е той.

Стейбълът около Адам Коул ми харесва, а и съм фен на зъболекарката. Изобщо историята я развиват прилично като за мидкард вражда, да не кажа и повече. Има малко хумор, има малко бруталии, има и малко цьекс :blush: вече, така че е екстра.

Джерико и Еди Кингстън има потенциал за добра вражда. 

On 1/13/2022 at 6:11 PM, seekstah said:

Тва с тарзанчето и динозавъра световни шампиони е пълна глупост. Още повече мача дето си спретнаха с Beaver boys... 

Това е ОК за мене, стига да не отива твърде далеч. Това е интересно мидкард отборче, което от самото начало е нещо като талисман за AEW - симпатяги, кефи им се публиката, има някакъв особен чар в тях. Не знам само какво стана с оня дребния пич, щото и той беше култаж, еле пък като се разхождаше по Динозавъра. Нормално беше в един момент да им се дадат титлите и  като реверанс за тях, че това се случи на голямо шоу. Ако ги защитят срещу някой и друг джобърски отбор и после загубят от МЕ-търи, ще е прекрасна история. 

---

Забавен епизод, нищо особено. Като цяло обаче големи тъпотии на тия шоута няма. И да не се получи някой сегмент, не е драма - случва се. Другата седмица се надявам да е по-добре. Мисля, че ще ги гледам редовно тая година, даже си взех AEW + във FITE. Като ми писне, ще ги шкартирам, но сега нещо ми се е догледало кеч. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...